×
سیاسی
شناسه خبر : 81296
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/08/30 ساعت 14:01
گفت‌وگوهای امنیتی رژیم صهیونیستی با بحرین

گفت‌وگوهای امنیتی رژیم صهیونیستی با بحرین

مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با ولی‌عهد بحرین دیدار و درباره روابط دوجانبه و موضوع ایران گفت‌وگو کرد؛ در همین حال رئیس جدید شاباک هم به اردن رفت تا در آنجا درباره هماهنگی‌های امنیتی دوجانبه رایزنی کند.

نورنیوزـ گروه بین‌الملل: مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و سلمان بن حمد آل خلیفه، ولی‌عهد بحرین دیروز شنبه با یکدیگر دیدار و درباره روابط دوجانبه و موضوع ایران گفت‌وگو کردند.

خبرگزاری بحرین گزارش داد که شیخ ناصر بن حمد آل خلیفه، مشاور امنیتی ملی و فرمانده گارد پادشاهی، سلمان بن خلیفه، وزیر دارایی و اقتصاد و عادل بن خلیفه الفاضل، رئیس سازمان اطلاعات ملی بحرین نیز حضور داشتند.

بر اساس این گزارش، ولی‌عهد بحرین تأکید کرد: بحرین به حمایت از همه تلاش‌های بین‌المللی برای رشد و شکوفایی منطقه و ایجاد صلح و ثبات و توسعه منطقه‌ای و بین‌المللی اهتمام دارد.

سلمان بن خلیفه بر اهمیت تداوم تقویت روابط دوجانبه در سطوح مختلف در سایه امضای اعلامیه حمایت از صلح و توافق ابراهیم تأکید کرد به نحوی که در ایجاد منافع مشترک سهیم بوده و افق‌های گسترده‌تری را به روی رشد و توسعه روابط دوجانبه  باز کند.

در این دیدار، محورهای اجلاس امنیتی منطقه‌ای جاری با عنوان گفت‌وگوی منامه در 2021 و اهمیت آن در مبادله افکار و آرا درباره تحولات در منطقه و جهان مورد بررسی قرار گرفت.

روزنامه عبری‌زبان «اسرائیل هیوم» هم خبر داد، رونین بار، رئیس سازمان امنیت عمومی رژیم صهیونیستی(شاباک) اخیراً در سفری اعلام نشده به اردن رفت و با رؤسای نهادهای امنیتی این کشور تشکیل جلسه داد.

این روزنامه افزود: بار در اردن راه‌های مقابله با قاچاق تجهیزات نظامی را در سایه افزایش تلاش‌ها برای قاچاق سلاح به تل‌آویو در مقطع اخیر را بررسی کرد.

اسرائیل هیوم گفت که بار که هفته گذشته به قاهره و رام‌الله رفته بود در سفر به امان اهمیت روابط خود با اردنی‌ها و هماهنگی امنیتی با آنها را بررسی کرد، به خصوص که سرزمین‌های اشغالی طولانی‌ترین مرز با اردن را دارد و به تعبیر این روزنامه اسرائیل تلاش می‌کند مانع ورود عناصر افراطی به اسرائیل برای بی‌ثبات کردن آنجا شود.

گزارش شده است که اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی، نفتالی بنت، نخست‌وزیر، بنی گانتز، وزیر جنگ و یائیر لاپید، وزیر امور خارجه این رژیم اخیراً از اردن دیدن کرده‌اند و اردن و اسرائیل توافق‌نامه‌ای را برای افزایش میزان آب عرضه شده توسط اسرائیل به اردن امضا کرده‌اند.

اجلاس منامه از جمعه گذشته با عنوان «گفت‌وگوی منامه» در پایتخت بحرین آغاز به کار کرده و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.

در همین حال جمعیت الوفاق بزرگترین جمعیت معارض در بحرین اجلاس گفت‌وگوی منامه را بخشی از تبلیغات رسانه‌ای و ارزان‌‌قیمت رژیم آل خلیفه خواند و گفت که حکومت بحرین سعی دارد از طریق این اجلاس وانمود کند که مسائلی مانند گفت‌و‌گو،‌ امنیت منطقه و جهان برایش اهمیت دارد در حالی که گفت‌و‌گو با مردمش را رد می‌کند و چیزی جز زبان زور، سرکوب و تروریسم با مردم را نمی‌شناسد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آسیب دیدگی بیش از 10 هزار موتورسیکلت و 144 تاکسی‌ در جنگ
حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به تجمع نظامیان صهیونیستی
بیش از 100 سفارت آمریکا بدون سفیر ماند
اظهارات جنجالی ترامپ درباره ونزوئلا، چین و تایوان
آیا هنوز رگ حیات اقتصادهای بزرگ به نفت وابسته است؟
واکنش سناتورهای دموکرات به هزینه‌های جنگ آمریکا علیه ایران
ایران در راهبرد چین و امریکا
پایان باز ملاقات تاریخی
تعمیرات نیروگاه‌های کشور در مراحل پایانی قرار دارد
سفر ترامپ به چین و نمایش ضعف آمریکا
مخالفت پکن با قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه ایران
از اسرائیل اصرار و از امارات انکار
نوراینفو | روند اشغال فلسطین
برنامه مسابقات ورزشی امروز 26 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
راز جنایت باغ گردو با کشف جسد سوخته فاش شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
توصیه‌های پزشکی در مورد رژیم غذایی سلامت قلب
آموزش ربات‌ها با تقلید از حرکات دست انسان
پیش ‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 26 اردیبهشت 1405
خطرات پنهان نمایش مصرف مواد مخدر در شبکه‌ نمایش خانگی
تشابه نوزاد انسان و فنچ راه‌راه در یادگیری صداها
مننژیت مهمان ناخوانده در برخی مناطق انگلیس
آغاز ثبت نام طرح جوانی جمعیت ایران خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
اظهارنظر پیمان حدادی درباره اخراج افشین پیروانی از پرسپولیس
تمدید آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی
هدف قرار دادن مقدسات؛ نقشه جدید صهیونیسم برای جبران شکست‌های میدانی
برنامه بازی‌های دوستانه تیم ملی پیش از جام‌جهانی اعلام شد
مایک جانسون: عملیات نظامی علیه ایران تمام شد/ اولویت بعدی بازگشایی تنگه هرمز است
6 کشته درپی آتش‌سوزی گسترده در تأسیسات گازی در ونزوئلا
دیلی‌بیست: مأموریت غیرممکن ترامپ در چین به بن‌بست رسید
وقوع انفجار در کارخانه‌ای در سیرزمونت آمریکا
نفوذ پهپادها به مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی و وحشت‌ اسرائیلی‌ها
سقوط 11 درصدی ترافیک فرودگاه فرانکفورت زیر سایه اعتصاب‌های لوفت‌هانزا
رژیم صهیونیستی مدعی ترور فرمانده گردان‌های القسام شد
هشدار ایروانی به ساکتان بی‌عدالتی/تاریخ درباره سکوت‌کنندگان قضاوت خواهد کرد
بکام، پادشاه جدید ثروت در بریتانیا
بازگشت دکل راهبردی «107» به مدار تولید با تکیه بر دانش بومی
بلینکن: گزینه نظامی لزوماً بهترین راهکار در قبال ایران نیست
بدهی‌ها به مرز 2 هزار میلیارد تومان رسید!/در اسناد مالی استقلال چه می‌گذرد؟
رونمایی از اختلافات عمیق در جبهه تروریسم/ داعش علیه همه!
شوک به هواداران پرسپولیس خنثی شد/ تکلیف امید عالیشاه روشن گشت
ترامپ: می‌خواهم تحریم شرکت‌های نفتی چین را لغو کنم/از شی‌ درباره ایران لطفی درخواست نکردم
پاریس شایعات را رد کرد/«شارل دوگل» در تنگه هرمز حضور ندارد
رزمایش بزرگ اسرائیل با عنوان «کبریت و آتش» در مرز مصر و اردن
مرتس: زندگی یا تحصیل در آمریکا را به فرزندانم توصیه نمی‌کنم
وضعیت مبهم غول بلژیکی در آستانه نبرد با ایران
انتقال 20 ملوان ایرانی به اسلام‌آباد
اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری 1405 دانشگاه آزاد + آدرس سایت
شارژ 5 میلیارد دلاری اقتصاد هند توسط امارات
عکس های منتخب ایران،جمعه 25 اردیبهشت 1405