×
سیاسی
شناسه خبر : 81048
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/08/19 ساعت 12:34
نماینده مجلس: باید به مردم به جای حاشیه‌ها، دستاوردهای مجلس نشان داده شود

نماینده مجلس: باید به مردم به جای حاشیه‌ها، دستاوردهای مجلس نشان داده شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه انقلابی‌گری بدون اخلاق و عقلانیت، معنا و مفهوم ندارد، گفت: باید به مردم به جای حاشیه‌ها، دستاوردهای این مجلس نشان داده شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: مجتبی توانگر در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور گفت: وقتی به کارنامه مجلس یازدهم نگاه می‌کنیم می‌بینیم مجموعه‌ای از اقدامات بسیار بزرگ انجام داده است که مجالس دیگر اگر یکی از آنها را تصویب می‌کردند، می‌گفتند دنیا را گرفتیم. از قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها تا قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار یا طرح تعارض منافع یا قانون مالیات بر خانه‌های خالی. و همه ما به یاد داریم وقتی گزارش عملکرد یکساله مجلس در محضر رهبر انقلاب ارائه شد، ایشان از عملکرد مجلس تقدیر ویژه کردند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس اظهار داشت: این همه اقدام قوی و بعضا تاریخی مجلس یازدهم درحالی است که متاسفانه عده‌ای نماینده هزینه‌ساز باعث می‌شوند زحمات اکثریت نمایندگان مجلس به حاشیه برود. شما می‌بینید که رهبرانقلاب از مجلس تقدیر می‌کنند اما گزارش یکی از کمیسیون‌های مجلس باعث می‌شود ایشان بخواهند این مسئله جبران شود.

وی بیان کرد: البته  رئیس مجلس نیز با آن که می‌توانست مثل خیلی‌ها، بر این تذکر درپوش بگذارد، آن را صریح و علنی مطرح کرد و نشان داد که ولایتمدار واقعی کسی است که در پیاده سازی نظرات رهبرانقلاب محاسبه سیاسی و بهانه تراشی نمی‌کند. من امروز می‌خواهم به بهانه تذکر آقا، نقدهایی به خودمان مطرح کنم، می‌خواهم از اقدامات «هزینه‌ساز»ی بگویم که کارهای خوب و مؤثر مجلس برای مردم را در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به حاشیه برده است.

این نماینده مجلس ادامه داد: خطاب من اول به خودم است و بعد به دوستان و همکارانی که متأسفانه رویه‌شان، هزینه‌هایی را بر مجلس یازدهم تحمیل کرده است.

توانگر افزود: یک نفر مصاحبه می‌کند که «نمایندگان خودشان هم نمی‌دانند به چه رأی می‌دهند و شب در تلویزیون می بینند!»؛ یک نفر در فلان کمیسیون رعایت ملاحظات حق‌الناس را نمی‌کند و رهبر انقلاب را ناگزیر از تذکر می‌کند؛ آن دیگری طرح فضای مجازی را به شکلی تنظیم می‌کند که خواسته یا ناخواسته مجلس را مقابل خواسته مردم عزیز ایران قرار می‌دهد؛ یک نفر دیگر برچسب دَست‌کاری به بودجه‌ای می‌زند که نتیجه زحمت شبانه‌روزی تمام نمایندگان است.

وی عنوان کرد: بودجه‌ای که با احکام ضد تبعیض و حمایت از محرومینی که دارد، از افتخارات مجلس محسوب می‌شود و آن نماینده، این کارنامه مهم مجلس را تحت‌الشعاع اقدام خود قرار می‌دهد. یا یک عده به بهانه توافق با آژانس که همه خوب می‌دانیم نمی‌تواند خارج از هماهنگی با نهادهای بالادست امنیتی باشد، آش را آن‌قدر شور می‌کنند که اقدام تاریخی مجلس در تصویب قانون اقدام راهبردی را تحت الشعاع قرار می‌دهند.

این نماینده تاکید کرد: آن هم در مجلسی که با افتخار تابلوی مجلس انقلابی را دارد. آیا انقلابی‌گری بدون اخلاق و عقلانیت، معنا و مفهوم دارد؟

توانگرد گفت: برخی اقدامات نمایندگانِ هزینه‌ساز، متاسفانه تصویر کل مجلس را نتیجه کار کسانی نشان می‌دهد که به عقلانیت یا اخلاق توجه کمتری دارند در حالی‌که این واقعیت مجلس نیست. واقعیت مجلس؛ اکثریت مجلس انقلابی و خروجی نهایی‌ست که از این مجلس بیرون می‌آید.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: همکاران عزیز، بیایید اجازه بدهیم مردم به جای این حاشیه‌سازی‌ها، دستاوردهای این مجلس را ببینند. ما قانونی برای اخذ مالیات از خانه های خالی یا به عبارت بهتر طرح مالیات بر احتکارمسکن تصویب کردیم، که کم کم دارد اثراتش را بر بازار می‌گذارد، ما قانونی برای تولید یک میلیون مسکن درسال تصویب کردیم، ما مصوبه‌ای مهم و تاریخی برای تسهیل صدور مجوز برخی کسب و کارها داشتیم که یکبار برای همیشه به رانت‌های رسوب‌کرده برخی کسب و کارها پایان می‌دهد.

وی ادامه داد: ما جلوی بودجه پر از ناترازی و تورمی دولت ناکارآمد سابق برای امسال را تا حد توان‌مان گرفتیم، ما برای اولین بار با مالیات به سراغ  تاریکخانه‌های مافیای کنکور رفتیم، برای اخذ مالیات از شاخ‌های اینستاگرامی و خانه‌ها و ماشین‌های لوکس قانون نوشتیم، رتبه بندی معلمان نیز در دست بررسی است و ده‌ها اقدام خوب دیگر اما حواشی که برخی طرح‌ها، اظهارنظرها و اقدامات هزینه‌ساز عده‌ای از همکاران ایجاد کرد، باعث شده این اقدامات، خوب دیده و شنیده نشود. چرا باید هزینه رفتار و گفتار برخی را، کل مجلس بپردازد؟

توانگر گفت: فراموش نکنیم این توصیه دلسوزانه و صریح رهبر انقلاب را که «مراقب باشید که با عمل خودتان یا با گفتار خودتان به مخالفین خودتان کمک نکنید؛ توصیه‌ی مؤکّد بنده این است. رفتار و گفتار در درون مجلس یازدهم باید جوری باشد که حرف و رویکرد مخالفین این مجلس را تأیید نکند.» همکاران عزیز و گرامی در عمل به این توصیه مهم رهبری انقلاب، بگذارید مردم با وجهه مردمی و انقلابی مجلس یازدهم بیش از پیش آشنا شوند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
درخت کهنسال جغتای در فهرست میراث طبیعی ملی ایران ثبت شد
هشدار حجت‌الاسلام اژه‌ای درباره وضعیت حقوق و پاداش مدیران شرکت‌های دولتی
گردهمایی دالاس زیر سایه بحران؛ چرا ترامپ و ونس از صحبت درباره جنگ با ایران فرار می‌کنند؟
اوج‌گیری قیمت دیزل در آمریکا
200 میلیارد ریال برای زائران اولی کربلا جمع‌آوری شد؛ یک میلیون زیارت به نیابت از امام شهید
قیمت دینار عراق امروز 23 شهریور 1405 کاهش یافت
آخرین قیمت دلار امروز دوشنبه 23 شهریور 1405؛ دلار دیگر زیر 200 هزار تومان نمی‌آید؟
انتخاب 16 رئیس دانشگاه و پژوهشگاه تایید شد
روزانه 480 هزار حمله سایبری به ارتباطات کشور
بیانیه ارتش یمن درباره حمله به ملک خالد
چگونه «امر ملی» را از خیابان به پیاده‌رو تبعید کنیم؟!
نورنما | دیالوگ هایی که در سینمای ایران مانگار شدند
معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی واریز می‌شود؟جزئیات جدید
عربستان درخواست تعویق نشست خلیج فارس را مطرح کرد
جزئیات کشف جسد زن گمشده بعد از 6 سال در باغچه کله پزی؛ اعترافات قاتل سنگدل
قیمت جدید مرغ اعلام شد
قدرت خرید مردم؛ چالش اصلی بازار مسکن
تخلیه 31 هزار نفر در پی بارش‌های شدید در چین
مخالفت بومیان هم مانع دیوار مرزی آمریکا در آریزونا نشد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور: قانون اساسی به کالای لوکس برای تفکر حاشیه‌ای تبدیل نشود
عمان: تنگه هرمز به‌زودی بازگشایی می‌شود
سازمان ملل: نزدیک به 100 هزار سودانی آواره شدند
پایان درخشان پاراتیراندازان ایران در کره جنوبی با 4 مدال
اعلام برنامه هفته‌های هشتم تا دوازدهم و دیدارهای معوقه لیگ برتر فوتبال
انتقاد کامران قدکچیان از وضعیت سینما
برنامه خاموشی برق همدان برای امروز 23 شهریور اعلام شد + لینک
مدارس فرسوده تهران؛ 804 مدرسه نیازمند بازسازی
افت بورس‌های آسیا همزمان با جهش قیمت نفت
برق کدام مناطق استان مرکزی امروز قطع می‌شود؟
آماده‌سازی 10 میلیون سرم در جنگ 12 روزه
چرا سیا پیش از 11 سپتامبر برنامه حذف بن‌لادن را کنار گذاشت؟
افشای تصاویر عملیات نجات خلبانان آمریکایی پس از سقوط جنگنده بر فراز ایران + فیلم
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان امروز دوشنبه 23 شهریور+ بارندگی و احتمال تگرگ
نفت در بازار جهانی گران شد؛ برنت 107 دلاری شد
انهدام پهپاد MQ1 در تنگه هرمز توسط سپاه
جدول خاموشی استان خراسان جنوبی امروز دوشنبه 23 شهریور؛ برنامه بیرجند، طبس و قائنات
نوراینفو | چگونه در چت جی بی تی از حریم خصوصی محافظت کنیم؟
گاردین: ترامپ اقتصاد جهان را آلوده کرد
فرآیند صدور ویزای الکترونیکی حج ایرانی‌ها آغاز شد
تایید شهادت ملوان جمشید رجبی در خوزستان
ارسال نخستین اظهارنامه قضایی با هوش مصنوعی
پیگیری سرنوشت 3 خلبان ایرانی در قطر
افشای تماس‌های مستقیم و محرمانه بن سلمان درباره تنگه باب‌المندب
برنامه خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده خراسان شمالی؛ جدول امروز دوشنبه 23 شهریور را ببینید
نوه شارل دوگل علیه ناتو و آمریکا/ فرانسه به دنبال مشروعیت از دست رفته
پرافتخارترین‌ ورزشکاران ایران درتاریخ بازی‌های آسیایی چه کسانی هستند؟
کاهش 30 درصدی مصرف آب تهران با تجهیزات کاهنده
پیش بینی آب و هوای گلستان امروز دوشنبه 23 شهریور؛ افزایش ابر و بارش پراکنده در ارتفاعات
برنامه خاموشی استان سیستان و بلوچستان امروز دوشنبه 23 شهریور؛ زمان‌بندی زاهدان و ایرانشهر
آخرین قیمت گوشت گوسفند و گوساله امروز 23 شهریور+جدول قیمت ها