×
اقتصادی
شناسه خبر : 76695
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/08/16 ساعت 17:08
تحول در خودرو سازی در دو سال آینده

تحول در خودرو سازی در دو سال آینده

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تا دو سال آینده شاهد صنعتی به‌روز با تولیداتی با مصرف سوخت پایین و باکیفیت خواهیم بود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: «سید رضا فاطمی‌امین» امروز (یکشنبه)  در جریان شانزدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو در جمع خبرنگاران افزود: همان‌طور که از ابتدای آغاز به کار در وزرات صنعت، معدن و تجارت وعده کرده بودم 10 پروژه در صنعت خودرو تعریف شده که اجرای آنها از دو ماه پیش آغاز شده و با زمان‌بندی مناسب در حال پیشرفت است.

وی با بیان اینکه منکر بدهی‌های صنعت خودرو به قطعه‌سازان و زیان‌انباشته بالای آنها نیستیم، ادامه‌داد: در چند بخش در حال انجام کار هستیم که از جمله آنها مدیریت جریان نقدینگی خودروسازان، کاهش هزینه‌های سربار آنها و همچنین اصلاح ساختار مالی شرکت‌هاست.

فاطمی‌امین خاطرنشان‌کرد: با این وجود نوید می‌دهیم که برنامه‌های طراحی شده برای اصلاح صنعت خودرو به خوبی در حال انجام است و همه تعهدات ما در این صنعت اجرایی خواهد شد.

وی بیان‌داشت: یکی از 10 پروژه یاد شده، اصلاح ساختار صنعت خودرو است، به این معنی که روابط بین خودروساز و قطعه ساز روابط نادرستی است که آشفتگی زیادی در آن وجود دارد و باید اصلاح شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان‌کرد: امروز به‌جای ارتباط مستقیم خودروساز و قطعه‌ساز و اینکه به‌طور مثال هر خودروساز با 700 تا 800 قطعه ساز کار کند که با خود مشکلاتی همچون پیچیده شدن مدیریت، سخت شدن کنترل کیفیت قطعات و قیمت‌ها و غیره را به دنبال دارد، به دنبال مجموعه‌سازی هستیم.

وی اضافه‌کرد: در این صورت هر خودروساز با 70 تا 100 مجموعه‌ساز کار خواهد کرد و مجموعه‌سازان نیز با قطعه‌سازان در ارتباط خواهند بود؛ شیوه‌ای که توسط خودروسازان خارجی هم اجرایی شده و موفقیت‌آمیز بوده است.

عضو کابینه دولت سیزدهم اظهار داشت: ایجاد یک یا دو واحد موتورساز در کشور که موتور در اختیار همه خودروسازان قرار بدهد، از دیگر برنامه‌هایی اصلاحی این صنعت خواهد بود.

برنامه تولید 3 میلیون خودرو دست‌یافتنی است

فاطمی‌امین با اشاره به برنامه ریزی برای تولید سالیانه سه میلیون دستگاه خودرو تا سال 1404 ، آن را منطبق بر توانایی‌های خودروسازان برشمرد و گفت: در این زمینه ظرفیت‌ها و برنامه‌های همه 10 خودروساز بزرگ کشور اخذ شده است.

وی یادآور شد: اکنون 90 درصد تولید توسط دو خودروساز بزرگ کشور یعنی ایران‌خودرو و سایپا انجام می‌شود و این سهم تا سال 1404 به 70 درصد کاهش خواهد یافت، به عبارتی سهم سایر خودروسازان از 10 به 30 درصد افزایش خواهد یافت.

عرضه خودرو از هفته آینده افزایش می‌یابد

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان‌داشت: در 2 ماه گذشته جلسات متعددی بین وزارت صنعت با خودروسازان در خصوص تامین قطعات، مشکلات خودروهای ناقص و غیره برگزار شده و در هفته‌های آینده خودرهای باقی‌مانده در کف پارکینگ خودروسازان تکمیل شده و به بازار عرضه خواهد شد.

وی افزود: از هفته آینده ایران‌خودرو روزانه 500 دستگاه و سایپا روزانه 200 دستگاه بیش از ظرفیت کنونی خود تولید خواهند کرد و به این ترتیب عرضه خودروسازان افزایش خواهد یافت.

به گزارش ایرنا، شانزدهمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو امروز با حضور حدود 500 شرکت بزرگ قطعه سازی داخلی و خارجی از کشورهای چین، ترکیه، هند، آلمان و ایتالیا، همچنین خودروسازان، قطعه‌سازان و شرکت‌های بزرگ و کوچک داخلی آغاز به کار کرد.

این نمایشگاه در 10 سالن و نزدیک به 25 هزار متر فضای نمایشگاهی افتتاح شده که از امروز به مدت چهار روز (تا 19 آبان ماه) آماده استقبال از صنعتگران و علاقه‌مندان است.  

زمینه فعالیت مشارکت کنندگان، قطعات و مجموعه‌های خودرو، ماشین آلات و تجهیزات قطعه‌سازی، تحقیقات و طراحی مهندسی، مواد اولیه و تجهیزات جانبی خودرو، بازرگانی و خدمات پس از فروش، لوازم تزئیناتی خودرو، تعمیر و نگهداری خودرو است.

 


اخبار مرتبط
جنگ بی‌صدا در جاده‌ها؛ نبرد قدرت‌های خودروساز
چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 13:47
نورنیوز گزارش می دهد،
جنگ بی‌صدا در جاده‌ها؛ نبرد قدرت‌های خودروساز
در سال 2024، ارزش صادرات جهانی خودرو به رقم خیره‌کننده 958 میلیارد دلار رسید؛ رقابتی که در آن آلمان، ژاپن و چین سه قدرت اول جهان در بازار خودرو باقی ماندند.
ابعاد هوچی‌گری ضدایرانی غرب در نشست گروه 20
دوشنبه 1400/08/10 ساعت 17:37
نورنیوز بررسی کرد؛
ابعاد هوچی‌گری ضدایرانی غرب در نشست گروه 20
غرب هم اکنون با چالش ناکارآمدی پروژه ایران‌هراسی مواجه است و همزمان بایت حمایت از تروریسم مورد بازخواست جهانی قرار گرفته، لذا با هوچی‌گری ضد ایرانی در نشست رم به دنبال پنهان‌سازی این شکست است.
اینفوگرافی: آیا می‌شود خودرو را به خاطر طلب توقیف کرد؟
یکشنبه 1400/08/09 ساعت 18:01
اینفوگرافی: آیا می‌شود خودرو را به خاطر طلب توقیف کرد؟
آنچه باید از قانون بندانیم
جدیدترین قیمت محصولات گروه ایران‌خودرو در بازار
یکشنبه 1400/08/09 ساعت 14:04
جدیدترین قیمت محصولات گروه ایران‌خودرو در بازار
جدیدترین قیمت خودرو را در نورنیوز ببینید.
همسویی یونان و عربستان علیه ترکیه
یکشنبه 1400/08/09 ساعت 10:22
همسویی یونان و عربستان علیه ترکیه
پس از جنایت قتل خاشقجی در کنسولگری عربستان در استانبول، تلاش برای عادی سازی روابط به نتیجه مطلوبی نرسیده و یونان هم به دنبال استفاده از این فرصت است.
آیا شکایت سهامداران حقیقی از خودروسازان فرجامی خواهد داشت؟
پنج‌شنبه 1400/07/01 ساعت 19:36
آیا شکایت سهامداران حقیقی از خودروسازان فرجامی خواهد داشت؟
افزایش قیمت محصولات خودرو سازان داخلی ضمن فشار بر مصرف‌کنندگان و کم شدن سهم اقشار کم درآمد از بازار خودرو نتوانسته از زیان‌ده شدن سهام این شرکت‌ها جلوگیری کند و بخش زیادی از سهام‌داران و فعالان بازار سرمایه رانیز متضرر کرده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
ترکیه: پیش از بحث درباره اعزام نیرو، باید آتش‌بس بین روسیه و اوکراین برقرار شود
ناکامی تلخ ستارگان پاس ساری در رویارویی با خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر کشتی
ایران از شرکت‌های روس برای مشارکت در هاب غذایی دعوت کرد
معاون رئیس‌جمهور: کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری باید در سطح جهانی شکل بگیرد
نمایندگان اقوام و مذاهب ایران در ژنو: تنوع فرهنگی کشور سرمایه وحدت ملی است
حماس رژیم صهیونیستی را به نقض توافق آتش‌بس متهم کرد
مطابق ماده 10 قانون، ثبت ادعاهای ملکی در سامانه الزامی شد
X
آگهی تبلیغاتی