×
سیاسی
شناسه خبر : 76685
تاریخ انتشار :

رزمایش مشترک تکاوران نداجا و نزاجا + فیلم

تفنگداران نیروی دریایی و تکاوران نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در یک عملیات مشترک مواضع دشمن فرضی را منهدم کردند.

نونیوز-گروه سیاسی: تکاوران و تفنگداران نیروی دریایی و نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در عملیاتی مشترک با اجرای عملیات هوابرد، هلی‌برن و آب‌خاکی در سواحل دشمن نسبت به پیاده کردن نیروها و تجهیزات، تصرف سرپل و پیشروی به‌سمت اهداف تعیین‌شده، اقدام کردند.

 در این مرحله از رزمایش، تیپ‌های تفنگدار و تکاور نیروی دریایی با همراهی یگان‌هایی از نیروی زمینی ارتش علیه واحدهای سطحی نیروهای حمله‌ور در قالب یگان‌های دشمن، حملات غافلگیرانه انجام داده به‌سمت اهداف از پیش تعیین‌شده در سواحل جنوبی کشور یورش بردند.

امیر دریادار سید محمود موسوی سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار1400 ارتش با اعلام این خبر گفت: این تیپ‌‌ها با به‌کارگیری انواع تجهیزات و سلاح‌های خود ازجمله قایق‌های تندرو، شناورهای هجومی، زیردریایی‌های مرطوب و ناوچه‌های راکت‌انداز، با استفاده از اصل غافلگیری، یگان‌های حمله‌ور در نقش دشمن را منهدم کردند.

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار1400 ارتش افزود: تکاوران و تفنگداران دریایی نیز به‌رغم وجود عوارض و موانع متنوع طبیعی در مقابله با عملیات تهاجمی سنگین یگان‌های حمله‌ور در نقش دشمن، با تسلط بر راهبردهای رزمی و رصد اطلاعاتی و عملیاتی یگان‌های نفوذکننده مانع هرگونه فعالیت عملیاتی و تجسس اطلاعاتی دشمن شده با پشتیبانی یگانهای پدافند ساحلی نسبت به اجرای آتش سبک و سنگین توپخانه‌ای به‌روی اهداف از پیش تعیین‌شده اقدام کردند و در مدت زمان بسیار کم توانستند مانع از پیشروی یگان‌های مهاجم شوند.

وی خاطرنشان کرد: انهدام واحدهای شناور یگان‌های حمله‌ور در نقش دشمن توسط شناورهای تندروی آذرخش، شهاب و رعد مجهز به راکت‌انداز، عملیات مین‌‌‌ریزی، دفاع ساحلی توسط توپخانه ساحلی، اجرای تازش موتوری در سواحل و هلی‌برن تفنگداران به‌وسیله بالگردهای یگان هوادریا از جمله دیگر عملیات‌های صورت‌گرفته در این مرحله از رزمایش بود.

امیر دریادار موسوی اضافه کرد: اجرای گشت هوایی به‌منظور تأمین امنیت هوایی نیروهای عمل‌کننده در سطح توسط تیزپروازان نیروی هوایی ارتش و همچنین رصد و پایش آسمان منطقه عملیات توسط نیروی پدافند هوایی از دیگر اقدامات صورت‌گرفته در این رزمایش بود.

وی ادامه داد: همچنین نیروهای تیپ 223 واکنش سریع با پشتیبانی آتش بالگردهای تهاجمی هوانیروز ارتش، با اجرای کمین نقطه‌ای و منطقه‌ای، مواضع نیروهای حمله‌ور در نقش دشمن را تصرف کردند.

امیر دریادار موسوی با اشاره به برقراری ارتباط امن میان یگان‌های عمل‌کننده با مراکز فرماندهی در این مرحله از رزمایش ذوالفقار1400، گفت: عملیات جمع‌‌آوری اطلاعات الکترونیکی و سیگنالی و ضدالکترونیکی نیروهای مهاجم، پایداری ارتباطات در فضای مطلق جنگ الکترونیک از جمله نقاط قوت این عملیات است که با موفقیت اجرا شد.

سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار1400 ارتش با تأکید بر اینکه همه گزینه‌های دفاعی و تهاجمی ایران علیه دشمنان آماده و مهیاست، تصریح کرد: اقتدار نظامی ایران اسلامی نه‌تنها تهدیدی برای همسایگان نیست، بلکه برای جلوگیری از تهدیدات دشمنان است و قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران، همواره در خدمت امنیت منطقه بوده و خواهد بود.

رزمایش بزرگ ذوالفقار 1400 ارتش جمهوری اسلامی ایران 

 

تسنیم


اخبار مرتبط
نقطه‌زنی دقیق پهپادهای نزاجا
دوشنبه 1403/11/01 ساعت 11:42
نقطه‌زنی دقیق پهپادهای نزاجا
فرمانده گروه پهپاد گفت: پهپادهای نیروی زمینی ارتش در رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک این نیرو، توانستند به صورت همزمان اهداف مورد نظر را از فاصله 12 کیلومتری با شلیک بمب‌های قائم منهدم سازند.
آزمون موفق پهپاد انتحاری «آرش»
دوشنبه 1400/08/17 ساعت 11:33
آزمون موفق پهپاد انتحاری «آرش»
سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش گفت: پهپاد انتحاری «آرش» نیروی زمینی ارتش در عملیاتی سریع و دقیق با طی مسافتی طولانی با اصابت به نقطه تعیین شده، دقت پهپادهای ایرانی را در صحنه رزم نشان داد.
آذربایجان آماده گسترش همه جانبه روابط با ایران است
شنبه 1400/08/15 ساعت 16:43
آذربایجان آماده گسترش همه جانبه روابط با ایران است
جیحون بایرامف گفت: آذربایجان آماده گسترش همه جانبه روابط با ایران است
روایت تخت روانچی از نقش همسایگان افغانستان در کمک به این کشور
چهارشنبه 1400/08/05 ساعت 10:29
روایت تخت روانچی از نقش همسایگان افغانستان در کمک به این کشور
نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد خواستار کمک جامعه جهانی به افغانستان و مردم این کشور شد.
تهران و باکو با هوشمندی به سوء تفاهمات پایان دادند
سه‌شنبه 1400/08/04 ساعت 13:11
نورنیوز بررسی کرد؛
تهران و باکو با هوشمندی به سوء تفاهمات پایان دادند
موضوع «لزوم توجه کشورهای همسایه به حساسیت‌های راهبردی یکدیگر» و «تاثیر نپذیرفتن روابط دوجانبه از طرف‌های ثالث» جزو مهمترین اصول پذیرفته شده در عرف دیپلماتیک است که برای تثبیت ثبات و بقای مناسبات دوستانه گریزی از آن نیست.
وزیرخارجه پاکستان عازم ایران شد
سه‌شنبه 1400/08/04 ساعت 11:22
وزیرخارجه پاکستان عازم ایران شد
«شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان به دعوت همتای ایرانی خود برای شرکت در دومین نشست همسایگان افغانستان به میزبانی کشورمان و دیدار با مقام‌های جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه رهسپار تهران شد.
تبیین روابط دوستانه ایران به آذربایجان طی سه دهه اخیر
شنبه 1400/07/24 ساعت 11:51
در نشستی تخصصی صورت گرفت؛
تبیین روابط دوستانه ایران به آذربایجان طی سه دهه اخیر
نشست تخصصی «روشنگری و تبیین کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به دولت و ملت آذربایجان در سه دهه گذشته» در زنجان برگزار شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
ایران در عملیات «بشارت فتح» به پایگاه العدید چه چیزی را هدف قرار داد؟+فیلم
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
X
آگهی تبلیغاتی