×
سیاسی
شناسه خبر : 76607
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/08/12 ساعت 11:01
تذکر حکیمانه رهبری به مجلس: پیش از اثبات جرم نباید موضوع را رسانه‌ ای کرد

تذکر حکیمانه رهبری به مجلس: پیش از اثبات جرم نباید موضوع را رسانه‌ ای کرد

رییس مجلس در پی تذکر رهبر معظم انقلاب در مورد مطرح شدن نام برخی افراد در گزارش یکی از کمیسیون‌های مجلس گفت: از همه همکارانم می‌خواهم ضمن جبران گذشته در گزارشات کمیسیون‌ها، نطق‌ها و ... نسبت به این رهنمود جدی باشند.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در آغاز جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی (چهارشنبه 12 آبان)‌گفت: رهبر معظم انقلاب درباره رسانه‌ای شدن اسم افراد در پی گزارش یکی از کمیسیون‌های مجلس تذکری را داده‌اند و خواستار جبران موضوع شده‌اند که به نظر می‌رسد اطلاعات عموم از آن هم رهگشای برخی سؤالات است و هم بهترین روش برای برآورده ساختن جبران مدنظر ایشان توسط مجلس است.

رییس مجلس اظهار داشت: ایشان در حاشیه نامه‌ای که در آن به رسانه‌ای شدن گزارش یکی از کمیسیون‌های مجلس پیش از بررسی و صدور حکم در دادگاه صالحه اعتراض شده است مرقوم فرموده‌اند «شکایت به جا است نباید پیش از اثبات جرم موضوع را رسانه‌ای می‌کردند دنبال کنید و به نحوی جبران شود.»

وی افزود: به نظر می‌رسد این تذکر که حاکی از توجه به حق‌الناس است نه فقط برای همکاران اینجانب در مجلس بلکه برای همه صاحبان رسانه‌ها و تریبون‌ها مخصوصا تریبون‌های رسمی و همچنین همه فعالان عرصه‌های اجتماعی و رسانه‌ای می‌تواند فصل‌الخطاب قرار گیرد و نشان می‌دهد تا زمانی که جرمی به اثبات نرسیده است ذکر اسامی افراد مجاز نیست.

قالیباف خاطرنشان کرد: به نوبه خود از همه همکارانم می‌خواهم ضمن جبران گذشته در گزارشات کمیسیون‌ها، نطق‌ها و تذکرها نسبت به رعایت این رهنمود جدی باشند و امیدوارم دیگر تریبون‌ها و رسانه‌های رسمی و غیررسمی کشور و همچنین فعالان رسانه‌ای که خود را ملتزم به رعایت رهنمودهای رهبر انقلاب می‌دانند نیز به رعایت این مسأله کوشا باشند.

رییس مجلس اظهار داشت: در آستانه فرا رسیدن سالروز تاریخی تسخیر شجاعانه لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام قرار داریم به همین مناسبت پیشاپیش روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را گرامی می‌داریم.

وی افزود:‌دانشجویان انقلابی در آن زمان با تسخیر لانه جاسوسی هویت ضدمردمی، مداخله‌جو و مستکبر ایالات متحده آمریکا را به دنیا نشان دادند و فصل جدیدی را برای مقابله عدالت‌جویان و حقیقت‌طلبان سراسر دنیا در برابر زورگویی‌ها و دخالت‌های آمریکا و سایر رژیم‌های مستکبر پدید آوردند.

قالیباف خاطرنشان کرد: روز 13 آبان همچنین مصادف با روز دانش‌آموز و حادثه خونین کشتار بیرحمانه دانش‌آموزان در سال 1357 در تهران است؛ یاد و خاطره تمامی دانش‌آموزان شهید آن حادثه را گرامی می‌داریم و به روان پاک آنها درود می‌فرستیم.

رییس مجلس اظهار داشت: حرکت مردم ایران در تمامی سال‌های بعد از انقلاب در جهت مقابله با زورگویی‌های مستکبران حرکتی عادلانه و کاملا در راستای منافع ملی بوده است کشورهای استکباری همچون آمریکا و پیش از آن انگلیس هرگاه توانسته‌اند با توطئه‌های پیچیده یا جنگ‌افروزی علیه استقلال موجودیت یا منافع مردم ایران اقدام کرده‌اند که فقط یک مورد از آنها کودتای 28 مرداد است.

وی افزود: مقابله با این قدرت‌های زورگو و دفاع از منافع کشور و وحدت و امنیت ملی حکیمانه‌ترین حرکت اجتماعی ملت ایران است و پایان تلخ برخی قیام‌های مردمی در منطقه که نگاه بدبینانه به آمریکا را کنار گذاشتند نشان داد راهبرد امامین انقلاب مبنی بر مقابله با کشورهای استکباری عقلانی‌ترین تصمیم برای تأمین منافع ملی ایران بوده است. البته مقابله با استکبار وجوه مختلفی دارد و امروز مهمترین راهبرد برای استکبارستیزی تلاش جهادی مدبرانه و مطابق با برنامه‌ای حساب شده برای حل مشکلات مردم است.

قالیباف خاطرنشان کرد: بارها گفته‌ام که مهمترین مؤلفه تأمین امنیت ملی کشورمان در قلب یکایک مردم ایران قرار دارد و آن باور آنها به مسیر انقلاب است و اگر آسیب زدن به اقتصاد کشور و برهم زدن اتحاد ملی دستور کار مستکبران است پس با قاطعیت می‌توان گفت که استکبارستیزی یعنی حل مشکلات اقتصادی مردم و تلاش برای افزایش همدلی، اتحاد و تالیف قلوب در میان گروه‌ها و اقشار مختلف اجتماعی است.

رییس مجلس اظهار داشت: پرداختن به مسائل حاشیه‌ای که دغدغه اصلی زندگی مردم نیست و یا درگیر شدن در جناح‌بازی‌ها و حزب‌بازی به جای اتحاد ملی برای حل مشکلات مردم فاصله گرفتن از اهداف اصلی انقلاب اسلامی است. ما مسؤولان هر قدر در حل مشکلات اقتصادی مردم موفق شویم به همان اندازه توانسته‌ایم استکبار را زمین‌گیر کنیم.

 


اخبار مرتبط
چک‌لیست «منابع انسانی» و اهمیت آن در سازمان
شنبه 1400/08/15 ساعت 11:33
چک‌لیست «منابع انسانی» و اهمیت آن در سازمان
مدیران منابع انسانی در سازمان‌ها باید طوری مدیریت کنند که کارکنان به بودن خود در مجموعه افتخار کنند نه اینکه آماده فرار به جای دیگر باشند. افراد کاربلد در مدیریت منابع انسانی«تاثیر محیط کار خوب بر بهره‌وری» را درک و مدام عملکرد خود را با چک‌لیست پنج‌مرحله‌ای پایش می‌کنند. کارکنان در این سازمان‌ها می‌توانند درباره کاستی‌ها به راحتی نظر بدهند.
شورای نگهبان طرح «تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار» به مجلس برگرداند
شنبه 1400/08/15 ساعت 10:48
شورای نگهبان طرح «تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار» به مجلس برگرداند
سخنگوی شورای نگهبان از بررسی و بازگشت طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار به مجلس شورای اسلامی خبر داد.
مایوس‌سازی سیاست رسانه‌ای دشمن است
شنبه 1400/08/15 ساعت 09:28
مایوس‌سازی سیاست رسانه‌ای دشمن است
رهبر معظم انقلاب: اکنون مانند همیشه سیاست تبلیغی و رسانه‌ای دشمن و فعّال‌ترین برنامه‌های آن، مأیوس‌سازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است.
بازخوانی نظر رئیس دستگاه قضا درباره تناسب جرم و مجازات
دوشنبه 1400/08/03 ساعت 21:38
بازخوانی نظر رئیس دستگاه قضا درباره تناسب جرم و مجازات
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: مجازات باید با متهم یا مجرم، شخص فاعل، نوع کار و آثاری که از کار پیش می‌آید و اثر سوئی که در جامعه دارد، تناسب داشته باشد.
طنین اقتدار؛  مستندی درباره بمبگذاری نمازجمعه به امامت رهبر معظم انقلاب
سه‌شنبه 1400/07/27 ساعت 15:18
طنین اقتدار؛ مستندی درباره بمبگذاری نمازجمعه به امامت رهبر معظم انقلاب
مستند «طنین اقتدار» به مناسبت اقامه مجدد نمازجمعه تهران رونمایی شد.
نمایندگان مجلس لایحه رتبه‌بندری را در اولویت قرار دادند
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 12:06
نمایندگان مجلس لایحه رتبه‌بندری را در اولویت قرار دادند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اولویت دادن به بررسی لایحه رتبه‌بندی معلمان و فرهنگیان موافقت کردند.
کارشناسان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی: رئیس انقلابی انتخاب کنید
شنبه 1400/07/24 ساعت 13:34
کارشناسان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی: رئیس انقلابی انتخاب کنید
جمعی از کارشناسان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نامه‌ای سرگشاده خواستار معرفی گزینه‌ای جوان و خوشنام به عنوان ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات شدند.
رهبر انقلاب: عدالت ورزشی باید مورد توجه قرار بگیرد
شنبه 1400/06/27 ساعت 14:35
رهبر انقلاب: عدالت ورزشی باید مورد توجه قرار بگیرد
رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم رسیدگی به وضعیت اشتغال و معیشت قهرمانان ورزشی گفتند: عدالت ورزشی در همه جا، هم از لحاظ جغرافیایی، هم از لحاظ نوع ورزش‌ها یک عدالتی بیش از آنچه که امروز اعمال می‌شود، بایستی مورد توجه قرار بگیرد.
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت