×
فرهنگی
شناسه خبر : 76389
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/08/04 ساعت 10:41
3 واکسن تولید داخل به سبد واکسیناسیون اضافه می‌شود

3 واکسن تولید داخل به سبد واکسیناسیون اضافه می‌شود

رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت‌ بهداشت از توزیع واکسن‌های فخرا، رازی و اسپایکوژن طی دو هفته آینده خبر داد.

نورنیوز-گروه جامعه: محسن زهرایی با اشاره به این‌که واکسن کرونا به میزان کافی در کشور وجود دارد و در هفته‌های آینده نیز تعداد زیادی واکسن به دستمان می‌رسد، اظهار کرد: تا به امروز 136 میلیون دوز واکسن کرونا تامین شده که حدود 12 میلیون دوز آن، تولید داخلی بوده است.

وی افزود: با ورود تولیدکنندگان جدید این میزان افزایش می‌یابد؛ واکسن اسپایکوژن در هفته آینده در مراکز واکسیناسیون توزیع خواهد شد؛ انتظار می‌رود واکسن‌های رازی و فخرا نیز مجوز بگیرند و  طی دو هفته آتی توزیع‌شان آغاز شود.

زهرایی ادامه داد: تولیدکنندگان داخلی وضعیت روبه رشدی دارند و برای دوز یادآور عمده اتکای ما بر واکسن‌های ایرانی کرونا خواهد بود.

رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت‌ بهداشت با بیان اینکه گروه هدف بالای 12 سال در کشور شامل 68 میلیون نفر است، اعلام کرد: تاکنون 51 میلیون نفر دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و نیاز به مشارکت 17 میلیون نفر دیگر داریم.

وی خاطرنشان کرد: اگر ویروس فرصت پیدا کند در جوامع مخالف بچرخد و انسان‌های بیشتری را آلوده کند، می‌تواند فرصت جهش و تولید سویه‌های جدید را داشته باشد در حالی که واکسیناسیون احتمال بروز سویه‌های جدید را کاهش می‌دهد.

رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت‌ بهداشت هشدار داد: گونه‌های جدید کرونا در راه هستند و در همین هفته‌های اخیر سویه‌های جدید از کرونا در روسیه و انگلیس موج جدیدی را ایجاد کرده است که زنگ خطری برای ما محسوب می‌شود بنابراین بهترین راه، انجام واکسیناسیون کروناست و باید هموطنان پیش از آغاز موج ششم نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود اقدام کنند.

 


اخبار مرتبط
تا پایان مرداد؛ واکسیناسیون «پنوموکوک» و «روتاویروس» انجام می شود
دوشنبه 1403/03/21 ساعت 13:42
تا پایان مرداد؛ واکسیناسیون «پنوموکوک» و «روتاویروس» انجام می شود
معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره روند واکسیناسیون کودکان با دو واکسن «پنوموکوک» و «روتاویرس» اظهار کرد: روند واکسیناسیون به خوبی پیش می‌رود و مشکلی در این مسیر وجود ندارد. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تمام کشور تا پایان مرداد ماه تحت پوشش این واکسن‌ها قرار می‌گیرند.
مقایسه فوتی‌های 2 پیک اخیر کرونا و 2 نکته اساسی
یکشنبه 1401/05/30 ساعت 15:09
مقایسه فوتی‌های 2 پیک اخیر کرونا و 2 نکته اساسی
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بررسی میزان موارد فوتی و بستری در دو پیک 6 و هفتم، تفاوت معنادار بین موارد فوتی را نمودی از نقش و اهمیت واکسیناسیون و تکمیل آن ارزیابی کرد.
پزشکان سوئدی خواستار توقف تزریق واکسن فایزر شدند
دوشنبه 1400/08/17 ساعت 17:52
پزشکان سوئدی خواستار توقف تزریق واکسن فایزر شدند
گروهی متشکل از 16 نفر از پزشکان و محققان سوئدی با تهیه توماری خواستار توقف ترزیق واکسن فایزر در این کشور به دلیل تردیدها درباره تقلب از سوی پیمانکار فرعی این شرکت آمریکایی شدند.
رئیس جمهور: مدارس و دانشگاه‌ها از ابتدای آذر باز شوند
شنبه 1400/08/08 ساعت 12:57
رئیس جمهور: مدارس و دانشگاه‌ها از ابتدای آذر باز شوند
رئیس جمهور با اشاره به اهمیت و نقش فضای علمی و آموزشی کشور در پویایی جامعه گفت: وزارت بهداشت، با همکاری وزارتخانه‌های علوم و آموزش و پرورش، طوری برنامه‌ریزی کند تا مدارس و دانشگاه‌ها از اول آذر طبق شیوه‌نامه‌ها بازگشایی شوند.
دُز اضافه یا بوستر واکسن کرونا چیست؟
دوشنبه 1400/08/03 ساعت 10:09
دُز اضافه یا بوستر واکسن کرونا چیست؟
دبیر کمیته علمی کشوری ضمن تشریح تفاوت دز بوستر با دز اضافه در واکسن کرونا، گفت: بر اساس آنچه که وعده داده شده تا اوایل آذر ماه به ایمنی جمعی یعنی 75 درصد واکسیناسیون در کشور می‌رسیم و بعد از آن درباره استراتژی‌ دز اضافه تصمیم‌گیری می‌شود.
برگزاری  نماز جمعه پس از بیست ماه در تهران
دوشنبه 1400/07/26 ساعت 15:05
برگزاری نماز جمعه پس از بیست ماه در تهران
ستاد نمازجمعه تهران، اعلام کرد که با آرایش جدید نیروی انسانی و با تدابیر و برنامه‌­هایی متناسب با شأن و منزلت نمازگزاران ، از آمادگی مناسب برای برگزاری نماز جمعه در جمعه هفته جاری برخوردار است.
متخصص طب سنتی: طب سنتی با واکسن مخالف نیست
دوشنبه 1400/07/26 ساعت 14:42
متخصص طب سنتی: طب سنتی با واکسن مخالف نیست
مدیر کل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طب سنتی ایرانی نه تنها مخالف واکسیناسیون نیست بلکه داعیه دار آن نیز هست.
توصیه علامه جوادی آملی: مردم در واکسیناسیون مشارکت کنند
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 10:21
توصیه علامه جوادی آملی: مردم در واکسیناسیون مشارکت کنند
این مرجع جهان تشیع ضمن قدردانی از تلاش‌های‌ مدافعان سلامت برای مقابله با کرونا، از مردم ایران درخوا‌ست کردند برای ریشه‌کنی کامل ویروس کرونا در واکسیناسیون مشارکت کنند.
86 درصد بستری‌ها بالای 60 سال در پیک پنجم واکسن نزده‌ها بودند
چهارشنبه 1400/07/21 ساعت 13:04
86 درصد بستری‌ها بالای 60 سال در پیک پنجم واکسن نزده‌ها بودند
رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت، 86 درصد بستری‌های بالای 60 سال در پیک پنجم افرادی بودند که واکسن دریافت نکرده بوند و این موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
فوت رهبر اپوزیسیون آرژانتین در پخش زنده تلویزیونی
فایننشال تایمز:عربستان در پی پیمان دفاعی با آمریکاست
هشدار حماس: خلع سلاح مقاومت، آغاز ناآرامی هاست
X
آگهی تبلیغاتی