×
فرهنگی
شناسه خبر : 76360
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/08/03 ساعت 10:35
ادامه تحصیل معلمان در چه رشته‌هایی تایید می‌شود؟

ادامه تحصیل معلمان در چه رشته‌هایی تایید می‌شود؟

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش گفت: رشته‌های مورد نیاز در طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان مورد بازنگری قرار گرفته است که در صورت تایید از طرف سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ خواهد شد.

نورنیوز-گروه فرهنگ: برخی معلمان می‌گویند رشته‌های مورد تأیید برای ادامه تحصیل آنها در دوره کارشناسی ارشد از جمله مسائل مبهم است و ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها نیز در مواجهه با این موضوع برخورد سلیقه‌ای دارند.

ناصر سلیمانزاده، رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به این موضوع با اشاره به بخشنامه موجود که در سال 94 صادر شده است، گفت:  رشته‌های مورد نیاز آموزش و پرورش را به سازمان استخدامی اعلام می‌کنیم و بر اساس آن به آموزش و پرورش مجوز استخدام می‌دهند همچنین شرایط احراز مشاغل در طرح طبقه‌بندی مشاغل موجود است و باید در چارچوب آن اقدام کنیم.

وی افزود: در چند سال اخیر رشته‌های دانشگاهی تغییر کرده و گرایش‌های جدید ایجاد شده است که ما برای اصلاح این موضوع با سازمان اداری و استخدامی مکاتبه کردیم البته هنوز پیشنهادمان تأیید نشده است بنابراین فعلاً مطابق سال‌های گذشته اقدام می‌کنیم  و هیچ تغییری در شیوه جذب نیروی انسانی در رشته‌های مختلف ایجاد نشده است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش درباره ادامه تحصیل معلمان دوره ابتدایی در رشته مشاوره و رواشناسی گفت: طبق قانون هر فردی در راستای وظایف شغلی خود باید ادامه تحصیل دهد به عنوان مثال اگر دبیر شیمی در رشته مشاوره ادامه تحصیل دهد، هنگام اعمال مدرک تحصیلی دچار مشکل می‌شود، هر فردی در مسیر ارتقای شغلی خود باید حرکت کند یعنی اگر به عنوان معلم شیمی استخدام می‌شود ارتقای شغلی و ادامه تحصیل او باید در این مسیر باشد و اگر بخواهد به مسیر دیگری برود، نیاز و ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش به هم می‌خورد.

سلیمانزاده متذکر شد: طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان برای هر سمت تعریفی دارد اگر فردی می‌خواهد معلم دوره ابتدایی شود باید مدارک تحصیلی مرتبط داشته باشد به عنوان مثال رشته‌های امور تربیتی، آموزش ابتدایی و حتی روانشناسی را هم لحاظ کرده‌اند اما رشته مشاوره وجود ندارد بنابراین اگر فردی در رشته مشاوره ادامه تحصیل بدهد نمی‌توانیم آن را اعمال کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که رشته علوم شناختی مورد تأیید آموزش و پرورش نیست، آیا اقدامی برای بررسی این رشته شده است؟ گفت: واحدهای تخصصی یعنی معاونت‌های آموزشی، پرورشی و تربیت بدنی به مرکز منابع انسانی اعلام می‌کنند کدام رشته‌ها را برای کدام مشاغل نیاز دارند و براساس نیاز آنها به سمت جذب مجوز و اعمال مدرک تحصیلی می‌رویم بنابراین ملاک خواست آنهاست و اگر این رشته را بپذیرند به دنبال اخذ مجوز و تأییدیه‌های لازم می‌رویم.

سلیمانزاده در پایان متذکر شد: با توجه به مفاد بخشنامه‌های 17 شهریور 94، اعمال مدرک تحصیلی جدید تمام کارکنان اعم از ایثارگران و سایر کارکنان منوط به رعایت شرایط احراز طرح‌های طبقه‌بندی و ارزشیابی مشاغل مستخدمین دستگاه‌های اجرایی است که به تایید سازمان اداری و استخدامی کشور رسیده باشد. رشته‌های تحصیلی مورد نیاز در مشاغل قابل تخصیص در طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان با همکاری معاونت‌ها، ادارات کل و دفاتر مربوط (معاونت آموزشی، پرورشی، ابتدایی و تربیت بدنی) مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفته که در صورت تایید از طرف سازمان اداری و استخدامی کشور به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ خواهد شد.

 


اخبار مرتبط
افزایش ساعات به‌کارگیری معلمان بازنشسته در آموزش و پرورش
جمعه 1401/08/20 ساعت 16:14
وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛
افزایش ساعات به‌کارگیری معلمان بازنشسته در آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به‌کارگیری بازنشستگان در اولویت وزارت آموزش و پرورش نیست، گفت: برای تدریس تمام وقت معلمان بازنشسته در مقطع ابتدایی به دنبال مجوز سران قوا هستیم.
استخدام 7 هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش
یکشنبه 1400/08/09 ساعت 09:52
استخدام 7 هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش
سرپرست وزارت آموزش و پرورش از جذب 7 هزار معلم تا سال آینده خبر داد.
آذرماه مدارس بازگشایی می‌شوند
پنج‌شنبه 1400/07/29 ساعت 13:16
آذرماه مدارس بازگشایی می‌شوند
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: از 15 آبان تا اول آذرماه مدارس با رعایت فاصله‌های اجتماعی بازگشایی می‌شوند.
فراکسیون فرهنگیان بر اجرای کامل رتبه بندی معلمان تاکید دارد
سه‌شنبه 1400/07/20 ساعت 12:19
فراکسیون فرهنگیان بر اجرای کامل رتبه بندی معلمان تاکید دارد
رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت که در جلسه امروز این فراکسیون با سرپرست وزارت آموزش و پرورش، نمایندگان بر اجرای کامل و دقیق نظام رتبه بندی معلمان و پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان تاکید کردند.
اعتراض به ورود زبان‌های آلمانی‌ و فرانسه به مدارس/ بیچاره زبان فارسی!
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 13:34
«مهدی صالحی»
اعتراض به ورود زبان‌های آلمانی‌ و فرانسه به مدارس/ بیچاره زبان فارسی!
دبیر انجمن ویرایش و درست‌نویسی در واکنش به ورود زبان «آلمانی» و «فرانسه» به مدارس نوشت: در دو دولت گذشته آموزش زبان فارسی در مدارس نیز از صدر و قدر افتاده بود.
اما و اگرهای بازگشایی مدارس در آستانه سال تحصیلی جدید
شنبه 1400/06/13 ساعت 10:23
اما و اگرهای بازگشایی مدارس در آستانه سال تحصیلی جدید
سال تحصیلی 1400-1401 در اول مهرماه آغاز خواهد شد و برخلاف سال‌های قبل، مسائلی به‌واسطه بیماری کرونا احتیاج به تصمیم‌گیری‌های به‌موقع، دقیق و انعطاف‌پذیر دارد تا سرگردانی و بلاتکلیفی جامعه، خانواده دانش‌آموز و مدرسه بر التهابات فرد و اجتماع نیفزاید.
بچه‌ها را سرگرم نکنیم با آن‌ها زندگی کنیم!
سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 15:28
بچه‌ها را سرگرم نکنیم با آن‌ها زندگی کنیم!
دور و برمان پر است از پدر و مادر‌هایی که با ساده‌ترین شیرین‌کاری فرزندشان به وجد می‌آیند و انواع تشویق و تحسین را نثارش می‌کنند و با اولین بدقلقی برآشفته می‌شوند و سر فرزندشان داد می‌زنند. اما تربیت فرزند همیشه این‌طور نبوده و همه‌جا هم این‌طور نیست. مایکلین دوکلف در کتاب جدیدش، با مطالعه تاریخ فرزندپروری و سفر به سه قاره با دختر سه‌ساله‌اش، پیشنهاداتی برای اصلاح شیوه تربیت فرزندان‌مان دارد.
نظرات

آخرین اخبار
ادعای تازه ترامپ درباره تنگه هرمز و ایران؛ از فردا تنگه را باز می کنیم
چالش ترامپ با افسانه شکست ایران
معافیت بیمه‌ای برای بازی سازان
روایت محسن رضایی از شکست آمریکا در جنگ سوم ترامپ؛ آمریکا 500 کشته داد
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها چهارشنبه 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
آماده‌باش بهداشتی در گنبدکاووس برای مقابله با بیماری وبا
طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی چه زمانی سراسری می‌شود؟
قطعی برق کرمانشاه فردا سه شنبه 13 مرداد 1405+ جدول
اقتصاد به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات کنگره تبدیل شد
رایزنی‌های فشرده عراق با ایران برای عبور نفتکش‌های بغداد
برنامه‌های مقابله‌ای وزارت اقتصاد در قبال برنامه دشمنان
خواسته «فون در لاین»؛ «اقدام یکپارچه» برای تامین امنیت مرزهای اروپا
نجات معجزه‌آسای کودک عراقی با اقدام تیم هلال احمر ایران
تالاب جهانی میانکاله همچنان در آتش می‌سوزد
تعلیق ارسال سامانه‌های دفاعی پاتریوت به اوکراین
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا سه شنبه 13 مرداد
رایزنی اردوغان و بن سلمان درباره اوضاع منطقه
حزب الله عراق: متعهد به سلاح مقاومت هستیم
استفاده اتحادیه اروپا از اوکراین به‌عنوان «گوشت دم توپ» علیه روسیه
آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در تهران همزمان با اربعین حسینی
تکذیب نشست قریب‌الوقوع اسلام آباد
حریق گسترده جنگل‌های آن‌سوی ارس؛ استقرار نیروهای ایرانی برای جلوگیری از سرایت آتش
چرا گذشت زمان به نفع ایران است؟
شوک بزرگ در بازار نقل‌وانتقالات‌ استقلال
پیام اربعینی رئیس‌جمهور عراق
معاریو: ایران ضرب‌آهنگ جنگ را مدیریت می‌کند
تغییرات اقلیمی به نیروگاه‌های هسته‌ای رسید؛ توقف فعالیت راکتور مجارستان
سالگرد حمله داعش به سنجار؛ نسل کشی ایزدی ها توسط داعش
بازنگری نرخ کرایه سرویس مدارس تهران
گفته‌ها و ناگفته‌های پیام پزشکیان درباره تفاهم اسلام‌آباد
افتخار تاریخی هاکی ایران؛ مدال برنز گردن‌آویز دانش‌آموز اصفهانی
آخرین رایزنی ترکیه و کویت درباره امنیت منطقه
واکنش اتحادیه عرب به حملات وحشیانه رژیم صهیونی
دعوت از عراقچی برای حضور در پاکستان در اولین فرصت ممکن
آمادگی سپاه برای برخورد با هرگونه خطای محاسباتی دشمنان
فرستادگان شورای صلح از نتانیاهو خواستند جنگ غزه را متوقف کند
تمدید قرارداد تاریخی پوچتینو با تیم ملی فوتبال آمریکا
حمایت دولت از اقتصاد اربعین؛ تأکید بر توسعه مرزهای ایلام
هاآرتص: ترامپ از جنگ تمام‌عیار با ایران هراس دارد
نورنما | اربعین یعنی تمام جاده ها به یک نام ختم می شوند؛ حسین(ع)
قدردانی رئیس دفتر سیاسی حماس از مواضع ایران در قبال فلسطین
وزیر نیرو: رفع ناترازی برق بدون همراهی مردم ممکن نیست
بحران گاز اروپا وارد مرحله جدید شد؛ نقش تنگه هرمز در تشدید کمبود انرژی
آمریکا در پی کاهش وابستگی به چین برای تولید سلاح
جزئیات نتایج دکتری بدون آزمون دانشگاه تهران و شرایط ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان
نگرانی‌ها از ورود مجدد قاتلان خونسرد آمریکایی
آخرین اخبار تنگه هرمز؛ تکذیب مذاکرات با آمریکا و تایید رایزنی با عمان
آلبالو هم تنظیم بازاری شد!
نقشه راه تجارت 10 میلیارد دلاری ایران و پاکستان
سقوط محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح