×
فرهنگی
شناسه خبر : 76360
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/08/03 ساعت 10:35

ادامه تحصیل معلمان در چه رشته‌هایی تایید می‌شود؟

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش گفت: رشته‌های مورد نیاز در طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان مورد بازنگری قرار گرفته است که در صورت تایید از طرف سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ خواهد شد.

نورنیوز-گروه فرهنگ: برخی معلمان می‌گویند رشته‌های مورد تأیید برای ادامه تحصیل آنها در دوره کارشناسی ارشد از جمله مسائل مبهم است و ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها نیز در مواجهه با این موضوع برخورد سلیقه‌ای دارند.

ناصر سلیمانزاده، رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به این موضوع با اشاره به بخشنامه موجود که در سال 94 صادر شده است، گفت:  رشته‌های مورد نیاز آموزش و پرورش را به سازمان استخدامی اعلام می‌کنیم و بر اساس آن به آموزش و پرورش مجوز استخدام می‌دهند همچنین شرایط احراز مشاغل در طرح طبقه‌بندی مشاغل موجود است و باید در چارچوب آن اقدام کنیم.

وی افزود: در چند سال اخیر رشته‌های دانشگاهی تغییر کرده و گرایش‌های جدید ایجاد شده است که ما برای اصلاح این موضوع با سازمان اداری و استخدامی مکاتبه کردیم البته هنوز پیشنهادمان تأیید نشده است بنابراین فعلاً مطابق سال‌های گذشته اقدام می‌کنیم  و هیچ تغییری در شیوه جذب نیروی انسانی در رشته‌های مختلف ایجاد نشده است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش درباره ادامه تحصیل معلمان دوره ابتدایی در رشته مشاوره و رواشناسی گفت: طبق قانون هر فردی در راستای وظایف شغلی خود باید ادامه تحصیل دهد به عنوان مثال اگر دبیر شیمی در رشته مشاوره ادامه تحصیل دهد، هنگام اعمال مدرک تحصیلی دچار مشکل می‌شود، هر فردی در مسیر ارتقای شغلی خود باید حرکت کند یعنی اگر به عنوان معلم شیمی استخدام می‌شود ارتقای شغلی و ادامه تحصیل او باید در این مسیر باشد و اگر بخواهد به مسیر دیگری برود، نیاز و ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش به هم می‌خورد.

سلیمانزاده متذکر شد: طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان برای هر سمت تعریفی دارد اگر فردی می‌خواهد معلم دوره ابتدایی شود باید مدارک تحصیلی مرتبط داشته باشد به عنوان مثال رشته‌های امور تربیتی، آموزش ابتدایی و حتی روانشناسی را هم لحاظ کرده‌اند اما رشته مشاوره وجود ندارد بنابراین اگر فردی در رشته مشاوره ادامه تحصیل بدهد نمی‌توانیم آن را اعمال کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که رشته علوم شناختی مورد تأیید آموزش و پرورش نیست، آیا اقدامی برای بررسی این رشته شده است؟ گفت: واحدهای تخصصی یعنی معاونت‌های آموزشی، پرورشی و تربیت بدنی به مرکز منابع انسانی اعلام می‌کنند کدام رشته‌ها را برای کدام مشاغل نیاز دارند و براساس نیاز آنها به سمت جذب مجوز و اعمال مدرک تحصیلی می‌رویم بنابراین ملاک خواست آنهاست و اگر این رشته را بپذیرند به دنبال اخذ مجوز و تأییدیه‌های لازم می‌رویم.

سلیمانزاده در پایان متذکر شد: با توجه به مفاد بخشنامه‌های 17 شهریور 94، اعمال مدرک تحصیلی جدید تمام کارکنان اعم از ایثارگران و سایر کارکنان منوط به رعایت شرایط احراز طرح‌های طبقه‌بندی و ارزشیابی مشاغل مستخدمین دستگاه‌های اجرایی است که به تایید سازمان اداری و استخدامی کشور رسیده باشد. رشته‌های تحصیلی مورد نیاز در مشاغل قابل تخصیص در طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان با همکاری معاونت‌ها، ادارات کل و دفاتر مربوط (معاونت آموزشی، پرورشی، ابتدایی و تربیت بدنی) مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفته که در صورت تایید از طرف سازمان اداری و استخدامی کشور به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ خواهد شد.

 


اخبار مرتبط
افزایش ساعات به‌کارگیری معلمان بازنشسته در آموزش و پرورش
جمعه 1401/08/20 ساعت 16:14
وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛
افزایش ساعات به‌کارگیری معلمان بازنشسته در آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به‌کارگیری بازنشستگان در اولویت وزارت آموزش و پرورش نیست، گفت: برای تدریس تمام وقت معلمان بازنشسته در مقطع ابتدایی به دنبال مجوز سران قوا هستیم.
استخدام 7 هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش
یکشنبه 1400/08/09 ساعت 09:52
استخدام 7 هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش
سرپرست وزارت آموزش و پرورش از جذب 7 هزار معلم تا سال آینده خبر داد.
آذرماه مدارس بازگشایی می‌شوند
پنج‌شنبه 1400/07/29 ساعت 13:16
آذرماه مدارس بازگشایی می‌شوند
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: از 15 آبان تا اول آذرماه مدارس با رعایت فاصله‌های اجتماعی بازگشایی می‌شوند.
فراکسیون فرهنگیان بر اجرای کامل رتبه بندی معلمان تاکید دارد
سه‌شنبه 1400/07/20 ساعت 12:19
فراکسیون فرهنگیان بر اجرای کامل رتبه بندی معلمان تاکید دارد
رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت که در جلسه امروز این فراکسیون با سرپرست وزارت آموزش و پرورش، نمایندگان بر اجرای کامل و دقیق نظام رتبه بندی معلمان و پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان تاکید کردند.
اعتراض به ورود زبان‌های آلمانی‌ و فرانسه به مدارس/ بیچاره زبان فارسی!
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 13:34
«مهدی صالحی»
اعتراض به ورود زبان‌های آلمانی‌ و فرانسه به مدارس/ بیچاره زبان فارسی!
دبیر انجمن ویرایش و درست‌نویسی در واکنش به ورود زبان «آلمانی» و «فرانسه» به مدارس نوشت: در دو دولت گذشته آموزش زبان فارسی در مدارس نیز از صدر و قدر افتاده بود.
اما و اگرهای بازگشایی مدارس در آستانه سال تحصیلی جدید
شنبه 1400/06/13 ساعت 10:23
اما و اگرهای بازگشایی مدارس در آستانه سال تحصیلی جدید
سال تحصیلی 1400-1401 در اول مهرماه آغاز خواهد شد و برخلاف سال‌های قبل، مسائلی به‌واسطه بیماری کرونا احتیاج به تصمیم‌گیری‌های به‌موقع، دقیق و انعطاف‌پذیر دارد تا سرگردانی و بلاتکلیفی جامعه، خانواده دانش‌آموز و مدرسه بر التهابات فرد و اجتماع نیفزاید.
بچه‌ها را سرگرم نکنیم با آن‌ها زندگی کنیم!
سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 15:28
بچه‌ها را سرگرم نکنیم با آن‌ها زندگی کنیم!
دور و برمان پر است از پدر و مادر‌هایی که با ساده‌ترین شیرین‌کاری فرزندشان به وجد می‌آیند و انواع تشویق و تحسین را نثارش می‌کنند و با اولین بدقلقی برآشفته می‌شوند و سر فرزندشان داد می‌زنند. اما تربیت فرزند همیشه این‌طور نبوده و همه‌جا هم این‌طور نیست. مایکلین دوکلف در کتاب جدیدش، با مطالعه تاریخ فرزندپروری و سفر به سه قاره با دختر سه‌ساله‌اش، پیشنهاداتی برای اصلاح شیوه تربیت فرزندان‌مان دارد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
X
آگهی تبلیغاتی