×
فرهنگی
شناسه خبر : 76360
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/08/03 ساعت 10:35
ادامه تحصیل معلمان در چه رشته‌هایی تایید می‌شود؟

ادامه تحصیل معلمان در چه رشته‌هایی تایید می‌شود؟

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش گفت: رشته‌های مورد نیاز در طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان مورد بازنگری قرار گرفته است که در صورت تایید از طرف سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ خواهد شد.

نورنیوز-گروه فرهنگ: برخی معلمان می‌گویند رشته‌های مورد تأیید برای ادامه تحصیل آنها در دوره کارشناسی ارشد از جمله مسائل مبهم است و ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها نیز در مواجهه با این موضوع برخورد سلیقه‌ای دارند.

ناصر سلیمانزاده، رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به این موضوع با اشاره به بخشنامه موجود که در سال 94 صادر شده است، گفت:  رشته‌های مورد نیاز آموزش و پرورش را به سازمان استخدامی اعلام می‌کنیم و بر اساس آن به آموزش و پرورش مجوز استخدام می‌دهند همچنین شرایط احراز مشاغل در طرح طبقه‌بندی مشاغل موجود است و باید در چارچوب آن اقدام کنیم.

وی افزود: در چند سال اخیر رشته‌های دانشگاهی تغییر کرده و گرایش‌های جدید ایجاد شده است که ما برای اصلاح این موضوع با سازمان اداری و استخدامی مکاتبه کردیم البته هنوز پیشنهادمان تأیید نشده است بنابراین فعلاً مطابق سال‌های گذشته اقدام می‌کنیم  و هیچ تغییری در شیوه جذب نیروی انسانی در رشته‌های مختلف ایجاد نشده است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش درباره ادامه تحصیل معلمان دوره ابتدایی در رشته مشاوره و رواشناسی گفت: طبق قانون هر فردی در راستای وظایف شغلی خود باید ادامه تحصیل دهد به عنوان مثال اگر دبیر شیمی در رشته مشاوره ادامه تحصیل دهد، هنگام اعمال مدرک تحصیلی دچار مشکل می‌شود، هر فردی در مسیر ارتقای شغلی خود باید حرکت کند یعنی اگر به عنوان معلم شیمی استخدام می‌شود ارتقای شغلی و ادامه تحصیل او باید در این مسیر باشد و اگر بخواهد به مسیر دیگری برود، نیاز و ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش به هم می‌خورد.

سلیمانزاده متذکر شد: طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان برای هر سمت تعریفی دارد اگر فردی می‌خواهد معلم دوره ابتدایی شود باید مدارک تحصیلی مرتبط داشته باشد به عنوان مثال رشته‌های امور تربیتی، آموزش ابتدایی و حتی روانشناسی را هم لحاظ کرده‌اند اما رشته مشاوره وجود ندارد بنابراین اگر فردی در رشته مشاوره ادامه تحصیل بدهد نمی‌توانیم آن را اعمال کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که رشته علوم شناختی مورد تأیید آموزش و پرورش نیست، آیا اقدامی برای بررسی این رشته شده است؟ گفت: واحدهای تخصصی یعنی معاونت‌های آموزشی، پرورشی و تربیت بدنی به مرکز منابع انسانی اعلام می‌کنند کدام رشته‌ها را برای کدام مشاغل نیاز دارند و براساس نیاز آنها به سمت جذب مجوز و اعمال مدرک تحصیلی می‌رویم بنابراین ملاک خواست آنهاست و اگر این رشته را بپذیرند به دنبال اخذ مجوز و تأییدیه‌های لازم می‌رویم.

سلیمانزاده در پایان متذکر شد: با توجه به مفاد بخشنامه‌های 17 شهریور 94، اعمال مدرک تحصیلی جدید تمام کارکنان اعم از ایثارگران و سایر کارکنان منوط به رعایت شرایط احراز طرح‌های طبقه‌بندی و ارزشیابی مشاغل مستخدمین دستگاه‌های اجرایی است که به تایید سازمان اداری و استخدامی کشور رسیده باشد. رشته‌های تحصیلی مورد نیاز در مشاغل قابل تخصیص در طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان با همکاری معاونت‌ها، ادارات کل و دفاتر مربوط (معاونت آموزشی، پرورشی، ابتدایی و تربیت بدنی) مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفته که در صورت تایید از طرف سازمان اداری و استخدامی کشور به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ خواهد شد.

 


اخبار مرتبط
افزایش ساعات به‌کارگیری معلمان بازنشسته در آموزش و پرورش
جمعه 1401/08/20 ساعت 16:14
وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛
افزایش ساعات به‌کارگیری معلمان بازنشسته در آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به‌کارگیری بازنشستگان در اولویت وزارت آموزش و پرورش نیست، گفت: برای تدریس تمام وقت معلمان بازنشسته در مقطع ابتدایی به دنبال مجوز سران قوا هستیم.
استخدام 7 هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش
یکشنبه 1400/08/09 ساعت 09:52
استخدام 7 هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش
سرپرست وزارت آموزش و پرورش از جذب 7 هزار معلم تا سال آینده خبر داد.
آذرماه مدارس بازگشایی می‌شوند
پنج‌شنبه 1400/07/29 ساعت 13:16
آذرماه مدارس بازگشایی می‌شوند
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: از 15 آبان تا اول آذرماه مدارس با رعایت فاصله‌های اجتماعی بازگشایی می‌شوند.
فراکسیون فرهنگیان بر اجرای کامل رتبه بندی معلمان تاکید دارد
سه‌شنبه 1400/07/20 ساعت 12:19
فراکسیون فرهنگیان بر اجرای کامل رتبه بندی معلمان تاکید دارد
رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت که در جلسه امروز این فراکسیون با سرپرست وزارت آموزش و پرورش، نمایندگان بر اجرای کامل و دقیق نظام رتبه بندی معلمان و پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان تاکید کردند.
اعتراض به ورود زبان‌های آلمانی‌ و فرانسه به مدارس/ بیچاره زبان فارسی!
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 13:34
«مهدی صالحی»
اعتراض به ورود زبان‌های آلمانی‌ و فرانسه به مدارس/ بیچاره زبان فارسی!
دبیر انجمن ویرایش و درست‌نویسی در واکنش به ورود زبان «آلمانی» و «فرانسه» به مدارس نوشت: در دو دولت گذشته آموزش زبان فارسی در مدارس نیز از صدر و قدر افتاده بود.
اما و اگرهای بازگشایی مدارس در آستانه سال تحصیلی جدید
شنبه 1400/06/13 ساعت 10:23
اما و اگرهای بازگشایی مدارس در آستانه سال تحصیلی جدید
سال تحصیلی 1400-1401 در اول مهرماه آغاز خواهد شد و برخلاف سال‌های قبل، مسائلی به‌واسطه بیماری کرونا احتیاج به تصمیم‌گیری‌های به‌موقع، دقیق و انعطاف‌پذیر دارد تا سرگردانی و بلاتکلیفی جامعه، خانواده دانش‌آموز و مدرسه بر التهابات فرد و اجتماع نیفزاید.
بچه‌ها را سرگرم نکنیم با آن‌ها زندگی کنیم!
سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 15:28
بچه‌ها را سرگرم نکنیم با آن‌ها زندگی کنیم!
دور و برمان پر است از پدر و مادر‌هایی که با ساده‌ترین شیرین‌کاری فرزندشان به وجد می‌آیند و انواع تشویق و تحسین را نثارش می‌کنند و با اولین بدقلقی برآشفته می‌شوند و سر فرزندشان داد می‌زنند. اما تربیت فرزند همیشه این‌طور نبوده و همه‌جا هم این‌طور نیست. مایکلین دوکلف در کتاب جدیدش، با مطالعه تاریخ فرزندپروری و سفر به سه قاره با دختر سه‌ساله‌اش، پیشنهاداتی برای اصلاح شیوه تربیت فرزندان‌مان دارد.
نظرات

آخرین اخبار
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
پیام وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم
واکنش سینا حجازی نسبت به شهادت دانش‌آموزان میناب
اخراج کارگران از شرکت‌های انگلیس به دلیل گرانی انرژی
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
اجرای موج 89 عملیات وعده صادق 4/ شلیک بیش از 100 موشک سنگین و پهپاد تهاجمی و 200 راکت
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق با احتمال تگرگ در شمال تهران
سفرهای زمینی عتبات در جریان است
روسیه: جای تعجب نیست که ایران می خواهد از ان‌پی‌تی خارج شود
پاسخ رهبر معظم انقلاب به پیام تسلیت و بیعت دبیرکل حزب الله لبنان
خسارت 200 میلیارد دلاری جنگ ایران به کشورهای عربی خلیج فارس
قیمت بنزین و گازوئیل در امارات 30 تا 70 درصد افزایش یافت
محکومیت سفارت روسیه در حملات نزدیک کلیسای ارتدکس در تهران
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید
حافظیه همچنان پرمخاطب‌ترین مقصد گردشگری در یازدهمین روز نوروز
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد
طرح اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی به بازنشستگان+ جزئیات
سری جدید «شام ایرانی» منتشر شد
پیام استاندار تهران به مناسبت 12 فروردین