×
سیاسی
شناسه خبر : 76276
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1400/07/29 ساعت 13:02
قالبیاف: بودجه فرهنگی 2.5 برابر افزایش یافته است.

قالبیاف: بودجه فرهنگی 2.5 برابر افزایش یافته است.

ئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه حوزه فرهنگی در سال 99 و 1400 به 2.5 برابر افزایش پیدا کرد و با همکاری دولت تلاش داریم افزایش ماهانه نقدینگی را کنترل کنیم تا بالا نرود که همین امر باعث افزایش قدرت خرید می‌شود.

نورنیوز-گروه فرهنگ: محمدباقر قالیباف ظهر امروز در دیدار با آیت‌الله علوی گرگانی مرجع تقلید شیعیان که در دفتر معظم له برگزار شد، اظهار داشت: بافت مجلس را اغلب نیروهای جوان تحصیلکرده، متدین و مومن تشکیل داده اند که به مجلس نشاط جوانی توأم با روحیه انقلابی می دهند و بخش عمده دیگر نیز مدیران باتجربه گذشته در حوزه اجرایی هستند که شناخت عمیقی از مشکلات کشور دارند.

وی افزود: در میان نمایندگان مجلس چند وزیر، استاندار، فرماندار، معاونان وزرا و اساتید برجسته سابق را داریم لذا در حوزه کارشناسی اقتصادی، فرهنگی، صنعتی و دانش بنیان نیروهای بسیار باکیفیت و بروزی داریم که فرصت مغتنمی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جهت گیری مجلس بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب به دو موضوع اقتصاد و فرهنگ اختصاص یافته است، در مدت کاری مجلس و موضوع نظارتی، طرح ها و لوایحی که در جهت مسائل اقتصادی و فرهنگی است را سرلوحه قرار دادیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: برای مثال در حوزه اقتصادی موضوع مسکن را در نظر گرفتیم و تلاش کردیم اشکالات مسکن مهر را برطرف کرده و نقاط قوت آن را تقویت کنیم که به زودی در این حوزه با همت دولت اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

قالیباف با بیان اینکه قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها را تصویب کردیم، بیان کرد: یکی از خلاءهای جدی بود و توانست برای کشور تولید قدرت کند و امروز می بینیم در جریان مذاکرات وین، همین قانون است که دست مذاکره کنندگان را باز کرده است.

وی عنوان کرد: در جریان مذاکرات همواره وزارت خارجه آمریکا به ایران می گفت این اقدامات در اختیار ما نیست و کنگره تصمیم گرفته و ما نمی توانیم چیزی بگوییم و اکنون تصویب این قانون در مجلس قدرت دیپلمات های ما را افزایش داده و زیر بار هر ادعای آنها نمی رویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: تصویب طرح تسهیل صدور مجوز برخی کسب و کارها اقدام مهمی بود چون مردم در گذشته برای ایجاد یک شغل برای مثال احداث یک دامپروری باید بیش از 90 بار به دستگاه های دولتی در ارگان های مختلف مراجعه می کردند تا مجوز بگیرند که ما کاملا موضوع را برعکس کردیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: در حوزه معیشت کرونا یک نوبت سبد معیشتی برای خانواده ها در نظر گرفتیم و تدبیری برای مالیات مسکن های خالی اندیشیده و اقداماتی در حوزه بورس داشتیم.

قالیباف خاطرنشان کرد: بودجه حوزه فرهنگی در سال 99 و 1400 به 2.5 برابر افزایش پیدا کرد و با همکاری دولت تلاش داریم افزایش ماهانه نقدینگی را کنترل کنیم تا بالا نرود که همین امر باعث افزایش قدرت خرید می شود.

تسنیم


اخبار مرتبط
صهیونیسم در تلاش است آثار اسلام و مسیحیت را از بین ببرد
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 15:56
قالیباف:
صهیونیسم در تلاش است آثار اسلام و مسیحیت را از بین ببرد
رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به جلوگیری از برگزاری مراسم یکشنبه نخل در بیت‌المقدس اعلام کرد که صهیونیسم در تلاش است هرگونه اثر از اسلام و مسیحیت را در این منطقه از میان ببرد.
قالیباف قانون اصلاح سازوکار بررسی بودجه سالیانه را ابلاغ کرد
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 10:32
قالیباف قانون اصلاح سازوکار بررسی بودجه سالیانه را ابلاغ کرد
رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه ای به رئیس جمهور قانون مربوط به اصلاح روند بررسی بودجه سالیانه را برای اجرا ابلاغ کرد.
آرام‌سازی بازار و لزوم اجتناب از اظهارات متناقض
دوشنبه 1400/08/17 ساعت 11:38
نورنیوز بررسی کرد؛
آرام‌سازی بازار و لزوم اجتناب از اظهارات متناقض
اظهارات متناقض و بعضا غیر کارشناسی، خواسته یا ناخواسته پیام‌های متزلزل و غیر قابل اتکاء به بازار و مجموعه عوامل موثر در آن مخابره می‌کند و اجرای طرح‌های اصلاحی را با مشکلات عدیده مواجه خواهد کرد.
شورای نگهبان طرح «تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار» به مجلس برگرداند
شنبه 1400/08/15 ساعت 10:48
شورای نگهبان طرح «تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار» به مجلس برگرداند
سخنگوی شورای نگهبان از بررسی و بازگشت طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار به مجلس شورای اسلامی خبر داد.
مسائل حوزه انتخابیه یکی از آسیب‌های طرح شفافیت آرای نمایندگان است
شنبه 1400/08/08 ساعت 13:18
مسائل حوزه انتخابیه یکی از آسیب‌های طرح شفافیت آرای نمایندگان است
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، موضوعات منطقه‌ای و حوزه انتخابیه نمایندگان را یکی از آفت‌های طرح شفافیت آرا عنوان کرد.
خروج دولت از خودروسازی اتفاق می‌افتد؟
دوشنبه 1400/08/03 ساعت 13:43
خروج دولت از خودروسازی اتفاق می‌افتد؟
مجلس شورای اسلامی این روزها در کنار تلاش برای آزادسازی واردات خودرو، ظاهرا خصوصی‌سازی خودروسازان را هم دنبال می‌کند.
کاهش غیر منتظره ارزش لیر ترکیه
دوشنبه 1400/08/03 ساعت 10:56
کاهش غیر منتظره ارزش لیر ترکیه
ارزش لیر ترکیه که از قبل هم تحت تاثیر کاهش غیرمنتظره نرخ بهره قرار داشت، با سخنان رئیس‌جمهور این کشور مبنی بر اخراج سفرای 10 کشور به خاطر طرفداری از یکی از منتقدان دولت، باز هم کاهش یافت.
عدالت‌گستری و گره‌گشایی از کار مردم راهبرد دولت و خبرگزاری ایرنا است
سه‌شنبه 1400/07/27 ساعت 14:14
عدالت‌گستری و گره‌گشایی از کار مردم راهبرد دولت و خبرگزاری ایرنا است
«علی نادری» مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی عدالت گستری و گره‌گشایی از کار مردم را راهبرد دولت و خبرگزاری ایرنا معرفی کرد.
اذعان امارات به شکست در نبرد مأرب
سه‌شنبه 1400/07/27 ساعت 11:27
اذعان امارات به شکست در نبرد مأرب
مشاور ولی عهد ابوظبی و سیاستمدار اماراتی در واکنش به تحولات میدانی در استان مأرب یمن گفت که دولت مستعفی و ارتش تحت امر آن لیاقت حمایت مادی و تسلیحاتی ندارند.
کسب تابعیت ایران تابع چه شرایطی است؟
سه‌شنبه 1400/07/27 ساعت 11:06
نورنیوز بررسی کرد؛
کسب تابعیت ایران تابع چه شرایطی است؟
تابعیت یکی از موضوعات مهم حقوق بین‌الملل و تعیین کننده شرایطی است که افراد می‌توانند بر اساس آن تابعیت کشور مورد نظر خود را درخواست کنند.
فراکسیون فرهنگیان بر اجرای کامل رتبه بندی معلمان تاکید دارد
سه‌شنبه 1400/07/20 ساعت 12:19
فراکسیون فرهنگیان بر اجرای کامل رتبه بندی معلمان تاکید دارد
رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت که در جلسه امروز این فراکسیون با سرپرست وزارت آموزش و پرورش، نمایندگان بر اجرای کامل و دقیق نظام رتبه بندی معلمان و پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان تاکید کردند.
سامانه ثبت‌نامه افراد فاقد مسکن راه‌اندازی می‌شود
شنبه 1400/06/27 ساعت 11:38
سامانه ثبت‌نامه افراد فاقد مسکن راه‌اندازی می‌شود
رئیس کمیسیون عمران مجلس از راه‌اندازی سامانه ثبت‌نامه افراد فاقد مسکن تا یک ماه آینده خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد
آژانس بین‌المللی انرژی: قیمت نقدی نفت بالاتر از نفت کاغذی است
نفوذ حنظله به لایه پرسنلی تیپ 89 ارتش اسرائیل
مقتدی صدر دستور جمع‌آوری سلاح‌های «سرایا السلام» در کربلا را صادر کرد
مومنی: بزرگ‌ترین مؤلفه قدرت کشور همبستگی ملی است که باید صیانت کرد
صالحی‌امیری: اگر مدالی باشد، باید به شهدای جنگ تحمیلی داده شود
ماکرون: هدفمان بازگشایی کامل تنگه هرمز است
بی‌بی‌سی: اعتراض‌ها به استفاده از پایگاه هوایی فیرفورد در انگلیس بالا گرفت
باند سارقان حرفه‌ای منازل در تهران منهدم شد