×
سیاسی
شناسه خبر : 76226
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/07/27 ساعت 17:48
نیاز ضروری جهان اسلام به وحدت و پرهیز از تفرقه

نورنیوز بررسی کرد؛

نیاز ضروری جهان اسلام به وحدت و پرهیز از تفرقه

دو چالش عمده تروریسم و اشغالگری بیگانه که دامن‌گیر جهان اسلام شده، مولود رویکرد ضدانسانی و منفعت‌طلبانه غرب است که راهکاری جز وحدت و هم‌افزایی جهان اسلام ندارد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سی و پنجمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی با موضوع «اتحاد اسلامی، صلح و پرهیز از تفرقه و تنازع در جهان اسلام» با حضور جمعی از متفکران و اندیشمندان اسلامی از ۵۲ کشور جهان به صورت حضوری و مجازی از سوی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از امروز در تهران آغاز به کار کرد.

ابتکار عمل و میزبانی ایران از علما و بزرگان جهان اسلام در قالب این کنفرانس بیانگر نقش و تلاش گسترده جمهوری اسلامی در ایجاد و تقویت وحدت و همدلی میان جهان اسلام است.

ایران همواره تاکید دارد که راهکار پایان بحران‌های جهان اسلام همدلی و همگرایی در سطوح مختلف از جمله نزدیک‌ شدن دیدگاه علمای جهان اسلام است که نه تنها زمینه‌ساز رسیدن کشورهای اسلامی به دیدگاهی واحد در قبال تحولات داخلی و جهانی می‌شود بلکه حل سوء تفاهم‌ها و نزدیکی نگرش‌ها میان فرق مختلف اسلامی را به دنبال خواهد داشت.

تحقق چنین هدفی قطعا زمینه عدم شکل‌گیری گروه‌های افراطی در بدنه جهان اسلام و مقابله با تفرقه‌افکنی دشمنان را فراهم خواهد آورد.

از آن سو؛ مشارکت شخصیت‌های برجسته از 52 کشور اسلامی بیانگر اعتماد گسترده جهان اسلام با جمعیتی بیش از یک و نیم میلیارد نفر به ایران است که نه تنها واهی بودن ادعای انزوای جمهوری اسلامی بلکه دروغین بودن ادعای غرب مبنی بر تهدید بودن ایران برای امنیت جهان را آشکار می‌سازد.

مروری بر تحولات بین‌المللی نشان می‌دهد که بخش عمده‌ای از مجموعه بحران‌های جهان اسلام نتیجه تحرکات تحمیلی نظام سلطه است.

وضعیت بحرانی ناشی از 20 سال حضور اشغالگران در افغانستان، بحران تحمیل شده به عراق، سوریه، لبنان، لیبی، جنگ یمن، اشغالگری و جنایاتی که رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و بسیاری از کشورهای اسلامی صورت داده، وضعیت بحرانی مسلمانان میانمار، اسلام‌ستیزی گسترده در کشورهای غربی و... تنها بخشی از بحران‌های تحمیلی غرب به جهان اسلام است که همگرایی فراگیر برای مقابله با آنها ضروری است.

به بیان دقیق‌تر؛ دو چالش عمده تروریسم و اشغالگری بیگانه که دامن‌گیر جهان اسلام شده، مولود رویکرد ضدانسانی و منفعت‌طلبانه غرب است که راهکاری جز وحدت و هم‌افزایی جهان اسلام ندارد و کنفرانس وحدت در تهران زمینه‌ای برای تبلور این مسئله برای پایان دادن به ناامنی و بی‌ثباتی در جغرافیای جهان اسلام است.

از سویی؛ بسیاری از کشورهای اسلامی یا با چالش‌های اقتصادی مواجهند و یا در تحریم ظالمانه نظام سلطه قرار دارند، حال آنکه این کشورها دارای ظرفیت‌های عظیم اقتصادی بوده و بخش عمده‌ای از منابع جهان در اختیار آنهاست.

پیوند علمای جهان اسلام و فتوای آنها مبنی بر پیوند کشورهای اسلامی در حوزه اقتصادی علیه تروریسم اقتصادی می‌تواند راهگشای این چالش‌ها باشد و ملت‌های مسلمان را از وضعیت اسف‌بار کنونی نجات دهد.


اخبار مرتبط
ابعاد هوچی‌گری ضدایرانی غرب در نشست گروه 20
دوشنبه 1400/08/10 ساعت 17:37
نورنیوز بررسی کرد؛
ابعاد هوچی‌گری ضدایرانی غرب در نشست گروه 20
غرب هم اکنون با چالش ناکارآمدی پروژه ایران‌هراسی مواجه است و همزمان بایت حمایت از تروریسم مورد بازخواست جهانی قرار گرفته، لذا با هوچی‌گری ضد ایرانی در نشست رم به دنبال پنهان‌سازی این شکست است.
تغییر نام خیابان ریاض به جرج قرداحی در صنعا
دوشنبه 1400/08/10 ساعت 15:07
تغییر نام خیابان ریاض به جرج قرداحی در صنعا
جنبش انصار الله یمن علاوه بر آویختن تصاویری از «جرج قرداحی» ، وزیر اطلاع رسانی لبنان در صنعا ، خیابان «الریاض» در این شهر را به نام این وزیر لبنانی تغییر داد.
ویدئو: حمله به پایگاه آمریکایی التنف و سئوالات بی‌پاسخ
یکشنبه 1400/08/09 ساعت 12:37
ویدئو: حمله به پایگاه آمریکایی التنف و سئوالات بی‌پاسخ
چهارشنبه هفته گذشته به پایگاه آمریکایی‌ها در التنف سوریه حمله شد و آنها مدعی شدند ایران پشت این حمله پهپادی بوده است. این ویدیو را ببینید:
حزب الله: برخی قصد دارند انتقام شکست در جنگ یمن را از لبنان بگیرند
یکشنبه 1400/08/09 ساعت 09:31
حزب الله: برخی قصد دارند انتقام شکست در جنگ یمن را از لبنان بگیرند
رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان با اشاره تلویحی به عربستان تاکید کرد کسانی که در جنگ یمن شکست خورده اند قصد دارند انتقام این شکست را از لبنان بگیرند.
واکنش فدراسیون فوتبال لبنان به حکم فیفا برای بازی بدون تماشاگر
شنبه 1400/08/08 ساعت 12:45
واکنش فدراسیون فوتبال لبنان به حکم فیفا برای بازی بدون تماشاگر
فدراسیون فوتبال لبنان بلافاصله بعد از حکم فیفا مبنی بر برگزاری بازی با ایران بدون تماشاگر واکنش نشان داد.
حمله به پایگاه آمریکایی التنف و سئوالاتی که بی‌پاسخ ماند
پنج‌شنبه 1400/08/06 ساعت 13:24
نورنیوز بررسی کرد؛
حمله به پایگاه آمریکایی التنف و سئوالاتی که بی‌پاسخ ماند
آنچه در پایگاه التنف روی داده بیانگر این اصل بدیهی است که زوال یک‌جانبه‌گرایی آمریکا در صحنه جهانی سرعت گرفته و آنها جز خروج از منطقه‌ غرب آسیا گزینه دیگری ندارند.
استانداردهای دوگانه غرب درباره هواپیمای اوکراینی و کشتی بونهام ریچارد
سه‌شنبه 1400/08/04 ساعت 19:59
استانداردهای دوگانه غرب درباره هواپیمای اوکراینی و کشتی بونهام ریچارد
پس از گذشت یک‌‌سال‌وسه ماه از سوختن کشتی «بونهام ریچارد» در کالیفرنیا، نیروی دریایی آمریکا اخیراً اعلام کرد؛ قصور عمده در زنجیره فرماندهی ارتش زمینه نابودی این ناو را فراهم کرده است. ادامه‌ی ماجرا را در نورنیوز ببینید:
وزیرخارجه پاکستان عازم ایران شد
سه‌شنبه 1400/08/04 ساعت 11:22
وزیرخارجه پاکستان عازم ایران شد
«شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان به دعوت همتای ایرانی خود برای شرکت در دومین نشست همسایگان افغانستان به میزبانی کشورمان و دیدار با مقام‌های جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه رهسپار تهران شد.
نویسنده کتاب «زخم‌های نشمرده»از فاو تا سوریه را روایت می‌کند
دوشنبه 1400/08/03 ساعت 11:28
نویسنده کتاب «زخم‌های نشمرده»از فاو تا سوریه را روایت می‌کند
متاسفانه نمی‌توان گفت زخم‌های نشمرده تصویر واقعی و کاملی از حاج عباس‌نژاد به ما می‌دهد. اولا هر شخص از دید خود و تنها از یک زاویه به مسائل نگاه می‌کند. ثانیا به علت محرمانه بودن عملیات در سوریه خیلی از وقایع ناگفته ماند. ثالثا به علت فوت ایشان خیلی از خاطرات را در سینه با خود برد. این کتاب تنها نمایی از زندگی جانبازی و ایثارگری اوست.
پاسخ کنایه‌آمیز شمخانی به اردوغان
شنبه 1400/08/01 ساعت 14:12
پاسخ کنایه‌آمیز شمخانی به اردوغان
دبیر شورای عالی امنیت ملی به سخنان اردوغان واکنش نشان داد.
وحدت؛ نیاز ضروری جهان اسلام
پنج‌شنبه 1400/07/29 ساعت 11:46
وحدت؛ نیاز ضروری جهان اسلام
​محور مقاومت در برابر رفتار تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها منسجم‌تر شده است
چهارشنبه 1400/07/28 ساعت 18:15
دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین در گفتگوی اختصاصی با «نورنیوز»:
​محور مقاومت در برابر رفتار تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها منسجم‌تر شده است
گرچه دشمن صهیونیستی مورد حمایت علنی آمریکا است و برخی نظام‌ها و دستگاه‌های امنیتی منطقه نیز با صهیونیست‌ها همکاری می‌کنند، اما همکاری بزرگی نیز بین اضلاع محور مقاومت برای مقابله با توطئه‌های صهیونیست‌ها وجود دارد.
دلایل افزایش اقدامات تروریستی داعش در افغانستان
چهارشنبه 1400/07/28 ساعت 17:39
نورنیوز بررسی کرد؛
دلایل افزایش اقدامات تروریستی داعش در افغانستان
لید: بی‌اعتبارسازی ادعای تامین امنیت از سوی طالبان، به واکنش کشاندن ایران در مقابل طالبان، ایجاد جنگ شیعه-سنی و... از جمله اهدافی به‌شمار می‌روند که داعش به نیابت از آمریکا و در جهت ممانعت از بازگشت آرامش به افغانستان در پی اجرای آن هستند.
ایستگاه پایانی سوء تفاهم در روابط تهران و باکو
چهارشنبه 1400/07/28 ساعت 12:24
اختصاصی نورنیوز؛
ایستگاه پایانی سوء تفاهم در روابط تهران و باکو
دومین ابلاغیه سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای طی ماه جاری ضمن آنکه روشن کننده موضع رسمی و همیشگی ایران در احترام به تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان است، راه هرگونه بهانه‌جویی را از مخالفان روابط دو کشور و برخی طرف‌های ثالث سد می‌کند.
مبنای پیشنهاد رئیسی به اعضای سازمان ملل متحد چیست؟
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 16:28
نورنیوز بررسی کرد؛
مبنای پیشنهاد رئیسی به اعضای سازمان ملل متحد چیست؟
دنیای امروز با دو چالش بزرگ سلامت و محیط زیست مواجه است و ریشه این بحران را در عملکردهای نظام سلطه باید جستجو کرد. این رفتارها موجب شده تا در کنار تهدید جان میلیون‌ها انسان، اقلیم و محیط زیست جامعه بشری نیز با تهدیدات بی‌شماری مواجه شود.
سالگرد توافق ابراهیم و اهدافی که محقق نشد!
یکشنبه 1400/06/28 ساعت 15:09
نورنیوز بررسی کرد؛
سالگرد توافق ابراهیم و اهدافی که محقق نشد!
کارنامه یک ساله خیانت امارات، بحرین و مغرب به فلسطین و جهان اسلام نشان می‌دهد که این توافق نه تنها دستاوردی قابل توجه برای این کشورها و حتی رژیم صهیونیستی و آمریکا به همراه نداشته بلکه روند زوال رژیم صهیونیستی را تسریع، مقاومت ملت فلسطین را فراگیرتر، انزجار ملت‌ها از آمریکا را تشدید کرده و بی‌حیثیتی را برای سازش‌کاران به دنبال داشته است.
جادوی سیاسی ایران در منطقه شامات
جمعه 1400/06/26 ساعت 08:35
نورنیوز بررسی کرد؛
جادوی سیاسی ایران در منطقه شامات
تایید لیست وزرا کابینه لبنان پس از ۱۳ ماه، لغو برخی تحریم‌های سوریه و خروج گروهی از نظامیان آمریکا از این کشور در کنار بازتولید قدرت و محبوبیت مردمی حزب‌الله در لبنان عملا موجب خنثی شدن توطئه مشترک آمریکا، سعودی و فرانسه شد و دو متحد اصلی ایران در منطقه شامات یعنی حزب‌الله و سوریه را در موقعیت ممتاز قرار داد.
نخست وزیر عراق با دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار کرد
یکشنبه 1400/06/21 ساعت 18:14
نخست وزیر عراق با دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار کرد
دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان بعدازظهر (امروز یکشنبه) با مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق دیدار و پیرامون مسایل دوجانبه و آخرین تحولات سیاسی و امنیتی منطقه گفت‌وگو کرد.
مسئولین استان های کردنشین عراق مراقب تحرکات گروهک های ضدانقلاب مستقر در این منطقه باشند
شنبه 1400/06/20 ساعت 21:54
مسئولین استان های کردنشین عراق مراقب تحرکات گروهک های ضدانقلاب مستقر در این منطقه باشند
یک کارشناس مسائل منطقه گفت: اگر از این مناطق مرزهای ایران دچار کمترین آسیبی بشود یا تحرکات جریان های اشرار یا تجزیه طلب در خاک عراق به گونه ایی انجام بشود که امنیت مرزها را تهدید کند جمهوری اسلامی ایران براساس توافقاتی که با دولت مرکزی عراق انجام داده برای حفظ مرزهای خود اقدامات لازم بازدارنده و شدیدی را انجام خواهد داد.
نظرات

آخرین اخبار
تهران زیر آتش؛ دیوارها روایتگر چیزی فراتر از جنگ
از «گوشمالی» تا قتل؛ جزئیات تازه از جنایت در خانه یک زن در یافت آباد
کودکستان‌های بدون مجوز زیر ذره‌بین آموزش و پرورش
بازداشت 3 کارمند شهرداری گلوگاه به اتهام اختلاس
قیمت نفت امروز پنج شنبه 22 مرداد/ سقوط آزاد قیمت نفت پس از 6 روز صعود
راز مرگ مرد جوان در مازندران فاش شد؛ اختلافات خانوادگی انگیزه جنایت
ثبت‌نام مدارس شاهد آغاز شد
ادعای تهدید ترور ترامپ، طرح اسرائیل برای تاثیر بر سیاست آمریکا بود
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس پنجشنبه 22 مرداد/این ستاره گران‌ترین خرید لیگ می‌شود؟
باند جعل گذرنامه در تهران منهدم شد
اکبر عبدی با سریال «پرانتز باز» میهمان مردم می‌شود
کشف شبکه سازنده پهپاد در عراق
تیراندازی دانش‌آموز 14 ساله در امریکا و یک مصدوم
زمان پایان حضور نظامی آمریکا در عراق مشخص شد
49 زندانی جرایم غیرعمد در ایلام آزاد شدند
نورنما | آمدم تا برایت بگویم رازهای بزرگ دلم را ...
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 22 مرداد 1405+جدول پخش
دختر نوجوان ایرانی قهرمان وزنه‌برداری آسیا شد
عراقچی خطاب به امریکا: مراقب اخبار جعلی و اشتباه محاسباتی باشید
پاسخ منفی سیتی به بارسلونا برای «رودری»
واکنش ایران به ادعاهای نتانیاهو درباره فلسطین و جولان؛ محکومیت اقدام کلمبیا
200 نفر از آتش سوزی مشهد نجات یافتند
ژاوی سرمربی هلند شد؛ شروعی سخت برابر آلمان
تنش تازه روسیه و ژاپن بر سر جزایر کوریل
ترکیب احتمالی استقلال برای اولین بازی فصل اعلام شد
پشت پرده خروج سخنگوی ترامپ؛ پای یک افشای امنیتی در میان است
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید؛ 11 مصدوم در محور بجنورد-آشخانه
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران
14 میلیون مجرد در سن ازدواج؛ چرا جوانان ایرانی ازدواج نمی‌کنند؟
افغانی گران شد
10 تعرض اسرائیل به سوریه در 24 ساعت
بقائی: کشتی فله‌بر خارجی عامل آلودگی نفتی قشم است
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 22 مرداد 1405 / اونس روی 4400 دلار ماند
هوای تهران نمره قبولی گرفت
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
جدول جدید قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 22 مرداد
هشدار سیلاب در مازندران؛ مسافران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
آخریت قیمت یورو امروز پنج شنبه 22 مرداد
2 هزار مفقودی در غزه؛ تراژدی ادامه‌دار جنگ اسرائیل
آخرین خبر از بنزین 87 هزار تومانی؛ اجرای طرح جدید بنزین متوقف شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 22 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+جدول
چالوس زیر بار ترافیک؛ باران در جاده‌های شمالی
اوباما دفتر طلایی ترامپ را مسخره کرد
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز پنج شنبه 22 مرداد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 22 مرداد +جدول قیمت ارزها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 مرداد 1405 +جدول پخش
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول