×
سیاسی
شناسه خبر : 76208
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/07/27 ساعت 11:27
اذعان امارات به شکست در نبرد مأرب

اذعان امارات به شکست در نبرد مأرب

مشاور ولی عهد ابوظبی و سیاستمدار اماراتی در واکنش به تحولات میدانی در استان مأرب یمن گفت که دولت مستعفی و ارتش تحت امر آن لیاقت حمایت مادی و تسلیحاتی ندارند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: یکی از سیاستمداران امارات عربی متحده با اهانت به دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربه منصور هادی» نوشت که این دولت لایق حمایت نیست.

«عبدالخالق عبدالله» شب گذشته در توییتی نوشت: «اعتماد به نفس در "دولت قانونی" (عنوانی برای دولت مستعفی) و نیروهای آن صفر است.»

وی ادامه داد: «دولت هادی و نیروهای وابسته به آن مستحق حمایت دست و دل بازانه‌ای که از کشورهای ائتلاف (عربستان سعودی و امارات) دریافت می‌کند، نیست.»

عبدالله که پیشتر مشاور سابق بن زاید بوده و استاد دانشگاه امارات است در ادامه گفت که هر دقیقه و هر دلاری که به عنوان حمایت و کمک به این دو خرج می شود، زیان است.

اظهارات این سیاستمدار اماراتی را می توان مواضع رسمی ابوظبی تلقی کرد؛ چرا که وی به دلیل نزدیکی به مقامات ارشد امارات، از مواضع رسمی آن‌ها مطلع است و این اظهارات نشان می دهد که اماراتی‌ها از عملکرد دولت هادی ناراضی هستند.

این اظهارات عبدالله برخلاف رسانه‌های سعودی و اماراتی که روزانه به پمپاژ اخبار دروغین از جبهه های درگیر در یمن مشغول‌اند، نشان می‌دهد که پیشروی ارتش یمن در مأرب و شبوه ناقض این ادعاهاست.

امارات پیشتر نیز از دولت مستعفی یمن انتقادهایی کرده بود و تهدیدهای عملی دولت نجات ملی و انصارالله یمن علیه امارات از قبیل حملات پهپادی به فرودگاه های ابوظبی و دبی باعث شد که آن‌ها سال 2018 شمار زیادی از نیروهای خود را از یمن خارج و مشارکت خود در ائتلاف ضد یمن را کاهش دهد.

بعد از پیشروی نیروهای ارتش یمن در جنوب مأرب و غرب استان شبوه و آزادسازی پنج شهرستان در این دو استان در عملیات اخیر موسوم به «ربیع الانتصارات» انتقادها از دولت هادی که مستقر در ریاض است، بیشتر شده و ناراضتی سعودی ها را نیز در پی داشته است.

این هفته «خالد آل همیل السبیعی»، تحلیلگر سیاسی سعودی در واکنش به سقوط شهرستان «العبدیه»، دولت مستعفی منصور هادی را مسئول این سقوط دانست و گفت که این دولت به اهالی العبدیه خیانت کرده و کمکی به آن‌ها نکرده است.

رئیس هیئت عالی خبرنگاران عرب شنبه در حساب توییتری خود در این باره نوشت: «العبدیه [هم] به دست [انصاالله] حوثی افتاد درحالی که دولت شرعی (مستعفی) نه کمکی کرد و نه نیرویی فرستاد. قبل از این هم [شهرستان‌های] حجور و بیحان سقوط کرده. سقوط شهرستان‌ها و استان‌های یمن به دست حوثی‌ها ادامه دارد.»

این تحلیلگر سعودی تلویحا منصور هادی را «تاجر جنگ برای ارائه گزارش» دانسته و گفته است که دولت متبوع او رهبران شایسته‌ای که بتوانند اراضی یمن را از دست انصارالله آزاد کنند، ندارد.

 


اخبار مرتبط
تغییر نام خیابان ریاض به جرج قرداحی در صنعا
دوشنبه 1400/08/10 ساعت 15:07
تغییر نام خیابان ریاض به جرج قرداحی در صنعا
جنبش انصار الله یمن علاوه بر آویختن تصاویری از «جرج قرداحی» ، وزیر اطلاع رسانی لبنان در صنعا ، خیابان «الریاض» در این شهر را به نام این وزیر لبنانی تغییر داد.
حزب الله: برخی قصد دارند انتقام شکست در جنگ یمن را از لبنان بگیرند
یکشنبه 1400/08/09 ساعت 09:31
حزب الله: برخی قصد دارند انتقام شکست در جنگ یمن را از لبنان بگیرند
رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان با اشاره تلویحی به عربستان تاکید کرد کسانی که در جنگ یمن شکست خورده اند قصد دارند انتقام این شکست را از لبنان بگیرند.
استانداردهای دوگانه غرب درباره هواپیمای اوکراینی و کشتی بونهام ریچارد
دوشنبه 1400/08/03 ساعت 17:23
نورنیوز بررسی کرد؛
استانداردهای دوگانه غرب درباره هواپیمای اوکراینی و کشتی بونهام ریچارد
غربی‌ها و به ویژه امپراتوری رسانه‌ای آنها در فرآیند «جنگ تمام عیار ادراکی و روانی» علیه رقبای خود، همواره از تکنیک هجمه و فشار برای اطلاع‌رسانی عجولانه در خصوص وقایع استفاده می‌کنند.
قالبیاف: بودجه فرهنگی 2.5 برابر افزایش یافته است.
پنج‌شنبه 1400/07/29 ساعت 13:02
قالبیاف: بودجه فرهنگی 2.5 برابر افزایش یافته است.
ئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه حوزه فرهنگی در سال 99 و 1400 به 2.5 برابر افزایش پیدا کرد و با همکاری دولت تلاش داریم افزایش ماهانه نقدینگی را کنترل کنیم تا بالا نرود که همین امر باعث افزایش قدرت خرید می‌شود.
نگرانی اروپایی ها از بازگشایی پرونده های جنایاتشان در افریقا توسط رسانه های مستقل
چهارشنبه 1400/07/28 ساعت 15:46
نگرانی اروپایی ها از بازگشایی پرونده های جنایاتشان در افریقا توسط رسانه های مستقل
بلژیکی‌ها در پارلمان این کشور قتل لومومبا را پذیرفتند و معذرت خواهی کردند و آن‌ها گفتند در این قتل تنها نبودند اما به کشور دیگری اشاره نکردند.
تبیین روابط دوستانه ایران به آذربایجان طی سه دهه اخیر
شنبه 1400/07/24 ساعت 11:51
در نشستی تخصصی صورت گرفت؛
تبیین روابط دوستانه ایران به آذربایجان طی سه دهه اخیر
نشست تخصصی «روشنگری و تبیین کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به دولت و ملت آذربایجان در سه دهه گذشته» در زنجان برگزار شد.
سفرهای استانی؛ صیانت از امید مردم با التزام به عقلانیت
سه‌شنبه 1400/07/20 ساعت 15:05
نورنیوز بررسی کرد؛
سفرهای استانی؛ صیانت از امید مردم با التزام به عقلانیت
گرچه سفرهای استانی قطعا بخشی از ارتباط مخدوش‌شده بین مسئولان و مردم را ترمیم می‌کند و از همین رو باید ادامه یابد، اما صرف این سفرها نمی‌تواند همه مشکلات ساختاری و نهادینه شده در کشور را به طور کامل مرتفع کند و لذا به عنوان یک جزء موثر باید در کنار دیگر اجزاء، پازل کلی را تکمیل کند.
حقوق‌بشر در مسلخ تجاوز کشیشان فرانسوی به کودکان
چهارشنبه 1400/07/14 ساعت 14:21
نورنیوز بررسی کرد؛
حقوق‌بشر در مسلخ تجاوز کشیشان فرانسوی به کودکان
تنوع و گستردگی این فجایع ضدانسانی به ویژه موضوع آزار و اذیت کودکان که معمولا از سوی رسانه‌های جریان اصلی در غرب بایکوت شده یا با ضریب بسیار پائین منتشر می‌شوند، بخشی از فساد رواج یافته در جوامع غربی است که عملا به بحرانی انسانی تبدیل شده است.
کارتونیست هتاک به ساحت مبارک پیامبر اسلام کشته شد
دوشنبه 1400/07/12 ساعت 10:22
کارتونیست هتاک به ساحت مبارک پیامبر اسلام کشته شد
لارس ویلکس، عامل هتک حرمت به پیامبر مکرم اسلام که موجب اعتراض بسیاری از مسلمانان شده بود، در یک تصادف رانندگی کشته شد.
کارشناس حوزه قفقاز: رزمایش فاتحان خیبر پیام چند وجهی داشت
شنبه 1400/07/10 ساعت 22:19
کارشناس حوزه قفقاز: رزمایش فاتحان خیبر پیام چند وجهی داشت
یک کارشناس حوزه قفقاز گفت: واقعیت این است که نمی‌توان همه موضوعات دو طرف آذری و ارمنی در نظر گرفت. حتمی گروه‌های دیگر و دولت‌های دیگر نیز در این موضوع را تحت تأثیر قرار می‌دهند.
نظرات

آخرین اخبار
توافق دولت لبنان با رژیم صهیونیستی محکوم و چیزی جز تسلیم نیست
ایران 3 - کوبا یک
قالیباف: پایان جنگ لبنان در صدر تفاهم‌نامه ایران و آمریکا قرار دارد
بروجردی: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس فوری و قاطع خواهد بود
زمان امتحانات دانشگاه تهران دوباره تغییر کرد+ جزئیات جدید
برف تابستانی سبلان را سفیدپوش کرد
بیانیه فاطمیون در پاسخ به ادعاهای رسانه‌های صهیونیستی منتشر شد
رکورد جدید واردات طلای چین؛ بیش از 163 تن در یک ماه
مشروعیت از آنِ مقاومت است، نه دولت لبنان
برترین بازیکنان مرحله گروهی جام جهانی 2026 معرفی شدند/دو بازیکن از ایران در جمع برترین ها
محبوبیت صدراعظم آلمان به پایین‌ترین سطح رسید
محدودیت تردد کامیون‌ها در روز تشییع رهبر شهید
جنجال بزرگ جام جهانی 2026؛ شایعه تبانی در بازی اتریش و الجزایر و حذف ایران
جزئیات توافق جدید ایران و ارمنستان؛ توسعه نوردوز در دستور کار قرار گرفت
خون‌هایی که هندسه روایت جهان را تغییر داد
درخواست هلال احمر برای همکاری و کمک مردم به پیشگیری ازگرمازدگی در تجمعات
سعید اخباری : با دست خالی برای سهمیه آسیا می‌جنگیم
سهمیه بازیکنان خارجی لیگ برتر نصف شد؛ شوک بزرگ به استقلال، پرسپولیس و تراکتور
قیمت نقره امروز یکشنبه 7 تیر 1405 + جدول
سقوط مرگبار بالگرد آرامکو در عربستان؛ همه سرنشینان کشته شدند
نورویدئو | لبنان؛ میان توافق ادعایی، امنیت وعده داده شده و معادله خلع سلاح
جزئیات طرح جدید غذای دانشجویی؛ راه‌اندازی رستوران‌های مکمل در دانشگاه‌ها
اقتصاد ایران پس از تفاهم؛ فرصتی برای اصلاح خطاهای گذشته
نوراینفو | شرایط ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی
کنایه زلاتان به دیدار اتریش و الجزایر: نمی‌دانم از حذف ایران متاسف باشم یا نه
جزئیات تازه از آخرین ساعات زندگی دکتر کمال خرازی ؛ در بیمارستان چه گذشت؟
شرکت‌کنندگان مراسم تشییع رهبر شهید بیمه می شوند
اعلام جزئیات خدمات اتوبوسرانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در تهران
نوراینفو | آمار عجیب از رشد مصرف دخانیات در ایران
دادگستری نوشهر: اموال ساعدی‌نیا توقیف و حساب‌های بانکی وی مسدود شد
حضرتی: مراسم تشییع رهبر شهید نماد انسجام ملی خواهد بود
دیدار پزشکیان با خانواده شهیدان خطیب و موسوی
سفر عراقچی؛ پیام آشکار ایران برای معادلات امنیتی منطقه چیست؟
ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از نقض آتش بس؛ غفلت از نقش واشنگتن و تل‌آویو
آماده‌باش 1100 مجتمع بین‌راهی برای مراسم تشییع رهبر شهید
گفت‌وگوی تلفنی قالیباف و نبیه بری
مخبر: حافظه تاریخی حاکمان آمریکا مانند عمر تعهداتشان کوتاه است
علت ایجاد موانع موقت و جدید در معابر تهران چیست؟
بقائی: توافق بدون پایان اشغالگری لبنان ناپایدار است
حادثه تلخ در دریای طوفانی بابلسر؛ پایان غم‌انگیز شنای دختر 14 ساله
توصیه‌های مهم ایمنی برای حضور در جمعیت‌های میلیونی
شوینده‌ها گران می‌شوند؟تولیدکنندگان منتظر چراغ سبز دولت
دستور قضایی برای توقف ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حیران
رهبر معظم انقلاب: مردم باید آثار عدالت را در زندگی روزمره خود ببینند
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 7 تیر 1405 +جدول
هشدار هواشناسی؛ باد شدید و رگبار در راه تهران
پیام مشترک مراجع به دولت ؛ حمایت از مذاکره و تقویت وحدت ملی
اختلالات بانکی چه زمانی برطرف می‌شود؟
نورنما | هوش مصنوعی پشت در کلاس درس
ده‌ها محموله موبایل در انتظار رجیستری