×
سیاسی
شناسه خبر : 76185
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/07/26 ساعت 13:31
بازتاب گسترده سفر سرلشکر باقری در رسانه های روسیه

بازتاب گسترده سفر سرلشکر باقری در رسانه های روسیه

سفر سردار سرلشکر محمدباقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به مسکو و اهداف دیدارها و مذاکرات وی با طرف های روس در رسانه های روسیه بازتاب داشت و در این گزارش ها خاطرنشان شد که تهران و مسکو در مورد موضوعات دوجانبه و نیز مسائل منطقه ای گفت و گو و رایزنی خواهند کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روزنامه کامرسانت چاپ مسکو روز دوشنبه در گزارشی با عنوان «رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران در مسکو درباره خرید تسلیحات و مساله افغانستان گفتگو می کند» به نقل از خبرگزاری ایرنا نوشت: دو طرف ازجمله درباره وضعیت افغانستان و فروش تسلیحات گفت و گو می کنند.

این رسانه روسی نوشت: انتظار می رود ژنرال ایرانی با مقام‌های روسی درخصوص مسائل توسعه همکاری‌ها، همکاری‌های دفاعی و روابط نظامی ایران و روسیه و نیز مسائل مربوط به مبارزه با تروریست ها و مسائل منطقه ای و تحولات بین المللی تبادل نظر کند.

رسانه‌ کامرسانت افزود: به گفته رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران، وضعیت افغانستان یکی از موضوعات مورد بحث در مذاکرات این سفر خواهد بود. دو طرف همچنین درخصوص فروش تسلیحات پس از پایان محدودیت تسلیحاتی شورای امنیت سازمان ملل که پس از اکتبر سال 2020 پایان یافته است، گفت و گو می کنند.  

سردار باقری با شایگو و گراسیموف دیدار می کند 

شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه نیز در اخبار امروز و بخش های خبری عصر دیروز خود گفت: سردار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران برای انجام دیدار رسمی به مسکو آمده است. وی در پایتخت روسیه با سرگئی شایگو وزیر دفاع و والری گراسیموف رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه دیدار و گفت و گو خواهد کرد.

این رسانه کشور روسیه با اشاره به سخنان سردار باقری در بدو ورود به مسکو در فرودگاه بین المللی ونوکووا افزود: در جریان سفر باقری به روسیه، موضوع فروش تسلیحات و اوضاع افغانستان بررسی می شود. باقری پیش از آن دیدار چهار روزه از پاکستان داشت و با شماری از سیاستمداران و مقامهای نظامی این کشور دیدار کرد و از نتایج این سفر، برگزاری رزمایش دریایی مشترک ایران و پاکستان بود.   

شایگو و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران در مسکو درباره امضای موافقت نامه خرید تسلیحات مذاکره می کنند

خبرگزاری ریانووستی نیز روز دوشنبه در گزارشی نوشت: محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران روز یکشنبه وارد مسکو شد و قرار است با سرگئی شایگو همتای روسی خود درباره آخرین اوضاع افغانستان و نیز خرید تسلیحات روسی پس از پایان محدودیت سازمان ملل گفت و گو کند.

 در این گزارش که با فیلمی از ورود سردار باقری به فرودگاه ونوکووای مسکو و آیین رسمی استقبال وی با شرکت یگان تشریفات ارتش روسیه همراه بود، گفته شد: نیروهای مسلح ایران و روسیه در بسیاری عرصه ها با یکدیگر همکاری می‌کنند.

این رسانه روسی افزود: همکاری‌های ایران و روسیه در سالهای اخیر توسعه یافته و هدف اصلی سفر هیات ایرانی به مسکو، علاوه بر موضوعات همکاریهای دوجانبه، رایزنی های مشروح درباره افغانستان است.

به گزارش ریانووستی، سردار باقری خاطرنشان کرد که رویدادهای اخیر افغانستان و تاثیر آن بر کشورهای همسایه و کشورهای منطقه بررسی می شود.

هیات ایرانی در باره خرید تسلیحات مذاکره می کند

خبرگزاری تاس در گزارشی از سفر سردار باقری به مسکو نوشت: هیاتی ایرانی قصد دارد با طرف روسی درباره خرید تسلیحات از روسیه مذاکره کند.

این رسانه خاطرنشان کرد که وضعیت افغانستان از موضوعاتی خواهد بود که در مذاکرات رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران با مقامهای روسی مورد بحث و مذاکره قرار می گیرد.  

خبرگزاری تاس به پایان محدودیت فروش تسلیحات به ایران اشاره کرد که ازسوی شورای امنیت سازمان ملل اعمال شده بود.

دیگر رسانه های روس نیز ورود  سردار باقری به مسکو را پوشش داده اند. 

ایرنا


اخبار مرتبط
آنها شناختی از مفهوم قدرت در نظام بین‌الملل ندارند
شنبه 1400/08/15 ساعت 16:21
آنها شناختی از مفهوم قدرت در نظام بین‌الملل ندارند
عملیات مقتدرانه‌ نیروهای مسلح با محوریت نیروی دریایی سپاه، نشان‌دهنده این است که جمهوری اسلامی ایران می‌تواند از منافع خودش به‌خوبی دفاع کند.
پوتین فرمان تعطیلی سراسری در روسیه را صادر کرد
پنج‌شنبه 1400/07/29 ساعت 12:44
پوتین فرمان تعطیلی سراسری در روسیه را صادر کرد
«ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه دستور تعطیلی یک هفته‌ای در این کشور را صادر کرد.
نگرانی اروپایی ها از بازگشایی پرونده های جنایاتشان در افریقا توسط رسانه های مستقل
چهارشنبه 1400/07/28 ساعت 15:46
نگرانی اروپایی ها از بازگشایی پرونده های جنایاتشان در افریقا توسط رسانه های مستقل
بلژیکی‌ها در پارلمان این کشور قتل لومومبا را پذیرفتند و معذرت خواهی کردند و آن‌ها گفتند در این قتل تنها نبودند اما به کشور دیگری اشاره نکردند.
روسیه گوگل را جریمه کرد
سه‌شنبه 1400/07/27 ساعت 14:42
روسیه گوگل را جریمه کرد
راسکامنادزور در اوایل ماه اکتبر اعلام کرد از دادگاه می‌خواهد برای فیس بوک جریمه ای معادل چند درصد از درآمد شرکت را وضع کند.
اوج گیری مجدد کرونا در لندن
سه‌شنبه 1400/07/27 ساعت 10:41
اوج گیری مجدد کرونا در لندن
یک رسانه ایتالیایی نوشت: در 24 ساعت گذشته در حدود 45 هزار مورد جدید ابتلا و 145 مورد مرگ در لندن گزارش شده.
چرا وزیر دفاع روسیه سردار باقری را به این کشور دعوت کرد؟
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 12:44
چرا وزیر دفاع روسیه سردار باقری را به این کشور دعوت کرد؟
این ویدئو را در خصوص اهمیت دعوت سردار باقری به روسیه ببینید.
ابعاد و اهداف سفر قریب‌الوقوع سردار باقری به مسکو
شنبه 1400/07/24 ساعت 12:55
نورنیوز بررسی کرد؛
ابعاد و اهداف سفر قریب‌الوقوع سردار باقری به مسکو
سفر قریب‌الوقوع سردار باقری به روسیه پس از رایزنی‌های اخیر او در پاکستان، علاوه بر اینکه پیام‌آور همگرایی جمهوری اسلامی با همسایگان جهت تحقق ثبات و امنیت پایدار در منطقه است، هشداری است برای کسانی که به دنبال برهم زدن ثبات منطقه برای رسیدن به اهداف جاه‌طلبانه خود هستند.
ترانزیت کالا‌های ایرانی به روسیه متوقف نشده است
یکشنبه 1400/07/18 ساعت 10:34
ترانزیت کالا‌های ایرانی به روسیه متوقف نشده است
رایزن اقتصادی ایران در جمهوری آذربایجان هرگونه اخلال و مسدود شدن صادرات و ترانزیت کالا‌های ایران به روسیه را از مسیر جمهوری آذربایجان تکذیب کرد.
روسیه حضور نظامی خود را در تاجیکستان تقویت می‌کند
جمعه 1400/06/19 ساعت 15:37
روسیه حضور نظامی خود را در تاجیکستان تقویت می‌کند
روسیه همچنان به تقویت حضور نظامی خود در خاک تاجیکستان ادامه می‌دهد.
جنگ‌های امروز و آینده شباهت اندکی با گذشته دارد
یکشنبه 1400/06/07 ساعت 10:45
جنگ‌های امروز و آینده شباهت اندکی با گذشته دارد
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: آخرین جنایت آمریکا اتفاقات افغانستان است که با ۲ هزار میلیارد هزینه هنگفت، ارتش افغانستان را به ارتشی بی‌خاصیت تبدیل کرد.
نظرات

آخرین اخبار
دستگیری 7 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر و بابلسر
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟
ابلاغ الزام مدیران مدارس غیردولتی برای پایدارسازی سامانه‌های آموزش مجازی
سردار فدوی: دشمن در مقابل قدرت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود
گران شدن قیمت بنزین در سرزمین‌های اشغالی
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟