×
سیاسی
شناسه خبر : 76169
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/07/25 ساعت 17:39
تائید خبر «نورنیوز» درباره ایجاد پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات

تائید خبر «نورنیوز» درباره ایجاد پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات

پایگاه خبری «والا» متعلق به رژیم صهیونیستی با انتشار خبری مبنی بر ایجاد یک پایگاه اطلاعاتی ویژه برای جاسوسی از برنامه هسته‌ای ایران توسط این رژیم، خبر حدود سه ماه پیش «نورنیوز» مبنی بر تاسیس پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات را تائید کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: نزدیک به سه ماه پیش رسانه‌های غربی-صهیونیستی با محوریت «رویترز» طی یک عملیات رسانه‌ای گسترده با جوسازی و دروغ‌پراکنی مدعی ربایش دو کشتی «آسفالت پرینسس» و «گلدن برلیانت» در خلیج فارس از سوی نیروهای ایرانی شدند.

این جنگ رسانه‌ای همه‌جانبه که واکنش‌های عجولانه «دومینیک راب» وزیر خارجه وقت انگلیس و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا علیه کشورمان را در پی داشت، با هدف تنش‌زایی در آستانه تحلیف رئیس جمهور جدید و همچنین تشدید فشار بر ایران برای امتیازدهی در مذاکرات وین از طریق ناامن‌نمایی خلیج فارس و معرفی ایران به عنوان یک بازیگر پر خطر در منطقه صورت گرفت.

در آن زمان «نورنیوز» ضمن تکذیب این خبر، به نقل از یک منبع آگاه از تاسیس پایگاه جاسوسی موساد در امارات و ایجاد اختلال در سامانه‌های ناوبری شناورهای حاضر در منطقه خبر داد.

خبر مذکور نقشه طراحی شده اتاق فکر مشترک واشینگتن، لندن و تل‌آویو علیه کشورمان را که سعی داشت با ایجاد مزاحمت برای شناورهای عبوری، ایران را مقصر این کار نشان دهد خنثی کرد، تا جایی که پس از عقب‌نشینی کاخ سفید، لندن نیز با ارسال نامه‌ای از طریق واسطه به تهران، از موضع بچه‌گانه خود مبنی بر پاسخ متقابل عقب نشست.

حال امروز پایگاه خبری «والا» متعلق به رژیم صهیونیستی با انتشار خبری مبنی بر ایجاد یک پایگاه اطلاعاتی ویژه برای جاسوسی از برنامه هسته‌ای ایران توسط این رژیم، خبر «نورنیوز» را تائید کرده است.

این رسانه اسرائیلی به نقل از یک افسر ارتش اسرائیل مدعی شده که پایگاه مذکور با استفاده از ظرفیت‌های خود و امکانات هوش مصنوعی توانسته‌ است اطلاعات زیادی در ارتباط با برنامه هسته‌ای ایران جمع‌آوری کند و به‌علاوه نقش کلیدی در شناسایی آنچه تحرکات ایران در سوریه عنوان کرده و مقابله با گروه‌های طرفدار ایران در آن منطقه ایفا می‌کند.

گزارش این رسانه صهیونیستی نشان می‌دهد که تاکید ایران بر شرارت‌های تل‌آویو و ناامن‌سازی منطقه توسط این رژیم کاملا دقیق بوده و انتظار تهران از سازمان‌های بین‌المللی به ویژه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای صیانت از اعضای خود در مواجهه با خرابکاری‌ها و اقدامات شرورانه رژیم صهیونیستی مبتنی بر واقعیت است.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی طی ماه‌های گذشته با اتخاذ رویکردی غیر حقوقی به جای محکوم کردن اقدامات خرابکارانه‌ علیه تاسیسات هسته‌ای کشورمان از سوی رژیم صهیونیستی و صیانت از حقوق مسلم ایران در آژانس، سعی کرد با تشدید فشارهای خود ایران را به پذیرش منویات زیاده‌خواهانه کاخ سفید و طرف‌های اروپایی در مذاکرات برجامی مجبور سازد.


اخبار مرتبط
استانداردهای دوگانه غرب درباره هواپیمای اوکراینی و کشتی بونهام ریچارد
سه‌شنبه 1400/08/04 ساعت 19:59
استانداردهای دوگانه غرب درباره هواپیمای اوکراینی و کشتی بونهام ریچارد
پس از گذشت یک‌‌سال‌وسه ماه از سوختن کشتی «بونهام ریچارد» در کالیفرنیا، نیروی دریایی آمریکا اخیراً اعلام کرد؛ قصور عمده در زنجیره فرماندهی ارتش زمینه نابودی این ناو را فراهم کرده است. ادامه‌ی ماجرا را در نورنیوز ببینید:
ویدئو: ایجاد پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات
دوشنبه 1400/07/26 ساعت 22:41
ویدئو: ایجاد پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات
فتنه‌ وطن‌فروشان برای تلخ کردن کام مردم لبنان
شنبه 1400/07/24 ساعت 16:42
نورنیوز بررسی کرد؛
فتنه‌ وطن‌فروشان برای تلخ کردن کام مردم لبنان
کشتار مردم در بیروت، آن هم به دستور سفارت آمریکا و از سوی گروه سیاسی شناسنامه‌داری چون «قوات اللبنانیة»، ابعاد جدیدی از فتنه‌انگیزی علیه امنیت لبنان بود که پس از شکست‌های زنجیره‌ای دشمنان خارجی و مهره‌های داخلی آنها صورت گرفته است.
حکومت اقلیم مسئول تحرکات صهیونیستی در کردستان عراق
یکشنبه 1400/07/04 ساعت 12:31
حکومت اقلیم مسئول تحرکات صهیونیستی در کردستان عراق
الکعبی نشست اربیل را اقدامی سفارشی و بی ارزش از سوی برخی افراد ناموجه و خیانتکار برای سازش با اسرائیل خواند.
خودزنی با کارناوال صهیونیستی در اربیل
یکشنبه 1400/07/04 ساعت 10:08
هادی محمدی
خودزنی با کارناوال صهیونیستی در اربیل
به‌دنبال فعال کردن گروهک‌های ضدانقلاب کردی در مرز‌های غربی ایران که با هدایت پایگاه الحریر انجام می‌شد، در کنار اولین ضربات نظامی علیه این گروهک‌ها، از زبان رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح ایران هشداری جدی برای پاسخگویی اقلیم کردستان عراق و حکومت عراق و ضرورت تخلیه فوری الحریر صادر شد که اعلام تخلیه زودهنگام این پایگاه توسط امریکایی‌ها، حاکی از درک واقعی آن‌ها از هشدار ایران است.
رسوایی‌های نظامی-امنیتی بِنت دلیل حمله به غزه
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 15:20
نورنیوز بررسی کرد؛
رسوایی‌های نظامی-امنیتی بِنت دلیل حمله به غزه
حملات اخیر به غزه در واقع یک انتقام‌گیری وحشیانه بابت رسوایی‌های اخیر و ضعف مفرط سران رژیم صهیونیستی باشد، چه، با توجه به آنچه گفته شد، «نفتالی بنت» با بحرانی به نام ناتوانی در برابر فلسطینی‌ها و مقاومت منطقه مواجه شده که چاره‌ای جز تداوم مسیر نتانیاهو در تنش‌زایی بیرونی برای فرار از فشارهای داخلی را ندارد.
تداوم شرارت صهیونیست‌ها در منطقه؛ این‌بار تحقیر مسلمانان در اکسپو دوبی!
سه‌شنبه 1400/05/26 ساعت 17:51
نورنیوز بررسی کرد؛
تداوم شرارت صهیونیست‌ها در منطقه؛ این‌بار تحقیر مسلمانان در اکسپو دوبی!
براساس توافق انجام شده میان «آردن ترابلسی» مدیر شرکت اسرائیلی «سوپرکام» با «عبدالله بن طوق المری» وزیر اقتصاد امارات، هر فرد مسلمانی که برای شرکت در اکسپوی دوبی به امارات متحده عربی سفر کند موظف به استفاده از دست‌بند‌های الکترونیکی این شرکت و اقامت در هتل‌هایی است که آنها مشخص کرده‌اند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
X
آگهی تبلیغاتی