×
سیاسی
شناسه خبر : 76160
تاریخ انتشار :

افزایش 100 میلیونی وام ازدواج برای عشایر و روستاییان

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: برای زوجین روستایی و عشایری دهه شصتی که تا پایان سال 1400 ازدواج‌ کنند 100 میلیون تومان وام علاوه بر وام ازدواج در نظر گرفته شده است.

نورنیوز-گروه جامعه: انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در آیین گرامی داشت روز جهانی زنان روستایی و پنجمین همایش ملی نقش آفرینی زنان روستایی و عشایری در توسعه پایدار که با حضور سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از زنان روستایی و عشایری کشور برگزار شد، اظهار کرد: نرخ باسوادی و تحصیلات تکمیلی در روستاها و عشایر رو به رشد است و به 83 درصد نزدیک شده است و نرخ بیکاری در روستاها بسیار کاهش داشته است.

وی افزود: بازماندگان از تحصیل و ترک تحصیل در عشایر و روستاییان موضوع مهمی است که باید به خوبی به آن پرداخته شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور ادامه داد: به این منظور خوابگاه های شبانه روزی، روستا مرکزی و آموزش مجازی از اقداماتی است که انجام شده و امکاناتی مانند گوشی هوشمند و تبلت در اختیار دانش‌آموزان و دانشجویان عشایری قرار گرفته است.

خزعلی تصریح کرد: عشایر و روستاییان سرمایه‌های کشور هستند که ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای دارند و می‌توانند در تولید، کشاورزی و صنایع دستی باعث حرکت و توسعه کشور شوند تا کشور را به جایگاه خود برسانند.

وی افزود: من شاهد نشاط و توانمندی در زنان روستایی بوده ام و تولید صنایع خانگی، دستی و خرد روستاها و عشایر در دست زنان است، این همت و اراده و جدیت برای استفاده از دسترنج بسیار افتخارآفرین است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور تاکید کرد: وظیفه ما این است که امکانات مورد نیاز اعم از آموزش و فرهنگ‌سازی، استانداردسازی، بازاررسانی محصولات و تلاش برای صادرات و همچنین تسریع در اعطای مجوز را برای این قشر فراهم کنیم و با جدیتی که از دکتر ساداتی نژاد دیده ام این حمایت‌ها قابل انجام خواهد بود.

وی با بیان اینکه زنان روستایی در بخش مدیریتی در شورای روستاها، دهداری ها و بخشداری ها حضور فعال دارند، عنوان کرد: باید به دنبال نمایشگاه های دائمی برای فروش و عرضه محصولات زنان روستایی و عشایری باشیم.

خزعلی در رابطه با بیمه تامین اجتماعی زنان روستایی گفت: موضوع بیمه برای زنان سرپرست خانوار را پیگیری کرده ایم و مقدمات کار فراهم شده است تا این زنان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گیرند.

وی در خصوص اعطای وام ازدواج به روستائیان و عشایر خاطرنشان کرد: برای زوجین روستایی و عشایری دهه شصتی که تا پایان سال 1400 ازدواج کنند 100 میلیون تومان وام علاوه بر وام ازدواج در نظر گرفته شده است.

در پایان این مراسم، از هفت نفر از زنان روستایی و عشایر کارآفرین و فعال در حوزه تولید و ترویج کشاورزی توسط وزیر جهاد کشاورزی و معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور تقدیر به عمل آمد.

 


اخبار مرتبط
انهدام شبکه قاچاق دختران ایرانی توسط سربازان گمنام امام زمان
شنبه 1400/08/15 ساعت 13:36
انهدام شبکه قاچاق دختران ایرانی توسط سربازان گمنام امام زمان
با اعلام سازمان اطلاعات سپاه آذربایجان غربی ، سرشبکه قاچاق دختران ایرانی توسط نیروهای سپاه در استان منهدم شد.
گفتگوی بیواسطه بانوان کشاورز مغانی با رئیس جمهور
جمعه 1400/07/30 ساعت 12:28
اختصاصی
گفتگوی بیواسطه بانوان کشاورز مغانی با رئیس جمهور
وقتی استاندار مترجم می‌شود
اینفوگرافی: خواص گردو برای بانوان
دوشنبه 1400/07/26 ساعت 15:20
اینفوگرافی: خواص گردو برای بانوان
دانشمندان معتقدند مغز گردو برای بانوان از خواص استثنایی برخوردار است.
کمک عرضه ۲ میلیون واحد لوکس خالی به خانه‌دار شدن مردم
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 13:36
کمک عرضه ۲ میلیون واحد لوکس خالی به خانه‌دار شدن مردم
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نزدیک به دو میلیون واحد خالی در کشور داریم، گفت: این دو میلیون جزو واحدهای خالی بزرگ و لوکس هستند از این رو برعرضه این واحدهای خالی تأکید داریم و قطعاً این طرح به کاهش قیمت مسکن کمک خواهد کرد.
رئیس‌جمهور دوشنبه شب با مردم سخن می‌گوید
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 10:10
رئیس‌جمهور دوشنبه شب با مردم سخن می‌گوید
گفت و گوی رئیس جمهور با مردم دوشنبه ساعت 21 از رسانه ملی پخش می‌شود.
فتنه‌ وطن‌فروشان برای تلخ کردن کام مردم لبنان
شنبه 1400/07/24 ساعت 16:42
نورنیوز بررسی کرد؛
فتنه‌ وطن‌فروشان برای تلخ کردن کام مردم لبنان
کشتار مردم در بیروت، آن هم به دستور سفارت آمریکا و از سوی گروه سیاسی شناسنامه‌داری چون «قوات اللبنانیة»، ابعاد جدیدی از فتنه‌انگیزی علیه امنیت لبنان بود که پس از شکست‌های زنجیره‌ای دشمنان خارجی و مهره‌های داخلی آنها صورت گرفته است.
بی‌سوادی و ازدواج زودهنگام؛ دو چالش اصلی زنان افغانستان
یکشنبه 1400/07/18 ساعت 15:19
بی‌سوادی و ازدواج زودهنگام؛ دو چالش اصلی زنان افغانستان
رئیس هیات امنای انجمن حمایت از زنان و کودکان پناهنده (حامی) با بیان اینکه افغانستان حداقل در طول 50 سال اخیر یکی از چالش برانگیزترین مناطق جهان برای زنان بوده است، گفت: بیش از 82 درصد از زنان افغان بی‌سواد هستند و بیش از 70 درصد ازدواج‌ها قبل از 16 سالگی و به صورت اجباری اتفاق می‌افتد. اخبار و اطلاعات موجود در کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان خبر از بالا بودن میزان خشونت‌های خانگی علیه زنان، خودسوزی و خودکشی‌های ناشی از ازدواج‌های اجباری، افسردگی‌های شدید و تحمل خشونت‌هایی بعضا غیر قابل تصور می‌دهد.
عوامل طلاق زودهنگام در ایران چیست؟
یکشنبه 1400/06/14 ساعت 11:04
عوامل طلاق زودهنگام در ایران چیست؟
پژوهشگران جامعه‌شناسی با انجام یک تحقیق، دلایل افزایش طلاق‌های زودهنگام را بررسی کردند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی