×
اقتصادی
شناسه خبر : 76151
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/07/25 ساعت 13:36
کمک عرضه ۲ میلیون واحد لوکس خالی به خانه‌دار شدن مردم

کمک عرضه ۲ میلیون واحد لوکس خالی به خانه‌دار شدن مردم

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نزدیک به دو میلیون واحد خالی در کشور داریم، گفت: این دو میلیون جزو واحدهای خالی بزرگ و لوکس هستند از این رو برعرضه این واحدهای خالی تأکید داریم و قطعاً این طرح به کاهش قیمت مسکن کمک خواهد کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی یکی از وعده‌های دولت سیزدهم بود که در حال حاضر نیز دولت به دنبال راهکارهای اجرایی کردن آن و آماده‌سازی شرایط مورد نیاز است. شاید مهم‌ترین مسئله در اجرایی شدن این وعده موضوع تامین منابع مالی مورد نیاز باشد که پیشنهادات مختلفی نیز در این مورد مطرح می‌شود.

در کنار این مسئله مجلس نیز به منظور فراهم کردن زیرساخت‌های قانونی مورد نیاز برای رونق تولید در بخش مسکن به عنوان یکی از پیشران‌های اقتصاد کشور که صنایع مختلفی را با خود یدک می‌کشد طرح جهش تولید مسکن را مطرح کرد که این طرح پس از آنکه مورد تایید نمایندگان مجلس قرار گرفت و به قانون تبدیل شد به دولت سیزدهم ابلاغ شد.

محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در خصوص قانون جهش و رونق تولید مسکن گفت: ساخت حداقل یک میلیون واحد مسکونی در کشور ضروری است. این موضوع به ایجاد تعادل در عرضه و تقاضای مسکن کمک می‌کند.

وی با اشاره به کاهش ساخت مسکن به 350 هزار واحد در سال طی سال‌های اخیر گفت: به دنبال آن، بسیاری از بنگاه ها و واحدهای تولیدی مرتبط با مسکن تعطیل و بسیاری از مهندسان و کارگران ساختمانی نیز بیکار شدند.

رئیس کمیسیون عمران با بیان اینکه کمبود مسکن منجر به افزایش قیمت مسکن شد گفت: قیمت مسکن به اندازه‌ای بالا رفته که جمعیت قابل توجهی از کشور نمی‌توانند صاحب خانه شوند.

رضایی در رادیو گفت وگو خاطرنشان کرد: مجلس با حضور کارشناسان بخش خصوصی، مراکز دانشگاهی و مرکز پژوهش‌ها جلسات متعددی را در کمیسیون عمران برگزار و طرح جهش و رونق تولید مسکن را تهیه کرد که نهایتاً هم با موافقت 70 درصدی نمایندگان تصویب شد.

 جانمایی نامناسب و کیفیت پایین ساخت از جمله ایرادات مسکن مهر/برطرف شدن ایرادات در طرح جدید

این نماینده مجلس از پیش‌بینی و تشکیل شورای عالی مسکن در این طرح سخن گفت و افزود: جلسه اول این شورا با حضور شخص رئیس جمهور و وزرا در هفته قبل برگزار شد.

وی در پاسخ به سوالی درمورد تجربه مسکن مهر و دلیل ارائه طرح جدید در همین راستا گفت: با اینکه مسکن مهر نواقصی از جمله جانمایی نامناسب و کیفیت پایین برخی واحدها را داشت اما بخش عمده‌ای از نیاز مردم با همین مسکن مهر برطرف شد. در این طرح سعی کردیم نواقص طرح مسکن مهر را مرتفع و زیرساخت های مورد نیاز را نیز تأمین کنیم.

کمک 2میلیون واحد لوکس خالی به خانه‌دار شدن مردم!

وی با بیان اینکه نزدیک به دو میلیون واحد خالی در کشور داریم، گفت: این دو میلیون جزو واحدهای خالی بزرگ و لوکس هستند از این رو ما بر عرضه این واحدهای خالی تأکید داریم و قطعاً این طرح به کاهش قیمت مسکن و خانه‌دار شدن مردم کمک خواهد کرد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس در پاسخ به پرسشی درمورد نحوه تأمین منابع مالی برای ساخت مسکن در این طرح توسط صندوق ملی مسکن گفت: تمام منابع مرتبط با مسکن در صندوق ملی مسکن تجمیع می‌شود و مسئولیت این صندوق هم بر عهده شخص وزیر است.

بانکها ملزم به پرداخت تسهیلات مسکن می شوند

وی افزود: از آنجایی که بانک‌ها تمایلی به سرمایه گذاری در حوزه مسکن نداشتند ما جرایمی را در نظر گرفتیم تا بانک‌ها ملزم به اجرای دستور بانک مرکزی شوند و تسهیلات مسکن را پرداخت کنند.

رضایی در پاسخ به سوالی در مورد چرایی عدم پیش‌بینی دقیق قیمت و منابع مالی لازم برای ساخت یک میلیون واحد مسکونی گفت: در گذشته قیمت مسکن به صورت سرسام آوری افزایش پیدا می‌کرد اما با ساخت چهار میلیون واحد تا چهار سال آینده قطعاً قیمت مسکن متناسب با تورم افزایش پیدا خواهدکرد و قیمت مسکن به صورت واقعی افزایش می یابد.

نحوه پرداخت اقساط تسهیلات مسکن پلکانی است

وی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص اقساط وام ساخت گفت: نوع بازپرداخت تسهیلات در طرح اقدام ملی مسکن طوری بود که خیلی از مردم امکان دریافت این وام را نداشتند از این رو مجلس نحوه بازپرداخت تسهیلات در این طرح را به شکل پلکانی پیش‌بینی کرد.

رضایی در پاسخ به سوال دیگری درمورد ضمانت اجرایی وعده ساخت چهار میلیون واحد مسکونی گفت: کشور ما توان ساخت یک میلیون واحد مسکونی را دارد ضمن اینکه از نظر مصالح نیز خودکفا هستیم.

 

تسنیم


اخبار مرتبط
کاهش غیر منتظره ارزش لیر ترکیه
دوشنبه 1400/08/03 ساعت 10:56
کاهش غیر منتظره ارزش لیر ترکیه
ارزش لیر ترکیه که از قبل هم تحت تاثیر کاهش غیرمنتظره نرخ بهره قرار داشت، با سخنان رئیس‌جمهور این کشور مبنی بر اخراج سفرای 10 کشور به خاطر طرفداری از یکی از منتقدان دولت، باز هم کاهش یافت.
گفتگوی بیواسطه بانوان کشاورز مغانی با رئیس جمهور
جمعه 1400/07/30 ساعت 12:28
اختصاصی
گفتگوی بیواسطه بانوان کشاورز مغانی با رئیس جمهور
وقتی استاندار مترجم می‌شود
رمزارز ملی در راه است؟ جزییات + فیلم
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 15:57
رمزارز ملی در راه است؟ جزییات + فیلم
رئیس کل بانک مرکزی گفت: در آینده رمز ارز ملی را به صورت آزمایشی راه اندازی خواهیم کرد که در حال حاضر بانک مرکزی بررسی های خود را روی آن انجام می دهد.
افزایش 100 میلیونی وام ازدواج برای عشایر و روستاییان
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 14:42
افزایش 100 میلیونی وام ازدواج برای عشایر و روستاییان
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: برای زوجین روستایی و عشایری دهه شصتی که تا پایان سال 1400 ازدواج‌ کنند 100 میلیون تومان وام علاوه بر وام ازدواج در نظر گرفته شده است.
نمایندگان مجلس لایحه رتبه‌بندری را در اولویت قرار دادند
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 12:06
نمایندگان مجلس لایحه رتبه‌بندری را در اولویت قرار دادند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اولویت دادن به بررسی لایحه رتبه‌بندی معلمان و فرهنگیان موافقت کردند.
رئیس‌جمهور دوشنبه شب با مردم سخن می‌گوید
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 10:10
رئیس‌جمهور دوشنبه شب با مردم سخن می‌گوید
گفت و گوی رئیس جمهور با مردم دوشنبه ساعت 21 از رسانه ملی پخش می‌شود.
چینی‌ها در ایران مسکن می‌سازند؟
چهارشنبه 1400/07/21 ساعت 16:05
چینی‌ها در ایران مسکن می‌سازند؟
عضو کمیسیون عمران ضمن بیان جزئیات نحوه محاسبه اقساط وام طرح جهش تولید مسکن از مذاکره با چینی ها برای ساخت مسکن خبر داد.
در جلسه مشترک کمیسیون امنیت ملی مجلس با دبیر شورای عالی امنیت ملی چه گذشت؟
سه‌شنبه 1400/07/20 ساعت 16:55
در جلسه مشترک کمیسیون امنیت ملی مجلس با دبیر شورای عالی امنیت ملی چه گذشت؟
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بعدازظهر امروز سه شنبه با حضور در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در جلسه مشترک با دریابان شمخانی دبیر شورا و معاونین این نهاد مهمترین مسائل داخلی و خارجی در حوزه امنیت ملی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
قانون «جهش تولید مسکن» را ابلاغ شد
یکشنبه 1400/06/28 ساعت 13:22
قانون «جهش تولید مسکن» را ابلاغ شد
رئیس مجلس شورای اسلامی قانون «جهش تولید مسکن» که هدفکذاری آن تولید یک میلیون مسکن درسال است را برای اجرا ابلاغ کرد.
نظرات

آخرین اخبار
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/سرنگونی پهپاد اسرائیل
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس
پیام دفتر آیت‌الله سیستانی در پی انتخاب آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای
مخبر: ملت ما به دشمن پاسخ سخت می‌دهد
سهیلی: ترامپ، درهای چاه فاضلاب ما به روی تو باز است نه چاه نفت!
ترامپ مسوولیت فاجعه مدرسه میناب را نپذیرفت!
شهادت جمعی از مدافعان امنیت در حملات تروریستی به ایست‌های بازرسی تهران
پیکر مطهر فرزند قهرمان خوزستان "دریاسالار شهید علی شمخانی" در اهواز تشییع می شود+ جزییات
رفع اختلال نسخه موبایلی بانک ملی/فردا در دسترس
ستون نویس هاآرتص: تضمینی نیست که ایران دست از جنگ بکشد
استاد دانشگاه انگلیس: آمریکا در جنگ با ایران به هیچ‌یک از اهدافش نرسید
گفت‌وگوی تلفنی نخست‌وزیر عراق با پزشکیان درخصوص تحولات منطقه
حمله پهپادی به بندر «صلاله» عمان
ایتالیا: وارد جنگ علیه ایران نخواهیم شد
ارسال کنندگان تصایر به رسانه‌های معاند در یزد دستگیر شدند
واکنش ایرج طهماسب به شهادت کودکان میناب
جنگ، بنزین را در 85 کشور گران کرد
وقوع انفجارهای متوالی در ابوظبی، بغداد، اربیل، کویت و عمان
تحولات منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان و پزشکیان
گفت‌وگوی وزرای خارجی هند و روسیه درخصوص ایران
اسرائیل دست به دامن ویدئوهای قدیمی شد
واکنش رئیس فیفا به حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام‌جهانی
آمریکا: آژانس بین‌المللی انرژی باید ذخایر نفت خود را آزاد کند
جاسوسان سایبری اسرائیل به گوگل منتقل شدند
دنیامالی: شرایط حضور تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی فراهم نیست
تایید حضور نمایندگان ایرانی در مسابقات والیبال آسیایی 2026
قالیباف: «گنبد آهنین» به یک طنز تبدیل شده است
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح به آمریکا هشدار داد
آمریکا خطاب به‌شهروندان خود در منطقه: از دید عموم پنهان بمانید
اصابت موشک به یک مرکز حیاتی در اسرائیل
ادعای گروسی: باید به میز مذاکره بازگردیم
شهادت 468 نفر از شهروندان تهرانی در حملات صهیونی - آمریکایی
مقامات اسرائیلی اذعان کردند: رهگیری موشک‌های خوشه‌ای ایران بسیار دشوار است