×
سیاسی
شناسه خبر : 76107
تاریخ انتشار : شنبه 1400/07/24 ساعت 11:27
کمیساریای عالی انتخابات عراق: نتایج نهایی به زودی اعلام می‌شود

کمیساریای عالی انتخابات عراق: نتایج نهایی به زودی اعلام می‌شود

کمیساریای عالی انتخابات عراق اعلام کرد که شمارش صندوق‌های باقی مانده آراء به زودی پایان خواهد یافت و نتابج نهایی پس از آن اعلام خواهد شد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: کمیساریای عالی انتخابات عراق به عنوان عالی‌ترین نهاد نظارتی و اجرایی انتخابات در این کشور در تازه‌ترین اطلاعیه خود در خصوص نتایج انتخابات پارلمانی 2021 ، اعلام کرد که شمارش آرای شعب اخذ رأی باقی مانده در حال انجام است و به زودی نتایج نهایی منتشر خواهد شد.

در این اطلاعیه آمده است که در نتایج اولیه اعلام شده، آرای 3681 شعب اخذ رأی لحاظ نشده بود و تاکنون 70 درصد آرای این شعب شمارش شده و به زودی پایان خواهد یافت.

این نهاد عراقی سپس گفت که پس از اعلام آرای باقی مانده احزاب و افراد سه روز مهلت دارند تا برای بار دوم اعتراض خود را اعلام کنند. همچنین روند شمارش آراء با حضور تیم بازرسان سازمان ملل، اتحادیه اروپا، ناظران محلی و کمیته عالی امنیت ملی صورت می‌گیرد.

کمیساریای عالی انتخابات در اطلاعیه دیگری خبر داد که تاکنون 356 اعتراض از سوی افراد و احزاب در خصوص نتابج اولیه اعلام شده دریافت کرده است و همه آن‌ها بررسی خواهد شد.

شمارش آراء انتخابات پارلمانی عراق که پس از پایان برگزاری آن در ساعت 18:00 یکشنبه پیش (10اکتبر)، آغاز شد، هنوز نهایی و رسمی اعلام نشده است اما طبق جدیدترین آمار اعلامی از سوی کمیساریای عالی انتخابات عراق از نحوه توزیع کرسی‌های پارلمانی میان ائتلاف‌ها و احزاب سیاسی مختلف، جریان صدر با ۷۲ کرسی در صدر قرار دارد و پس از آن، ائتلاف سنی تقدم به ریاست «محمد الحلبوسی» و ائتلاف دوله القانون به ریاست «نوری المالکی» هر یک با 37 کرسی در رده‌های بعدی قرار دارند.

با آنکه جریان صدر در این انتخابات موفق به کسب بیشترین کرسی‌ها در مقایسه با رقبای انتخاباتی‌اش دارد، اما برای تشکیل دولت جدید، همچنان نیازمند همپیمانی با سایر گروه‌های پارلمانی است و به همین دلیل رایزنی‌ها و اقدامات اولیه برای این امر را آغاز کرده است.

 

فارس


اخبار مرتبط
نقش آمریکا، اروپا و متحدان منطقه‌ای در انتخابات عراق
پنج‌شنبه 1404/08/08 ساعت 09:20
دکتر محمودرضا امینی:
نقش آمریکا، اروپا و متحدان منطقه‌ای در انتخابات عراق
انتخابات عراق میدان رقابت میان الگوی استقلال‌محور و مدل وابسته به محور غربی است؛ آمریکا و اروپا با ابزارهای سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای می‌کوشند روند دولت‌سازی عراق را در مدار منافع خود نگه دارند.
معاون سرکرده تروریست‌های داعش دستگیر شد
دوشنبه 1400/07/19 ساعت 11:49
معاون سرکرده تروریست‌های داعش دستگیر شد
نخست وزیر عراق امروز (دوشنبه) از دستگیری معاون سرکرده گروه تروریستی داعش در خارج از مرزهای این کشور خبر داد.
عمار حکیم : عراق سوار قطار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی نمی‌شود
جمعه 1400/07/16 ساعت 17:36
عمار حکیم : عراق سوار قطار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی نمی‌شود
رهبر جریان حکمت ملی عراق در گفتگو با شبکه الشرقیه با اشاره به برگزاری انتخابات آتی گفت: دعوت مرجعیت عالی و تلاش سختی که کمیساریای عالی مستقل انتخابات می‌کند و همچنین تلاش دولت و دستگاه‌های امنیتی برای جلوگیری از هرگونه تقلب در آراء در کنار نظارت بین‌المللی و نقش سازنده سازمان ملل در کمک به کمیساریای عالی با توجه به اینکه انتخابات اساسا مطالبه ملت و جوانان عراق بوده، همه نشان می‌دهد که فرصت بزرگی برای مشارکت گسترده مردم در انتخابات فراهم شده که بسیار بیشتر از انتخابات‌ سابق است.
اوضاع داخلی عراق در آستانه انتخابات پارلمانی
چهارشنبه 1400/07/14 ساعت 16:18
نورنیوز بررسی کرد؛
اوضاع داخلی عراق در آستانه انتخابات پارلمانی
فارغ از اینکه نتیجه انتخابات پارلمانی عراق چه خواهد شد، بدون شک دو چالش اصلی این انتخابات «امنیت» و «سلامت» است که غربی‌ها سناریوی مفصلی برای آن تدارک دیده‌اند.
آرایش سیاسی جناح‌های عراقی در آستانه انتخابات پارلمانی
شنبه 1400/07/10 ساعت 13:05
آرایش سیاسی جناح‌های عراقی در آستانه انتخابات پارلمانی
جریان‌های غربی در داخل عراق فضایی مسموم علیه جریان‌های اسلامی به‌ راه انداخته‌اند و اتهاماتی در زمینه فساد شخصیت‌های سیاسی مطرح شده است؛ ولی نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند جریان‌های وابسته به مقاومت برای موفقیت در انتخابات پارلمانی بخت زیادی دارند.
جایگاه مجهول فرانسه‌ی ناتوان در بلوک‌بندی‌های جدید قدرت!
سه‌شنبه 1400/06/30 ساعت 19:14
نورنیوز بررسی کرد؛
جایگاه مجهول فرانسه‌ی ناتوان در بلوک‌بندی‌های جدید قدرت!
راهبرد جدید آمریکا قائل به پذیرش یک اروپای واحد قدرتمند نیست، لذا فرانسه‌ای که بر خلاف میل کاخ سفید همچنان رویای اروپای واحد به رهبری خود را در سر می‌پروراند در بلوک‌بندی جدید قدرت در نظام بین‌الملل، جایگاه موثری در کنار لندن و واشینگتن نخواهد داشت.
نظرات

آخرین اخبار
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد