×
فرهنگی
شناسه خبر : 76100
تاریخ انتشار : جمعه 1400/07/23 ساعت 19:38
شیوه های کلاهبرداری با وعده ارائه وام مسکن

شیوه های کلاهبرداری با وعده ارائه وام مسکن

از علت های عمده کلاهبرداری با وعده ارائه با وثیقه سندملکی،ناآگاهی افراد از قوانین و مقررات، اعتماد بیجا، طمع زیاد وعجله در تصمیم گیری است.

نورنیوز-گروه جامعه: یکی از روش های متداول تامین  نیازمندی های  مالی از سوی افراد،اخذ تسهیلات بانکی با ارائه وثیقه ملکی است‌.بدلیل وجود بروکراسی های طولانی در بانکها معمولا افرادی که بدنبال اخذ وام سریع هستند تلاش می کنند تا با استفاده از افراد ذی نفوذ مسیرهای طولانی دریافت وام را با میانبرهای عمدتا غیر قانونی کوتاه کنند. وجود درخواستهای متعدد برای دریافت وام با شیوه های سریع باعث شده که برخی کلاهبردارها با شیوه های مختلف سعی در جلب اعتماد این افراد نموده ونهایتا  با وعده اخذ وام زودهنگام آنها را فریب بدهند.

کلاهبرداری با وعده ارائه وام  مسکن سریع نیز از جمله همین موارد است. وام‌های رهنی یکی از تسهیلاتی است که در بیشتر بانک‌های دولتی  به متقاضیان ارائه می‌شود. 

در یکی از جدیدترین روش‌های کلاهبرداری‌، افرادی که خود را به عنوان اعضای یک شرکت با نفوذ و نماینده بانک معرفی می‌کردند، با به دست آوردن سند مالکیت متقاضیان از آنها سوءاستفاده کرده و اموال انان را به فروش می رساندند.

روش کلاهبرداری به این‌صورت بود که کلاهبرداران با انتشار تبلیغات در رسانه‌ها (نشریات و وب سایت ها) اعلام کردند شرکت تحت کنترل آن‌ها می‌تواند در کمتر از ۱۰ روز  وام رهنی با ۴ تا ۸ درصد کارمزد پرداخت کند.

پس از اینکه متقاضیان برای دریافت وام با شرکت تماس می گرفتند، کلاهبرداران نامه‌ای را از یک بانک دولتی جعل می کردند و یکی از هم‌دستان خود را به عنوان نماینده بانک برای ارزش‌گذاری دارایی معرفی می کردند

کلاهبردار پس از ورود به منزل متقاضی‌، از مالک درخواست می کرد سند ملک در اختیار او قرار دهد تا به بانک ارائه شود. وقتی سند به کلاهبرداران تحویل می شد آن‌ها با جعل سند،ملک مربوط به متقاضی وام را به فرد دیگری واگذار می کردند.نکته عجیب در مورد فریب متقاضیان این بود که برای آن دسته از خریداران که اصرار به دیدن ملک داشتند از متقاضی وام خواسته شد تا خانه را برای بررسی‌های نهایی تخلیه کند تا کارشناسان فنی بانک نیز بتوانند خانه را ارزیابی کنند.

اگرچه کلاهبرداران پس از طرح اولین شکایت توسط پلیس دستگیر و برای سیر مراحل قانونی و بازپرداخت اموال به مراجع قضایی تحویل داده شدند اما کلاهبرداری‌های حاصل از فروش اموال دیگران روند استرداد اموال را به تاخیر انداخت.از علت های عمده کلاهبرداری املاک با وام مسکن،ناآگاهی از قوانین و مقررات، اعتماد بیجا، طمع زیاد، عجله در تصمیم گیری است.این افراد سود جو سراغ افراد بی تجربه و افرادی که تمایل به گرفتن تصمیمات سریع بدون تحقیق می‌باشند و به هر عنوانی انها را فریب می دهند.

بنابراین برای نیفتادن در دام کلاهبرداران وام بانکی، معاملات املاک و مستغلات فقط باید در مراکز مجاز انجام شود یکی از اقداماتی که می تواند از شکل گیری کلاهبرداریهایی از این دست جلوگیری کند دریافت کد ره گیری در معاملات ملک است.


اخبار مرتبط
انتشار تصویر سردار قلابی/ اکثریت شکات از مسئولان هستند!
چهارشنبه 1400/07/28 ساعت 13:59
انتشار تصویر سردار قلابی/ اکثریت شکات از مسئولان هستند!
متهم «مهدی اخوان» بدون داشتن هر گونه سمتی در دستگاه‌ها و با چهار سابقه کیفری از طریق اعمال نفوذ و تطمیع برخی از مسئولان، اقدام به کلاهبرداری از اشخاص در برخی از محاکم و ادارات می‌کرده است.
اختلاف نظر میان قضات خلاف شرع نیست
جمعه 1400/07/23 ساعت 16:35
اختلاف نظر میان قضات خلاف شرع نیست
رئیس قوه قضاییه تداوم اجرای قانون ماده 477 با شرایط رسیدگی بلند مدت و‌پیچیده فعلی را غیر قابل قبول دانست .
انواع کلاهبرداری در فضای مجازی
شنبه 1400/07/17 ساعت 19:18
نورنیوز بررسی کرد؛
انواع کلاهبرداری در فضای مجازی
رایج‌ترین شیوه کلاهبرداری در فضای مجازی مربوط به زمانی است که افراد برای خرید یک جنس خاص، بدون این که کالا را دیده یا سالم بودنش را آزموده باشند،تصمیم می‌گیرند بیعانه پرداخت کنند.
وام یک میلیاردی مسکن برای چه کسانی است؟
چهارشنبه 1400/06/17 ساعت 11:13
وام یک میلیاردی مسکن برای چه کسانی است؟
مدیرعامل بانک مسکن گفت: تسهیلات خرید مسکن جوانان در تهران 1 میلیارد تومان، در شهرهای بزرگ 850 میلیون و در سایر شهرها 700 میلیون تومان شد.
سالی یک میلیون مسکن از زبان رئیس کمیسیون عمران مجلس
چهارشنبه 1400/06/17 ساعت 11:00
سالی یک میلیون مسکن از زبان رئیس کمیسیون عمران مجلس
رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: به زودی برای افرادی که در دهک‌های پایین جامعه قرار دارند سامانه‌ای برای ثبت نام مسکن ایجاد و به مردم اطلاع رسانی خواهد شد.
بانک‌ها مکلف به پرداخت وام 400 میلیون تومانی مسکن می‌شوند
یکشنبه 1400/06/07 ساعت 14:25
بانک‌ها مکلف به پرداخت وام 400 میلیون تومانی مسکن می‌شوند
نایب رئیس مجلس گفت: طبق قانون جهش تولید مسکن، بانک‌ها مکلف به اعطای وام 400 میلیون تومانی برای واحدهای مسکونی شهری خواهند شد.
نظرات

آخرین اخبار
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد