×
اقتصادی
شناسه خبر : 75953
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/07/18 ساعت 10:34

ترانزیت کالا‌های ایرانی به روسیه متوقف نشده است

رایزن اقتصادی ایران در جمهوری آذربایجان هرگونه اخلال و مسدود شدن صادرات و ترانزیت کالا‌های ایران به روسیه را از مسیر جمهوری آذربایجان تکذیب کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: جواد مهاجری، رایزن اقتصادی سفارت ایران در جمهوری آذربایجان، با رد اخبار کذب و ادعای مسدود شدن مسیر صادرات کالا و ترانزیت ناوگان حمل‌ونقل ایران به روسیه و گرجستان گفت: در روز‌های اخیر به اقتضای فصلی و با آغاز فصل صادرات محصولات کشاورزی ایران، تعداد کامیون‌های عبوری به سمت آذربایجان در پایانه‌های مرزی آستارا و بیله‌سوار به مقصد آذربایجان، روسیه و دیگر کشور‌های حوزه CIS افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه طبق گزارش‌های گمرکات کشور، در 24 ساعت گذشته تنها در پایانه مرزی آستارا بیش از 200 کامیون از گمرکات جمهوری آذربایجان پذیرش شده است، افزود: بررسی‌های میدانی و استعلام سفارت جمهوری اسلامی ایران از منابع رسمی و پایانه‌های مرزی و گمرکات دو کشور نشان می‌دهد موضوع ادعاشده که آن را به نایب رئیس اتاق مشترک دو کشور منتسب کرده‌اند و در روز‌های اخیر به‌سرعت در حال انتشار است، صحت ندارد.

رایزن اقتصادی ایران در جمهوری آذربایجان تأکید کرد: تردد بار و کامیون در پایانه‌های مرزی چهارگانه ایران و آذربایجان به‌صورت روان و 24 ساعته در حال انجام است و هیچ‌گونه تغییر رفتار از مقام‌های مسئول آذربایجان گزارش نشده است.

برخی منابع غیررسمی در فضای مجازی در روز‌های گذشته اخبار کذب و جهت‌داری را از ایجاد اختلال و مسدود کردن عملیات ترانزیت کالا و حمل‌ونقل ناوگان ایرانی به‌وسیله کشور‌های ترکیه، گرجستان و جمهوری آذربایجان منتشر کرده‌اند که منبع اولیه بیشتر آن‌ها خبرگزاری اسپوتنیک روسیه است.

این در حالی است که بروز اختلافات اخیر میان ایران و جمهوری آذربایجان، فعالان اقتصادی و تجار دو کشور را نگران کرده است.

 


اخبار مرتبط
ویدئو: تهران و باکو با هوشمندی به سوء تفاهمات پایان دادند
سه‌شنبه 1400/08/04 ساعت 22:42
ویدئو: تهران و باکو با هوشمندی به سوء تفاهمات پایان دادند
ایران گرچه همواره بر اصل حسن همجواری و احترام به حاکمیت همسایگان تاکید داشته، اما بعضا با پاسخ‌هایی نه چندان شایسته مواجه می‌شود.
تهران و باکو با هوشمندی به سوء تفاهمات پایان دادند
سه‌شنبه 1400/08/04 ساعت 13:11
نورنیوز بررسی کرد؛
تهران و باکو با هوشمندی به سوء تفاهمات پایان دادند
موضوع «لزوم توجه کشورهای همسایه به حساسیت‌های راهبردی یکدیگر» و «تاثیر نپذیرفتن روابط دوجانبه از طرف‌های ثالث» جزو مهمترین اصول پذیرفته شده در عرف دیپلماتیک است که برای تثبیت ثبات و بقای مناسبات دوستانه گریزی از آن نیست.
رانندگان ایرانی بازداشت شده در آذربایجان آزاد شدند
پنج‌شنبه 1400/07/29 ساعت 10:24
اختصاصی نورنیوز؛
رانندگان ایرانی بازداشت شده در آذربایجان آزاد شدند
«شهرود نوروزی» و «جعفر برزگر» دو راننده ایرانی بازداشت شده در آذربایجان صبح امروز آزاد شدند و هم اکنون در سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو در حال انجام کارهای اداری برای خروج از این کشور هستند.
بازتاب گسترده سفر سرلشکر باقری در رسانه های روسیه
دوشنبه 1400/07/26 ساعت 13:31
بازتاب گسترده سفر سرلشکر باقری در رسانه های روسیه
سفر سردار سرلشکر محمدباقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به مسکو و اهداف دیدارها و مذاکرات وی با طرف های روس در رسانه های روسیه بازتاب داشت و در این گزارش ها خاطرنشان شد که تهران و مسکو در مورد موضوعات دوجانبه و نیز مسائل منطقه ای گفت و گو و رایزنی خواهند کرد.
چرا وزیر دفاع روسیه سردار باقری را به این کشور دعوت کرد؟
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 12:44
چرا وزیر دفاع روسیه سردار باقری را به این کشور دعوت کرد؟
این ویدئو را در خصوص اهمیت دعوت سردار باقری به روسیه ببینید.
تبیین روابط دوستانه ایران به آذربایجان طی سه دهه اخیر
شنبه 1400/07/24 ساعت 11:51
در نشستی تخصصی صورت گرفت؛
تبیین روابط دوستانه ایران به آذربایجان طی سه دهه اخیر
نشست تخصصی «روشنگری و تبیین کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به دولت و ملت آذربایجان در سه دهه گذشته» در زنجان برگزار شد.
ناوگان ملی در حمایت از تولید داخل پیشرو است
سه‌شنبه 1400/07/20 ساعت 20:46
ناوگان ملی در حمایت از تولید داخل پیشرو است
نائب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه کشتیرانی حمهوری اسلامی ایران گفت: در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها در جهت اجرای فرامین مقام معظم رهبری تمام تلاش خود را در مجموعه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای پشتیبانی از تولید به کار برده‌ایم.
تکذیب خبرسازی رسانه‌های آذربایجان درباره ورود نظامیان ایرانی به این کشور
یکشنبه 1400/07/18 ساعت 19:42
اختصاصی نورنیوز؛
تکذیب خبرسازی رسانه‌های آذربایجان درباره ورود نظامیان ایرانی به این کشور
یک منبع آگاه در گفتگو با «نورنیوز» به تحریف واقعیات و خبرسازی برخی رسانه‌های آذربایجانی واکنش نشان داد و خبرسازی درباره ورود نظامیان ایران به این کشور در جنگ سال گذشته قفقاز را تکذیب کرد.
شیوع مجدد طاعون نشخوارکنندگان در حیات وحش ایران
یکشنبه 1400/07/18 ساعت 13:41
شیوع مجدد طاعون نشخوارکنندگان در حیات وحش ایران
مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز با تأیید شیوع طاعون نشخوارکنندگان کوچک در طالقان، گفت: گزارش‌ها حاکی از این است علاوه بر استان البرز، استان‌های همجوار نیز درگیر این بیماری شده‌اند.
رزمایش فاتحان خیبر و آنچه همسایگان باید بدانند
شنبه 1400/07/10 ساعت 14:33
نورنیوز بررسی کرد؛
رزمایش فاتحان خیبر و آنچه همسایگان باید بدانند
هر کشوری برای دفاع از حاکمیت و امنیت خود، در صورت ضرورت بدون نیاز به برگزاری رزمایش، نسبت به سرکوب عوامل و عناصر متجاوز با بهره‌گیری از مجموعه ظرفیت‌های خود اقدام خواهد کرد و ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست.
باکو مراقب دوستان ناباب خود باشد
جمعه 1400/07/09 ساعت 23:18
نورنیوز بررسی کرد؛
باکو مراقب دوستان ناباب خود باشد
شاید بد نباشد اگر تحلیل‌گران آذربایجانی این مهم را به سیاست‌مداران خود گوشزد کنند که گسترش همکاری جمهوری آذربایجان با رژیم اشغالگر قدس در منطقه‌ای که عموم مردم از دولت جعلی اسرائیل نفرت دارند بزرگ‌ترین تهدید علیه امنیت منطقه و بی‌ثبات کردن روابط میان کشورهاست.
پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز خواهیم داد
دوشنبه 1400/06/29 ساعت 11:27
پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز خواهیم داد
وزیر دفاع در واکنش به ‌یاوه‌گویی‌های سران رژیم صهیونیستی با بیان اینکه پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز داد، گفت: قدرت‌های پوشالی به جز یاوه‌گویی و اتهام‌زنی کار دیگری ندارند.
ایران از مهمترین کشورهای سازمان همکاری‌های شانگهای است
شنبه 1400/06/27 ساعت 15:41
ایران از مهمترین کشورهای سازمان همکاری‌های شانگهای است
یک کارشناس مسائل بین المللی گفت: علی رغم رویکرد اقتصادی سازمان همکاری‌های شانگهای قطعاً ایران می‌تواند با افزایش امنیت برای کشورهای عضو این سازمان در این رابطه هم نقش آفرینی داشته باشد.
مولفه‌های راهبردی عضویت دائمی ایران در سازمان شانگهای
جمعه 1400/06/26 ساعت 21:11
نورنیوز بررسی کرد؛
مولفه‌های راهبردی عضویت دائمی ایران در سازمان شانگهای
عضویت دائم در سازمان شانگهای، از این پس ایران را به عنوان قدرتی که علاوه بر پشتوانه محکم مردمی و اعتقادی داخلی با یک پشتوانه بزرگ سیاسی-اقتصادی-امنیتی خارجی نیز همراه شده است معرفی خواهد کرد که طبعا اثر تهدید و فشارهای غرب را به مراتب خواهد کاست.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است
پیکر استاد فرشچیان روز دوشنبه به اصفهان منتقل می شود +اعلام جزئیات مراسم
X
آگهی تبلیغاتی