×
اقتصادی
شناسه خبر : 75953
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/07/18 ساعت 10:34
ترانزیت کالا‌های ایرانی به روسیه متوقف نشده است

ترانزیت کالا‌های ایرانی به روسیه متوقف نشده است

رایزن اقتصادی ایران در جمهوری آذربایجان هرگونه اخلال و مسدود شدن صادرات و ترانزیت کالا‌های ایران به روسیه را از مسیر جمهوری آذربایجان تکذیب کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: جواد مهاجری، رایزن اقتصادی سفارت ایران در جمهوری آذربایجان، با رد اخبار کذب و ادعای مسدود شدن مسیر صادرات کالا و ترانزیت ناوگان حمل‌ونقل ایران به روسیه و گرجستان گفت: در روز‌های اخیر به اقتضای فصلی و با آغاز فصل صادرات محصولات کشاورزی ایران، تعداد کامیون‌های عبوری به سمت آذربایجان در پایانه‌های مرزی آستارا و بیله‌سوار به مقصد آذربایجان، روسیه و دیگر کشور‌های حوزه CIS افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه طبق گزارش‌های گمرکات کشور، در 24 ساعت گذشته تنها در پایانه مرزی آستارا بیش از 200 کامیون از گمرکات جمهوری آذربایجان پذیرش شده است، افزود: بررسی‌های میدانی و استعلام سفارت جمهوری اسلامی ایران از منابع رسمی و پایانه‌های مرزی و گمرکات دو کشور نشان می‌دهد موضوع ادعاشده که آن را به نایب رئیس اتاق مشترک دو کشور منتسب کرده‌اند و در روز‌های اخیر به‌سرعت در حال انتشار است، صحت ندارد.

رایزن اقتصادی ایران در جمهوری آذربایجان تأکید کرد: تردد بار و کامیون در پایانه‌های مرزی چهارگانه ایران و آذربایجان به‌صورت روان و 24 ساعته در حال انجام است و هیچ‌گونه تغییر رفتار از مقام‌های مسئول آذربایجان گزارش نشده است.

برخی منابع غیررسمی در فضای مجازی در روز‌های گذشته اخبار کذب و جهت‌داری را از ایجاد اختلال و مسدود کردن عملیات ترانزیت کالا و حمل‌ونقل ناوگان ایرانی به‌وسیله کشور‌های ترکیه، گرجستان و جمهوری آذربایجان منتشر کرده‌اند که منبع اولیه بیشتر آن‌ها خبرگزاری اسپوتنیک روسیه است.

این در حالی است که بروز اختلافات اخیر میان ایران و جمهوری آذربایجان، فعالان اقتصادی و تجار دو کشور را نگران کرده است.

 


اخبار مرتبط
ویدئو: تهران و باکو با هوشمندی به سوء تفاهمات پایان دادند
سه‌شنبه 1400/08/04 ساعت 22:42
ویدئو: تهران و باکو با هوشمندی به سوء تفاهمات پایان دادند
ایران گرچه همواره بر اصل حسن همجواری و احترام به حاکمیت همسایگان تاکید داشته، اما بعضا با پاسخ‌هایی نه چندان شایسته مواجه می‌شود.
تهران و باکو با هوشمندی به سوء تفاهمات پایان دادند
سه‌شنبه 1400/08/04 ساعت 13:11
نورنیوز بررسی کرد؛
تهران و باکو با هوشمندی به سوء تفاهمات پایان دادند
موضوع «لزوم توجه کشورهای همسایه به حساسیت‌های راهبردی یکدیگر» و «تاثیر نپذیرفتن روابط دوجانبه از طرف‌های ثالث» جزو مهمترین اصول پذیرفته شده در عرف دیپلماتیک است که برای تثبیت ثبات و بقای مناسبات دوستانه گریزی از آن نیست.
رانندگان ایرانی بازداشت شده در آذربایجان آزاد شدند
پنج‌شنبه 1400/07/29 ساعت 10:24
اختصاصی نورنیوز؛
رانندگان ایرانی بازداشت شده در آذربایجان آزاد شدند
«شهرود نوروزی» و «جعفر برزگر» دو راننده ایرانی بازداشت شده در آذربایجان صبح امروز آزاد شدند و هم اکنون در سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو در حال انجام کارهای اداری برای خروج از این کشور هستند.
بازتاب گسترده سفر سرلشکر باقری در رسانه های روسیه
دوشنبه 1400/07/26 ساعت 13:31
بازتاب گسترده سفر سرلشکر باقری در رسانه های روسیه
سفر سردار سرلشکر محمدباقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به مسکو و اهداف دیدارها و مذاکرات وی با طرف های روس در رسانه های روسیه بازتاب داشت و در این گزارش ها خاطرنشان شد که تهران و مسکو در مورد موضوعات دوجانبه و نیز مسائل منطقه ای گفت و گو و رایزنی خواهند کرد.
چرا وزیر دفاع روسیه سردار باقری را به این کشور دعوت کرد؟
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 12:44
چرا وزیر دفاع روسیه سردار باقری را به این کشور دعوت کرد؟
این ویدئو را در خصوص اهمیت دعوت سردار باقری به روسیه ببینید.
تبیین روابط دوستانه ایران به آذربایجان طی سه دهه اخیر
شنبه 1400/07/24 ساعت 11:51
در نشستی تخصصی صورت گرفت؛
تبیین روابط دوستانه ایران به آذربایجان طی سه دهه اخیر
نشست تخصصی «روشنگری و تبیین کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به دولت و ملت آذربایجان در سه دهه گذشته» در زنجان برگزار شد.
ناوگان ملی در حمایت از تولید داخل پیشرو است
سه‌شنبه 1400/07/20 ساعت 20:46
ناوگان ملی در حمایت از تولید داخل پیشرو است
نائب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه کشتیرانی حمهوری اسلامی ایران گفت: در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها در جهت اجرای فرامین مقام معظم رهبری تمام تلاش خود را در مجموعه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای پشتیبانی از تولید به کار برده‌ایم.
تکذیب خبرسازی رسانه‌های آذربایجان درباره ورود نظامیان ایرانی به این کشور
یکشنبه 1400/07/18 ساعت 19:42
اختصاصی نورنیوز؛
تکذیب خبرسازی رسانه‌های آذربایجان درباره ورود نظامیان ایرانی به این کشور
یک منبع آگاه در گفتگو با «نورنیوز» به تحریف واقعیات و خبرسازی برخی رسانه‌های آذربایجانی واکنش نشان داد و خبرسازی درباره ورود نظامیان ایران به این کشور در جنگ سال گذشته قفقاز را تکذیب کرد.
شیوع مجدد طاعون نشخوارکنندگان در حیات وحش ایران
یکشنبه 1400/07/18 ساعت 13:41
شیوع مجدد طاعون نشخوارکنندگان در حیات وحش ایران
مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز با تأیید شیوع طاعون نشخوارکنندگان کوچک در طالقان، گفت: گزارش‌ها حاکی از این است علاوه بر استان البرز، استان‌های همجوار نیز درگیر این بیماری شده‌اند.
رزمایش فاتحان خیبر و آنچه همسایگان باید بدانند
شنبه 1400/07/10 ساعت 14:33
نورنیوز بررسی کرد؛
رزمایش فاتحان خیبر و آنچه همسایگان باید بدانند
هر کشوری برای دفاع از حاکمیت و امنیت خود، در صورت ضرورت بدون نیاز به برگزاری رزمایش، نسبت به سرکوب عوامل و عناصر متجاوز با بهره‌گیری از مجموعه ظرفیت‌های خود اقدام خواهد کرد و ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست.
باکو مراقب دوستان ناباب خود باشد
جمعه 1400/07/09 ساعت 23:18
نورنیوز بررسی کرد؛
باکو مراقب دوستان ناباب خود باشد
شاید بد نباشد اگر تحلیل‌گران آذربایجانی این مهم را به سیاست‌مداران خود گوشزد کنند که گسترش همکاری جمهوری آذربایجان با رژیم اشغالگر قدس در منطقه‌ای که عموم مردم از دولت جعلی اسرائیل نفرت دارند بزرگ‌ترین تهدید علیه امنیت منطقه و بی‌ثبات کردن روابط میان کشورهاست.
پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز خواهیم داد
دوشنبه 1400/06/29 ساعت 11:27
پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز خواهیم داد
وزیر دفاع در واکنش به ‌یاوه‌گویی‌های سران رژیم صهیونیستی با بیان اینکه پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز داد، گفت: قدرت‌های پوشالی به جز یاوه‌گویی و اتهام‌زنی کار دیگری ندارند.
ایران از مهمترین کشورهای سازمان همکاری‌های شانگهای است
شنبه 1400/06/27 ساعت 15:41
ایران از مهمترین کشورهای سازمان همکاری‌های شانگهای است
یک کارشناس مسائل بین المللی گفت: علی رغم رویکرد اقتصادی سازمان همکاری‌های شانگهای قطعاً ایران می‌تواند با افزایش امنیت برای کشورهای عضو این سازمان در این رابطه هم نقش آفرینی داشته باشد.
مولفه‌های راهبردی عضویت دائمی ایران در سازمان شانگهای
جمعه 1400/06/26 ساعت 21:11
نورنیوز بررسی کرد؛
مولفه‌های راهبردی عضویت دائمی ایران در سازمان شانگهای
عضویت دائم در سازمان شانگهای، از این پس ایران را به عنوان قدرتی که علاوه بر پشتوانه محکم مردمی و اعتقادی داخلی با یک پشتوانه بزرگ سیاسی-اقتصادی-امنیتی خارجی نیز همراه شده است معرفی خواهد کرد که طبعا اثر تهدید و فشارهای غرب را به مراتب خواهد کاست.
نظرات

آخرین اخبار
پایان وابستگی پیل‌های سوختی به آب
دنیای VR چگونه درک مغز از «بدن» را دگرگون می‌کند؟
زنگ خطر برای جوانان/چرا ایست قلبی در بازه 25 تا 44 سال افزایش یافت؟
فریاد و تنبیه بدنی چه بلایی سر بچه‌ها می‌آورد؟
انتخاب پارچه مناسب برای بهار + معرفی بهترین الیاف و اشتباهات رایج
کشف 1785 «پروتئین تاریک» در ژنوم انسان/آیا آنها در سرطان نقش دارند؟
گزارش تصویری| جشن پیوند آسمانی زوج‌های جان‌فدای ایران
عنوان «بهترین خط‌زن آسیا» به ایران رسید
معاون سخنگوی سازمان ملل متحد: از مذاکرات ایران آمریکا حمایت می کنیم
ترفند جدید ترامپ برای جنجال‌آفرینی در «تروث سوشال» با تصاویر جعلی
شراکت نظامی جدید امارات و اسرائیل برای توسعه تسلیحاتی!
استارت جدی ملی‌پوشان در اردوی ترکیه با توپ‌های جام جهانی
درگیری پدافند با ریز پرنده‌های آمریکایی- صهیونی در قشم
برد نفت آبادان مقابل نفت زاگرس در انتخابی بسکتبال غرب آسیا
بمب خبری یاسر آسانی: از لالیگا پیشنهاد دارم اما عاشق استقلالم
گراهام: ایران پس از جنگ جسورتر شده است
پزشکیان: گفت‌ وگو به معنای تسلیم نیست
گلایه پزشکیان از رواج «پیام غلط»
ترامپ بار دیگر عقب‌نشینی از ادعاهای خود را گردن دیگران انداخت!
رابرت مالی: تنها راه خروج از جنگ علیه ایران، توافقی بااحترام به منافع دو طرف است
آمریکا مدعی شد منشأ محموله‌های ال‌پی‌جی آدانی ایران بوده است
انصارالله: مواضع تحریمی می‌تواند فشار قابل توجهی بر دشمنان وارد کند
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
جنگ علیه ایران، عامل گرانی سوخت و کالا در آمریکا
اعتراف گزارش صهیونیستی به تداوم قدرت و ظرفیت بازسازی ایران
فیلمبرداری «سونیک 4»، پرفروشترین فیلم دوره کرونا به پایان رسید
ترامپ تهدیدات خود علیه ایران را تکرار کرد
شوک تورمی گریبان‌گیر اتحادیه اروپا
اندیشکده واشنگتن: گزینه نظامی برای هرمز پرهزینه است
نوراینفو | هشت حقیقت مهم در مورد اثرات کمبود ویتامین B12
حمله گسترده حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
وزرای جدید دفاع و اطلاعات بزودی به مجلس معرفی می‌شوند
مذاکرات محرمانه آمریکا درباره آینده گرینلند
جزئیات واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از فردا + صدور احکام جدید تا پانزدهم خرداد
ترکیه: اختلافات اصلی در مذاکرات هسته‌ای ایران بر سر شروط و امتیازهاست
جزئیات تکان‌دهنده از قتل فجیع زن ایرانی در ترکیه ؛ راز جنایت در پیام واتساپ نهفته بود
معافیت خرید نفت روسیه دوباره تمدید شد
سازمان بورس از پشت‌پرده بسته ماندن 42 نماد بازار چه گفت؟
واکنش سخنگوی وزارت دفاع و مجلس به اظهارات ترامپ درباره توان دفاعی
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405
عراق ادعای عبور پهپادها به سمت عربستان را رد کرد
پاداش طلایی‌های بازی‌های آسیایی 2026 دو برابر می‌شود
مشارکت راهبردی مسکو و پکن/ امضای 40 سند همکاری در سفر پوتین به چین
ولی نصر: ترامپ یک شانس دیگر برای خروج از جنگ با ایران دارد
«کر استارمر» شایعه استعفا را رد کرد/ تا سال 2029 در قدرت می‌مانم
چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به ایران!
ضربه پاسداران گمنام به گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب
آمار جدید اوپک از اثر تکان‌دهنده هرمز بر انرژی جهان
داستان باند بزرگ سرقت رمزارز؛ از هک تا سرقت حضوری
امنیت تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 و واکنش مقام فیفا در کاخ سفید