×
اقتصادی
شناسه خبر : 75951
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/07/18 ساعت 10:26
نهایی شدن بخشنامه بودجه سال 1401

نهایی شدن بخشنامه بودجه سال 1401

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان این که بخشنامه بودجه سال 1401 نهایی و آماده ارسال به دفتر رئیس جمهور است گفت: قرار نیست بودجه 1401 با کسری بودجه تهیه و تدوین شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: چهاردهمین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال 1401 کل کشور، با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه ، اعضای ستاد، مشاورین و رؤسای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ ها، با موضوع اصلاح سیستم صندوق های بازنشستگی کشوری و لشکری، اصلاح نظام بیمه سلامت و بررسی آسیب های نظام حقوق و دستمزد برگزار شد. 

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه بین عملکرد و برنامه مصوب فاصله زیادی است، تصریح کرد: فاصله چشمگیری بین این دو ایجاد شده است و همین موضوع حکایت از این مهم دارد که برنامه از کارایی لازم برخوردار نبوده است که در نهایت شاهد شکافی هستیم که ایجاد کرده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه نگاه ما به بهبود شرایط کل جامعه ایران است، خاطر نشان کرد: کارشناسان و تصمیم گیران در تهیه و تدوین بودجه 1401 نگاه کلان داشته باشند و تصمیمات اتخاذ شده آثار مثبت برای کل مردم ایران داشته باشد و تنها به نفع قشر خاص نباشد.

معاون رئیس جمهور با تاکید براینکه ما متولی همه مردم ایران هستیم، خاطر نشان کرد: در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها همه مردم ایران را در نظر داشته باشید و تصمیات اتخاذه شده باید شرایط زندگی همه مردم ایران را در دورترین نقاط کشور باید بهبود ببخشد وشرایط زندگی رفاهی نامناسب مردم در دورترین مناطق ایران برای ما قابل قبول نیست.

میرکاظمی با عنوان این مهم که سناریوی جبران کسری بودجه و هزینه های جاری با خلق پول نادرست است، یادآور شد: سناریوی های گذشته روش کار ما نیست چرا که آثار و تبعات مخرب آن در کشور مشهود است و چنین سناریویی ایجاد فاصله طبقاتی و هدایت بخش بزرگی از جامعه به زیر خط فقر بوده است و اجحاف در حق بخش بزرگی از جامعه شده است که باید تغییرکند .

وی با تاکید بر اینکه چرخه معیوب باید اصلاح شود، افزود: چرخه منفی و معیوب در بودجه ریزی باید متوقف شود. دولت هزینه ها را مدیریت کند استقراض از بانک مرکزی و انتشار اوراق قرضه و خلق پول راه حل نیست. تداوم چنین سناریویی مشکلات فزاینده ای برای کشور ایجاد کرده است و بر اساس مسئولیت که بر عهده دارم از تمام توان خود برای توقف چنین چرخه ای و بهبود شرایط استفاده خواهم کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اصلاح ساختار بودجه 1401 گفت: قرار نیست بودجه 1401 با کسری بودجه تهیه و تدوین شود در گذشته بدون در نظر گرفتن منابع موثق هزینه های زیادی بر جامعه تحمیل شده است و باعث افزایش تورم شده است از روش کار گذشته و سیاسی کاری درس عبرت گرفته شود باید سنت شکنی شود تا آثار و تبعات مثبت و تاثیرگذار بر زندگی مردم حاکم شود. 

بر پایه این گزارش در این جلسه گزارش مبسوطی از وضعیت صندوق های بازنشستگی ارایه شد و اعضای ستاد به بحث و بررسی آن پرداختند.

 


اخبار مرتبط
رضایی: نقش استانداران در بودجه و اعتبارات افزایش می‌یابد
دوشنبه 1400/08/17 ساعت 10:08
رضایی: نقش استانداران در بودجه و اعتبارات افزایش می‌یابد
معاون اقتصادی رئیس جمهور از افزایش نقش استانداران در بودجه و اعتبارات خبر داد.
فیلم گفتگوی خودمانی رئیس جمهور با دانشجویان و اساتید دانشگاه
دوشنبه 1400/07/19 ساعت 13:45
فیلم گفتگوی خودمانی رئیس جمهور با دانشجویان و اساتید دانشگاه
گفتگوی خودمانی رئیس جمهور با دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران پس از پایان مراسم رسمی آغاز سال تحصیلی
الزامات دستور رئیس‌جمهور درباره تعیین تکلیف ته‌لنجی‌ها
دوشنبه 1400/07/19 ساعت 11:59
نورنیوز بررسی کرد؛
الزامات دستور رئیس‌جمهور درباره تعیین تکلیف ته‌لنجی‌ها
سامان‌دهی آنچه اصطلاحا «ته‌لنجی» خوانده می‌شود و سایر اقسام مشابه ورود کالا از مرزها نیازمند تعیین حدود قانونی است. تاکید رئیس‌جمهور در دستور اخیر خود، به‌نوعی دستور او برای تعیین مقررات دقیق با چارچوب مشخص و ایجاد شفافیت در راستای ساماندهی این موضوع است.
تشکیل اولین جلسه شورای‌عالی مسکن به ریاست رئیس جمهور
چهارشنبه 1400/07/14 ساعت 13:32
تشکیل اولین جلسه شورای‌عالی مسکن به ریاست رئیس جمهور
وزیر راه و شهرسازی از تشکیل اولین جلسه شورای عالی مسکن به ریاست‌ آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور طی امروز خبر داد و گفت: تا پایان دولت سیزدهم 4 میلیون مسکن تکمیل و تحویل می‌شود.
دستور رئیس جمهور برای رسیدگی فوری به وضعیت زلزله زدگان کوهرنگ
دوشنبه 1400/07/12 ساعت 13:11
دستور رئیس جمهور برای رسیدگی فوری به وضعیت زلزله زدگان کوهرنگ
رئیسی در دستوری به استانداران خوزستان و چهارمحال و بختیاری، خواستار رسیدگی فوری به وضعیت زلزله زدگان و انجام اقدامات شد.
راهبرد سیاست خارجی دولت سیزدهم، راهبرد متوازن است
دوشنبه 1400/07/05 ساعت 13:19
در برنامه «کنکاش» مطرح شد؛
راهبرد سیاست خارجی دولت سیزدهم، راهبرد متوازن است
سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه: سخنرانی آقای رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل، با وجود موضوعات متعدد و زمان محدود، مختصر اما مفید بود.
تیم اقتصادی راهکارهای تقویت ارزش پول ملی را بررسی کند
یکشنبه 1400/06/07 ساعت 15:03
رئیسی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت:
تیم اقتصادی راهکارهای تقویت ارزش پول ملی را بررسی کند
رئیس‌جمهور به تیم اقتصادی دولت مأموریت داد با استفاده از تجربه‌ها و دیدگاه‌های نخبگان هرچه سریع‌تر بودجه دولت و راهکارهای تقویت ارزش پولی را بررسی و ارائه کند.
دو اقدام رئیسی و یک پیام
جمعه 1400/06/05 ساعت 18:19
نورنیوز بررسی کرد؛
دو اقدام رئیسی و یک پیام
اگرچه طی چند سال گذشته، کم توجهی به ضرورت ارتباط مستقیم و بی واسطه کارگزاران و مقامات دولتی با مردم و افزایش روز افزون مشکلات و نارسایی‌های مختلف موجب کاهش اعتماد مردم به کارآمدی الگوی حمهوری اسلامی برای ایجاد زیست بهینه وعزتمند برای مردم شده است تغییر این رویه و ایجاد باور در اقشار مختلف کشور نسبت به عزم همه جانبه مسئولین عالی کشور برای خدمت به آنان می تواند در ترمیم سرمایه اجتماعی از دست رفته بسیار راهگشا باشد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
X
آگهی تبلیغاتی