×
سیاسی
شناسه خبر : 75921
تاریخ انتشار : جمعه 1400/07/16 ساعت 17:36
عمار حکیم : عراق سوار قطار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی نمی‌شود

عمار حکیم : عراق سوار قطار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی نمی‌شود

رهبر جریان حکمت ملی عراق در گفتگو با شبکه الشرقیه با اشاره به برگزاری انتخابات آتی گفت: دعوت مرجعیت عالی و تلاش سختی که کمیساریای عالی مستقل انتخابات می‌کند و همچنین تلاش دولت و دستگاه‌های امنیتی برای جلوگیری از هرگونه تقلب در آراء در کنار نظارت بین‌المللی و نقش سازنده سازمان ملل در کمک به کمیساریای عالی با توجه به اینکه انتخابات اساسا مطالبه ملت و جوانان عراق بوده، همه نشان می‌دهد که فرصت بزرگی برای مشارکت گسترده مردم در انتخابات فراهم شده که بسیار بیشتر از انتخابات‌ سابق است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: حکیم گفت: اولویت ما در ائتلاف نیروهای حکومت ملی، ساخت حکومت قدرتمند است، چون چنین حکومتی می‌تواند همه مشکلات خدماتی و امنیتی را حل کند و به فساد پایان دهد. اصل برای ما تقویت حکومت است تا بتواند خون تازه‌ای در رگ‌های نهادهای حکومتی به جریان اندازد.

حکیم در ادامه با بیان اینکه شعار ما «حکومت» است، گفت: خدا را شاکریم که اکثر نیروهای سیاسی شعار انتخاباتی‌شان «حکومت» است. این نشان می‌دهد که ایده درست با منطق درست و خودداری از حذف دیگران و پذیرش همگان به نتایج بزرگی می‌انجامد به‌خصوص که اکثریت با حس ملی در پی خدمت به میهن و ملتشان هستند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق، حشدالشعبی را به عنوان یک نهاد در کنار ارتش و پلیس و پیشمرگه ضرورتی راهبردی در نظام دفاع ملی عراق دانست و تاکید کرد: هرکس که از ارزش آن بکاهد، منکر واقعیت و نقش حشد در گذشته و نقش آن در برابر هر تهدیدی در آینده شده است. این را کسی می‌گوید که خود نیرویی در حشد ندارد، اما این یک حقیقت است که باید بگوییم.

حکیم ادامه داد: این را هم باید افزود که چون حشد یک ضرورت راهبردی است باید نهادینه شود و ارتباط آن با دفتر فرمانده کل نیروهای مسلح نظم یابد و رابطه آن با نیروهای سیاسی قطع شود، اینکه افرادی یک پایشان در حشد و یک پایشان در سیاست باشد اشتباهی بزرگ است، چون حشد یک مسئولیت دارد و نیروی سیاسی یک مسئولیت دیگر.

وی افزود: برخی نیروهای سیاسی در حشد شاخه نظامی دارند و برای رزمندگان خود پوشش سیاسی ایجاد کرده‌اند و در روند سیاسی کشور حضور دارند و شعارها و عملکردشان طوری است که انگار حشد متعلق به همه ملت عراق نیست، این اشتباه بزرگی است که موجب تضعیف حشد می‌شود و نباید در تبلیغات انتخاباتی این‌گونه حشد را به انحصار و احتکار یک گروه درآورد، منفعت حشد ایجاب می‌کند که متعلق به همه عراق باشد.

حکیم تصریح کرد: من از اینکه حشد یک نهاد مستقل باشد دفاع می‌کنم و آن را یک ضرورت راهبردی برای عراق می‌دانم و اولین کسی خواهم بود که در برابر انحلال حشد یا ادغام آن در دیگر نهادهای امنیتی می‌ایستد، هرچند تأکید می‌کنم که حشد باید نهادینه شود و از دخالت‌های سیاسی در امان بماند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: ما در تالارها و دفاتر رسمی خود عکس جدمان آیت الله العظمی سیدمحسن حکیم را می‌گذاشتیم تا به انتساب خود به او افتخار کنیم، اما یک بار یکی از عقلای قوم گفت که سیدمحسن حکیم مرجع همه مسلمانان است و این کار شما از عظمت او می‌کاهد، من مدتی طولانی به این حرف فکر کردم و دیدم منطقی است و برای همین و برای آنکه از جایگاه واقعی و تأثیر او که فراتر از ماست کاسته نشود عکس ایشان را برداشتیم، لذا این موضوع بر حشد نیز منطبق است که اگر برای یک گروه خاص باشد جایگاه واقعی آن تحت تاثیر قرار می‌گیرد، پس می‌بایست حشد برای کل عراق باشد.

حکیم در پایان با اشاره به وضعیت فلسطین گفت: هرکس فکر می‌کند که روزی عراق سوار قطار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی می‌شود سخت اشتباه می‌کند، ما همیشه مدافع فلسطین و مسئله فلسطین و مطالبات مشروع آنان خواهیم بود و به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی نه می‌گویید.


اخبار مرتبط
حکیم: درباره نامزد نخست‌وزیری عراق به اجماع رسیدیم
سه‌شنبه 1401/07/05 ساعت 17:30
حکیم: درباره نامزد نخست‌وزیری عراق به اجماع رسیدیم
رهبر جریان حکمت ملی عراق در گفت‌وگویی تاکید کرد که چارچوب هماهنگی شیعیان، درباره محمد شیاع السودانی به عنوان گزینه نخست‌وزیری به اجماع رسیده است.
آیا حریری از فعالیت در عرصه سیاسی کناره‌گیری می‌کند؟
شنبه 1400/08/15 ساعت 10:32
آیا حریری از فعالیت در عرصه سیاسی کناره‌گیری می‌کند؟
منابع لبنانی گزارش دادند که سعد حریری در انتخابات پارلمانی لبنان مشارکت نخواهد کرد.
آگاهی مسلمانان عامل ناکامی دولت‌های سازشکار منطقه است
سه‌شنبه 1400/08/04 ساعت 11:35
آگاهی مسلمانان عامل ناکامی دولت‌های سازشکار منطقه است
مهم‌ترین موضوعی که کشورهای اسلامی را دچار اعوجاج و لغزش در حوزه مسائل مبارزه با رژیم‌صهیونیستی و همراهی با فلسطینیان کرده، مساله وابستگی دولت‌ها، رهبران و مسئولان سیاسی آن کشورها است. البته هیچ‌گاه‌ رهبران وابسته دولت‌ها نتوانستند همراهی خود با رژیم‌صهیونیستی را به‌جز تعداد قلیلی از کشورها در سالیان اخیر به‌صورت آشکار و شفاف بیان کنند.
نامه قربانیان تسلیحات شیمیایی صدام به وزیر دادگستری انگلیس
چهارشنبه 1400/07/28 ساعت 15:54
نامه قربانیان تسلیحات شیمیایی صدام به وزیر دادگستری انگلیس
در متن نامه آماده است: زمینه‌ دسترسی به عدالت برای قربانیان فاجعه شیمیایی سردشت را فراهم نمایید.
فارن‌پالیسی: نظام تحریم‌ در حال فروپاشی است
دوشنبه 1400/07/26 ساعت 17:48
فارن‌پالیسی: نظام تحریم‌ در حال فروپاشی است
مجله فارن‌پالیسی در یک گزارش تحقیقی به فروپاشی نظام تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد پرداخته است.
کمیساریای عالی انتخابات عراق: نتایج نهایی به زودی اعلام می‌شود
شنبه 1400/07/24 ساعت 11:27
کمیساریای عالی انتخابات عراق: نتایج نهایی به زودی اعلام می‌شود
کمیساریای عالی انتخابات عراق اعلام کرد که شمارش صندوق‌های باقی مانده آراء به زودی پایان خواهد یافت و نتابج نهایی پس از آن اعلام خواهد شد.
معاون سرکرده تروریست‌های داعش دستگیر شد
دوشنبه 1400/07/19 ساعت 11:49
معاون سرکرده تروریست‌های داعش دستگیر شد
نخست وزیر عراق امروز (دوشنبه) از دستگیری معاون سرکرده گروه تروریستی داعش در خارج از مرزهای این کشور خبر داد.
اوضاع داخلی عراق در آستانه انتخابات پارلمانی
چهارشنبه 1400/07/14 ساعت 16:18
نورنیوز بررسی کرد؛
اوضاع داخلی عراق در آستانه انتخابات پارلمانی
فارغ از اینکه نتیجه انتخابات پارلمانی عراق چه خواهد شد، بدون شک دو چالش اصلی این انتخابات «امنیت» و «سلامت» است که غربی‌ها سناریوی مفصلی برای آن تدارک دیده‌اند.
آرایش سیاسی جناح‌های عراقی در آستانه انتخابات پارلمانی
شنبه 1400/07/10 ساعت 13:05
آرایش سیاسی جناح‌های عراقی در آستانه انتخابات پارلمانی
جریان‌های غربی در داخل عراق فضایی مسموم علیه جریان‌های اسلامی به‌ راه انداخته‌اند و اتهاماتی در زمینه فساد شخصیت‌های سیاسی مطرح شده است؛ ولی نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند جریان‌های وابسته به مقاومت برای موفقیت در انتخابات پارلمانی بخت زیادی دارند.
حکومت اقلیم مسئول تحرکات صهیونیستی در کردستان عراق
یکشنبه 1400/07/04 ساعت 12:31
حکومت اقلیم مسئول تحرکات صهیونیستی در کردستان عراق
الکعبی نشست اربیل را اقدامی سفارشی و بی ارزش از سوی برخی افراد ناموجه و خیانتکار برای سازش با اسرائیل خواند.
درخواست طالبان برای سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 11:48
درخواست طالبان برای سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل
سخنگوی سازمان ملل گفت که طالبان در نامه‌ای خواستار سخنرانی در جریان نشست سالانه مجمع عمومی این سازمان شده است.
الکاظمی درصدد ایجاد توازن در اتمسفر سیاست داخلی عراق است
دوشنبه 1400/06/29 ساعت 11:40
الکاظمی درصدد ایجاد توازن در اتمسفر سیاست داخلی عراق است
کارشناس مسائل منطقه گفت: الکاظمی بعد از ایجاد توافقنامه با توتال و بدبینی مردم عراق نسبت به این توافق، با سفر به تهران درصدد ایجاد توازن در اتمسفر سیاست داخلی عراق است.
نظرات

آخرین اخبار
افزایش قیمت سوخت در آمریکا
عبور قیمت نفت از 100 دلار
بازگشت آخرین گروه از حجاج ایرانی به کشور
رویترز: پس از دو هفته بمباران بی‌وقفه، حکومت ایران در آستانه فروپاشی نیست
احتمال بازبینی روابط امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا
نرخ بنزین در اروپا دستوری شد
ایران پاسخ حمله به مخازن پالایشگاه تهران را داد
فارن افرز: ایران معادله جنگ را تغییر داد، ادامه جنگ به نفع ایران است
مقاومت عراق: امارات به تأسیسات نفتی سعودی حمله کرد
زلزله در بازار کشورهای عربی با تداوم تجاوز آمریکا به ایران/سرمایه‌ها از دبی فراری شدند
لغو پروازهای بریتیش ایرویز به ابوظبی و چندین کشور خاورمیانه‌
در صورت خطای آمریکا تنگه ای دیگر، مشابه هرمز خواهد شد
وقوع حادثه برای دو نفتکش خارجی سوخت عراق در آب‌های بین المللی
حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
بسیاری از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی داوطلب شدند
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک به بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است