×
سیاسی
شناسه خبر : 75897
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/07/14 ساعت 14:21
حقوق‌بشر در مسلخ تجاوز کشیشان فرانسوی به کودکان

نورنیوز بررسی کرد؛

حقوق‌بشر در مسلخ تجاوز کشیشان فرانسوی به کودکان

تنوع و گستردگی این فجایع ضدانسانی به ویژه موضوع آزار و اذیت کودکان که معمولا از سوی رسانه‌های جریان اصلی در غرب بایکوت شده یا با ضریب بسیار پائین منتشر می‌شوند، بخشی از فساد رواج یافته در جوامع غربی است که عملا به بحرانی انسانی تبدیل شده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: پس از انتشار تازه‌ترین تحقیقات یک کمیسیون مستقل در فرانسه در خصوص تجاوز هزاران کشیش به کودکان، این فاجعه ابعاد گسترده‌تری یافته و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. 

در همین راستا؛ امروز رهبر کاتولیک‌های جهان به این فاجعه که از آن به عنوان بزرگترین بحران کلیسا در پانصد سال اخیر یاد می‌شود، واکنش نشان داد.

پاپ فرانسیس اعلام کرد: می‌خواهم ناراحتی و رنج خود را برای قربانیانی که این صدمه را متحمل شده‌اند، بیان کنم و سرافکندگی و شرمساریم را به خاطر اینکه کلیسا نتوانست این مساله را در کانون نگرانی‌های خود قرار دهد، نشان دهم. کلیسا تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا تضمین شود شرایط مشابهی تکرار نشود.

کمیسیون مستقل تحقیق در مورد جرایم جنسی مربوط به کودکان در کلیسای کاتولیک در نخستین تحقیق خود از وجود 2 هزار و 900 تا سه هزار و 200 مورد آزار جنسی کودکان در کلیسای فرانسه طی 70 سال اخیر خبر داده است. 

این گزارش قرار است به صورت عمومی در نشست اسقف‌های فرانسه و نشست علمای موسسات و مجامع که درخواست تهیه آن را داشته‌اند، ارائه شود.

رسوایی‌های جنسی کشیش‌‌های کاتولیک در اروپا و آمریکا به ویژه در سال‌های اخیر موجی از انتقادات را علیه واتیکان به راه انداخته و موجب کاهش شدید سرمایه اجتماعی آن نزد پیروان خود شده است.

افشای موارد بسیار زیاد آزار جنسی کودکان در کلیساهای فرانسه نیز علاوه بر نشانه رفتن انگشت اتهام به سمت واتیکان، زنگ خطر معضلات اجتماعی و اخلاقی را در این کشور که خود یکی از مدعیان حقوق‌بشر در جهان است به صدا در آورده است. 

موضوع آزار کودکان توسط نهادهای دینی و مذهبی در جوامع غربی طی سال‌های اخیر با افشا شدن سندهای تاریخی و گزارش پژوهش‌گران شکل جدی‌تری به خود گرفته و با تکمیل پازل رفتارهای ضدانسانی در غرب، به بحرانی نگران کننده برای شهروندان غربی تبدیل شده است. 

افشای آزار جنسی و سوء استفاده از کودکان توسط کلیسای کاتولیک طی ماه‌های گذشته، افشای آزار کودکان رنگین‌پوست توسط کلیسا در کانادا و پیدا شدن ده‌ها گور دسته‌جمعی آنان و اکنون انتشار گزارش نهایی کمیسیون مستقل تحقیق در مورد جرایم جنسی مربوط به کودکان در کلیسای کاتولیک، قطعات متعدد پازلی است که ادعاهای گوش‌خراش مدعیان حقوق‌بشری غرب را رسوا کرده است. 

فضاحت آزار جنسی کودکان توسط کلیسا در حالی ابعاد وسیعی پیدا کرده که دولت‌های غربی از جمله دولت فرانسه تلاش می‌کنند خود را از این جنایات مبرا دانسته و مسئولیت چنین فجایعی را به گردن مقامات کلیسا بیندازند، حال آنکه ضعف نهادهای نظارتی و امنیتی دولت‌ها در بروز این تخلفات نقش موثر داشته است. 

از سوی دیگر موضوع آزار جنسی کودکان در جوامع غربی نه تنها در کلیسا بلکه در دیگر نهادهای آموزشی و اجتماعی آنها نیز رواج دارد، چنانچه گزارش تحقیق و تفحص از شورای محله لَمبِت در جنوب لندن که چندی پیش منتشر شد، نشان داد که صدها کودک تحت مراقبت در پنج مرکز نگهداری، از دهه ششم قرن بیستم به مدت چندین سال هدف سوءاستفاده جنسی و آزار و اذیت بوده‌اند. 

به بیان دقیق‌تر؛ تنوع و گستردگی این فجایع ضدانسانی به ویژه موضوع آزار و اذیت کودکان که معمولا از سوی رسانه‌های جریان اصلی در غرب بایکوت شده یا با ضریب بسیار پائین منتشر می‌شوند، بخشی از فساد رواج یافته در جوامع غربی است که عملا به بحرانی انسانی تبدیل شده است.

این فجایع در کنار تجاوزهای گسترده نظام سلطه به کشورهای مستقل جهان که منجر به کشته شدن میلیون‌ها انسان طی دهه‌های گذشته شده، بیش از هر چیز بیان‌گر سلطه خوی منفعت‌طلبی و اصالت لذت به عنوان میوه «لیبرال دموکراسی» است که با شعار دروغین آزادی، روح انسانیت و معنویت را به مسلخ برده و پشیزی برای حقوق انسان‌ها قائل نیست.  

این در حالی است که ماشین رسانه‌ای-تبلیغاتی غرب سال‌هاست با نفرت‌پراکنی نسبت به ادیان توحیدی و غیر تحریف شده به ویژه اسلام، سعی در نشان دادن چهره‌ای خشن و ضدبشری از آنها دارد تا با جلوگیری از گرایش مردم به آن، همچنان در پوشش لیبرال دموکراسی بتواند بر جهان حکومت کند.

 


اخبار مرتبط
اذعان امارات به شکست در نبرد مأرب
سه‌شنبه 1400/07/27 ساعت 11:27
اذعان امارات به شکست در نبرد مأرب
مشاور ولی عهد ابوظبی و سیاستمدار اماراتی در واکنش به تحولات میدانی در استان مأرب یمن گفت که دولت مستعفی و ارتش تحت امر آن لیاقت حمایت مادی و تسلیحاتی ندارند.
تصویر ضربه‌خورده آمریکا در عرصه بین‌المللی یکی از عوامل افول جدی جایگاه ایالات متحده است
سه‌شنبه 1400/07/20 ساعت 21:41
تصویر ضربه‌خورده آمریکا در عرصه بین‌المللی یکی از عوامل افول جدی جایگاه ایالات متحده است
دانشیار روابط بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبایی تصویر ضربه‌خورده آمریکا در عرصه بین‌المللی را یکی از عوامل افول جدی جایگاه ایالات متحده دانست و گفت: این تصویر مخدوش و آسیب‌دیده به‌زودی امکان ترمیم ندارد.
رئیس جدید صدا و سیما معارفه شد
شنبه 1400/07/17 ساعت 10:49
رئیس جدید صدا و سیما معارفه شد
آیین تکریم و معارفه ریاست سازمان صداوسیما با حضور مسئولان کشوری، لشکری و مدیران این رسانه آغاز شد.
تشکیل اولین جلسه شورای‌عالی مسکن به ریاست رئیس جمهور
چهارشنبه 1400/07/14 ساعت 13:32
تشکیل اولین جلسه شورای‌عالی مسکن به ریاست رئیس جمهور
وزیر راه و شهرسازی از تشکیل اولین جلسه شورای عالی مسکن به ریاست‌ آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور طی امروز خبر داد و گفت: تا پایان دولت سیزدهم 4 میلیون مسکن تکمیل و تحویل می‌شود.
کارتونیست هتاک به ساحت مبارک پیامبر اسلام کشته شد
دوشنبه 1400/07/12 ساعت 10:22
کارتونیست هتاک به ساحت مبارک پیامبر اسلام کشته شد
لارس ویلکس، عامل هتک حرمت به پیامبر مکرم اسلام که موجب اعتراض بسیاری از مسلمانان شده بود، در یک تصادف رانندگی کشته شد.
افشای چندهزار کودک آزاری در کلیسای کاتولیک
یکشنبه 1400/07/11 ساعت 17:15
افشای چندهزار کودک آزاری در کلیسای کاتولیک
یک کمیسیون که از سال 2018 موضوع بررسی سوء استفاده جنسی در کلیسای کاتولیک فرانسه را مورد بررسی قرار داده است می‌گوید: در هفتاد سال گذشته هزاران کودک آزار در این دستگاه فعالیت می کرده اند.
رسوایی تعرض جنسی در لیگ فوتبال زنان آمریکا
یکشنبه 1400/07/11 ساعت 13:07
رسوایی تعرض جنسی در لیگ فوتبال زنان آمریکا
پس از افزایش اتهام‌های جنسی به یکی از مربیان لیگ فوتبال زنان و اخراج دو مربی دیگر از باشگاه‌ها، مسئول این لیگ کناره‌گیری خود را اعلام کرد.
اعتراض به ورود زبان‌های آلمانی‌ و فرانسه به مدارس/ بیچاره زبان فارسی!
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 13:34
«مهدی صالحی»
اعتراض به ورود زبان‌های آلمانی‌ و فرانسه به مدارس/ بیچاره زبان فارسی!
دبیر انجمن ویرایش و درست‌نویسی در واکنش به ورود زبان «آلمانی» و «فرانسه» به مدارس نوشت: در دو دولت گذشته آموزش زبان فارسی در مدارس نیز از صدر و قدر افتاده بود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
فرصتی که نباید عادی یا تشریفاتی شود
هشدار بانک مرکزی به وزارت صمت درباره اختلال در واردات در مقابل صادرات
جنجال سیاسی در رژیم صهیونیستی؛ نتانیاهو رئیس «کمیته سرپوش بر شکست هفتم اکتبر»
ظهور دوباره داعش در جنوب ادلب/ ایست‌های بازرسی مسلحانه با شعارهای داعشی‌ها
درخواست آذر منصوری برای استرداد لایحه تأمین امنیت زنان از مجلس
قیمت طلا در بازار تهران افزایش یافت
آزمون تصادف شرط تولید و واردات خودرو شد/ 30 درصد کاهش تصادف با ارتقای ایمنی
مخالفت63 درصدی مردم آمریکا با اقدام نظامی ترامپ در ونزوئلا
عراقچی: همکاری نزدیک‌تر مسکو - تهران اقدام مؤثرتر در برابر تحریم‌ها را امکان‌پذیر می‌کند
حمایت روسیه از تلاش برای عادی‌سازی گفت‌وگو میان آمریکا و ونزوئلا
مصرف گاز در بخش خانگی به 72 درصد رسید؛ افزایش 100 میلیون مترمکعبی در چهار روز
درخواست کمک مادورو از ارتش کلمبیا
ستاره پرسپولیس از بلیط دیدار با تراکتور حذف شد
مرگ دردناک دو جوان در پی حادثه سقوط خودرو در سد دز
اقدام جنجالی کاخ سفید: ممنوعیت ورود هواداران ایران و سه کشور دیگر به آمریکا
معیشت در محاصره قیمت‌ها
تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد نصب شد
X
آگهی تبلیغاتی