×
سیاسی
شناسه خبر : 75864
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/07/12 ساعت 17:41
یک انتصاب هوشمندانه و انتظار تداوم رویکرد تحولی در حوزه رسانه

نورنیوز بررسی کرد؛

یک انتصاب هوشمندانه و انتظار تداوم رویکرد تحولی در حوزه رسانه

امید است نگاه تحولی به عرصه رسانه‌ای کشور در دوره جدید نیز با توجه به اشراف کامل فرشاد مهدی‌پور تقویت شده و افق‌های بهتری را پیشِ‌روی ایران اسلامی و خانواده بزرگ رسانه‌ای کشور قرار دهد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: دیروز یکشنبه یازدهم مهرماه محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی «فرشاد مهدی‌پور» از فعالان رسانه‌ای و اساتید حوزه فرهنگ و ارتباطات را به عنوان معاونت مطبوعاتی این وزارت‌خانه منصوب کرد.

این انتصاب به دلایل متعدد مورد استقبال بیشتر اهالی رسانه، روزنامه‌نگاران و خبرنگاران قرار گرفت و امید به بهبود شرایط این حوزه که پیش از این با حضور «محمد خدادی» در این جایگاه کلید خورده بود را تقویت کرد.

از جمله دلایل استقبال اهالی رسانه از انتصاب فرشاد مهدی‌پور به سمت معاونت مطبوعاتی ‌می‌توان به مواردی چون 20 سال فعالیت مداوم در عرصه روزنامه‌نگاری و مدیریت رسانه، تحصیلات عالیه در حوزه سیاست‌گذاری فرهنگی، تدریس در حوزه ارتباطات و آشنایی کامل با فضای رسانه‌ای کشور و ظرفیت‌های آن اشاره کرد.

چنانچه او در آئین تکریم و معارفه خود عنوان کرده، انتظار می‌رود که این معاونت در دوره جدید بتواند در راهبرد، رویکرد، شکل و محتوای رسانه‌های کشور تحول ایجاد کرده و در کنار آن موضوعات صنفی و معیشتی اهالی رسانه را در اولویت کاری خود قرار دهد.

از آن سو؛ در پایان دوره کاری محمد خدادی در این جایگاه لازم است از زحمات شبانه‌روزی او در عرصه رسانه‌ای کشور تقدیر کرد و از تجربیات این دوره برای آینده بهره گرفت، چه، او در شرایطی سکان مدیریت رسانه‌ای کشور را بر عهده گرفت که علاوه بر مواجهه با بحران کاغذ، کشور با تحولات خبری بزرگی چون ماجرای بنزین و وقایع آبان 98، شهادت سردار سلیمانی، ماجرای هواپیمای اوکراینی، دو انتخابات مجلس و ریاست جمهوری و بحران کرونا مواجه شد.

خدادی اما؛ با شعار «به رسانه دستور ندهیم و نگوییم ننویس» و اتخاذ رویکرد «تشریح، تبیین و اقناع»، ضمن برقراری ارتباط دو سویه با رسانه از بدنه تا مدیریت، تلاش کرد فضای رسانه‌ای کشور را در این شرایط سخت که توأم با سنگین‌ترین جنگ روانی چندلایه علیه ملت ایران بود مدیریت کند.

او همزمان ضمن پاسخ‌گو دانستن خود به اصحاب رسانه، حتی المقدور تلاش کرد ساختارهای حاکمیتی را نسبت به سوالات و مطالبات مردمی و رسانه‌ای پاسخ‌گو کند و اجازه تعرض به حرمت و حریم رسانه را ندهد.

بر این اساس؛ امید است این نگاه تحولی به عرصه رسانه‌ای کشور، در دوره جدید نیز با توجه به اشراف کامل فرشاد مهدی‌پور تقویت شده و افق‌های بهتری را پیشِ‌روی ایران اسلامی و خانواده بزرگ رسانه‌ای کشور قرار دهد تا با قدرت و توان بیشتر بتوان ضمن پیگیری مطالبات مردم از حاکمیت، از عهده جنگ گسترده رسانه‌ای دشمن علیه افکار عمومی نیز برآمد.  


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
X
آگهی تبلیغاتی