×
سیاسی
شناسه خبر : 75864
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/07/12 ساعت 17:41
یک انتصاب هوشمندانه و انتظار تداوم رویکرد تحولی در حوزه رسانه

نورنیوز بررسی کرد؛

یک انتصاب هوشمندانه و انتظار تداوم رویکرد تحولی در حوزه رسانه

امید است نگاه تحولی به عرصه رسانه‌ای کشور در دوره جدید نیز با توجه به اشراف کامل فرشاد مهدی‌پور تقویت شده و افق‌های بهتری را پیشِ‌روی ایران اسلامی و خانواده بزرگ رسانه‌ای کشور قرار دهد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: دیروز یکشنبه یازدهم مهرماه محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی «فرشاد مهدی‌پور» از فعالان رسانه‌ای و اساتید حوزه فرهنگ و ارتباطات را به عنوان معاونت مطبوعاتی این وزارت‌خانه منصوب کرد.

این انتصاب به دلایل متعدد مورد استقبال بیشتر اهالی رسانه، روزنامه‌نگاران و خبرنگاران قرار گرفت و امید به بهبود شرایط این حوزه که پیش از این با حضور «محمد خدادی» در این جایگاه کلید خورده بود را تقویت کرد.

از جمله دلایل استقبال اهالی رسانه از انتصاب فرشاد مهدی‌پور به سمت معاونت مطبوعاتی ‌می‌توان به مواردی چون 20 سال فعالیت مداوم در عرصه روزنامه‌نگاری و مدیریت رسانه، تحصیلات عالیه در حوزه سیاست‌گذاری فرهنگی، تدریس در حوزه ارتباطات و آشنایی کامل با فضای رسانه‌ای کشور و ظرفیت‌های آن اشاره کرد.

چنانچه او در آئین تکریم و معارفه خود عنوان کرده، انتظار می‌رود که این معاونت در دوره جدید بتواند در راهبرد، رویکرد، شکل و محتوای رسانه‌های کشور تحول ایجاد کرده و در کنار آن موضوعات صنفی و معیشتی اهالی رسانه را در اولویت کاری خود قرار دهد.

از آن سو؛ در پایان دوره کاری محمد خدادی در این جایگاه لازم است از زحمات شبانه‌روزی او در عرصه رسانه‌ای کشور تقدیر کرد و از تجربیات این دوره برای آینده بهره گرفت، چه، او در شرایطی سکان مدیریت رسانه‌ای کشور را بر عهده گرفت که علاوه بر مواجهه با بحران کاغذ، کشور با تحولات خبری بزرگی چون ماجرای بنزین و وقایع آبان 98، شهادت سردار سلیمانی، ماجرای هواپیمای اوکراینی، دو انتخابات مجلس و ریاست جمهوری و بحران کرونا مواجه شد.

خدادی اما؛ با شعار «به رسانه دستور ندهیم و نگوییم ننویس» و اتخاذ رویکرد «تشریح، تبیین و اقناع»، ضمن برقراری ارتباط دو سویه با رسانه از بدنه تا مدیریت، تلاش کرد فضای رسانه‌ای کشور را در این شرایط سخت که توأم با سنگین‌ترین جنگ روانی چندلایه علیه ملت ایران بود مدیریت کند.

او همزمان ضمن پاسخ‌گو دانستن خود به اصحاب رسانه، حتی المقدور تلاش کرد ساختارهای حاکمیتی را نسبت به سوالات و مطالبات مردمی و رسانه‌ای پاسخ‌گو کند و اجازه تعرض به حرمت و حریم رسانه را ندهد.

بر این اساس؛ امید است این نگاه تحولی به عرصه رسانه‌ای کشور، در دوره جدید نیز با توجه به اشراف کامل فرشاد مهدی‌پور تقویت شده و افق‌های بهتری را پیشِ‌روی ایران اسلامی و خانواده بزرگ رسانه‌ای کشور قرار دهد تا با قدرت و توان بیشتر بتوان ضمن پیگیری مطالبات مردم از حاکمیت، از عهده جنگ گسترده رسانه‌ای دشمن علیه افکار عمومی نیز برآمد.  


نظرات

آخرین اخبار
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان
ماه مبارک رمضان از نگاه قرآن
توماس فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران، انحراف افکار عمومی است
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور موقت ونزوئلا
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
حمله هوایی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
معمای مذاکره
دیدگاه اسرائیلی‌ها درباره مذاکرات هسته‌ای
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
آیا جنگ نزدیک است؛ ترامپ کدام مسیر را انتخاب می کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد