نورنیوز ـ گروه سیاسی: دیروز یکشنبه یازدهم مهرماه محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی «فرشاد مهدیپور» از فعالان رسانهای و اساتید حوزه فرهنگ و ارتباطات را به عنوان معاونت مطبوعاتی این وزارتخانه منصوب کرد.
این انتصاب به دلایل متعدد مورد استقبال بیشتر اهالی رسانه، روزنامهنگاران و خبرنگاران قرار گرفت و امید به بهبود شرایط این حوزه که پیش از این با حضور «محمد خدادی» در این جایگاه کلید خورده بود را تقویت کرد.
از جمله دلایل استقبال اهالی رسانه از انتصاب فرشاد مهدیپور به سمت معاونت مطبوعاتی میتوان به مواردی چون 20 سال فعالیت مداوم در عرصه روزنامهنگاری و مدیریت رسانه، تحصیلات عالیه در حوزه سیاستگذاری فرهنگی، تدریس در حوزه ارتباطات و آشنایی کامل با فضای رسانهای کشور و ظرفیتهای آن اشاره کرد.
چنانچه او در آئین تکریم و معارفه خود عنوان کرده، انتظار میرود که این معاونت در دوره جدید بتواند در راهبرد، رویکرد، شکل و محتوای رسانههای کشور تحول ایجاد کرده و در کنار آن موضوعات صنفی و معیشتی اهالی رسانه را در اولویت کاری خود قرار دهد.
از آن سو؛ در پایان دوره کاری محمد خدادی در این جایگاه لازم است از زحمات شبانهروزی او در عرصه رسانهای کشور تقدیر کرد و از تجربیات این دوره برای آینده بهره گرفت، چه، او در شرایطی سکان مدیریت رسانهای کشور را بر عهده گرفت که علاوه بر مواجهه با بحران کاغذ، کشور با تحولات خبری بزرگی چون ماجرای بنزین و وقایع آبان 98، شهادت سردار سلیمانی، ماجرای هواپیمای اوکراینی، دو انتخابات مجلس و ریاست جمهوری و بحران کرونا مواجه شد.
خدادی اما؛ با شعار «به رسانه دستور ندهیم و نگوییم ننویس» و اتخاذ رویکرد «تشریح، تبیین و اقناع»، ضمن برقراری ارتباط دو سویه با رسانه از بدنه تا مدیریت، تلاش کرد فضای رسانهای کشور را در این شرایط سخت که توأم با سنگینترین جنگ روانی چندلایه علیه ملت ایران بود مدیریت کند.
او همزمان ضمن پاسخگو دانستن خود به اصحاب رسانه، حتی المقدور تلاش کرد ساختارهای حاکمیتی را نسبت به سوالات و مطالبات مردمی و رسانهای پاسخگو کند و اجازه تعرض به حرمت و حریم رسانه را ندهد.
بر این اساس؛ امید است این نگاه تحولی به عرصه رسانهای کشور، در دوره جدید نیز با توجه به اشراف کامل فرشاد مهدیپور تقویت شده و افقهای بهتری را پیشِروی ایران اسلامی و خانواده بزرگ رسانهای کشور قرار دهد تا با قدرت و توان بیشتر بتوان ضمن پیگیری مطالبات مردم از حاکمیت، از عهده جنگ گسترده رسانهای دشمن علیه افکار عمومی نیز برآمد.