×
فرهنگی
شناسه خبر : 75729
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/07/04 ساعت 12:40
پیام‌های تسلیت در پی ارتحال علامه حسن زاده آملی

پیام‌های تسلیت در پی ارتحال علامه حسن زاده آملی

در پی ارتحال علامه حسن زاده آملی، مسئولین، شخصیت‌ها، اندیشمندان، علما، اساتید حوزه و دانشگاه در پیام هایی جداگانه درگذشت این عالم وارسته را تسلیت گفتند.

نورنیوز-گروه فرهنگ: علامه حسن‌زاده آملی شامگاه روز شنبه به دلیل عوارض قلبی به دیار باقی شتافت.

یکی از نزدیکان علامه حسن‌زاده آملی اعلام کرد: علامه حسن‌زاده آملی دقایقی قبل دار فانی را وداع گفتند.

بنا بر گزارش ها قدیرنژاد رئیس بیمارستان امام رضا(ع) آمل در این خصوص اظهار داشت که علامه حسن زاده آملی ساعت یازده صبح روز شنبه سوم مهرماه 1400 به دلیل نارسایی قلبی پیشرفته در این بیمارستان بستری شد و تحت درمان قرار گرفت، و  متاسفانه ساعت 21 شب به دلیل عوارض قلبی به دیار باقی شتافت.

وی افزود: علامه حسن زاده آملی از مدتی قبل دچار بیماری قلبی و دیابت بود.

علامه حسن حسن‌زاده آملی متولد اواخر سال 1307 در قریه ایرا بخش لاریجان شهرستان آمل است که از فیلسوفان متأله، فقیه، عارف، منجم و مدرس دروس حوزوی است.

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله حسن‌زاده آملی

شفقنا- رهبر انقلاب در پیامی درگذشت علامه حسن زاده آملی را تسلیت گفتند.

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با تأسف خبر درگذشت عالم ربّانی و سالک توحیدی، آیهالله آقای حسن‌زاده‌ی آملی رحمهالله‌علیه را دریافت کردم. این روحانی دانشمند و ذوفنون از جمله‌ی چهره‌های نادر و فاخری بود که نمونه‌های معدودی از آنان در هر دوره، چشم و دل آشنایان را می‌نوازد و توأماً دانش و معرفت و عقل و دل آنان را بهره‌مند می‌سازد. نوشته‌ها و منشأت این بزرگوار منبع پر فیضی برای دوستداران معارف و لطائف بوده و خواهد بود ان‌شاءالله. اینجانب به همه‌ی دوستان و شاگردان و ارادتمندان ایشان بویژه به مردم مؤمن و انقلابی آمل و جوانان مشتاقی که مجذوب مواضع انقلابی و خلقیات والای انسانی آن مرحوم بودند تسلیت عرض می‌کنم و رحمت و مغفرت و علو درجات ایشان را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

سیّدعلی خامنه‌ای

 

 آیت الله حسن زاده آملی کتابخانه اسلامی را با آثارخلاقانه خود غنی نمود

شفقنا- «عمار حکیم»، رئیس ائتلاف نیروهای ملی عراق، درگذشت علامه حسن زاده آملی را تسلیت گفت.

عمار حکیم در توییتی اظهار کرد:« در حالی که در ایام اربعین امام حسین (ع) به سرمی بریم، با خبر رحلت«علامه حسن زاده آملی»، یکی از عالمان بزرگ و قطبهای حوزه علمیه داغدار شدیم.

وی افزود: علامه یکی از دانشمندان فلسفه و عرفان و دارای ید طولایی در تدریس حوزه و تألیف آثار بود، به طوری که کتابخانه اسلامی را با آثارخلاقانه چاپی و خطی خود غنی نمود.

از خداوند می خواهیم وی را غرق در رحمت واسعه خود گرداند و ایشان را در بهشت جای دهد. همدردی خالصانه خود رابه خانواده، شاگردان و دوست دارانش ابراز می کنیم.

پیام تسلیت جامعه روحانیت مبارز در پی درگذشت علامه حسن زاده آملی

به گزارش شفقنا، در پی درگذشت علامه حسن زاده آملی( رضوان الله علیه) جامعه روحانیت با صدور پیامی ارتحال این شخصیت ممتاز و علامه ذوالفنون را تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت به شرح ذیل است.

انا لله و انا الیه راجعون

اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لایسدها شیء

خبر ارتحال ملکوتی علامه حسن حسن‌زاده آملی ( رضوان الله علیه) عالم برجسته و علامه ذوالفنون  موجب تاثر و تحسر فراوان ‌گردید.

بی تردید فقدان این شخصیت ممتاز جهان تشیع، فیلسوف و متأله بزرگ، فقیه ربانی، عارف روشن ضمیر، دانشمند علوم غریبه و نجوم و ریاضیات و مدرس ممتاز دروس حوزوی ثلمه ای عمیق و جبران ناپذیر است و حوزه های علمیه ، فرهیخته ای ارجمند و ذخیره ای ارزشمند را از دست‌دادند که جبران آن به سادگی میسر نیست.

مصیبت فقدان ارتحال این عالم جلیل القدر و عارف بزرگ را به محضر نورانی امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید، حوزه های علمیه و روحانیت معظم و خاندان مکرم و بازماندگان معزز و همه شاگردان و ارادتمندان و ملت بزرگ ایران تسلیت می گوییم و برای آن فقید سعید علو‌‌ درجات مسالت می کنیم.

جامعه روحانیت مبارز

رئیسی: علامه حسن‌زاده آملی حیات طیبه خود را وقف تألیف و تبیین کرد

رئیس جمهور در پیامی با تسلیت رحلت عالم فرزانه و عارف پارسا علامه حسن‌زاده آملی، اظهار داشت: این اندیشمند متبحر و جامع نگر، حیات طیبه خود را وقف تألیف و تبیین آثار گوناگون اعتقادی، فلسفی، عرفانی، ریاضی، نجوم، ادبیات فارسی و عربی نمود و کارنامه درخشان و پر باری از خود به یادگار گذاشت.

متن پیام حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إذا ماتَ المؤمن الفقیه ثلُمَ فی ألإسلام ثُلمه لا یَسُدّها شَیء

رحلت عالم فرزانه و عارف پارسا، علامه حسن‌زاده آملی طاب ثراه، موجب اندوه و تاثر خاطر گردید.

این اندیشمند متبحر و جامع نگر، حیات طیبه خود را وقف تألیف و تبیین آثار گوناگون اعتقادی، فلسفی، عرفانی، ریاضی، نجوم، ادبیات فارسی و عربی نمود و کارنامه درخشان و پر باری از خود به یادگار گذاشت.

مقام والای علمی، پرورش شاگردان برجسته در کنار تقوا، اخلاص، اخلاق و تهذیب نفس، سلوک عرفانی و تعهد انقلابی و اجتماعی، از ویژگی های متمایز و ماندگار این چهره فرهیخته بود که باقیات صالحات ارزشمندی برای ایشان است.

اینجانب این ضایعه را محضر مقام معظم رهبری مدظله العالی، علمای اعلام، حوزه های علمیه، شاگردان و علاقمندان به ویژه بیت شریف آن عالم مجاهد تسلیت می گویم و از درگاه خداوند متعال برای ایشان علو درجات و همجواری با ائمه اطهار(ع) را مسالت دارم.

پیام تسلیت رییس مجلس شورای اسلامی در پی رحلت آیت‌الله حسن‌زادۀ آملی

در متن پیام تسلیت قالیباف آمده است: یا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّهُ ارْجِعِی إِلی رَبِّکِ راضِیَهً مَرْضِیَّهً،  درگذشت عالم ربانی مصباح الهدایه نجم الدین علامۀ ذوالفنون یگانۀ آسمان حکمت و غریق دریای حقیقت، آیت‌الله علامه حاج حسن حسن‌زادۀ آملی، موجب تاسف و تاثر عمیق شد.

رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه این پیام گفت: علامه حسن‌زاده یکی از سرمایه‌های بی‌نظیر حوزه‌های علمیه و جامع علوم و معارف بود که گنجینه حکمت بزرگانی همچون علامه طباطبایی (اعلی الله مقامه) در سینۀ ایشان جا داشت؛ ایشان که در سلوک الی الله و وقوف بر اسرار عالم هستی مقامی بی‌بدیل یافته بود، عمر پربرکت خویش را صرف تعظیم امر خالق و شفقت با خلق نمود و با بذل علم و دانش بی‌پایاب خویش، جان‌های آگاه و جویای حقیقت را از دریای معارف الهی سیراب کرد.

وی افزود: فقدان آن آفتاب تابان عرفان و فلسفه و پیشوای اهل زهد و ورع برای جامعۀ علمی به خصوص حوزه‌های علمیۀ جهان اسلام به معنای واقعی کلمه جبران‌ناشدنی و خسارت‌بار است.

قالیباف در این پیام خاطرنشان کرد: اینجانب این ضایعۀ مؤلمه را خدمت ولی‌الله الاعظم قطب عالم امکان حضرت صاحب‌الزمان (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای (دامت برکاته)، مراجع معزّز و گرانقدر، علما و طلاب حوزه‌های علمیه و شاگردان و دوستداران ایشان، ملت مؤمن ایران اسلامی و بیت معظّم و مکرّم آن علّامۀ ذوالفنون تسلیت می‌گویم و از خداوند منان برای ایشان علوّ درجات و حشر با اولیاء الله را مسئلت می‌کنم.


اخبار مرتبط
فراکسیون فرهنگیان بر اجرای کامل رتبه بندی معلمان تاکید دارد
سه‌شنبه 1400/07/20 ساعت 12:19
فراکسیون فرهنگیان بر اجرای کامل رتبه بندی معلمان تاکید دارد
رییس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت که در جلسه امروز این فراکسیون با سرپرست وزارت آموزش و پرورش، نمایندگان بر اجرای کامل و دقیق نظام رتبه بندی معلمان و پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان تاکید کردند.
تفاوت موعظه و نصیحت از منظر آیت الله جوادی آملی
یکشنبه 1400/07/11 ساعت 14:28
تفاوت موعظه و نصیحت از منظر آیت الله جوادی آملی
حضرت آیت‌الله العظمی جوادی آملی گفتند: ناصح کسی است که لباس پاک بر تن کند، مردم را برهنه نکند، آبروی جامعه را با اقتصاد سالم حفظ کند و نصیحت باید مدبریت عالمانه و حکیمانه باشد.
بازگشایی مدارس و چند نکته مهم
چهارشنبه 1400/07/07 ساعت 14:51
نورنیوز بررسی کرد؛
بازگشایی مدارس و چند نکته مهم
طبعا همگان به این امر بدیهی معتقدند که جامعه‌پذیری دانش‌آموزان و آموختن مهارت‌های زندگی اجتماعی در کنار تعلیم دروس اصلی جدایی‌ناپذیر از فرآیند تحصیل هر نسلی است که جز با حضور در جمع هم‌سالان در مدرسه امکان وقوع ندارد.
مرزهای بسته ایران و مشکلات ادامه دار طلاب پاکستانی
شنبه 1400/07/03 ساعت 13:36
مرزهای بسته ایران و مشکلات ادامه دار طلاب پاکستانی
شیوع بیماری کرونا باعث بسته شدن مرزهای کشور شد ولی طلاب پاکستانی که در میانه راه تحصیل به قصد تبلیغ به کشورشان رفته بودند این روزها به موضوعی برای جامع حوزوی تبدیل شده است.
آیا انتصابات ضرغامی هم‌سو با وعده‌های اوست؟
شنبه 1400/07/03 ساعت 12:59
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا انتصابات ضرغامی هم‌سو با وعده‌های اوست؟
در سالیان گذشته و در شرایطی که هنوز سازمان میراث‌فرهنگی به وزارت‌خانه ارتقا نیافته بود این نهاد به‌نوعی محل قرارگیری نیروهای سیاسی بود که به هر دلیلی نتوانسته بودند در دولت پست و مقامی بگیرند. اکنون با استقرار دولت جدید باید انتصابات و رویه‌های آتی به‌گونه‌ای تنظیم شود که تجربه تلخ سپردن میراث‌فرهنگی به نیروهای ناآشنا با این حوزه تکرار نشود.
تسلیت رهبر معظم انقلاب به خانواده نوجوان ایذه‌ای
شنبه 1400/07/03 ساعت 12:42
تسلیت رهبر معظم انقلاب به خانواده نوجوان ایذه‌ای
در تماسی از دفتر رهبر انقلاب اسلامی با خانواده علی لندی نوجوان غیور ایذه‌ای، مراتب تسلیت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ابلاغ و با این خانواده داغدیده همدردی شد.
جرم توهین و مجازات آن
شنبه 1400/07/03 ساعت 12:19
نورنیوز بررسی کرد؛
جرم توهین و مجازات آن
جرم توهین می‌تواند به شکل گفتار، کردار، نوشتار و حتی اشارات دست و چشم و نظایر آن باشد.
تعلیق پروانه وکالت در آمریکا به دلیل سعی در انحراف افکار عمومی نسبت به واقعیت پرونده
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 15:03
علی بهادری جهرمی
تعلیق پروانه وکالت در آمریکا به دلیل سعی در انحراف افکار عمومی نسبت به واقعیت پرونده
پروانه وکالت رودی جولیانی، وکیل شخصی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا تعلیق شد؛ دادگاه ایالتی نیویورک رفتار جولیانی را خطری برای مصالح عمومی تشخیص داده و پروانه وکالت این وکیل پرسابقه را تعلیق کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به 6 شهر
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهید تنگسیری در میدان انقلاب
نور‌ویدئو| هذیان گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
قالیباف: نتیجه سیاست‌های آمریکا حذف وعده‌های غذایی مردمش است
ترامپ تصویر رهبری آمریکا را تضعیف کرده است
دستیابی قلعه‌نویی به رکورد 40 پیروزی
تقلای نتانیاهو برای تفکیک آتش بس احتمالی با ایران از پرونده حزب الله لبنان
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
اروپا در تله تناقض؛ ادامه بازی دوگانه در میدان لبنان
دستگیری 7 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر و بابلسر
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟