×
سیاسی
شناسه خبر : 75720
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/07/04 ساعت 10:35
درگیری مسلحانه در کرانه باختری و شهادت ۴ فلسطینی

درگیری مسلحانه در کرانه باختری و شهادت ۴ فلسطینی

منابع خبری از شهادت چند فلسطینی در حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به برخی مناطق کرانه باختری خبر می‌دهند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: خبرنگار الجزیره از زخمی شدن یک جوان فلسطینی در حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به روستاهای رام الله و «جنین» خبر داد.

خبرگزاری فلسطینی شهاب هم گزارش داد: یک جوان فلسطینی به علت شدت جراحات وارده در شهرک «برقین» در «جنین» در کرانه باختری به شهادت رسیده است.

شبکه المیادین هم به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی از شهادت چهار فلسطینی در برقین خبر داد و اعلام کرد: نیروهای ویژه رژیم صهیونیستی به برقین و دیگر شهرک‌های فلسطینی حمله کرده  و دست به ترور زده‌اند و اخباری درباره شهادت چهار فلسطینی در برقین مخابره شده است.

خبرنگار المیادین بیان کرد: «اسامه یاسر صبح» از شهرک برقین در غرب جنین دقایقی قبل به شهادت رسیده است.

گزارش رسانه‌های محلی فلسطین از این درگیری‌ها حاکی است که نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی با همراهی نیروهای یگان یمام بامداد امروز یکشنبه به چندین منطقه در کرانه باختری از جمله شهر جنین و برقین یورش برده و با مبارزان مقاومت درگیر شدند.

در این درگیری مسلحانه، 4 فلسطینی به شهادت رسیده و چندین فلسطینی هم بازداشت شدند.

تصویر شهید اسامه صبح جوان 22 ساله فلسطینی که بامداد امروز در تیراندازی نظامیان صهیونیست و در جریان درگیری‌های شهرک برقین در غرب جنین به شهادت رسید.


واکنش ارتش رژیم صهیونیستی به درگیری‌های کرانه باختری

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرده که ترور این 4 فلسطینی بخشی از عملیات گسترده ارتش علیه فعالان حماس در کرانه باختری بوده است.

در پی به شهادچندین فلسطین در حمله به کرانه باختری سخنگوی ارتش صهیونیستی همچنین اعلام کرد که، احتمال شلیک راکت از نوار غزه به سمت اراضی اشغالی وجود دارد.

منابع محلی نیز اعلام کردند که نظامیان اسرائیلی بامداد امروز منطقه عین عجب در شهرک بیت عنان در مجاورت قدس را محاصره کرده و اقدام به تیراندازی کردند.

بازداشت 8 فلسطینی در کرانه باختری

این منابع تاکید کردند که صدای انفجار مهیبی در این منطقه شنیده شده و شمار زیادی از نیروهای پشتیبانی ارتش نیز به این منطقه اعزام شدند.

شاهدان عینی گفته‌اند صدای انفجار ناشی از انفجار یک کلبه کوچک در اراضی شرقی شهرک بیت عنان بوده است.

منابع فلسطینی گزارش دادند که نظامیان صهیونیست 8 فلسطینی را در کرانه باختری بازداشت کردند. 

پرواز پهپادهای رژیم صهیونیستی بر فراز آسمان قدس اشغالی

بر اساس این گزارش، بیش از 10 ساعت است که پهپادهای ارتش رژیم صهیونیستی به طور گسترده در آسمان مناطق شمال غرب قدس به پرواز درآمدند.

در پی شهادت این 4 فلسطینی، درگیری‌های شدیدی بین جوانان فلسطینی در چندین منطقه از جمله شهرک بیت عنان به وقوع پیوسته است.

ارتش صهیونیستی از ترس مقاومت به حالت آماده‌باش درآمد

رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که ارتش این رژیم از ترس پاسخ راکتی مقاومت به شهادت 4 فلسطینی در کرانه باختری، به حالت آماده‌باش درآمده و در همین راستا اقدام به فعال‌سازی سامانه گنبد آهنین در نوار مرزی غزه کرده است.

صهیونیستها نگران پاسخ موشکی مقاومت فلسطین 

در این راستا سرتیپ «ران کوخاف » سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز یکشنبه مدعی شد که ارتش این رژیم آماده حملات موشکی مقاومت فلسطین است.

برخی منابع از شهادت یکی دیگر از مجروحان حمله بامداد امروز ارتش رژیم صهیونیستی به کرانه باختری خبر دادند و در صورت صحت این خبر، شمار شهدا به 5 نفر افزایش می‌یابد.

زخمی شدن دو نظامی صهیونیست از یگان ویژه 

از سوی دیگر خبرنگار الجزیره از زخمی شدن دو نظامی رژیم صهیونیستی از نیروهای ویژه این رژیم در جریان درگیری های رام الله و جنین خبر داد.

حماس: خون شهدا، موجب شعله‌ورتر شدن خیزش فلسطینیان خواهد شد

جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که خون شهدای بامداد امروز در قدس و جنین، موجب شعله‌ور شدن خیزش فلسطینیان علیه اشغالگران اسرائیلی و اصرار هرچه بیشتر آنان بر ریشه‌کن کردن آنان از این سرزمین خواهد شد.

«عبداللطیف قانوع» تصریح کرد که شهادت این دلاورمردان نتیجه ادامه همکاری امنیتی تشکیلات خودگردان با دشمن صهیونیستی و دیدارهای رهبران این تشکیلات با مقامات و وزرای اسرائیلی و اعضای کنست در رام الله بود.

سخنگوی جنبش حماس تاکید کرد که این دیدارها موجب تشویق هرچه بیشتر دشمن صهیونیستی به تعقیب و شهادت جوانان به پا خواسته علیه اشغالگران صهیونیست و جنایات بیشتر علیه ملت فلسطین خواهد شد.

 

تسنیم


اخبار مرتبط
سالگرد توافق ابراهیم و اهدافی که محقق نشد!
یکشنبه 1400/06/28 ساعت 15:09
نورنیوز بررسی کرد؛
سالگرد توافق ابراهیم و اهدافی که محقق نشد!
کارنامه یک ساله خیانت امارات، بحرین و مغرب به فلسطین و جهان اسلام نشان می‌دهد که این توافق نه تنها دستاوردی قابل توجه برای این کشورها و حتی رژیم صهیونیستی و آمریکا به همراه نداشته بلکه روند زوال رژیم صهیونیستی را تسریع، مقاومت ملت فلسطین را فراگیرتر، انزجار ملت‌ها از آمریکا را تشدید کرده و بی‌حیثیتی را برای سازش‌کاران به دنبال داشته است.
پیامدهای تبادل سفیر میان بحرین و رژیم صهیونیستی و خیانت به ملت فلسطین
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 15:44
پیامدهای تبادل سفیر میان بحرین و رژیم صهیونیستی و خیانت به ملت فلسطین
گفتگو: یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا با بیان اینکه تنفر امت اسلامی از دولت‌های عربی که به ملت فلسطین خیانت کردند، روز به روز در حال افزایش است و در این راستا ما شاهد تشدید اعتراضات داخلی در بحرین بوده‌ایم، گفت: رژیم بحرین با آشکارسازی روابط با رژیم صهیونیستی و تبادل سفیر، با حمایتی آشکار از جنایات این رژیم، شریک جرم آن تلقی می‌شود.
رسوایی‌های نظامی-امنیتی بِنت دلیل حمله به غزه
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 15:20
نورنیوز بررسی کرد؛
رسوایی‌های نظامی-امنیتی بِنت دلیل حمله به غزه
حملات اخیر به غزه در واقع یک انتقام‌گیری وحشیانه بابت رسوایی‌های اخیر و ضعف مفرط سران رژیم صهیونیستی باشد، چه، با توجه به آنچه گفته شد، «نفتالی بنت» با بحرانی به نام ناتوانی در برابر فلسطینی‌ها و مقاومت منطقه مواجه شده که چاره‌ای جز تداوم مسیر نتانیاهو در تنش‌زایی بیرونی برای فرار از فشارهای داخلی را ندارد.
سردرگمی «بِنت» به‌دلیل نفوذ گسترده در دستگاه اطلاعاتی اسرائیل
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 12:45
اختصاصی نورنیوز؛
سردرگمی «بِنت» به‌دلیل نفوذ گسترده در دستگاه اطلاعاتی اسرائیل
عدم اعتماد مقامات بلندپایه امنیتی و نظامی تل‌آویو به گزینه‌های پیشنهادی نفتالی بِنت برای تصدی ریاست شاباک، کار را برای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دشوار کرده است.
پیام وحدت آفرین مقاومت فلسطین به فلسطینیان ساکن اراضی 1948
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 10:00
پیام وحدت آفرین مقاومت فلسطین به فلسطینیان ساکن اراضی 1948
در پی تلاش رژیم صهیونیستی برای تفرقه افکنی بین فلسطینیان با متهم کردن فلسطینیان ساکن اراضی 1948 به تحویل دادن 4 اسیر دستگیر شده فلسطینی، جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی فلسطین پیام‌های وحدت آفرین جداگانه‌ای را برای ساکنان سرزمین 1948 ارسال کردند
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | ژابی در اولین دربی خود سنگین باخت+ خلاصه بازی
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
X
آگهی تبلیغاتی