×
سیاسی
شناسه خبر : 75720
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/07/04 ساعت 10:35
درگیری مسلحانه در کرانه باختری و شهادت ۴ فلسطینی

درگیری مسلحانه در کرانه باختری و شهادت ۴ فلسطینی

منابع خبری از شهادت چند فلسطینی در حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به برخی مناطق کرانه باختری خبر می‌دهند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: خبرنگار الجزیره از زخمی شدن یک جوان فلسطینی در حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به روستاهای رام الله و «جنین» خبر داد.

خبرگزاری فلسطینی شهاب هم گزارش داد: یک جوان فلسطینی به علت شدت جراحات وارده در شهرک «برقین» در «جنین» در کرانه باختری به شهادت رسیده است.

شبکه المیادین هم به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی از شهادت چهار فلسطینی در برقین خبر داد و اعلام کرد: نیروهای ویژه رژیم صهیونیستی به برقین و دیگر شهرک‌های فلسطینی حمله کرده  و دست به ترور زده‌اند و اخباری درباره شهادت چهار فلسطینی در برقین مخابره شده است.

خبرنگار المیادین بیان کرد: «اسامه یاسر صبح» از شهرک برقین در غرب جنین دقایقی قبل به شهادت رسیده است.

گزارش رسانه‌های محلی فلسطین از این درگیری‌ها حاکی است که نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی با همراهی نیروهای یگان یمام بامداد امروز یکشنبه به چندین منطقه در کرانه باختری از جمله شهر جنین و برقین یورش برده و با مبارزان مقاومت درگیر شدند.

در این درگیری مسلحانه، 4 فلسطینی به شهادت رسیده و چندین فلسطینی هم بازداشت شدند.

تصویر شهید اسامه صبح جوان 22 ساله فلسطینی که بامداد امروز در تیراندازی نظامیان صهیونیست و در جریان درگیری‌های شهرک برقین در غرب جنین به شهادت رسید.


واکنش ارتش رژیم صهیونیستی به درگیری‌های کرانه باختری

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرده که ترور این 4 فلسطینی بخشی از عملیات گسترده ارتش علیه فعالان حماس در کرانه باختری بوده است.

در پی به شهادچندین فلسطین در حمله به کرانه باختری سخنگوی ارتش صهیونیستی همچنین اعلام کرد که، احتمال شلیک راکت از نوار غزه به سمت اراضی اشغالی وجود دارد.

منابع محلی نیز اعلام کردند که نظامیان اسرائیلی بامداد امروز منطقه عین عجب در شهرک بیت عنان در مجاورت قدس را محاصره کرده و اقدام به تیراندازی کردند.

بازداشت 8 فلسطینی در کرانه باختری

این منابع تاکید کردند که صدای انفجار مهیبی در این منطقه شنیده شده و شمار زیادی از نیروهای پشتیبانی ارتش نیز به این منطقه اعزام شدند.

شاهدان عینی گفته‌اند صدای انفجار ناشی از انفجار یک کلبه کوچک در اراضی شرقی شهرک بیت عنان بوده است.

منابع فلسطینی گزارش دادند که نظامیان صهیونیست 8 فلسطینی را در کرانه باختری بازداشت کردند. 

پرواز پهپادهای رژیم صهیونیستی بر فراز آسمان قدس اشغالی

بر اساس این گزارش، بیش از 10 ساعت است که پهپادهای ارتش رژیم صهیونیستی به طور گسترده در آسمان مناطق شمال غرب قدس به پرواز درآمدند.

در پی شهادت این 4 فلسطینی، درگیری‌های شدیدی بین جوانان فلسطینی در چندین منطقه از جمله شهرک بیت عنان به وقوع پیوسته است.

ارتش صهیونیستی از ترس مقاومت به حالت آماده‌باش درآمد

رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که ارتش این رژیم از ترس پاسخ راکتی مقاومت به شهادت 4 فلسطینی در کرانه باختری، به حالت آماده‌باش درآمده و در همین راستا اقدام به فعال‌سازی سامانه گنبد آهنین در نوار مرزی غزه کرده است.

صهیونیستها نگران پاسخ موشکی مقاومت فلسطین 

در این راستا سرتیپ «ران کوخاف » سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز یکشنبه مدعی شد که ارتش این رژیم آماده حملات موشکی مقاومت فلسطین است.

برخی منابع از شهادت یکی دیگر از مجروحان حمله بامداد امروز ارتش رژیم صهیونیستی به کرانه باختری خبر دادند و در صورت صحت این خبر، شمار شهدا به 5 نفر افزایش می‌یابد.

زخمی شدن دو نظامی صهیونیست از یگان ویژه 

از سوی دیگر خبرنگار الجزیره از زخمی شدن دو نظامی رژیم صهیونیستی از نیروهای ویژه این رژیم در جریان درگیری های رام الله و جنین خبر داد.

حماس: خون شهدا، موجب شعله‌ورتر شدن خیزش فلسطینیان خواهد شد

جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که خون شهدای بامداد امروز در قدس و جنین، موجب شعله‌ور شدن خیزش فلسطینیان علیه اشغالگران اسرائیلی و اصرار هرچه بیشتر آنان بر ریشه‌کن کردن آنان از این سرزمین خواهد شد.

«عبداللطیف قانوع» تصریح کرد که شهادت این دلاورمردان نتیجه ادامه همکاری امنیتی تشکیلات خودگردان با دشمن صهیونیستی و دیدارهای رهبران این تشکیلات با مقامات و وزرای اسرائیلی و اعضای کنست در رام الله بود.

سخنگوی جنبش حماس تاکید کرد که این دیدارها موجب تشویق هرچه بیشتر دشمن صهیونیستی به تعقیب و شهادت جوانان به پا خواسته علیه اشغالگران صهیونیست و جنایات بیشتر علیه ملت فلسطین خواهد شد.

 

تسنیم


اخبار مرتبط
سالگرد توافق ابراهیم و اهدافی که محقق نشد!
یکشنبه 1400/06/28 ساعت 15:09
نورنیوز بررسی کرد؛
سالگرد توافق ابراهیم و اهدافی که محقق نشد!
کارنامه یک ساله خیانت امارات، بحرین و مغرب به فلسطین و جهان اسلام نشان می‌دهد که این توافق نه تنها دستاوردی قابل توجه برای این کشورها و حتی رژیم صهیونیستی و آمریکا به همراه نداشته بلکه روند زوال رژیم صهیونیستی را تسریع، مقاومت ملت فلسطین را فراگیرتر، انزجار ملت‌ها از آمریکا را تشدید کرده و بی‌حیثیتی را برای سازش‌کاران به دنبال داشته است.
پیامدهای تبادل سفیر میان بحرین و رژیم صهیونیستی و خیانت به ملت فلسطین
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 15:44
پیامدهای تبادل سفیر میان بحرین و رژیم صهیونیستی و خیانت به ملت فلسطین
گفتگو: یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا با بیان اینکه تنفر امت اسلامی از دولت‌های عربی که به ملت فلسطین خیانت کردند، روز به روز در حال افزایش است و در این راستا ما شاهد تشدید اعتراضات داخلی در بحرین بوده‌ایم، گفت: رژیم بحرین با آشکارسازی روابط با رژیم صهیونیستی و تبادل سفیر، با حمایتی آشکار از جنایات این رژیم، شریک جرم آن تلقی می‌شود.
رسوایی‌های نظامی-امنیتی بِنت دلیل حمله به غزه
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 15:20
نورنیوز بررسی کرد؛
رسوایی‌های نظامی-امنیتی بِنت دلیل حمله به غزه
حملات اخیر به غزه در واقع یک انتقام‌گیری وحشیانه بابت رسوایی‌های اخیر و ضعف مفرط سران رژیم صهیونیستی باشد، چه، با توجه به آنچه گفته شد، «نفتالی بنت» با بحرانی به نام ناتوانی در برابر فلسطینی‌ها و مقاومت منطقه مواجه شده که چاره‌ای جز تداوم مسیر نتانیاهو در تنش‌زایی بیرونی برای فرار از فشارهای داخلی را ندارد.
سردرگمی «بِنت» به‌دلیل نفوذ گسترده در دستگاه اطلاعاتی اسرائیل
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 12:45
اختصاصی نورنیوز؛
سردرگمی «بِنت» به‌دلیل نفوذ گسترده در دستگاه اطلاعاتی اسرائیل
عدم اعتماد مقامات بلندپایه امنیتی و نظامی تل‌آویو به گزینه‌های پیشنهادی نفتالی بِنت برای تصدی ریاست شاباک، کار را برای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دشوار کرده است.
پیام وحدت آفرین مقاومت فلسطین به فلسطینیان ساکن اراضی 1948
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 10:00
پیام وحدت آفرین مقاومت فلسطین به فلسطینیان ساکن اراضی 1948
در پی تلاش رژیم صهیونیستی برای تفرقه افکنی بین فلسطینیان با متهم کردن فلسطینیان ساکن اراضی 1948 به تحویل دادن 4 اسیر دستگیر شده فلسطینی، جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی فلسطین پیام‌های وحدت آفرین جداگانه‌ای را برای ساکنان سرزمین 1948 ارسال کردند
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
اتحادیه اروپا: به حمایت از سوریه متعهد هستیم
اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران
افزایش دمای هوای تهران در سه روز آینده
هشدار یخبندان و آماده‌باش هلال‌احمر در مناطق سردسیر کشور
قائم‌پناه: بیشتر مردم دغدغه معیشت دارند نه سیاست
آمادگی روسیه در همه زمینه‌ها برای کمک به شرکای آذربایجانی و ارمنی خود
راه شناسایی علت تعدیل نیرو در واحدهای اقتصادی از طریق سامانه فراهم شد
کشف بزرگ‌ترین تار عنکبوت جهان در مرز آلبانی و یونان
رئیس‌جمهور لبنان: به توافق آتش‌بس پایبندیم اما اسرائیل تجاوز می‌کند
ایران، پرچمدار صلح و عدالت و مدارا
قاچاقچیان سوخت در قشم دستگیر شدند
قالیباف: آماده توسعه روابط با پاکستان هستیم
خطیب‌زاده: احیای مذاکرات هسته‌ای به رفتار آمریکا بستگی دارد
سومین ناوهواپیمابر «فوجیان» چین عملیاتی شد
پسکوف: فقدان اعتماد میان روسیه و اوکراین کاملاً مشهود است
ترفند جدید سارقان برای فرار از مجازات‌های سنگین
خشکسالی بی‌سابقه تهران؛ ذخایر سدها به کمتر از 11 درصد رسید
رئیس‌جمهور آمریکا تحریم‌های یک‌جانبه علیه ایران را تمدید کرد
ترامپ: حماس در صورت عدم ایفای نقش خود، با عواقب روبه‌رو خواهد شد
دبیرکل کنگره ملی عربی: روز آزادی فلسطین نزدیک است
X
آگهی تبلیغاتی