×
سیاسی
شناسه خبر : 75719
تاریخ انتشار : یکشنبه 1400/07/04 ساعت 10:08
خودزنی با کارناوال صهیونیستی در اربیل

هادی محمدی

خودزنی با کارناوال صهیونیستی در اربیل

به‌دنبال فعال کردن گروهک‌های ضدانقلاب کردی در مرز‌های غربی ایران که با هدایت پایگاه الحریر انجام می‌شد، در کنار اولین ضربات نظامی علیه این گروهک‌ها، از زبان رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح ایران هشداری جدی برای پاسخگویی اقلیم کردستان عراق و حکومت عراق و ضرورت تخلیه فوری الحریر صادر شد که اعلام تخلیه زودهنگام این پایگاه توسط امریکایی‌ها، حاکی از درک واقعی آن‌ها از هشدار ایران است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روز پنج شنبه در اربیل شاهد نشستی با حضور برخی چهره‌های شناخته شده و دست دوم بعثی و تعدادی از رؤسای عشایر سنی استان انبار و نینوا بودیم که خلاصه آن مطالبه اقلیم‌سازی سنی در غرب عراق و ضرورت عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و هلهله برای «توافق ابراهیمی» که قبلاً توسط امارات و بحرین در آغاز علنی روابط با صهیونیست‌ها مطرح شد، بودیم. این نشست در اربیل زیر نظر مسعود بارزانی و دستگاه امنیتی آسایش درحالی برگزار شد که عراق و منطقه، شاهد رخداد‌های مهمی است و تصویر دیگری از موازنه قدرت بازیگران در آن رقم خواهد خورد. امریکایی‌ها پس از هزینه و خسارت‌های فراوان و مستمری که مقاومت عراقی بر آن‌ها تحمیل کرده، نه‌تن‌ها در عین‌الاسد، بلکه از پایگاه جاسوسی منطقه‌ای که با حضور امریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی، امارات و عربستان، بسیاری از برنامه‌های تروریستی، جاسوسی، فتنه و آشوب و نابسامانی‌های گوناگون در سطح عراق و علیه کشور‌های منطقه از آنجا هدایت می‌شد، باید به سرعت تخلیه و متواری شوند. این فروپاشی پایگاهی که لرزش‌های مقدماتی آن به سوریه هم رسیده و در زمانی کوتاه در سوریه نیز شاهد آن خواهیم بود، نشانه‌های خود را در حوزه خلیج‌فارس هم تاحدودی ابراز می‌کند که بحثی جداگانه می‌طلبد.

به‌دنبال فعال کردن گروهک‌های ضدانقلاب کردی در مرز‌های غربی ایران که با هدایت پایگاه الحریر انجام می‌شد، در کنار اولین ضربات نظامی علیه این گروهک‌ها، از زبان رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح ایران هشداری جدی برای پاسخگویی اقلیم کردستان عراق و حکومت عراق و ضرورت تخلیه فوری الحریر صادر شد که اعلام تخلیه زودهنگام این پایگاه توسط امریکایی‌ها، حاکی از درک واقعی آن‌ها از هشدار ایران است. اگر امریکا و این پایگاه‌های جاسوسی غربی و عربی و صهیونیستی از اقلیم کردی خارج شوند، جریان بارزانی خود را یتیم احساس می‌کند و ماجراجویی‌های تجزیه عراق و منطقه، پشتوانه‌های خود را از دست می‌دهند. خصوصاً اینکه باند حاکم بر اقلیم کردی در انتخابات پارلمانی عراق نیز از شرایط متزلزلی برخوردارند و برای همراهی با سناریوی آشوب که توسط امریکا و بقیه متحدانش تدارک دیده شده، مرحله حین و پس از انتخابات باید از هم‌اکنون فعال شوند که کارناوال صهیونیستی در اربیل در این پازل قرار دارد. صهیونیست‌ها که از عادی‌سازی با امارات و بحرین، سود زیادی نبرده‌اند، در محیط داخلی و در عرصه منطقه‌ای و حتی مناسبات با امریکا و پرونده هسته‌ای ایران با نگرانی‌های زیادی روبه‌رو هستند و باید خود را توانمند نشان دهند و این درحالی است که کشتی سوخت ایران برای لبنان تمامی تلاش و برنامه‌ریزی و هزینه‌های امریکا و اسرائیل و متحدان عربی آن‌ها را در لبنان و سوریه، نقش بر آب کرده و نه‌تن‌ها اسرائیل، بلکه امریکا هم قادر به واکنش بازدارنده نیستند. خاکستر خروج و متواری شدن امریکا، نه‌تن‌ها اوضاع تعداد زیادی از کشور‌ها را دگرگون می‌کند و در بن‌بست قرار می‌دهد، بلکه موازنه قدرت و تصویر کلان از منطقه را متحول خواهد کرد. ترکیه پس از 10 سال حمایت از تروریسم در سوریه و اشغالگری در شمال سوریه و عراق، دنبال جبران ناکامی خود در قفقاز است که فقط بر هزینه‌های گوناگون آن‌ها خواهد افزود و رژیم صهیونیستی و کشور‌های عربی که آویزان صهیونیست‌ها شده‌اند از هم‌اکنون عزادار و به‌دنبال پناه استراتژیک هستند. در مذاکرات هسته‌ای هم، چه به تعهدات عمل کنند و چه بر نقض آن اصرار ورزند، حاصل راهبردی آن، نفعی برای امریکا و دنباله‌های منطقه‌ای دربر ندارد. اجرای نشست تفاله‌های طرفدار صهیونیست‌ها در اربیل، فرصت مناسبی برای خانه‌تکانی گسترده در عراق و به‌ویژه اقلیم کردستان است.

 

روزنامه جوان


اخبار مرتبط
تائید خبر «نورنیوز» درباره ایجاد پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 17:39
تائید خبر «نورنیوز» درباره ایجاد پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات
پایگاه خبری «والا» متعلق به رژیم صهیونیستی با انتشار خبری مبنی بر ایجاد یک پایگاه اطلاعاتی ویژه برای جاسوسی از برنامه هسته‌ای ایران توسط این رژیم، خبر حدود سه ماه پیش «نورنیوز» مبنی بر تاسیس پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات را تائید کرد.
جیغ‌های مضحک «بِنِت» در نیویورک یادآور نمایش‌های نتانیاهو!
سه‌شنبه 1400/07/06 ساعت 19:23
نورنیوز بررسی کرد؛
جیغ‌های مضحک «بِنِت» در نیویورک یادآور نمایش‌های نتانیاهو!
جیغ‌های بنفش نخست‌وزیر تازه‌کار صهیونیست‌ها و جوسازی‌های ضد ایرانی او نه برگرفته از قدرت و توان این رژیم که متاثر از بحران‌های شدید داخلی و خارجی آنها و ترس از نابودی است.
حکومت اقلیم مسئول تحرکات صهیونیستی در کردستان عراق
یکشنبه 1400/07/04 ساعت 12:31
حکومت اقلیم مسئول تحرکات صهیونیستی در کردستان عراق
الکعبی نشست اربیل را اقدامی سفارشی و بی ارزش از سوی برخی افراد ناموجه و خیانتکار برای سازش با اسرائیل خواند.
لبنان چگونه می‌تواند ثروت دریایی خود را از چنگ اسرائیل خارج کند؟
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 10:30
لبنان چگونه می‌تواند ثروت دریایی خود را از چنگ اسرائیل خارج کند؟
یک تحلیلگر برجسته لبنانی با هشدار درباره ازدست‌رفتن حقوق لبنان در منطقه دریایی مورد مناقشه با رژیم صهیونیستی به چندین راهکار برای جلوگیری از این امر اشاره کرد.
ادعای حزب دموکرات کردستان برای مدیریت عراق
سه‌شنبه 1400/06/30 ساعت 11:28
ادعای حزب دموکرات کردستان برای مدیریت عراق
حزب دموکرات در حالی دستیابی به مقام نخست‌وزیری خود را مطرح می‌کند که اقلیم کردستان دچار مشکلات متعدد اقتصادی و اجتماعی است. در تازه ترین مورد، این منطقه با کمبود شدید بنزین و افزایش قیمت آن مواجه شده است.
پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز خواهیم داد
دوشنبه 1400/06/29 ساعت 11:27
پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز خواهیم داد
وزیر دفاع در واکنش به ‌یاوه‌گویی‌های سران رژیم صهیونیستی با بیان اینکه پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز داد، گفت: قدرت‌های پوشالی به جز یاوه‌گویی و اتهام‌زنی کار دیگری ندارند.
جادوی سیاسی ایران در منطقه شامات
جمعه 1400/06/26 ساعت 08:35
نورنیوز بررسی کرد؛
جادوی سیاسی ایران در منطقه شامات
تایید لیست وزرا کابینه لبنان پس از ۱۳ ماه، لغو برخی تحریم‌های سوریه و خروج گروهی از نظامیان آمریکا از این کشور در کنار بازتولید قدرت و محبوبیت مردمی حزب‌الله در لبنان عملا موجب خنثی شدن توطئه مشترک آمریکا، سعودی و فرانسه شد و دو متحد اصلی ایران در منطقه شامات یعنی حزب‌الله و سوریه را در موقعیت ممتاز قرار داد.
تخلیه 3 پایگاه از 13 پایگاه نظامی آمریکایی در سوریه یعنی؟
پنج‌شنبه 1400/06/11 ساعت 09:06
تخلیه 3 پایگاه از 13 پایگاه نظامی آمریکایی در سوریه یعنی؟
تخلیه 3 پایگاه از 13 پایگاه نظامی آمریکا در سوریه بدان معناست که مقاومت ضد آمریکایی در منطقه روز بروز به هدف اصلیش یعنی اخراج کامل آمریکا از منطقه نزدیک و نزدیکتر می‌شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ارتش لبنان ادعای صهیونیست‌ها علیه حزب‌الله را رد کرد
پزشکیان: از حمایت رهبری انقلاب سپاسگزارم/مسیر پیشرفت را با همراهی مردم دنبال می‌کنیم
بیانیه چین درباره آزمایش تسلیحات هسته‌ای
مقامات کُرد عراق از آمریکا درخواست دریافت سامانه پدافند هوایی کردند
امضای یادداشت تفاهم میان ایران و مدیرکل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ
ترامپ: مهاجرت از کشورهای جهان سوم متوقف می شود
هشدار روزنامه الریاض نسبت به استراتژی خصمانه تل‌آویو در لبنان
هشدار نارنجی هوا در تهران ادامه دارد؛ آلودگی تا اواسط هفته پیش‌بینی می‌شود
69 کشته و 59 مفقود در حادثه سیلاب‌ سوماترای اندونزی
زاخارووا: هدف اتحادیه اروپا ایجاد اختلال در رویکردهای سیاسی و دیپلماتیک نوظهور است
طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی سه درصدی؛ خوش‌بینی به کاهش نرخ بهره
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + چهار حریف تازه برای ایران
تحویل پیام‌های وزیر خارجه ایران به وزیران خارجه نیجر و مالی
رفیع‌زاده: هیچ نیروی دو شغله‌ای در دولت وجود ندارد
معماری قدرت آمریکا؛ بازخوانی نقشه کمک‌ها
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
شمس آذر_ پرسپولیس ؛ اوسمار به دنبال پیروزی پیش از دربی
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
هشدار صریح رهبر علویان سوریه به دولت موقت
شمار قربانیان آتش‌سوزی هنگ کنگ به 94 نفر رسید
مرگ" سارا بکستروم" یکی از زخمی های حادثه تیراندازی در کاخ سفید
درخشش سینمای ایران در مسکو؛ جایزه ویژه اوراسیا به مجید مجیدی رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 آذر 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 7 آذر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه7 آذر + وضعیت استان ها
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
هشدار روان‌پزشکان؛ چت‌بات‌ها جای درمانگران واقعی را نمی‌گیرند
جهش علمی در ذخیره‌سازی اعضا؛ امیدی برای کاهش صف‌های طولانی پیوند عضو
نوراینفو| 11 راهکاری که قدرت نه گفتن را در شما تقویت می‌کند
تولید 7 هزار تن محصولات گلخانه‌ای؛ جهش کشاورزی نوین در ارومیه
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
X
آگهی تبلیغاتی