×
سیاسی
شناسه خبر : 75467
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 15:20
رسوایی‌های نظامی-امنیتی بِنت دلیل حمله به غزه

نورنیوز بررسی کرد؛

رسوایی‌های نظامی-امنیتی بِنت دلیل حمله به غزه

حملات اخیر به غزه در واقع یک انتقام‌گیری وحشیانه بابت رسوایی‌های اخیر و ضعف مفرط سران رژیم صهیونیستی باشد، چه، با توجه به آنچه گفته شد، «نفتالی بنت» با بحرانی به نام ناتوانی در برابر فلسطینی‌ها و مقاومت منطقه مواجه شده که چاره‌ای جز تداوم مسیر نتانیاهو در تنش‌زایی بیرونی برای فرار از فشارهای داخلی را ندارد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: ارتش رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر حملات به غزه را تشدید کرده و بارها این منطقه را هدف حملات هوایی و توپخانه‌ای قرار داده است. 

هر چند سیاست کشتار و جنایت نقطه اشتراک سران این رژیم از گذشته تا به امروز بوده اما حملات اخیر این رژیم به غزه دارای ابعادی متفاوت‌تر از گذشته است. 

رژیم صهیونیستی گرچه همواره خود را در رتبه اول نظامی، امنیتی و اطلاعاتی منطقه دانسته و مدعی کارآمدترین ساختار نظامی و امنیتی بوده اما: 

ـ در حوزه نظامی از سال 2000 و فرار این رژیم از جنوب لبنان به این سو با زوال همراه بوده چنانچه امروز حتی توان مقابله با غزه که از پایین‌ترین امکانات نظامی برخوردار است را ندارد. 

ـ در حوزه اطلاعاتی-امنیتی نیز، نه تنها از کشف تونل‌های مقاومت غزه و محل نگهداری اسرای این رژیم نزد مقاومت عاجز بوده که ماجرای فرار بزرگ 6 اسیر فلسطینی از مخوف‌ترین و امنیتی‌ترین زندان اسرائیل به یک آبرویزی جهانی برای تل‌آویو تبدیل شد.

ـ در حوزه سایبری، زیرساخت‌های این رژیم به محل تفریحی برای هکرها تبدیل شده و هر روز اخبار جدیدی از انهدام سامانه‌های حیاتی آنها به گوش می‌رسد.

ـ ناتوانی در این حوزه کار را به جایی رسانده که بِنت به دلیل عدم اعتماد به نیروهای امنیتی خود، همچنان نتوانسته فردی را برای پست ریاست شاباک منصوب کند. 

ـ در اربیل عراق چنانچه المیادین منتشر کرد، مرکز جاسوسی موساد منهدم شد.

ـ در سوریه با وجود حملات پیاپی هفته‌های اخیر تحت حمایت آمریکا، در مواجهه با پدافند این کشور با ناکامی همراه شد و حتی روس‌ها را به حمایت از دمشق و هشدار به تل‌آویو واداشت.

ـ در لبنان در کنار ائتلاف آمریکایی-عربی طرح‌های بسیاری برای فروپاشی آن اجرا کرد تا به زعم خود مانع تشکیل دولت و استمرار بحران اقتصادی این کشور با محوریت کمبود سوخت شود اما ابتکار عمل حزب‌الله در خرید سوخت از ایران این سناریو را هم با شکست مواجه کرد. 

ـ در خصوص ایران تلاش کردند تا از گزارش مدیرکل آژانس برای جوسازی جهانی علیه ایران بهره گیرند حال آنکه ابتکار عمل ایران در سفر گروسی به تهران این جوسازی را نیز ناکام گذاشت.

بر این اساس به نظر می‌رسد حملات اخیر به غزه در واقع یک انتقام‌گیری وحشیانه بابت رسوایی‌های اخیر و ضعف مفرط سران رژیم صهیونیستی باشد، چه، با توجه به آنچه گفته شد، «نفتالی بنت» با بحرانی به نام ناتوانی در برابر فلسطینی‌ها و مقاومت منطقه مواجه شده که چاره‌ای جز تداوم مسیر نتانیاهو در تنش‌زایی بیرونی برای فرار از فشارهای داخلی را ندارد. 

در واقع بِنت با در پیش گرفتن این روند سعی دارد با حملات جدید به غزه افکار عمومی را از مجموعه شکست‌هایش به یک جنگ دیگر معطوف کند تا شاید از فروپاشی کابینه‌اش جلوگیری نماید، غافل از اینکه انتهای این مسیر چیزی جز عاقبت نتانیاهو و اسلافش نیست. 

به بیان دقیق‌تر؛ تجاوز به غزه نه از روی قدرت بلکه ناشی از بحران‌ها و چالش‌های گسترده این رژیم است که وضعیت نابسامان داخلی و بیرونی آن را آشکار ساخته و زوال آن را تسریع کرده است.


اخبار مرتبط
استیصال بنت درباره هکرها و دستور ویژه به شاباک
سه‌شنبه 1400/10/14 ساعت 17:43
استیصال بنت درباره هکرها و دستور ویژه به شاباک
در روزهای اخیر که چندین رسانه اسرائیلی از سوی گروه‌های هکری مورد حمله قرار گرفته، بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی سرزمین‌های اشغالی به شدت دولت بنت را هجو و تحقیر کرده و خواستار پاسخگویی او در رابطه با این افتضاح شده‌اند.
استیصال بنت درباره هکرها و دستور ویژه به شاباک
دوشنبه 1400/10/13 ساعت 16:57
اختصاصی نورنیوز؛
استیصال بنت درباره هکرها و دستور ویژه به شاباک
از شب گذشته نیز که چندین رسانه اسرائیلی از سوی گروه‌های هکری مورد حمله قرار گرفته، بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی سرزمین‌های اشغالی به شدت دولت بنت را هجو و تحقیر کرده و خواستار پاسخگویی او در رابطه با این افتضاح شده‌اند.
تائید خبر «نورنیوز» درباره ایجاد پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 17:39
تائید خبر «نورنیوز» درباره ایجاد پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات
پایگاه خبری «والا» متعلق به رژیم صهیونیستی با انتشار خبری مبنی بر ایجاد یک پایگاه اطلاعاتی ویژه برای جاسوسی از برنامه هسته‌ای ایران توسط این رژیم، خبر حدود سه ماه پیش «نورنیوز» مبنی بر تاسیس پایگاه جاسوسی اسرائیل در امارات را تائید کرد.
حکومت اقلیم مسئول تحرکات صهیونیستی در کردستان عراق
یکشنبه 1400/07/04 ساعت 12:31
حکومت اقلیم مسئول تحرکات صهیونیستی در کردستان عراق
الکعبی نشست اربیل را اقدامی سفارشی و بی ارزش از سوی برخی افراد ناموجه و خیانتکار برای سازش با اسرائیل خواند.
درگیری مسلحانه در کرانه باختری و شهادت ۴ فلسطینی
یکشنبه 1400/07/04 ساعت 10:35
درگیری مسلحانه در کرانه باختری و شهادت ۴ فلسطینی
منابع خبری از شهادت چند فلسطینی در حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به برخی مناطق کرانه باختری خبر می‌دهند.
نیاز به واردات شش میلیون تن گندم
دوشنبه 1400/06/29 ساعت 10:26
نیاز به واردات شش میلیون تن گندم
سرپرست خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در پایان زمان خرید تضمینی گندم هستیم و تنها 4 میلیون و 600 هزار تن گندم خریداری شده که این میزان نصف پیش بینی انجام شده است.
پیامدهای تبادل سفیر میان بحرین و رژیم صهیونیستی و خیانت به ملت فلسطین
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 15:44
پیامدهای تبادل سفیر میان بحرین و رژیم صهیونیستی و خیانت به ملت فلسطین
گفتگو: یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا با بیان اینکه تنفر امت اسلامی از دولت‌های عربی که به ملت فلسطین خیانت کردند، روز به روز در حال افزایش است و در این راستا ما شاهد تشدید اعتراضات داخلی در بحرین بوده‌ایم، گفت: رژیم بحرین با آشکارسازی روابط با رژیم صهیونیستی و تبادل سفیر، با حمایتی آشکار از جنایات این رژیم، شریک جرم آن تلقی می‌شود.
وزیر راه و شهرسازی: ساخت یک میلیون مسکن تورم‌زا نیست
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 14:39
وزیر راه و شهرسازی: ساخت یک میلیون مسکن تورم‌زا نیست
رستم قاسمی از تهیه روش‌های تامین مالی غیر تورم‌زا برای احداث یک میلیون واحد مسکونی در سال خبر داد.
سردرگمی «بِنت» به‌دلیل نفوذ گسترده در دستگاه اطلاعاتی اسرائیل
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 12:45
اختصاصی نورنیوز؛
سردرگمی «بِنت» به‌دلیل نفوذ گسترده در دستگاه اطلاعاتی اسرائیل
عدم اعتماد مقامات بلندپایه امنیتی و نظامی تل‌آویو به گزینه‌های پیشنهادی نفتالی بِنت برای تصدی ریاست شاباک، کار را برای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دشوار کرده است.
پیام وحدت آفرین مقاومت فلسطین به فلسطینیان ساکن اراضی 1948
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 10:00
پیام وحدت آفرین مقاومت فلسطین به فلسطینیان ساکن اراضی 1948
در پی تلاش رژیم صهیونیستی برای تفرقه افکنی بین فلسطینیان با متهم کردن فلسطینیان ساکن اراضی 1948 به تحویل دادن 4 اسیر دستگیر شده فلسطینی، جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی فلسطین پیام‌های وحدت آفرین جداگانه‌ای را برای ساکنان سرزمین 1948 ارسال کردند
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخ موشکی مقاومت
یکشنبه 1400/05/31 ساعت 11:06
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخ موشکی مقاومت
بامداد امروز یکشنبه، جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی نواحی مختلف نوار غزه را هدف قرار دادند.
تداوم شرارت صهیونیست‌ها در منطقه؛ این‌بار تحقیر مسلمانان در اکسپو دوبی!
سه‌شنبه 1400/05/26 ساعت 17:51
نورنیوز بررسی کرد؛
تداوم شرارت صهیونیست‌ها در منطقه؛ این‌بار تحقیر مسلمانان در اکسپو دوبی!
براساس توافق انجام شده میان «آردن ترابلسی» مدیر شرکت اسرائیلی «سوپرکام» با «عبدالله بن طوق المری» وزیر اقتصاد امارات، هر فرد مسلمانی که برای شرکت در اکسپوی دوبی به امارات متحده عربی سفر کند موظف به استفاده از دست‌بند‌های الکترونیکی این شرکت و اقامت در هتل‌هایی است که آنها مشخص کرده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
چرا بزرگترین شرکت هواپیمایی هند بازگشت به اسرائیل را به تعویق انداخت؟
تحرکات دیپلماتیک عمان در دریای سرخ
واکنش وزارت امور خارجه ایران به واگذاری پایگاه نظامی انگلیس به آمریکا
توقف اعزام‌های دولتی عتبات؛ مسیر کربلا در اختیار کاروان‌های خصوصی
الزیدی و پیام ترامپ!
تولد نوزاد 5650 گرمی درهفتمین زایمان مادر کرمانشاهی
تنگه باب‌المندب، کابوس جدید بازارهای جهانی؛ قیمت نفت به 99 دلار رسید
سونامی تعدیل در آلمان؛ خداحافظی با 6 هزار نیروی کار در امپراتوری پورشه
ابلاغ الگوی جدید هم‌ترازی رشته‌های تحصیلی؛ پایان ابهامات آزمون های استخدامی
یورش شهرک‌نشین های صهیونیست به صحن‌های مسجدالاقصی
بازار لوازم خانگی؛ چرا مردم تعمیر را به خرید ترجیح می‌دهند؟
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
واکنش روبیو به موضع «چشم در برابر چشم» وزیر امور خارجه ایران
نورنما | شادی غم انگیز مردم جنگ زده غزه از پیروزی تیم فوتبال اسپانیا
فینال جام جهانی 2026 تکرار می شود !
پایان ماجراجویی 4 آدم‌ربا پس از ربودن کودک یزدی
پیش بینی وضعیت آب و هوا استان مازندران فردا جمعه 2 مرداد
پایان عمر باتری‌های لیتیومی؛ رونمایی از شاهکار جدید چینی‌ها در قلب انرژی هسته‌ای
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 1 مرداد+ جدول قیمت ها
پیش‌بینی هوای تهران؛ کاهش نسبی دما و رگبار در ارتفاعات
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 1 مرداد 1405
اقدام قاطع مرزبانان در مواجهه با تروریستها
سیدبندی لیگ قهرمانان آسیا اعلام شد + سیدبندی گل‌گهر
تسهیل آتش بس در دستور کار اسلام آباد
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز پنجشنبه 1 مرداد 1405
راز سقوط بازار کار؛ چه بر سر اقتصادهای بحران‌زده آمد؟
جزئیات ترور وحشتناک شهردار مکزیکی در قلمرو کارتل‌های مواد مخدر
سرقت مسلحانه 40 هزار دلاری در معامله صوری
رکورد 420 میلیون تنی پکن؛ رمزگشایی از رکورد بی‌سابقه تولید نفت چین
واکنش ایران به تهدید آمریکا برای حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی
شعله‌های سرکش آتش 2 هزار هکتار از اراضی فرانسه را بلعید
پیش بینی قیمت دلار و ارز پنجشنبه 1 مرداد؛ دلار زیر سایه مذاکرات و تنش‌ها
سناریوهای تازه ایران برای دفاع از کشور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 1 مرداد + جدول
عبور از گیت‌ها فقط در 4 ثانیه؛ آخرین جزئیات از موج خروج زائران اربعین از مرزها
پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 1 مرداد؛ خیز بلند طلا برای فتح کانال 19 میلیونی
کریدور عمان چگونه غیر فعال شد؟
سواحل مکران در مدار توسعه؛ 700 میلیارد تومان سرمایه پای چرخ‌های تولید کنارک
جزئیات مذاکره چراغ‌خاموش الهلال با فوق‌ستاره فرانسوی
رایزنی مهم ایران و روسیه در مسکو؛ از اوکراین تا قفقاز جنوبی
«علی الزیدی» در تهران؛ آغاز فصل جدیدی از مناسبات راهبردی ایران و عراق
الازرق نماد افزایش هزینه همراهی با سنتکام
غمض عین از دشمن‌شناسی
واکنش سخنگوی وزات خارجه ایران به جنایات جنگی ترامپ
آیا ساماندهی وضعیت کودکان کار اتفاق می افتد؟
آیا وکلای مادورو می‌توانند دیوارهای دادگاه منهتن را فرو بریزند؟
آزمون بزرگ ماشاریپوف در استقلال؛ ستاره ازبک می‌ماند یا می‌رود؟
رقابت نفس‌گیر 17 هزار پزشک در آزمون دستیاری 53
نخستین مأموریت ملی رسانه
برگزاری اولین انتخابات درون لیستی: چپ اسرائیل بازمی‌گردد؟