×
سیاسی
شناسه خبر : 75465
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 13:03
ترامپ برای ماندن در قدرت قصد حمله به ایران و چین را داشت

ترامپ برای ماندن در قدرت قصد حمله به ایران و چین را داشت

یک نویسنده آمریکایی مدعی شد در روزهای پایانی دولت ترامپ رئیس‌ ستاد کل نیروهای مسلح ایالات متحده مانع از جنگ علیه چین و ایران شده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: باب وودوارد، روزنامه‌نگار و نویسنده شناخته شده آمریکایی در کتاب جدید خود نوشته شده است، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح آمریکا در روزهای پایانی ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ برای جلوگیری از جنگ با چین دست مجبور به اقداماتی شده بود تا از این درگیری احتمالی جلوگیری کند.

باب وودوارد نوشته است ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد کل ارتش ایالات متحده به فرماندهان نظامی دستور داده بود تا از دستورات احتمالی دونالد ترامپ برای کاربرد تسلیحات هسته‌ای اطاعت سرپیچی کنند.

کتاب جدید آقای وودوارد که با همکاری رابرت کاستا، روزنامه‌نگار واشنگتن‌پست نوشته شده است، «خطر» نام دارد. این کتاب قرار است از هفته دیگر در بازار آمریکا توزیع شود. وودوارد پیش‌ازاین نیز کتابی با عنوان «ترس: ترامپ در کاخ سفید در 11 سپتامبر 2020» منتشر کرد که نگاهی ترسناک به کاخ سفید ترامپ داشت، به گفته منتقدین تأثیر عمیقی بر رویگردانی افکارعمومی از دونالد ترامپ داشت.

به نوشته کتاب خطر، ژنرال میلی نگران بود که در پی شکست دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری، او برای باقی‌ماندن در قدرت علیه چین یا ایران اقدام نظامی کند تا بتواند با ایجاد موقعیت بحرانی فرایند تغییر دولت را به تعویق بیندازد.

به نوشته این کتاب، ژنرال میلی همچنین دو بار با همتای چینی خود تماس گرفته بود تا به او درباره عدم اقدام نظامی واشنگتن علیه پکن اطمینان دهد. به گفته این کتاب ژنرال میلی حتی یک مانور نظامی آمریکا در منطقه اقیانوس آرام را لغو کرد تا نگرانی چینی‌ها از صحبت‌های ضد چینی ترامپ بیشتر نشود.

صحت این ادعا می‌تواند فرایند سیاست‌گذاری و نقش شخص رئیس‌جمهور در تغییر سرنوشت کشورها را مورد تردیدهای جدی قرار دهد. این رسوایی جدید برای ساختار سیاسی آمریکا این پیام را به همراه خواهد داشت که چگونه یک فرد نظامی برای ماندن در قدرت دست به اقدام نظامی علیه دیگر دولت‌ها خواهد زد.

نویسنده این کتاب پیش این نیز در رسانه‌های آمریکا خبرساز شده بود. او و کارل برنستین دو خبرنگار واشینگتن پست نقش اصلی در فاش شدن رسوایی واترگیت و استعفای نیکسون رئیس‌جمهور آمریکا داشتند. این گزارش با نام تمام مردان رئیس‌جمهور منتشر شد.

 


اخبار مرتبط
پنهان‌کاری آمریکا درباره حادثه زیر دریایی اتمی در دریای چین
شنبه 1400/08/15 ساعت 16:03
نورنیوز بررسی کرد؛
پنهان‌کاری آمریکا درباره حادثه زیر دریایی اتمی در دریای چین
حضور نظامی و هسته‌ای آمریکا در مناطق مختلف جهان از خلیج فارس گرفته تا دریای چین جنوبی نه عامل امنیت که مخل امنیت و تجارت جهان است و ربایش نفت‌کش حامل نفت ایران نیز سندی بر این رویکرد تهدید‌آمیز است.
ابعاد هوچی‌گری ضدایرانی غرب در نشست گروه 20
دوشنبه 1400/08/10 ساعت 17:37
نورنیوز بررسی کرد؛
ابعاد هوچی‌گری ضدایرانی غرب در نشست گروه 20
غرب هم اکنون با چالش ناکارآمدی پروژه ایران‌هراسی مواجه است و همزمان بایت حمایت از تروریسم مورد بازخواست جهانی قرار گرفته، لذا با هوچی‌گری ضد ایرانی در نشست رم به دنبال پنهان‌سازی این شکست است.
‍ خروج 8 هزار میلیارد تومان از ایران توسط یک شرکت کلاهبردارِ هرمی/نقش سینا ولی‌الله در این کلاهبرداری چیست؟
سه‌شنبه 1400/06/30 ساعت 23:09
‍ خروج 8 هزار میلیارد تومان از ایران توسط یک شرکت کلاهبردارِ هرمی/نقش سینا ولی‌الله در این کلاهبرداری چیست؟
مدتی است نام شرکتی کلاهبردار و جعلی به نام «یونیک فایننس» از افراد مختلف شنیده می‌شود.
ابعاد جدیدی از شرارت نرم سعودی در منطقه
دوشنبه 1400/06/29 ساعت 18:19
اختصاصی نورنیوز؛
ابعاد جدیدی از شرارت نرم سعودی در منطقه
اخبار رسیده به «نورنیوز» حاکی از تاسیس قریب‌الوقوع یک شبکه تلویزیونی با نام «آذربایجان اینترنشنال» توسط عربستان است که با هدف دامن زدن به شکاف‌های قومیتی و تشدید رویکردهای تجزیه‌طلبانه صورت می‌گیرد.
ممنوعیت 600 برند چینی در آمازون
یکشنبه 1400/06/28 ساعت 15:02
ممنوعیت 600 برند چینی در آمازون
آمازون ممنوعیت بیش از 600 برند چینی در این فروشگاه اینترنتی به دلیل نظرات قلابی را تایید کرد.
«چاله جهنم»؛ گزارشی از بدترین زندان نیویورک
یکشنبه 1400/06/28 ساعت 12:39
«چاله جهنم»؛ گزارشی از بدترین زندان نیویورک
زندان ریکرز آیلند در نیویورک یکی از بدترین و وحشتناک‌ترین محل‌های نگهداری زندانیان و خلافکاران در آمریکا و در کل جهان است؛ زندانی که به دلیل شیوع کرونا و کمبود زندانبان، هر روز بدتر و بدتر می‌شود.
توافق انگلیس و آمریکا با استرالیا؛ از شکستن منع اشاعه تا ناامن‌سازی جهان
شنبه 1400/06/27 ساعت 17:21
نورنیوز بررسی کرد؛
توافق انگلیس و آمریکا با استرالیا؛ از شکستن منع اشاعه تا ناامن‌سازی جهان
رفتار آمریکا و انگلیس در تقویت برنامه‌های غیرصلح‌آمیز هسته‌ای استرالیا، سندی بر سیاسی‌کاری و پرونده‌سازی‌های واهی آنها برای سایر کشورها است که با استانداردهای دوگانه و بر اساس منافع آمریکا تعریف شده است.
بزرگترین دستاورد شهریار چیست؟
شنبه 1400/06/27 ساعت 12:14
بزرگترین دستاورد شهریار چیست؟
این متن بخشی از نوشته دکتر شفیعی کدکنی درباره‌ی استاد شهریار است که نخستین بار در سال 90 منتشر شد. او این سخن را یادی از شاعرِ رمانتیکِ ایران؛ محمدحسین شهریار نام‌گذاشته است.
مولفه‌های راهبردی عضویت دائمی ایران در سازمان شانگهای
جمعه 1400/06/26 ساعت 21:11
نورنیوز بررسی کرد؛
مولفه‌های راهبردی عضویت دائمی ایران در سازمان شانگهای
عضویت دائم در سازمان شانگهای، از این پس ایران را به عنوان قدرتی که علاوه بر پشتوانه محکم مردمی و اعتقادی داخلی با یک پشتوانه بزرگ سیاسی-اقتصادی-امنیتی خارجی نیز همراه شده است معرفی خواهد کرد که طبعا اثر تهدید و فشارهای غرب را به مراتب خواهد کاست.
سازمان همکاری شانگهای نخستین آزمون دکترین نگاه به شرق دولت سیزدهم
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 13:10
وحید قربانی
سازمان همکاری شانگهای نخستین آزمون دکترین نگاه به شرق دولت سیزدهم
پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای به این معنی است که در آینده، چین، روسیه و ایران فضای بیشتری برای همکاری در عرصه‌های بین‌المللی و منطقه‌ای خواهند داشت و از این منظر برای دکترین سیاست خارجی کشور اهمیت بسیار دارد.
هدف آمریکا از استقرار یگان‌های پهپادی در منطقه
یکشنبه 1400/06/21 ساعت 13:39
هدف آمریکا از استقرار یگان‌های پهپادی در منطقه
🎥 #نور_ویدئو| هدف آمریکا از استقرار یگان‌های پهپادی در منطقه
چه کسی مانع واردات گسترده واکسن در دولت قبل شد؟
شنبه 1400/06/20 ساعت 18:47
نورنیوز بررسی کرد؛
چه کسی مانع واردات گسترده واکسن در دولت قبل شد؟
اینکه بعضا گفته می‌شود «نگذاشتند دولت قبل واکسن بخرد» کاملا عاری از حقیقت است، زیرا در دولت جدید شخص آیت‌الله رئیسی در تماس با رئیس جمهور چین درخواست خرید ۹۰ میلیون دوز واکسن را مطرح کرد و با پذیرش «شی جین پینگ» روند واردات واکسن «سینوفارم» به یک باره متحول شد.
طالبان و مطالبه مردمی برای همگرایی داخلی و منطقه‌ای
دوشنبه 1400/06/01 ساعت 21:57
نورنیوز بررسی کرد؛
طالبان و مطالبه مردمی برای همگرایی داخلی و منطقه‌ای
ایده حل بحران‌های منطقه با همگرایی منطقه‌ای بدون دخالت‌های فرامنطقه‌ای در حالی به نقطه مشترک کشورهای منطقه مبدل شده است که ملت افغانستان نیز با آگاهی از ماهیت واقعی اشغال کشورشان، تنها راه نجات را همگرایی داخلی با تکیه بر حمایت‌های منطقه‌ای یافته‌اند.
رابرت مالی:کارزار« فشار حداکثری»، علت بی‌اعتمادی ایران به آمریکا
جمعه 1400/05/29 ساعت 09:20
رابرت مالی:کارزار« فشار حداکثری»، علت بی‌اعتمادی ایران به آمریکا
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران تاکید کرد که سرنوشت بازگشت به توافق هسته ای، یک علامت سوال بزرگ به شمار می آید و تصمیم گیری در این باره نیز دیگر در دست کشورش نیست.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گروسی: دیپلماسی تنها راه رسیدن به یک راه‌حل پایدار در مورد برنامه هسته‌ای ایران است
ترامپ: من مسئول حمله اسرائیل به ایران بودم + فیلم
پرستاران بیکار در سایه سر ریز آموزشی
بیانیه وزارت خارجه ایران درباره تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان
امروز آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 + لینک ثبت نام
زمین لرزه نسبتا شدید فارس را لرزاند
سنای آمریکا قانون محدودیت حمله ترامپ به ونزوئلا را رد کرد+فیلم
جزییات جدید از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیک
برنامه فیلم‌های سینمایی امروز جمعه 16 آبان
وقتی آمارها گریه می‌کنند؛ فقر در عصر وفور
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 16 آبان+ وضعیت استان ها
برنامه کامل مسابقات ورزشی امروز 16 آبان
با شکستن شیشه جلو هواپیما چه اتفاقی خواهد افتاد؟
کشف راز اقلیم باستانی زمین با گیاهان 400 میلیون‌ ساله
اسنپ‌چت به موتور جست‌وجوی هوش مصنوعی مجهز می‌شود
آیا ورزشکاران جوان باید کراتین مصرف کنند؟
کاهش اعتیاد به گوشی با قاب فولادی
مکرون «بدترین» رئیس‌جمهور فرانسه در 60 سال اخیر
گوترش: جهان در جلوگیری از گرمایش زمین شکست خورده است
رسانه‌های اسرائیلی: حملات به لبنان با هماهنگی آمریکا انجام می‌شود
ویتکاف موسسه صلح نوبل را به تقلب علیه ترامپ متهم کرد!
پهپاد، فرودگاه سوئد را تعطیل کرد
اقدام خصمانه وزارت خزانه داری آمریکا علیه افراد مرتبط با حزب‌الله
هشدار اتحادیه اروپا درباره رقابت‌ تسلیحاتی جدید میان روسیه و آمریکا
عون: حملات امروز اسرائیل، یک جنایت کامل است
هکرهای ایرانی به ایمیل جان بولتون دست یافته‌اند
مذاکرات استانبول متوقف شد
اعلام لیست نامزدهای بهترین بازیکن سال/نبود دو بازیکن مطرح در لیست فیفا
کاهش 140 میلیارد مترمکعبی بارش‌های کشور
هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس
نگرانی ناتو از «همکاری بی‌سابقه» ایران و روسیه
استاندار تهران: حریم پایتخت خط قرمز دولت است
اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد
خداحافظی «عموری» از فوتبال
ویتکاف مدعی پیوستن کشوری دیگر به توافق سازش با اسرائیل شد
مرزبانان پاکستان و افغانستان به روی هم آتش گشودند
تظاهرات بزرگ ضد ترامپ در واشنگتن دی سی
پیروزی والیبال زیر 16 سال دختران آسیا مقابل استرالیا
مسئول لبنانی: حملات دشمن ما را نمی‌ترساند
پزشکیان: افتخار من به نسل جوانی است که آینده را خواهد ساخت
گزارش تصویری | درون گنجینه فرعون مصر
کاهش 10 درصدی پروازهای آمریکا به دلیل تعطیلی دولت
پیروزی تیم ملی والیبال ایران مقابل قطر
تعویض رایگان قطعه معیوب 3 خودرو از سوی ایران خودرو
نجات 8 نفر از جمله یک کودک دو ساله در آتش‌سوزی یک ساختمان اداری
عناوین سلطنتی شاهزاده انگلیسی رسماً لغو شد
خرسندی ترامپ از بازنشستگی پلوسی
رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
X
آگهی تبلیغاتی