نورنیوز-گروه اقتصادی: در حالی که بسیاری از نهادهای نظارتی نبت به رمزارزها سختگیرتر شده اند، رییس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در موضعی نسبتا نرم، تنها از صرافی های ارایه دهنده خدمات مرتبط با ارزهای دیجیتالی خواسته است تا مجوزهای قانونی را اخذ و اطلاعات مربوط به تراکنش های خود را ثبت کنند. گری گنسلر، توکن ها و ارزهای دیجیتالی را نوعی از دارایی خوانده است که احتمالا زیرمجموعه اوراق بهادار محسوب می شوند.
دولت هند که پیش از این به دلیل مخالفت داخلی از طرح ممنوعیت فعالیت های مرتبط با رمزارزها عقب نشینی کرده بود، در حال آماده سازی طرحی است که در صورت تصویب، خرید و فروش ارزهای دیجیتالی را مشمول دریافت مالیات می کند. احتمالا ممنوعیت ارزهای دیجیتالی خصوصی نیز بخشی از لایحه خواهد بود. در کره جنوبی، احتمال تعطیلی دو سوم صرافی های ارایه دهنده خدمات ارزهای دیجیتالی در این کشور بالا گرفته است.
دولت چین با صدور بیانیه جدیدی به مردم این کشور هشدار داد در توکن های غیر مثلی (یا همان ان اف تی) سرمایه گذاری نکنند چرا که قیمت آن ها حباب است و از دیدگاه مالی، این دارایی ها دارای ارزش خیلی کمتر از چیزی هستند که اکنون قیمت گذاری می شوند. وانگ جونهی- خبرنگار روزنامه ساوث چاینا مورنینگ پست- در مطلبی نوشت: وقتی که هیجان بازارها تخلیه شود، ارزش این ان اف تی ها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر 2030 میلیارد دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل 4.17 درصد کمتر شده است.
در حال حاضر 41 درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و 18 درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین 12 سال پیش توسط گروه گمنامی از معاملهگران بر بستر بلاکچین ایجاد شد و از سال 2009 معاملات اولیه آن شکل گرفت.
ایسنا