×
سیاسی
شناسه خبر : 75456
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 11:33

تامین واکسن رایگان کرونا برای اتباع خارجی از سبد کووکس

مسئول اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به اینکه تاکنون 80 هزارنفر از اتباع قانونی کشور واکسینه شدند، فرایند واکسیناسیون اتباع را توضیح داد.

نورنیوز-گروه جامعه: دکتر حمیدرضا نجاری گفت: بر اساس سند ملی واکسیناسیون وظیفه وزارت بهداشت این است که تمامی افرادی که در کشور سکونت دارند و به نوعی خدمات مراقبت سلامت دریافت می‌کنند را واکسینه کند.

وی با اشاره به اینکه در مدت اخیر میزان واکسن قابل توجهی وارد کشور شده است، ادامه داد: واکسیناسیون اتباع خارجی که پرونده سلامت دارند و در واقع اتباع دارای مجوز محسوب می‌شوند از قبل هم انجام می‌شد که حدود 80 هزارنفر از این افراد بر اساس گروه سنی و گروه آسیب پذیر نیز تاکنون واکسن دریافت کردند و این موضوع ادامه دارد.

وی با بیان اینکه اتباع دارای مجوز در کشور ما حدود یک میلیون نفر هستند، اظهار کرد: بر اساس مکانیسم سازمان بهداشت جهانی با همکاری کمیساریای عالی پناهندگان به کشورهایی که دارای تعداد قابل توجه اتباع هستند سهمیه واکسن تعلق می‌گیرد که ایران هم اقدامات و نامه‌نگاری‌های لازم را انجام داده است و قرار است تعداد قابل توجهی واکسن که بتواند پوشش دهی واکسیناسیون این افراد را تکمیل کند در اختیار ایران قرار گیرد؛ اما، زمان این اتفاق هنوز تعیین نشده است. با ورود حجم مورد نظر واکسن، فرایند واکسیناسیون تسریع می‌شود اما الان هم واکسیناسیون اتباع متوقف نشده است.

وی درخصوص شیوه ثبت‌نام اتباع در سامانه salamat.gov.ir، تصریح کرد: اتباع می‌توانند از طریق شناسه‌ای که دارند اقدام به ثبت نام در سامانه کنند؛ زیرا این افراد برای دریافت خدمات مراقبت سلامت پیش از این هم به سیستم بهداشت و درمان کشور مراجعه کردند و اسامی آنها ثبت شده است و می‌توانند با همان شناسه هویتی که ثبت شده‌اند اکنون هم برای ثبت نام واکسیناسیون اقدام کنند و در پایان فرایند تلقیح واکسن نیز گواهی انجام واکسیناسیون را دریافت می‌کنند.

نجاری ادامه داد: تخمین ما این است که میزان سهمیه واکسن سازمان بهداشت جهانی برای اتباع پاسخگوی نیاز اتباع قانونی باشد اما، برای اتباع غیرقانونی نیز نامه‌نگاری‌هایی صورت گرفته است که در مراحل بعدی واکسیناسیون اتباع فاقد مجوز قانونی تحت پوشش قرار گیرد.

او با تاکید بر اینکه این واکسن‌هایی که از سوی سازمان بهداشت جهانی به اتباع تعلق می‌گیرد رایگان است، اظهار کرد: این واکسن‌ها مجوز سازمان بهداشت جهانی را دارند و اینگونه نیست که واکسن نامطلوب در اختیار اتباع قرارگیرد. واکسن اتباع هم از طریق سبد کووکس در اختیار کشورها قرا  می‌گیرد ولی متفاوت از حجم خریداری شده کشورها برای شهروندانشان خواهد بود و به شکل اهدایی به اتباع تعلق می‌گیرد.

وی در پایان، افزود: بر اساس سند ملی واکسیناسیون و بر اساس اصل عدالت و همچنین اصول پیشگیری از کووید19 باید تمام افرادی که در کشورمان حضور دارند اعم از ایرانیان و اتباع خارجی واکسن دریافت کنند و این سیاست نظام و وزارت بهداشت است.

 

ایسنا


اخبار مرتبط
توسعه دانشگاهی علم داروسازی در کشور آغاز می‌شود
دوشنبه 1400/06/29 ساعت 10:18
توسعه دانشگاهی علم داروسازی در کشور آغاز می‌شود
برای نخستین‌بار در کشور آیین نامه پذیرش دانشجو برای دوره دکتری عمومی/ دکتری تخصصی داروسازی (Pharm.D/Ph.D) تصویب شد. دانشجویان داروسازی می توانند از عمومی به تخصصی مستقیم ادامه تحصیل دهند.
تعطیلی یا بازگشایی سالن‌های تیاتر، مسئله این است!
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 11:59
تعطیلی یا بازگشایی سالن‌های تیاتر، مسئله این است!
در یکی دو هفته اخیر که واکسیناسیون عمومی روند پرشتاب‌تری گرفته و کرونای دلتا نیز تا حدودی فروکش کرده، بسیاری از مشاغلی که در دوران دشوار کرونا گرفتار محدودیت‌های مختلف بودند، بتدریج فعالیت‌های خود را با آرامش بیشتری ادامه می‌دهند ولی در این میان گروه‌های نمایشی وضعیتی بلاتکلیف دارند.
پیش‌بینی آژانس بین‌المللی انرژی از افزایش تقاضای نفت در اولین ماه پاییز
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 11:17
پیش‌بینی آژانس بین‌المللی انرژی از افزایش تقاضای نفت در اولین ماه پاییز
آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضای جهانی برای نفت با آغاز فصل پاییز 1.6 میلیون بشکه در روز افزایش یابد و این روند افزایشی تا پایان سال جاری میلادی ادامه یابد.
آنچه بایدن از بیان آن درباره افغانستان هراس دارد!
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 15:55
نورنیوز بررسی کرد؛
آنچه بایدن از بیان آن درباره افغانستان هراس دارد!
بایدن با وجود اطلاع کامل از نسبت طالبان با پاکستان، با قرار دادن نام این کشور در کنار نام ایران، چین و روسیه سعی کرده به افکار عمومی آدرس غلط دهد تا هم ایالات متحده را از اتهام هماهنگی با «آی‌اس‌آی» پاکستان و طالبان مبرا کند و هم سه کشور دیگر را حامی طالبان نشان دهد.
صدرالحسینی: آمریکا با نفوذ در افغانستان به دنبال براندازی نرم ایران بود
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 11:57
صدرالحسینی: آمریکا با نفوذ در افغانستان به دنبال براندازی نرم ایران بود
این کارشناس غرب آسیا معتقد است آمریکایی‌ها می‌خواستند با نفوذ در افغانستان به براندازی نرم ایران برسند، لذا نباید از تلاش‌ها و هزینه‌های ۲۰ ساله آنها غافل شد.
لغو ممنوعیت تردد شبانه
یکشنبه 1400/06/21 ساعت 16:15
لغو ممنوعیت تردد شبانه
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از لغو ممنوعیت تردد شبانه خبر داد.
عین اللهی: با قرنطینه هوشمند همه فعالیت‌ها با کارت واکسن، قابل انجام است
یکشنبه 1400/06/14 ساعت 12:52
عین اللهی: با قرنطینه هوشمند همه فعالیت‌ها با کارت واکسن، قابل انجام است
وزیر بهداشت با اشاره به جزئیات قرنطینه هوشمند در کشور، گفت:‌افرادی که قصد سفر اربعین را دارند باید دو دز واکسن را دریافت کنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
X
آگهی تبلیغاتی