×
سیاسی
شناسه خبر : 75456
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 11:33
تامین واکسن رایگان کرونا برای اتباع خارجی از سبد کووکس

تامین واکسن رایگان کرونا برای اتباع خارجی از سبد کووکس

مسئول اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به اینکه تاکنون 80 هزارنفر از اتباع قانونی کشور واکسینه شدند، فرایند واکسیناسیون اتباع را توضیح داد.

نورنیوز-گروه جامعه: دکتر حمیدرضا نجاری گفت: بر اساس سند ملی واکسیناسیون وظیفه وزارت بهداشت این است که تمامی افرادی که در کشور سکونت دارند و به نوعی خدمات مراقبت سلامت دریافت می‌کنند را واکسینه کند.

وی با اشاره به اینکه در مدت اخیر میزان واکسن قابل توجهی وارد کشور شده است، ادامه داد: واکسیناسیون اتباع خارجی که پرونده سلامت دارند و در واقع اتباع دارای مجوز محسوب می‌شوند از قبل هم انجام می‌شد که حدود 80 هزارنفر از این افراد بر اساس گروه سنی و گروه آسیب پذیر نیز تاکنون واکسن دریافت کردند و این موضوع ادامه دارد.

وی با بیان اینکه اتباع دارای مجوز در کشور ما حدود یک میلیون نفر هستند، اظهار کرد: بر اساس مکانیسم سازمان بهداشت جهانی با همکاری کمیساریای عالی پناهندگان به کشورهایی که دارای تعداد قابل توجه اتباع هستند سهمیه واکسن تعلق می‌گیرد که ایران هم اقدامات و نامه‌نگاری‌های لازم را انجام داده است و قرار است تعداد قابل توجهی واکسن که بتواند پوشش دهی واکسیناسیون این افراد را تکمیل کند در اختیار ایران قرار گیرد؛ اما، زمان این اتفاق هنوز تعیین نشده است. با ورود حجم مورد نظر واکسن، فرایند واکسیناسیون تسریع می‌شود اما الان هم واکسیناسیون اتباع متوقف نشده است.

وی درخصوص شیوه ثبت‌نام اتباع در سامانه salamat.gov.ir، تصریح کرد: اتباع می‌توانند از طریق شناسه‌ای که دارند اقدام به ثبت نام در سامانه کنند؛ زیرا این افراد برای دریافت خدمات مراقبت سلامت پیش از این هم به سیستم بهداشت و درمان کشور مراجعه کردند و اسامی آنها ثبت شده است و می‌توانند با همان شناسه هویتی که ثبت شده‌اند اکنون هم برای ثبت نام واکسیناسیون اقدام کنند و در پایان فرایند تلقیح واکسن نیز گواهی انجام واکسیناسیون را دریافت می‌کنند.

نجاری ادامه داد: تخمین ما این است که میزان سهمیه واکسن سازمان بهداشت جهانی برای اتباع پاسخگوی نیاز اتباع قانونی باشد اما، برای اتباع غیرقانونی نیز نامه‌نگاری‌هایی صورت گرفته است که در مراحل بعدی واکسیناسیون اتباع فاقد مجوز قانونی تحت پوشش قرار گیرد.

او با تاکید بر اینکه این واکسن‌هایی که از سوی سازمان بهداشت جهانی به اتباع تعلق می‌گیرد رایگان است، اظهار کرد: این واکسن‌ها مجوز سازمان بهداشت جهانی را دارند و اینگونه نیست که واکسن نامطلوب در اختیار اتباع قرارگیرد. واکسن اتباع هم از طریق سبد کووکس در اختیار کشورها قرا  می‌گیرد ولی متفاوت از حجم خریداری شده کشورها برای شهروندانشان خواهد بود و به شکل اهدایی به اتباع تعلق می‌گیرد.

وی در پایان، افزود: بر اساس سند ملی واکسیناسیون و بر اساس اصل عدالت و همچنین اصول پیشگیری از کووید19 باید تمام افرادی که در کشورمان حضور دارند اعم از ایرانیان و اتباع خارجی واکسن دریافت کنند و این سیاست نظام و وزارت بهداشت است.

 

ایسنا


اخبار مرتبط
توسعه دانشگاهی علم داروسازی در کشور آغاز می‌شود
دوشنبه 1400/06/29 ساعت 10:18
توسعه دانشگاهی علم داروسازی در کشور آغاز می‌شود
برای نخستین‌بار در کشور آیین نامه پذیرش دانشجو برای دوره دکتری عمومی/ دکتری تخصصی داروسازی (Pharm.D/Ph.D) تصویب شد. دانشجویان داروسازی می توانند از عمومی به تخصصی مستقیم ادامه تحصیل دهند.
تعطیلی یا بازگشایی سالن‌های تیاتر، مسئله این است!
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 11:59
تعطیلی یا بازگشایی سالن‌های تیاتر، مسئله این است!
در یکی دو هفته اخیر که واکسیناسیون عمومی روند پرشتاب‌تری گرفته و کرونای دلتا نیز تا حدودی فروکش کرده، بسیاری از مشاغلی که در دوران دشوار کرونا گرفتار محدودیت‌های مختلف بودند، بتدریج فعالیت‌های خود را با آرامش بیشتری ادامه می‌دهند ولی در این میان گروه‌های نمایشی وضعیتی بلاتکلیف دارند.
پیش‌بینی آژانس بین‌المللی انرژی از افزایش تقاضای نفت در اولین ماه پاییز
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 11:17
پیش‌بینی آژانس بین‌المللی انرژی از افزایش تقاضای نفت در اولین ماه پاییز
آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضای جهانی برای نفت با آغاز فصل پاییز 1.6 میلیون بشکه در روز افزایش یابد و این روند افزایشی تا پایان سال جاری میلادی ادامه یابد.
آنچه بایدن از بیان آن درباره افغانستان هراس دارد!
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 15:55
نورنیوز بررسی کرد؛
آنچه بایدن از بیان آن درباره افغانستان هراس دارد!
بایدن با وجود اطلاع کامل از نسبت طالبان با پاکستان، با قرار دادن نام این کشور در کنار نام ایران، چین و روسیه سعی کرده به افکار عمومی آدرس غلط دهد تا هم ایالات متحده را از اتهام هماهنگی با «آی‌اس‌آی» پاکستان و طالبان مبرا کند و هم سه کشور دیگر را حامی طالبان نشان دهد.
صدرالحسینی: آمریکا با نفوذ در افغانستان به دنبال براندازی نرم ایران بود
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 11:57
صدرالحسینی: آمریکا با نفوذ در افغانستان به دنبال براندازی نرم ایران بود
این کارشناس غرب آسیا معتقد است آمریکایی‌ها می‌خواستند با نفوذ در افغانستان به براندازی نرم ایران برسند، لذا نباید از تلاش‌ها و هزینه‌های ۲۰ ساله آنها غافل شد.
لغو ممنوعیت تردد شبانه
یکشنبه 1400/06/21 ساعت 16:15
لغو ممنوعیت تردد شبانه
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از لغو ممنوعیت تردد شبانه خبر داد.
عین اللهی: با قرنطینه هوشمند همه فعالیت‌ها با کارت واکسن، قابل انجام است
یکشنبه 1400/06/14 ساعت 12:52
عین اللهی: با قرنطینه هوشمند همه فعالیت‌ها با کارت واکسن، قابل انجام است
وزیر بهداشت با اشاره به جزئیات قرنطینه هوشمند در کشور، گفت:‌افرادی که قصد سفر اربعین را دارند باید دو دز واکسن را دریافت کنند.
نظرات

آخرین اخبار
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور
وزیر حج عربستان به ایران دعوت شد
پادکست | 8 راز طلایی برای جوان و پرانرژی موندن در هر سنی !
با حضور رییس جمهور؛ سه طرح شاخص اقتصادی و زیربنایی لرستان افتتاح شد
مجازی کردن امتحانات کار دست وزیر علوم داد
تضعیف اجماع بین‌المللی علیه مهمات خوشه‌ای
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود
هشدار درباره سه برابر شدن جمعیت سالمند ایران تا سال 1435
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران وارد دهلی نو شد
ورود رئیس جمهور مسعود پزشکیان به استان لرستان
زمان و ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1405 + حیوان و رنگ سال
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404
قیمت گوشی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404 + جدول
کارنامه آزمون دستیاری فوق تخصصی 1404 منتشر شد
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود
اعلام آمادگی روسیه برای نگهداری اورانیوم مازاد ایران
فراخوان جذب هیأت علمی علوم پزشکی تا پایان اسفند منتشر می‌شود
وام ازدواج 1405 افزایش یافت یا ثابت ماند؟
آمار بهشت زهرا از جانباختگان تهرانی در حوادث دی ماه
موضع ترکیه درباره اقدام نظامی علیه ایران
گزارش وزیر امور خارجه از روند مذاکرات اخیر
معماری ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) چشم‌نواز خواهد بود
حداقل افزایش حقوق سال آینده 21 درصد، حداکثر 43 درصد
جزئیات برنامه‌های سحرگاه رمضان 1405 در شبکه‌های سیما
مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در شرایط تصاعد بحران
قیمت زولبیا و بامیه ماه رمضان 1405 اعلام شد
سپاهان ایران - الاهلی قطر ؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه
قیمت گوشت قرمز امروز 29 بهمن 1404 + جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول