×
سیاسی
شناسه خبر : 75434
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/06/23 ساعت 16:12

قالیباف: طرح امنیت غذایی کشور نقش موثری در قیمت‌ها دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در صورت تایید طرح امنیت غذایی کشور، شورای نگهبان و تبدیل این طرح به قانون هم در امنیت ملی و هم در امنیت غذایی و هم در بحث سلامت و تولید و توزیع و کنترل قیمت ها در حوزه کشاورزی بسیار موثر خواهد بود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: عباس مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس امروز (23 شهریورماه) در صحن علنی مجلس در جریان بررسی طرح «تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی»، اظهار داشت: آقای رئیس مجلس اکنون دو الی سه بار فرمودند که چندین نفر از نمایندگان در رای گیری شرکت نکردند و آقای رشیدی به این موضوع اعتراض کردند و جوری بیان کردند که گویی نمایندگان مردم کار و وظیفه اصلی خودر ا انجام نمی دهند.

وی افزود: من از آقای قالیباف سوال دارم که حضرت عباسی خود شما دیشب به منزل رفتید یا در مجلس ماندید؟

قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به این سوال مقتدایی تاکید کرد: دیشب به منزل نرفته ام و در مجلس خوابیده ام.

مقتدایی با بیان اینکه ما جمعی از نمایندگان (میرمحمدی نماینده یزد، نقدعلی نماینده خمینی شهر و میرزایی نماینده اصفهان) در دفتر خودمان تا دیروقت مشغول کار بودیم و نماز صبحمان را در مجلس خوانده ایم، تصریح کرد: نمایندگان ملت شبانه روزی در حال کار هستند و آن کسی که در رای گیری شرکت نکرد و چون می دانست رای اش منفی است و کار مهم تری انجام می داد و با یک نماینده دیگر مذاکره می کرد و در رای گیری شرکت نکرد. 

نماینده مردم اصفهان تصریح کرد: ماده 22 بنده 11 به شما و هیئت رئیسه تکلیف کرده که شان مجلس و نمایندگان رعایت شود. در ماده 75  تاکید دارد که همه باید توجه کنند که نسبت سو به نمایندگان داده نشود بنابراین همه باید توجه کنیم که نوکر ملت هستیم و توقع قول سدید داریم از برادری که این حرف را زده است. ملت شریف ایران! کمیسیون اقتصادی و کشاورزی در این زمینه کار کردند و کمیسیون اصل 90 امروز گزارش خود را درباره مذاکرات و برجام داده است. اگر وضعیت سیمان بهتر شده و واکسن به کشور وارد شده و شماره گذاری خودرو و جمع شدن صف مرغ و تخم مرغ با فشار و تذکرات نمایندگان است و اینها واقعیت مجلس است.

وی افزود: توقع داریم شان مجلس رعایت شود و ما همگی نمایندگان مجلس عهد کردیم که وقت، عمر و تمام توان خود را صرف کنیم و به این سوگندمان وفادار هستیم و اینکه سخنی گفته شود که مجلس را تضعیف کند انسان را ناراحت می کند بسیاری از دوستان به دلیل مشغله های خود در امر نمایندگی به بیماری دچار شدند.بنابراین انتظار است این را جبران کنید.

قالیباف در پاسخ به تذکر مقتدایی ضمن به جا بودن این تذکر اظهار داشت: انصافا بنده شهادت می دهم که بعضی از بزرگان وقتی گزارش 170 جلسه را در سه روز در رای اعتماد به کابینه و در بررسی کمیسیون ها که از ابتدای صبح تا پاسی از شب انجام می شد فشار زیادی را متحمل می شدند. آقای عزیزی که به این موضوع اشاره کردند ما منکر زحمات دوستان نبوده و نیستیم و نظر آقای جلالی نیز این نبود اما این را هم بپذیریم که وقتی در صحن علنی مجلس هستیم هیچ موضوعی واجب تر از دقت و توجه به طرح و لوایح وجود ندارد. اینکه من بگویم شب در مجلس بودم و صبح حاضر نباشم درست نیست.

 از همه همکاران در در مجلس به ویژه کمیسیون کشاورزی که تلاش زیادی در تهیه و تصویب این طرح داشتند سپاسگزارم. طرح تقویت امنیت غذایی کشور به صورت دو شوری در مجلس بررسی شد و در جلسات متعددی مورد بررسی قرار گرفت. در صورت تایید شورای نگهبان و تبدیل این طرح به قانون هم در امنیت ملی و هم در امنیت غذایی و هم در بحث سلامت و تولید و توزیع و کنترل قیمت ها در حوزه کشاورزی بسیار موثر خواهد بود.

رئیس مجلس در ادامه اظهار کرد: امید است با همکاری وزیر کشاورزی که خود رئیس کمیسیون بوده و در تهیه این طرح تلاش موثری داشته اند این قانون به خوبی اجرایی شده و نقش خود را در تولید و توزیع نهاده های کشاورزی ایفا کند. این قانون  نقش موثری در بحث کشاورزی داشته و می تواند مشکلات این حوزه را مرتفع کند. امید است کمیسیون کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی همکاری خوبی در اجرای این قانون داشته باشد.

 

فارس


اخبار مرتبط
نمایندگان مجلس لایحه رتبه‌بندری را در اولویت قرار دادند
یکشنبه 1400/07/25 ساعت 12:06
نمایندگان مجلس لایحه رتبه‌بندری را در اولویت قرار دادند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اولویت دادن به بررسی لایحه رتبه‌بندی معلمان و فرهنگیان موافقت کردند.
طرح شفافیت آرا برای ویرایش نهایی به معاونت قوانین ارسال شد
دوشنبه 1400/06/29 ساعت 11:32
طرح شفافیت آرا برای ویرایش نهایی به معاونت قوانین ارسال شد
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح شفافیت آرای نمایندگان بعد از جمع‌بندی نهایی در کمیسیون تدوین آئین‌نامه به معاونت قوانین مجلس برای انجام ویرایش‌ لازم ارائه شده است.
قانون «جهش تولید مسکن» را ابلاغ شد
یکشنبه 1400/06/28 ساعت 13:22
قانون «جهش تولید مسکن» را ابلاغ شد
رئیس مجلس شورای اسلامی قانون «جهش تولید مسکن» که هدفکذاری آن تولید یک میلیون مسکن درسال است را برای اجرا ابلاغ کرد.
آخرین وضعیت طرح شفافیت آرای نمایندگان در مجلس
یکشنبه 1400/06/28 ساعت 11:09
آخرین وضعیت طرح شفافیت آرای نمایندگان در مجلس
عضو کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس آخرین وضعیت طرح شفافیت آرای نمایندگان را در مجلس تشریح کرد.
واردات خودروی خارجی آزاد می شود
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 12:02
واردات خودروی خارجی آزاد می شود
نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان با واردات خودروی خارجی موافقت کردند.
آیا سفر گروسی به تهران منجر به عقب‌نشینی از اجرای قانون مجلس شد؟
سه‌شنبه 1400/06/23 ساعت 15:17
نورنیوز بررسی کرد؛
آیا سفر گروسی به تهران منجر به عقب‌نشینی از اجرای قانون مجلس شد؟
سفر گروسی به تهران برخلاف برخی فضاسازی‌های رسانه‌ای، هیچ‌گونه مغایرتی با قانون مجلس شورای اسلامی و موضوع توقف اجرای موقت پروتکل اجرایی نداشت و تنها فرصتی را برای تفهیم رویکرد جدید کشور به آژانس و ضرورت خارج نشدن آژانس از ریل فنی-حقوقی در تعامل با کشورمان فراهم کرد.
رییس کمیسیون عمران: مصوبه سازمان هواپیمایی درباره قیمت بلیط اربعین رعایت نشود با ایرلاین‌ها برخورد می‌کنیم
سه‌شنبه 1400/06/23 ساعت 12:48
رییس کمیسیون عمران: مصوبه سازمان هواپیمایی درباره قیمت بلیط اربعین رعایت نشود با ایرلاین‌ها برخورد می‌کنیم
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: اگر نرخ مصوب سازمان هواپیمایی کشور در زمینه رفت و برگشت هواپیما به عراق برای مراسم اربعین رعایت نشود با ایرلاین‌ها برخورد خواهیم کرد.
وصیت‌نامه «کامل و قابل اجرا» چه شرایطی دارد؟
سه‌شنبه 1400/06/23 ساعت 11:37
نورنیوز بررسی کرد؛
وصیت‌نامه «کامل و قابل اجرا» چه شرایطی دارد؟
هر فردی تنها تا میزان یک سوم اموالش را می‌تواند قبل از فوتش وصیت کند و اگر میزان وصیت بیش از آن شد، ورثه متوفی مختار به پذیرش یا عدم پذیرش مقدار مازاد بر یک سوم هستند.
جایگاه واقعی زنان در جامعه ما مغفول مانده است
یکشنبه 1400/06/21 ساعت 19:45
رییس قوه قضائیه در نشست هم‌اندیشی با اعضای فراکسیون زنان مجلس:
جایگاه واقعی زنان در جامعه ما مغفول مانده است
رئیس دستگاه قضا: باید احصا شود منشور حقوق و مسئولیت زنان مصوب سال 83 در شورای عالی انقلاب فرهنگی چه میزان عملیاتی شده است، در آن منشور ساز و کاری طراحی شده تا میزان پیشرفت اجرا و موانع آن هر دو سال یکبار بررسی و در صورت لزوم پیگیری شود.
جلسه غیرعلنی مجلس با حضور سردار" قاآنی"
سه‌شنبه 1400/06/16 ساعت 10:30
جلسه غیرعلنی مجلس با حضور سردار" قاآنی"
جلسه غیرعلنی امروز مجلس شورای اسلامی با حضور فرمانده سپاه قدس ساعتی قبل آغاز شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز شنبه 15 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
X
آگهی تبلیغاتی