×
سیاسی
شناسه خبر : 75354
تاریخ انتشار : شنبه 1400/06/20 ساعت 21:54
مسئولین استان های کردنشین عراق مراقب تحرکات گروهک های ضدانقلاب مستقر در این منطقه باشند

مسئولین استان های کردنشین عراق مراقب تحرکات گروهک های ضدانقلاب مستقر در این منطقه باشند

یک کارشناس مسائل منطقه گفت: اگر از این مناطق مرزهای ایران دچار کمترین آسیبی بشود یا تحرکات جریان های اشرار یا تجزیه طلب در خاک عراق به گونه ایی انجام بشود که امنیت مرزها را تهدید کند جمهوری اسلامی ایران براساس توافقاتی که با دولت مرکزی عراق انجام داده برای حفظ مرزهای خود اقدامات لازم بازدارنده و شدیدی را انجام خواهد داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سیدرضا صدرالحسینی کارشناس مسائل منطقه در خصوص اقدامات گروه های تروریستی و ضد انقلاب در خاک اقلیم کردستان علیه ایران و حق مشروع ایران در دفاع از امنیت ملی خود، اظهار داشت: استفاده از لفظ اقلیم برای نام بردن از این منظقه صحیح نیست چرا که به نوعی استقلال مختصری برای این منطقه ایجاد میکند و بهتر است برای نام بردن از این منطقه از عنوان استان های کردنشین عراق استفاده کنیم تا این وابستگی به دولت مرکزی را حفظ کرده باشیم.

وی گفت: از موضوعات مهم برای همه کشورها تامین امنیت ملی برای خودشان است و یکی از این مولفه ها تامین امنیت مرزهاست. تامین امنیت مرزها برای تمام کشورها اهمیت ویژه ای دارد و ایران هم در این خصوص  یک تجربه جنگ پیروزمندانه هشت ساله را پشت سرگذاشته است و همچنین با تحریک نظام سلطه و بعضی کشورهای همسایه ناامنی هایی را طی این سال ها تجربه کرده است.

این کارشناس مسائل منطقه افزود: اعلام ناتوانی برای حفظ مرزها از طرف بعضی همسایه ها وانعقاد توافقات بین ایران و آنها این اجازه را به ایران میداد که در مقابله با تحرکات راسا اقدام کرده و با اشرار به هر نحو ممکن مقابله کند و اشرار را طی معاهده منعقده تعقیب کرده و از بین ببرد.

صدرالحسینی افزود: توافقات بین ایران و عراق هم در راستای تامین امنیت مرزهای ایران و کنترل فعالیت گروهک های ضدانقلاب مستقر در  استان های کرد نشین عراق بوده است.

وی تصریح کرد: ایران در این زمینه با دولت عراق در مرزهای جنوبی و شمالی گفتگوهایی انجام داده است و مسئولین امنیتی طی این گفتگوها  تاکید داشته اند که چنانچه  مسئولین استان های کردنشین عراق به حضور ضد انقلاب وبعضی جریانات تجزیه طلب و فعالیت این گروهک ها علیه ایران توجهی نکنند جمهوری اسلامی ایران این حق را دارد که  اقداماتی را مستقیما علیه این گروهک ها انجام دهد.

این کارشناس مسائل منطقه در پایان خاطر نشان کرد: دولت مرکزی عراق با دولت جمهوری اسلامی ایران برای کنترل این منطقه توافقاتی را منعقد کرده و از طرفی اختیاراتی به مسئولین استان های کردنشین خود داده که در حقیقت از خود سلب اختیار کرده است. مسئولین استان های کردنشین عراق هم در بسیاری از موارد به دلیل ناتوانی از برخورد قاطع با این جریان ها و همچنین به دلیل موقعیت جغرافیایی ویژه ای که کوهستان های این منطقه دارد و با توجه به توافقی که جمهوری اسلامی ایران با دولت مرکزی عراق در این زمینه منعقد کرده مسئولین منطقه ای در استان های کردنشین تابع این توافق هستند و در این ارتباط هیچگونه نظر منفی نمیتوانند داشته باشند.

 


اخبار مرتبط
نیاز ضروری جهان اسلام به وحدت و پرهیز از تفرقه
سه‌شنبه 1400/07/27 ساعت 17:48
نورنیوز بررسی کرد؛
نیاز ضروری جهان اسلام به وحدت و پرهیز از تفرقه
دو چالش عمده تروریسم و اشغالگری بیگانه که دامن‌گیر جهان اسلام شده، مولود رویکرد ضدانسانی و منفعت‌طلبانه غرب است که راهکاری جز وحدت و هم‌افزایی جهان اسلام ندارد.
روایت رایزن فرهنگی ایران در عراق از اربعین امسال
سه‌شنبه 1400/07/13 ساعت 13:44
در گفتگو با «نورنیوز» مطرح شد؛
روایت رایزن فرهنگی ایران در عراق از اربعین امسال
کنگره عظیم اربعین در سال جاری همچنان تحت تاثیر همه‌گیری کرونا برگزار شد و با وجود تلاش‌های زیادی که صورت گرفت خیل زیادی از عشاق ایرانی اباعبدالله الحسین و خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام از فیض حضور در این مراسم محروم ماندند.
آرایش سیاسی جناح‌های عراقی در آستانه انتخابات پارلمانی
شنبه 1400/07/10 ساعت 13:05
آرایش سیاسی جناح‌های عراقی در آستانه انتخابات پارلمانی
جریان‌های غربی در داخل عراق فضایی مسموم علیه جریان‌های اسلامی به‌ راه انداخته‌اند و اتهاماتی در زمینه فساد شخصیت‌های سیاسی مطرح شده است؛ ولی نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند جریان‌های وابسته به مقاومت برای موفقیت در انتخابات پارلمانی بخت زیادی دارند.
باکو مراقب دوستان ناباب خود باشد
جمعه 1400/07/09 ساعت 23:18
نورنیوز بررسی کرد؛
باکو مراقب دوستان ناباب خود باشد
شاید بد نباشد اگر تحلیل‌گران آذربایجانی این مهم را به سیاست‌مداران خود گوشزد کنند که گسترش همکاری جمهوری آذربایجان با رژیم اشغالگر قدس در منطقه‌ای که عموم مردم از دولت جعلی اسرائیل نفرت دارند بزرگ‌ترین تهدید علیه امنیت منطقه و بی‌ثبات کردن روابط میان کشورهاست.
مبنای پیشنهاد رئیسی به اعضای سازمان ملل متحد چیست؟
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 16:28
نورنیوز بررسی کرد؛
مبنای پیشنهاد رئیسی به اعضای سازمان ملل متحد چیست؟
دنیای امروز با دو چالش بزرگ سلامت و محیط زیست مواجه است و ریشه این بحران را در عملکردهای نظام سلطه باید جستجو کرد. این رفتارها موجب شده تا در کنار تهدید جان میلیون‌ها انسان، اقلیم و محیط زیست جامعه بشری نیز با تهدیدات بی‌شماری مواجه شود.
مبارزه با تروریسم و حقی که ایران از آن کوتاه نخواهد آمد
دوشنبه 1400/06/29 ساعت 12:35
نورنیوز بررسی کرد؛
مبارزه با تروریسم و حقی که ایران از آن کوتاه نخواهد آمد
علاوه بر مشروع بودن حمله ایران به گروهک‌های تروریستی و لزوم پای‌بندی همسایگان ایران به اصل حسن هم‌جواری، اخراج آمریکا از منطقه مولفه‌ای مهم برای رسیدن تمام همسایگان به امنیت پایدار و حق مسلم آنها برای حذف ریشه تروریسم از منطقه است.
الکاظمی درصدد ایجاد توازن در اتمسفر سیاست داخلی عراق است
دوشنبه 1400/06/29 ساعت 11:40
الکاظمی درصدد ایجاد توازن در اتمسفر سیاست داخلی عراق است
کارشناس مسائل منطقه گفت: الکاظمی بعد از ایجاد توافقنامه با توتال و بدبینی مردم عراق نسبت به این توافق، با سفر به تهران درصدد ایجاد توازن در اتمسفر سیاست داخلی عراق است.
پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز خواهیم داد
دوشنبه 1400/06/29 ساعت 11:27
پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز خواهیم داد
وزیر دفاع در واکنش به ‌یاوه‌گویی‌های سران رژیم صهیونیستی با بیان اینکه پاسخ دندان‌شکنی به هرگونه اقدام نابخردانه و جهالت آمیز داد، گفت: قدرت‌های پوشالی به جز یاوه‌گویی و اتهام‌زنی کار دیگری ندارند.
ایران از مهمترین کشورهای سازمان همکاری‌های شانگهای است
شنبه 1400/06/27 ساعت 15:41
ایران از مهمترین کشورهای سازمان همکاری‌های شانگهای است
یک کارشناس مسائل بین المللی گفت: علی رغم رویکرد اقتصادی سازمان همکاری‌های شانگهای قطعاً ایران می‌تواند با افزایش امنیت برای کشورهای عضو این سازمان در این رابطه هم نقش آفرینی داشته باشد.
تشریح مواضع ایران توسط نماینده کشورمان در نشست شورای حکام آژانس
پنج‌شنبه 1400/06/25 ساعت 12:30
تشریح مواضع ایران توسط نماینده کشورمان در نشست شورای حکام آژانس
کاظم غریب‌آبادی نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌های بین‌المللی وین در نشست شورای حکام آژانس با موضوع پادمان ان.پی.تی در ایران مواضع ایران را تشریح کرد.
پیامدهای تبادل سفیر میان بحرین و رژیم صهیونیستی و خیانت به ملت فلسطین
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 15:44
پیامدهای تبادل سفیر میان بحرین و رژیم صهیونیستی و خیانت به ملت فلسطین
گفتگو: یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا با بیان اینکه تنفر امت اسلامی از دولت‌های عربی که به ملت فلسطین خیانت کردند، روز به روز در حال افزایش است و در این راستا ما شاهد تشدید اعتراضات داخلی در بحرین بوده‌ایم، گفت: رژیم بحرین با آشکارسازی روابط با رژیم صهیونیستی و تبادل سفیر، با حمایتی آشکار از جنایات این رژیم، شریک جرم آن تلقی می‌شود.
صدرالحسینی: آمریکا با نفوذ در افغانستان به دنبال براندازی نرم ایران بود
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 11:57
صدرالحسینی: آمریکا با نفوذ در افغانستان به دنبال براندازی نرم ایران بود
این کارشناس غرب آسیا معتقد است آمریکایی‌ها می‌خواستند با نفوذ در افغانستان به براندازی نرم ایران برسند، لذا نباید از تلاش‌ها و هزینه‌های ۲۰ ساله آنها غافل شد.
نخست وزیر عراق با دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار کرد
یکشنبه 1400/06/21 ساعت 18:14
نخست وزیر عراق با دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار کرد
دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان بعدازظهر (امروز یکشنبه) با مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق دیدار و پیرامون مسایل دوجانبه و آخرین تحولات سیاسی و امنیتی منطقه گفت‌وگو کرد.
پایان نشست «رافائل گروسی» و «اسلامی» + متن بیانیه
یکشنبه 1400/06/21 ساعت 13:20
پایان نشست «رافائل گروسی» و «اسلامی» + متن بیانیه
نشست مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و رئیس سازمان انرژی اتمی با صدور بیانیه ای مشترک پایان یافت.
استقبال رئیس جمهور ایران از الکاظمی
یکشنبه 1400/06/21 ساعت 12:32
استقبال رئیس جمهور ایران از الکاظمی
رئیس جمهور ایران به طور رسمی از مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق در ساختمان اجلاس سران استقبال کرد.
سفر گروسی به تهران از نمای نزدیک
یکشنبه 1400/06/21 ساعت 12:27
نورنیوز بررسی کرد؛
سفر گروسی به تهران از نمای نزدیک
سفر جاری مدیرکل آژنس به تهران به منظور انجام رایزنی دو طرف قبل از آغاز به کار نشست آتی شورای حکام صورت گرفته و گمانه‌زنی‌های رسانه‌های غربی در خصوص دستور کار پادمانی سفر گروسی به ایران صحت ندارد.
سفر مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران ارتباطی با 
محدودیت‌های اعمال شده برای آژانس ندارد
شنبه 1400/06/20 ساعت 23:13
سفر مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران ارتباطی با محدودیت‌های اعمال شده برای آژانس ندارد
سفر مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران هیچ ربطی به محدودیت‌های اعمال شده برای آژانس در دسترسی به تصاویر دوربین های مراکز اتمی ندارد.
هیچ قطع‌نامه‌ای علیه ایران در دستور کار نشست آتی شورای حکام آژانس نیست
شنبه 1400/06/20 ساعت 22:48
اختصاصی نورنیوز؛
هیچ قطع‌نامه‌ای علیه ایران در دستور کار نشست آتی شورای حکام آژانس نیست
اخبار رسیده به «نورنیوز» حاکی از آن است که بر خلاف برخی گمانه‌زنی‌های رسانه‌های غربی مبنی بر احتمال صدور قطع‌نامه ضد ایرانی در نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اساسا چنین موضوعی در دستور کار این نشست نیست.
چه کسی مانع واردات گسترده واکسن در دولت قبل شد؟
شنبه 1400/06/20 ساعت 18:47
نورنیوز بررسی کرد؛
چه کسی مانع واردات گسترده واکسن در دولت قبل شد؟
اینکه بعضا گفته می‌شود «نگذاشتند دولت قبل واکسن بخرد» کاملا عاری از حقیقت است، زیرا در دولت جدید شخص آیت‌الله رئیسی در تماس با رئیس جمهور چین درخواست خرید ۹۰ میلیون دوز واکسن را مطرح کرد و با پذیرش «شی جین پینگ» روند واردات واکسن «سینوفارم» به یک باره متحول شد.
ضرورت‌های قانونی ابطال شناسنامه افراد متوفی
شنبه 1400/06/20 ساعت 11:02
نورنیوز بررسی کرد؛
ضرورت‌های قانونی ابطال شناسنامه افراد متوفی
پس از فوت یک شخص، ابطال کلیه‌ مدارک هویتی او بر مبنای صدور گواهی رسمی ضروری بوده و انجام آن برای طی سایر مراحل قانونی الزامی است.
صدرالحسینی: داعش در افغانستان با طراحی آمریکایی‌‌ها فعالیت می‌کند
سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 12:40
صدرالحسینی: داعش در افغانستان با طراحی آمریکایی‌‌ها فعالیت می‌کند
پس از چهل سال جنگ و خونریزی در افغانستان طالبان بدون هیچ گونه مقاومتی از سوی مردم افغانستان و یا ارتش این کشور توانست به طور کامل افغانستان را دوباره تحت کنترل خود در بیاورند تنها ولایتی که هنوز تحت کنترل طالبان نیست پنجشیر است.
نشست بغداد و چارچوب‌هایی برای امنیت جمعی
چهارشنبه 1400/05/27 ساعت 18:14
نورنیوز بررسی کرد؛
نشست بغداد و چارچوب‌هایی برای امنیت جمعی
راهکار به نتیجه رسیدن نشست بغداد، اراده و رویکرد واقعی حاضران برای همگرایی و انسجام برای حل بحران‌های منطقه بدون دخالت خارجی است تا اجماعی سراسری برای پایان دادن به دخالت‌های آمریکا در منطقه، مبارزه با رژیم صهیونیستی و تروریسم و پایان جنگ یمن و نیز حمایت قاطع از لبنان برای خروج از بن‌بست صورت پذیرد.
پیوستن قریب‌الوقوع ایران به پیمان شانگهای
چهارشنبه 1400/05/20 ساعت 19:36
اختصاصی نورنیوز؛
پیوستن قریب‌الوقوع ایران به پیمان شانگهای
بنابر اخبار رسیده به «نورنیوز»؛ با دعوت رسمی تاجیکستان به عنوان رئیس دوره‌ای سازمان همکاری‌های شانگهای از ایران برای حضور در نشست سالیانه سورای سران این پیمان، آیت‌الله رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران شهریورماه سال جاری در این نشست حضور خواهد یافت.
نظرات

آخرین اخبار
مقام مسئول در مجلس: نظر مشاوران رئیس لزوما اعلام موضع رئیس مجلس نیست
واکنش نخست وزیر پاکستان به تمدید آتش‌بس از سوی ترامپ
رسانه‌های عبری: تمدید آتش‌بس با ایران «هدیه» ترامپ به نتانیاهو و اسرائیل است
در صورت هر گونه اقدام علیه ایران، آماده هجوم به اهداف از پیش تعیین شده هستیم
هشدار جنبش نجباء؛ نبرد آینده متفاوت خواهد بود
اعلام نرخ جدید عوارض واردات گوشت قرمز
نرخ خرید گندم 48 هزار و500 تومان تعیین شد
وزیر آموزش و پرورش: مدارس همچنان غیر حضوری است
ترامپ آتش بس با ایران را تمدید کرد
ایران: حمله به کشتی «توسکا» نقض صریح و اساسی آتش‌بس 8 آوریل است
کشتی‌گیر ترک رکورد زد
حاجی‌بابایی: مذاکره در سایه تهدید امکان‌پذیر نیست
پاسخ موشکی حزب‌الله به نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی
کشف استارلینک در یک واحد تجاری در تهران
ایروانی تاکید کرد: لغو محاصره دریایی شرط آغاز مجدد مذاکرات است
بیرانوند: به‌دلیل علاقه شخصی در تجمعات شبانه شرکت می‌کنم
تاکید ولید جنبلاط بر بازگشت به توافق آتش‌بس با فرمول جدید
قیام علیه استبداد رسانه‌ای جهان، از تونل‌های غزه تا انیمیشن‌های لگویی
مرور وضعیت پرسپولیس در جلسه آنلاین اوسمار و حدادی
تنگه هرمز برگ برنده اصلی ایران در مذاکرات با آمریکا
سفارت ایران در اتریش: اظهارات جدید اتحادیه اروپا رقت‌انگیز است
افزایش بی‌سابقه قیمت برق در آمریکا
سی ان ان: ذخایر موشکی ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران کاهش یافته است
سردار موسوی: اگر از کشورهای همسایه به ایران حمله شود باید با تولید نفت خداحافظی کنند
آیا ژاپن به ابزار جدید آمریکا در بحران‌ها تبدیل می‌شود؟
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
شکستن محاصره دریایی آمریکا از سوی 34 نفتکش مرتبط با ایران
ارتش لبنان: خاک لبنان را پس می گیریم
عراقچی: ایران می‌داند چگونه با محدودیت‌ها مقابله و از خود دفاع کند
اذعان ترامپ به نگرانی از متغیر «زمان» به نفع ایران
شرط هیات ایرانی برای رفتن به اسلام آباد چیست؟
راهزنی دریایی دوباره ارتش تروریستی آمریکا در اقیانوس
تأکید پزشکیان بر حکمرانی محلی؛ مساجد محور سازماندهی اجتماعی
جزئیات جدیدی از زمان اجرای مرحله سوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان
ماجرای اعدام 8 زن ایرانی چه بود؟
تمرینات تیم فوتبال استقلال تعطیل شد
قیمت نفت برنت صعودی شد
اتحادیه اروپا: برگزاری دور دوم مذاکرات اسلام‌آباد ضروری است
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 1 اردیبهشت 1405
برپایی دومین تمرین تاکتیکی ملی‌پوشان زیر نظر قلعه‌نویی
پنیر سر تله موش رایگان است اما مرگبار!
بقائی: تاکنون تصمیمی برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد گرفته نشده است
پیام رهبر انقلاب به اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
چین: ادعای آمریکا دروغ است
خلافی 350 میلیونی یک پژو 405 در ابهر!
پکن: زیاده خواهی آمریکا علت اصلی بن بست در مذاکرات با ایران است
واکنش بی‌ادبانه ترامپ به جدایی تیم کوک از شرکت اپل
افزایش حقوق در برخی واحدها توافقی شد+ جزئیات
روسیه: اوضاع پیرامون مذاکرات ایران -آمریکا دائما در حال تغییر است
عامل تیراندازی در رومشکان دستگیر شد