×
سیاسی
شناسه خبر : 75288
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/06/16 ساعت 15:18
یادآوری چند نکته مهم به وزیر خارجه بریتانیای صغیر

نورنیوز بررسی کرد؛

یادآوری چند نکته مهم به وزیر خارجه بریتانیای صغیر

گرچه مواضع دومینیک راب را می‌توان فاز جدیدی از سرکیسه کردن سران سعودی ارزیابی کرد، اما نمی‌تواند پوششی برای فراری دادن لندن از شکست در برابر مقاومت مردمی یمن پس از 7 سال جنایت و کودک‌کشی باشد و بهتر است او هم مانند همکارش والاس از توهم کبیر بودن خارج شده و به صغیر بودن بریتانیا ایمان بیاورد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: پس از آنکه یمنی‌ها در عملیات جدیدشان تأسیسات وابسته به «آرامکو» در «رأس التنوره» در منطقه «الدمام» در شرق عربستان را با هشت پهپاد صماد 3 و موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» هدف قرار دادند، وزیر خارجه انگلیس اتهاماتی را علیه ایران مطرح کرد.  

«دومینیک راب» ضمن محکوم کردن این حملات مدعی شد: این رفتار بی‌پروا توسط حوثی‌ها که توسط ایران تسهیل شده، شهروندان بی‌گناه را تهدید کرده و مانع از تلاش‌ها به سوی ثبات منطقه‌ای می‌شود!!

مواضع و ادعاهای راب از چند زاویه قابل توجه است:

نخست؛ هفته‌های اخیر انگلیس به همراه دیگر اشغال‌گران افغانستان در یک رسوایی بزرگ مجبور به فرار از این کشور پس از 20 سال شد حال آنکه رسما اعلام کرد که لندن گزینه‌ای جز مذاکره با طالبان و کسب اجازه آنها برای خروج نیروهایش از فرودگاه کابل ندارد. 

دوم؛ انگلیسی‌ها که با ادعای بشردوستی و مبارزه با تروریسم وارد افغانستان شده بودند چیزی جز کشتار و آواره‌سازی میلیون‌ها شهروند افغان از خود به جای نگذاشتند و حتی مانند آمریکایی‌ها از انتقال مزدوران خود از افغانستان خودداری کردند. 

سوم؛ فرار حقارت‌آمیز انگلیسی‌ها زمانی آشکارتر می‌شود که پایگاه دیلی استار نوشت؛ نیرو‌های ویژه انگلیس در افغانستان با حیله‌گری و استفاده از لباس سنتی زنان افغانستان توانستند از ایست‎های بازرسی‌ طالبان برای رسیدن به کابل عبور کنند.

چهارم؛ پس از ادعای بدون سند و مدرک چندی پیش صهیونیست‌ها درباره حمله ایران به یک کشتی اسرائیلی در دریای عمان، مدیریت این جوسازی ضد ایرانی را انگلیس و آمریکا به عهده گرفتند و راب و بلینکن ایران را تهدید به پاسخ متقابل کردند. این گزافه‌گویی‌ها البته با عقب‌نشینی واشینگتن نهایتا تبدیل به یک رسوایی برای لندن شد.

پنجم؛ راب در حالی از جان شهروندان سخن می‌گوید که نه تنها یمنی‌ها برخلاف رژیم سعودی هرگز مراکز انسانی را هدف قرار نداده‌اند بلکه این لندن بوده که در 7 سال گذشته با فروش حدود 17 میلیارد پوند اسلحه و ابزار شکنجه به ائتلاف سعودی شریک کشتار مردم یمن بوده و نمی‌تواند با جوسازی علیه ایران این جنایات را بپوشاند.

ششم؛ وزیر خارجه انگلیس با متهم‌سازی ایران در حالی به زعم خود سعی در اهمیت‌زدایی از توان بومی دفاعی یمنی‌ها برای کم‌رنگ افتضاح شکست‌های پی در پی محور ضد یمن دارد که «بن والاس»وزیر دفاع این کشور رسما به تزلزل جهانی بریتانیا اذعان کرده و در واکنش به فرار کشورش از افغانستان گفته؛ وقت آن است که مردم انگلیس نگاهی واقع‌گرایانه به جایگاه بریتانیا در دنیا داشته باشند، چون آشکار است که بریتانیا ابرقدرت نیست!

بر این اساس؛ گرچه مواضع دومینیک راب را می‌توان فاز جدیدی از سرکیسه کردن سران سعودی ارزیابی کرد، اما نمی‌تواند پوششی برای فراری دادن لندن از شکست در برابر مقاومت مردمی یمن پس از 7 سال جنایت و کودک‌کشی باشد و بهتر است او هم مانند همکارش والاس از توهم کبیر بودن خارج شده و به صغیر بودن بریتانیا ایمان بیاورد.  

انگلیس همان‌طور که به همراه‌ اربابش آمریکا پس از 20 سال اشغال‌گری مجبور به فرار از افغستان شد، در نهایت نیز مجبور به فرار از یمن خواهد شد و در این میان این سران سعودی هستند که باید از آنچه در افغانستان رخ داد درس عبرت گرفته و آینده خود را به غرب گره نزنند.

 


نظرات

آخرین اخبار
چرا روز خود را باید با آب ولرم شروع کنیم؟
هوش مصنوعی به کمک نابینایان آمد؛ دیدن چهره و اشیا با فناوری جدید
تفاوت درد عصبی و استخوانی در زانو؛ این 5 علامت کلیدی را بشناسید
راز عمر طولانی فاش شد: ورزش قدرتی + هوازی
کشف غیرمنتظره خانه مجلل 1800 ساله زیر مدرسه
قدردانی از نقش پاکستان در میانجی گری/پیگیری افزایش تجارت 10 میلیارد دلاری دوجانبه
دیپورت عکاس تیم ملی عراق از آمریکا!
نماینده جمهوری‌خواه: وعده های ضدجنگ ترامپ کافی نیست!
جهش 80 درصدی نرخ حمل کانتینری پس از آغاز جنگ سوم
افزایش مخالفت افکار عمومی آمریکا با سیاست‌های ضدایرانی دولت
سفر قریب الوقوع نخست وزیر عراق به آمریکا
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان + جزئیات و آدرس سایت
پرونده فساد اخلاقی جدید در پلیس اسرائیل فاش شد
دسترسی تل‌آویو به اطلاعات سری پنتاگون
تأکید معاون اول بر وحدت نظر مسئولان در روند مذاکرات
یورش نظامیان اسرائیل به دو روستای جنوب سوریه
تغییرات گسترده در آکادمی استقلال؛ سرمربیان جدید معرفی شدند
چرا پرسپولیس برای بازگشت خارجی‌ها عجله دارد؟
روایت عجیب سفیر اسبق ایران در چین از شکست یک پروژه ملی
فردا؛ روز سرنوشت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی/ در انتظار اجرای عدالت بیمه‌ای
نفوذ «حنظله» به شبکه تروریستی «پژاک»
کماندوی ارتش اسرائیل در لبنان به هلاکت رسید
شنود اسرائیل از مواضع آمریکا درباره ایران
توضیح چمران درباره تداوم رایگان شدن مترو و اتوبوس
اعتراف رسانه اسرائیلی به اهمیت تنگه هرمز در معادلات ایران
خبر خوش برای هواداران سرخ؛ پرسپولیس با مدیریت آقا کریم به میدان برمی‌گردد
واکنش یوسف پزشکیان به موج جدید شایعات: با نسبت‌دهندگان دروغ برخورد کنید
اخراج کامل؛ تصمیم نهایی عراق برای تروریست‌های ضدایرانی
ادامه دومینوی استعفا در واشنگتن؛ هوش مصنوعی کاخ سفید بدون متولی ماند
اختلال در یکی از مهم‌ترین اپلیکیشن‌های مالی اسرائیل؛ احتمال هک قوت گرفت
فرمانده ارتش لبنان راهی پاکستان شد
بلژیک تونس را با خاک یکسان کرد؛ آماده‌باش به یوزها
هشدار یمن به اسرائیل درباره ادامه حملات به لبنان
پرونده شکنجه دو دختر سنندجی به دادگاه رسید
نارضایتی از صدراعظم آلمان به اوج رسید
5 نیروگاه جدید وارد مدار برق تهران می‌شود
حماس: رژیم صهیونیستی به دنبال فروپاشی آتش‌بس است
تیم ملی فوتبال ایران عازم مکزیک شد
مخالفت دوباره رهبر واتیکان با جنگ واشنگتن و ایران
هگست:اروپا با تهاجم ایدئولوژیک روبروست
آمادگی مسکو برای نوسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ
جوانان ایران با 18 مدال در قایقرانی آسیا خوش درخشیدند
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
جنایت جدید صهیونیست‌ها با بمباران چادرهای آوارگان در شهر غزه
نورنما | تایم لپس بی نظیر مقارنه سایه دماوند و ماه
بازگشت ترامپ به میز تجارت در چین؛ نوامبرِ داغ در راه است
پیمان دوباره امیرحسین قیاسی با ایران: تحت هر شرایطی طرف وطنم ایستاده‌ام
ایران به برجام وفادار بود، واشنگتن بازی را به هم زد
تکل سیاسی آمریکا روی پای جام جهانی
از کالابرگ و شارژ کارت امید مادران تا تسویه مطالبات گندم