×
فرهنگی
شناسه خبر : 75182
تاریخ انتشار : شنبه 1400/06/13 ساعت 14:59
کتاب‌خوان‌ها، از کدام فواید سلامتی آن بهره می‌برند؟

کتاب‌خوان‌ها، از کدام فواید سلامتی آن بهره می‌برند؟

اگر برای بیاد آوردن اسم آخرین کتابی که خوانده‌ اید دچار تردید شدید پس احتمالا از فواید خواندن کتاب برای ارتقای سلامت نیز بی خبرید!

نورنیوز-گروه اجتماعی: زیاد شنیده ایم که مطالعه بر توانایی های ذهنی، روحیات و احساسات تاثیرات شگفت انگیزی دارد. اینطور ثابت شده که مطالعه فعالیتی است که اثرات مفیدی روی جنبه های مختلف سلامت دارد.
در اینجا خواهید فهیمد که چرا خواندن کتاب می تواند بهترین تصمیم برای افزایش سلامت و کیفیت زندگی شما باشد:


کتاب خوان ها زندگی شادتری دارند:

 مطالعات محققان دانشگاه لیورپول ثابت کرده که کتاب خواندن باعث افزایش شادی در زندگی می شود. در حقیقت کسانی که در هفته 30 دقیقه مطالعه می کنند، زندگی شادتر، رضایتمندی بیشتر و سطح روابط اجتماعی قوی تری دارند.

کتاب‌خوان ها، کمتر افسرده هستند: خواندن کتاب خود عاملی برای جلوگیری از افسردگی و حتی زوال عقل مرتبط با سن است. تنها ۵ دقیقه کتاب خواندن کافی است تا ضربان قلب و تنش فیزیکی تان آرام گیرد. بنابراین هر زمانی که احساس استرس و بی قراری داشته اید، بهتر است که کتابی را به دست بگیرید و بخوانید.


کتاب خوان ها تحمل و همدلی بیشتری دارند:

مطالعات ثابت کرده افزایش عملکرد ذهنی ناشی از کتاب خواندن و مطالعه، منجر به احترام بیشتر به سایرین، تحمل دیگر فرهنگ ها و عقاید و صبر بیشتر در بحث ها و تعاملات اجتماعی و شنیدن دیدگاه ها می شود.
کتاب خوان ها کمتر دچار دردهای مزمن می شوند: مطالعات تجربی نشان داده کسانی که علاقه مند به خواندن کتاب هستند، کتاب را با صدای بلند می خوانند و یا به خواندن شعر گرایش دارند، کمتر دچار دردهای فیزیکی مزمن می شوند. ضمن دردهای جسمی ناشی از تنش های احساسی مانند افسردگی و انزوا در این افراد کمتر است.


کتاب خوان ها متمرکزترند:

کتاب خواندن تمرکز بالایی می خواهد. شاید در ابتدا برایتان سخت باشد که ساعت ها بنشینید و کتاب تان را به دست بگیرید و بخوانید اما پس از مدتی این کار برایتان لذت بخش خواهد شد و به شما آرامش می دهد. کتاب می تواند شما را از جهان واقعی و بیرونی تان جدا کند و در جهان خیالی دیگری فرو برد که همین کار موجب بالا بردن تمرکزتان می شود.
کتاب خوان ها خواب با کیفیت تری دارند: ثابت شده است که مطالعه یکی از موثرترین راه ها برای آرامش و آمادگی برای خواب می باشد. نور موبایل و تلویزیون به مغز می گویند که اکنون زمان بیدار شدن است در حالی که خواندن کتاب در نور کم تاثیر کاملا متفاوتی دارد زیرا مغز تشخیص می دهد که اکنون زمان استراحت است.


کتاب خوان ها کم استرس ترند:

زمانی که استرس دارید ترجیح می دهید چه کارهایی انجام دهید؟ پیاده روی کنید؟ یا موسیقی گوش دهید؟ محققان دانشگاه ساسکس اطمینان داده اند که در مواقع استرس باید مطالعه کرد. تحقیقاتی که انجام داده اند نشان داده است که مطالعه در مقایسه با موسیقی، پیاده روی و حتی قهوه بهترین روش برای غلبه به استرس است. افرادی که مورد آزمایش قرار گرفته بودند با مطالعه به مدت 6 دقیقه توانسته بودند استرس خود را کاهش دهند.


اخبار مرتبط
بهترین‌ کتاب‌های ژانر علمی تخیلی برای کودک و نوجوان
سه‌شنبه 1400/06/23 ساعت 12:17
بهترین‌ کتاب‌های ژانر علمی تخیلی برای کودک و نوجوان
طبق تحقیقاتی که در دنیا صورت گرفته است ژانر علمی-تخیلی جزء ژانرهای پرطرفدار دنیاست و تقریبا 90درصد نوجوانان به این جنس رمان‌ها علاقه دارند و اهمیت‍‌شان زمانی مشخص می‌شود که می‌بینیم این‌گونه‌ داستانی، تاثیر اثبات‌شده شگفت‌انگیزی بر خلاقیت کودکان و نوجوانان دارد.
کدام کتاب‌ها به بیشترین زبان زنده دنیا ترجمه شده‌اند؟
شنبه 1400/06/13 ساعت 10:28
کدام کتاب‌ها به بیشترین زبان زنده دنیا ترجمه شده‌اند؟
اندیشمندان و نویسندگان ایرانی، افکار خود را در قالب کتاب‌های خود دوزبانه و یا صرفا به زبان عربی به یادگار می‌گذاشتند. بنابراین این صنعت در ایران قدمت تاریخی زیادی دارد. امروزه اما با رشد صنعت چاپ این اتفاق جان و رنگ بیشتری به خود گرفته و در مدت کوتاهی کتاب‌ها به زبان‌های گوناگون ترجمه می‌شوند و در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرند. کتاب‌های مذهبی به نسبت دیگر کتب، به زبان‌های بیشتری ترجمه شده است و انجیل، کتاب مقدس مسیحیان در صدر جدول قرار دارد.
چرا افغانستان برای ایران مهم است؟
چهارشنبه 1400/06/10 ساعت 10:42
امیر هاشمی مقدم
چرا افغانستان برای ایران مهم است؟
در کتاب «چرا افغانستان برای ایران مهم است؟» تلاش کرده‌ام ابتدا یک آسیب‌شناسی در زمینه روابط دو کشور در سه حوزه فرهنگی، سیاسی-امنیتی و اقتصادی انجام داده و سپس پیشنهادهایی در راستای توسعه این روابط مطرح کند.
نظرات

آخرین اخبار
آنچلوتی خطاب به برزیلی‌ها: 4 سال دیگر می‌مانم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون جمعه 1 اسفند+ جدول پخش
افزایش نگرانی درخصوص تنگه هرمز قیمت نفت را بالا برد
اعلام برنامه زمان‌بندی بازی‌های دوستانه حریف ایران در جام جهانی
پاسخ ایران در واکنش به تهدیدات آمریکا: در صورت تجاوز قاطعانه پاسخ خواهیم
در زمان روزه‌داری می‌توان خون اهدا کرد؟
وقوع حادثه درمحور شاهین‌شهر/ یک 405 واژگون شد
گروسی: در مذاکرات میان ایران و آمریکا یک احساس قطعیت وجود دارد
دیدار ولیعهد عربستان با سناتور آمریکایی پیرامون تحولات منطقه
افزایش 40 درصدی حضور دانش آموزان در المپیادها
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 1 اسفند ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی؛ چالوس یک‌طرفه می‌شود
پایتخت‌نشینان در بهمن ماه چند روز هوای قابل قبول تنفس کردند؟
واردات روغن افزایش یافت
در صورت عدم توافق با ایران اتفاقات بسیار بدی برای آنها خواهد افتاد
ساپینتو ماندنی شد
دانمارک مدعی شد: یک کشتی با پرچم ایران را توقیف کردیم
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی