×
سیاسی
شناسه خبر : 75134
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1400/06/11 ساعت 09:06
تخلیه 3 پایگاه از 13 پایگاه نظامی آمریکایی در سوریه یعنی؟

تخلیه 3 پایگاه از 13 پایگاه نظامی آمریکایی در سوریه یعنی؟

تخلیه 3 پایگاه از 13 پایگاه نظامی آمریکا در سوریه بدان معناست که مقاومت ضد آمریکایی در منطقه روز بروز به هدف اصلیش یعنی اخراج کامل آمریکا از منطقه نزدیک و نزدیکتر می‌شود.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: یک منبع مطلع نظامی در سوریه به «العالم» خبر داد آمریکا 3 پایگاه نظامی خود را در سوریه تخلیه کرده است.

- در حالی که دیروز سه شنبه آخرین سرباز آمریکایی از افغانستان خارج و به تعبیری دقیق‌تر اخراج شد بناست این پروژه در پایان سال جاری میلادی در عراق نیز نهایی شود. در این میان انتشار خبر تخلیه 3 پایگاه از 13 پایگاه نظامی آمریکا در سوریه بدان معناست که مقاومت ضد آمریکایی در منطقه روز بروز به هدف اصلیش یعنی اخراج کامل آمریکا از منطقه نزدیک و نزدیکتر می‌شود.

- در اینکه نام عقب نشینی‌های آمریکا از منطقه شکست گذاشته شود و یا تغییر استراتژی بنظر می‌رسد نگاهی به نامه اخیر 90 ژنرال آمریکایی بازنشسته به بایدن راهگشا باشد. این ژنرال‌ها خطاب به بایدن آورده اند: با این شکل از فرار اعتبار آمریکا نزد متحدانش لطمه ای جبران ناپذیر خواهد خورد.

- در حالی که مقاومت مردم افغانستان در اخراج آمریکاییان 20 سال زمان برد انتظار آن است که مقاومت مردم سوریه علی رغم فشارهای متعدد و از جمله تحریم‌های موسوم به سزار در مدت زمانی نصف آن زمان صورت تحقق بخود بگیرد و به نتیجه برسد.

- در صورت تکمیل عقب نشینی بنظر بازندگان اساسی میدان فتنه در سوریه کردهای شمال این کشور باشند که با طناب پوسیده آمریکا به میدان دشمنی با نظام و مردم سوریه رفتند. کردهای سوریه پیش از این یکبار طعم رها شدگی از سوی آمریکا را در خلال دوران ترامپ احساس کرده بودند اگر چه ترامپ بعد از مدت کوتاهی از موضع خود مبنی بر عقب نشینی از سوریه بازگشت کرد.

- دیگر بازندگان میدان سوریه آن دسته از کشورهای منطقه هستند که هر کدام در حد وسع و توان خود کوشیدند تا سوریه را اولاً ازجامعه عرب جداسازند و ثانیاً نظام قانونی آن را در خدمت آمریکا، اسرائیل و غرب در آورند.

- عقب نشینی از سوریه و البته عراق بعد از سالیان طولانی اشغال، یقیناً بیش از عقب نشینی آمریکا از افغانستان برای بایدن توام با مخالفت‌های داخلی باشد. بایدن باید در شرایط جدید پاسخگوی همه انتقادات بحقی باشد که هم در داخل آمریکا و هم خارج از آن بدنبال دلیلی قانع کننده برای اشغال این کشورها طی سنوات طولانی می‌گردند. طبعاً بایدن باید خود را برای پاسخگویی به سوالاتی با تاریخی حداقل 20 ساله در خصوص سیاست خارجی اسلاف خود آماده کند.

- علی‌رغم آنچه گذشت بنظر می‌رسد زمان برای قضاوت در خصوص رفتار آمریکاییان در سوریه همچنان زود است. اساسی ترین دلیل این مساله، هم وجود رژیم صهیونیستی در محاصره سوریه، لبنان و فلسطین از یکسو و تعهد سنتی آمریکا به تامین امنیت این رژیم از دیگر سو است.

 


اخبار مرتبط
جیغ‌های مضحک «بِنِت» در نیویورک یادآور نمایش‌های نتانیاهو!
سه‌شنبه 1400/07/06 ساعت 19:23
نورنیوز بررسی کرد؛
جیغ‌های مضحک «بِنِت» در نیویورک یادآور نمایش‌های نتانیاهو!
جیغ‌های بنفش نخست‌وزیر تازه‌کار صهیونیست‌ها و جوسازی‌های ضد ایرانی او نه برگرفته از قدرت و توان این رژیم که متاثر از بحران‌های شدید داخلی و خارجی آنها و ترس از نابودی است.
حکومت اقلیم مسئول تحرکات صهیونیستی در کردستان عراق
یکشنبه 1400/07/04 ساعت 12:31
حکومت اقلیم مسئول تحرکات صهیونیستی در کردستان عراق
الکعبی نشست اربیل را اقدامی سفارشی و بی ارزش از سوی برخی افراد ناموجه و خیانتکار برای سازش با اسرائیل خواند.
خودزنی با کارناوال صهیونیستی در اربیل
یکشنبه 1400/07/04 ساعت 10:08
هادی محمدی
خودزنی با کارناوال صهیونیستی در اربیل
به‌دنبال فعال کردن گروهک‌های ضدانقلاب کردی در مرز‌های غربی ایران که با هدایت پایگاه الحریر انجام می‌شد، در کنار اولین ضربات نظامی علیه این گروهک‌ها، از زبان رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح ایران هشداری جدی برای پاسخگویی اقلیم کردستان عراق و حکومت عراق و ضرورت تخلیه فوری الحریر صادر شد که اعلام تخلیه زودهنگام این پایگاه توسط امریکایی‌ها، حاکی از درک واقعی آن‌ها از هشدار ایران است.
#نور_ویدئو| بِنت در جستجوی فرد مطمئن برای ریاست شاباک!
یکشنبه 1400/06/28 ساعت 13:48
#نور_ویدئو| بِنت در جستجوی فرد مطمئن برای ریاست شاباک!
#نور_ویدئو| بِنت در جستجوی فرد مطمئن برای ریاست شاباک!
جهاد اسلامی: مقاومت تسلیم فشارهای رژیم صهیونیستی نمی‌شود
دوشنبه 1400/06/15 ساعت 12:36
جهاد اسلامی: مقاومت تسلیم فشارهای رژیم صهیونیستی نمی‌شود
یک عضو جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد که مقاومت تسلیم فشارهای رژیم صهیونیستی نخواهد شد.
تل‌آویو کشته شدن مدیر سابق برنامه فضایی رژیم صهیونیستی را تائید کرد
دوشنبه 1400/06/15 ساعت 11:46
تل‌آویو کشته شدن مدیر سابق برنامه فضایی رژیم صهیونیستی را تائید کرد
در زمان وقوع این اتفاق رسانه‌های رسمی اسرائیل سعی کردند این خبر را بایکوت کنند، با این وجود کاربران شبکه‌های اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی این موضوع را به انتقام ایران در برابر ترور شهید فخری‌زاده نسبت داده بودند.
درس مهم افغانستان برای اروپا
یکشنبه 1400/06/14 ساعت 16:55
نورنیوز بررسی کرد؛
درس مهم افغانستان برای اروپا
دوری از ناتو و آمریکا و تشکیل ارتش مستقل گرچه می‌تواند گام اول و لازم اروپا برای رسیدن به امنیت باشد اما قطعا گام کافی نیست و تا زمانی که «اراده استقلال از حکمرانی آمریکایی» در میان سران اروپا به وقوع نپیوندد، «تحقق امنیت» برای آنها سرابی بیش نخواهد بود.
ویروس پگاسوس در کمین بغداد
شنبه 1400/06/13 ساعت 17:07
ویروس پگاسوس در کمین بغداد
بازتاب پرسر و صدای ناشی از رسوایی برنامه جاسوسی پگاسوس اسرائیل که باعث خرابی هزاران حساب کاربری و نابودی اطلاعات مختلف کاربران در فضای مجازی شد به احتمال زیاد در آینده با عواقب بدتر و بیشتری همراه خواهد بود.
حقایقی درباره ادعاهای مکرون در حمایت از بغداد
سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 14:34
نورنیوز بررسی کرد؛
حقایقی درباره ادعاهای مکرون در حمایت از بغداد
مروری بر سوابق فرانسه نشان می‌‌دهد که این کشور نیز مانند سایر سلطه‌گران و استعمارگران نه تنها به دنبال امنیت سایر کشورها نبوده‌ بلکه خود مخل امنیت و حتی عامل نسل‌کشی بوده که نمونه آن را می‌توان در روآندا و افغانستان مشاهده کرد.
عطوان: دمینوی شکست آمریکا در منطقه غرب آسیا آغاز شده است
سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 13:22
عطوان: دمینوی شکست آمریکا در منطقه غرب آسیا آغاز شده است
نویسنده سرشناس عرب: امروز شکست تحقیر آمیز آمریکا با خروج آخرین سرباز این کشور از افغانستان تکمیل شد
صدرالحسینی: داعش در افغانستان با طراحی آمریکایی‌‌ها فعالیت می‌کند
سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 12:40
صدرالحسینی: داعش در افغانستان با طراحی آمریکایی‌‌ها فعالیت می‌کند
پس از چهل سال جنگ و خونریزی در افغانستان طالبان بدون هیچ گونه مقاومتی از سوی مردم افغانستان و یا ارتش این کشور توانست به طور کامل افغانستان را دوباره تحت کنترل خود در بیاورند تنها ولایتی که هنوز تحت کنترل طالبان نیست پنجشیر است.
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
جمعه 1400/06/05 ساعت 04:24
اختصاصی «نورنیوز»؛
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
رئیس‌جمهور عراق گفت: برخی تصور کرده‌اند که نشست بغداد ممکن است بستری برای تداوم حضور نیروهای خارجی در عراق باشد، اما این خلاف واقع است و مطابق آنچه در مذاکرات با کاخ سفید به جمع‌بندی رسیده‌ایم، نظامیان آمریکایی طبق برنامه و در زمان مقرر عراق را ترک خواهند کرد.
نشست بغداد و چارچوب‌هایی برای امنیت جمعی
چهارشنبه 1400/05/27 ساعت 18:14
نورنیوز بررسی کرد؛
نشست بغداد و چارچوب‌هایی برای امنیت جمعی
راهکار به نتیجه رسیدن نشست بغداد، اراده و رویکرد واقعی حاضران برای همگرایی و انسجام برای حل بحران‌های منطقه بدون دخالت خارجی است تا اجماعی سراسری برای پایان دادن به دخالت‌های آمریکا در منطقه، مبارزه با رژیم صهیونیستی و تروریسم و پایان جنگ یمن و نیز حمایت قاطع از لبنان برای خروج از بن‌بست صورت پذیرد.
نظرات

آخرین اخبار
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
آغاز موج سی وهشتم عملیات وعده صادق 4/شریان‌های زیرساختی پایگاه آمریکایی‌ها هدف قرار گرفتند
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
خسارت‌های حمله آمریکا و اسرائیل بر چهره «تالار اشرف» + تصاویر
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد