×
سیاسی
شناسه خبر : 75121
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/06/10 ساعت 11:11
حکیم: مهم‌ترین هدف ما اخراج نیروهای آمریکایی از خاک عراق است

حکیم: مهم‌ترین هدف ما اخراج نیروهای آمریکایی از خاک عراق است

رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت:عراق در برابر مرحله سیاسی جدید و وضعیت منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای تازه‌ای است و دیگر کشوری نیست که کسانی بدون اجازه در آن تردد کنند یا حاکمیتش را نادیده بگیرند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: رهبر جریان حکمت ملی عراق، در مراسم رونمایی از برنامه انتخاباتی «ائتلاف نیروهای حکومت ملی» (تحالف قوى الدوله الوطنیه) در استان بابل عراق، تأکید کرد که مردم عراق امروز خواستار حکومتی مقتدر، مستقل، باثبات و شکوفا هستند که تابع خواست دیگر کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای نباشد و به تحقق خواسته‌ها و آمال ملتش بیندیشد.

وی با اشاره به ورود عراق به مرحله جدید گفت: عراق در برابر مرحله سیاسی جدید و وضعیت منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای تازه‌ای است و دیگر کشوری نیست که کسانی بدون اجازه در آن تردد کنند یا حاکمیتش را نادیده بگیرند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق پیش گرفتن روش اعتدال و ثبات سیاسی و دور نگه داشتن عراق از محوربندی‌های منطقه‌ای و تقویت حاکمیت ارضی عراق با خروج نیروهای خارجی و در رأس آنها نیروهای آمریکایی، در چارچوب زمانی مشخص را از مهم‌ترین اهداف «ائتلاف نیروهای حکومت ملی» در بخش سیاست خارجی عنوان کرد.

حکیم در ادامه تشریح برنامه‌های انتخاباتی ائتلاف خود در بخش سیاست خارجی عنوان کرد: از اهداف این ائتلاف تلاش برای از میان بردن بحران‌ها و حل و فصل همیشگی پرونده‌های بلاتکلیف در روابط خارجی عراق و از همه مهم‌تر مسئله آب‌های مشترک و ترسیم مرزها و نقض حاکمیت ارضی عراق براساس اصول احترام متقابل و منافع مشترک و امنیت پایدار است.

وی تقویت روند تحکیم اقتدار حکومت و اجرای قانون در مورد همگان و انحصار سلاح به دست حکومت و تقویت دستگاه‌های امنیتی و نظامی و حشد الشعبی را از دیگر اهداف این ائتلاف برشمرد.

رهبر ائتلاف نیروهای حکومت ملی تأکید کرد که این ائتلاف به مسائل جهان عرب و جهان اسلام به خصوص مسئله فلسطین اهتمام جدی دارد.

حکیم همچنین ادامه یافتن مطالبه‌گری مردم و جوانان با مشارکت گسترده در انتخابات را موجب رسیدن عراق به ساحل امن و تشکیل حکومتی که کرامت شهروندان را تحقق بخشد و جایگاه عراق را بازیابد دانست.


اخبار مرتبط
حکیم: انقلاب اسلامی ایران معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داد
جمعه 1401/11/21 ساعت 15:34
در جشن انقلاب در بغداد؛
حکیم: انقلاب اسلامی ایران معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داد
سید عمار حکیم در مراسم گرامیداشت چهل و چهارمین سالروز پیروی انقلاب اسلامی ایران که با حضور خانواده‌های ایرانی مقیم بغداد به میزبانی جریان حکمت ملی عراق برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی ایران معادله‌ها را بر هم زد و روند حوادث در معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داد.
حکیم: جریان صدر و چارچوب هماهنگی گفتگو کنند
شنبه 1401/05/08 ساعت 21:15
حکیم: جریان صدر و چارچوب هماهنگی گفتگو کنند
«سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در واکنش به تحولات اخیر عراق و ورود هواداران جریان صدر به ساختمان مجلس گفت: شرایط حساسی که صحنه داخلی عراق تجربه می‌کند بر همگان لازم می‌سازد که به عقل و منطق و گفتگو اولویت دهند و به نفع عراق و ملتش از مواضع خود کوتاه بیایند.
حقایقی درباره ادعاهای مکرون در حمایت از بغداد
سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 14:34
نورنیوز بررسی کرد؛
حقایقی درباره ادعاهای مکرون در حمایت از بغداد
مروری بر سوابق فرانسه نشان می‌‌دهد که این کشور نیز مانند سایر سلطه‌گران و استعمارگران نه تنها به دنبال امنیت سایر کشورها نبوده‌ بلکه خود مخل امنیت و حتی عامل نسل‌کشی بوده که نمونه آن را می‌توان در روآندا و افغانستان مشاهده کرد.
امیرعبداللهیان:  امیدواریم طرف‌های مقابل بر مبنای خرد در میز مذاکره حضور یابند
سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 10:18
امیرعبداللهیان: امیدواریم طرف‌های مقابل بر مبنای خرد در میز مذاکره حضور یابند
وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد که در گفتگو با مذاکره‌کننده ارشد اتحادیه اروپا هشدار داده است که آمریکایی‌ها از ادبیات تهدید هیچ نتیجه‌ای نخواهند گرفت و اگر این ادبیات را ادامه دهند پیام سازنده‌ای برای دولت جدید نیست.
الکاظمی: درباره چگونگی برگزاری مراسم اربعین هنوز تصمیم نگرفته‌ایم
جمعه 1400/06/05 ساعت 04:56
اختصاصی «نورنیوز»؛
الکاظمی: درباره چگونگی برگزاری مراسم اربعین هنوز تصمیم نگرفته‌ایم
نخست‌وزیر عراق گفت: کمیته بهداشت و سلامت دولت در جلسه آینده‌اش درباره چگونگی برگزاری مراسم اربعین و به خصوص در زمینه حضور زائران خارجی تصمیم لازم را خواهد گرفت.
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
جمعه 1400/06/05 ساعت 04:24
اختصاصی «نورنیوز»؛
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
رئیس‌جمهور عراق گفت: برخی تصور کرده‌اند که نشست بغداد ممکن است بستری برای تداوم حضور نیروهای خارجی در عراق باشد، اما این خلاف واقع است و مطابق آنچه در مذاکرات با کاخ سفید به جمع‌بندی رسیده‌ایم، نظامیان آمریکایی طبق برنامه و در زمان مقرر عراق را ترک خواهند کرد.
بازداشت و هلاکت عاملان حمله به دکلهای برق در عراق
شنبه 1400/05/30 ساعت 16:34
سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق اعلام کرد؛
بازداشت و هلاکت عاملان حمله به دکلهای برق در عراق
سخنگوی فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق گفت که نیروهای امنیتی عراق موفق به جلوگیری از حمله به دکل های برق در این کشور شدند و شماری از عاملان این حملات را بازداشت کردند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
اروپا دیوار پهپادی از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌سازد
عراق: ایران بارها تاکید کرده مطلقاً قصد داشتن سلاح هسته‌ای را ندارد
لاریجانی: مقاومت مایه افتخار همه جهان اسلام است
افتتاح حساب جدید برای دارندگان بالای 10 حساب ممنوع شد
هشدار رئیس جمهور مصر: هیچ کس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد
روزنامه عبری: صندلی‌های خالی جلوی نتانیاهو جایگاه اسرائیل را نشان داد
کناره‌گیری حدادی از امور اجرایی پرسپولیس
زلنسکی خواستار موشک‌های تاماهاوک از ترامپ شد
تشکیل پرونده قضایی برای برهم‌زنندگان ‌امنیت روانی جامعه
پزشکیان: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است
واکنش حماس به سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
شهادت دو مأمور پلیس استان مرکزی در درگیری با سارقان مسلح
انفجار در مرکز داده کره‌جنوبی و اختلال در صدها سیستم دولتی + عکس
اسلامی: آژانس باید حملات به مراکز هسته‌ای ایران را محکوم می‌کرد
درخواست ترامپ برای لغو حق شهروندی آمریکا بر اساس تولد
تا آزادی قدس شریف به حمایت از مقاومت ادامه می‌دهیم
وزیر دفاع پاکستان: اسلام آباد برای تنش زدایی بین ایران و آمریکا نقش‌آفرینی می‌کند
جزئیات اصلاح آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان اعلام شد
شناسایی «دولت فلسطین» کافی است؟
چند واقعیت دربارۀ ماشه
عضو ارشد حماس: آمریکا قابل اعتماد نیست
امروز در نرخ طلاق به میانگین جهانی نزدیک شده‌ایم
مهاجرانی: ایران در برابر ظلم سکوت نمی‌کند
واکنش رسانه‌های غربی به رای نیاوردن قطعنامه روسیه و چین
همه احتمالات پیش رو
آزمایش موفق بزرگترین توربین بادی معلق در چین
ایروانی: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید
اسنپ‌بک و تداوم ابهام راهبردی
0-4 | بایرن مونیخ توقف ناپذیر در شب 100 گله شدن کین +خلاصه بازی
ردپای داماد در پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران
غرب در مسیر تشدید تنش؛ فراخوان سفرای ایران از سه کشور اروپایی
X
آگهی تبلیغاتی