×
سیاسی
شناسه خبر : 75121
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/06/10 ساعت 11:11
حکیم: مهم‌ترین هدف ما اخراج نیروهای آمریکایی از خاک عراق است

حکیم: مهم‌ترین هدف ما اخراج نیروهای آمریکایی از خاک عراق است

رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت:عراق در برابر مرحله سیاسی جدید و وضعیت منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای تازه‌ای است و دیگر کشوری نیست که کسانی بدون اجازه در آن تردد کنند یا حاکمیتش را نادیده بگیرند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: رهبر جریان حکمت ملی عراق، در مراسم رونمایی از برنامه انتخاباتی «ائتلاف نیروهای حکومت ملی» (تحالف قوى الدوله الوطنیه) در استان بابل عراق، تأکید کرد که مردم عراق امروز خواستار حکومتی مقتدر، مستقل، باثبات و شکوفا هستند که تابع خواست دیگر کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای نباشد و به تحقق خواسته‌ها و آمال ملتش بیندیشد.

وی با اشاره به ورود عراق به مرحله جدید گفت: عراق در برابر مرحله سیاسی جدید و وضعیت منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای تازه‌ای است و دیگر کشوری نیست که کسانی بدون اجازه در آن تردد کنند یا حاکمیتش را نادیده بگیرند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق پیش گرفتن روش اعتدال و ثبات سیاسی و دور نگه داشتن عراق از محوربندی‌های منطقه‌ای و تقویت حاکمیت ارضی عراق با خروج نیروهای خارجی و در رأس آنها نیروهای آمریکایی، در چارچوب زمانی مشخص را از مهم‌ترین اهداف «ائتلاف نیروهای حکومت ملی» در بخش سیاست خارجی عنوان کرد.

حکیم در ادامه تشریح برنامه‌های انتخاباتی ائتلاف خود در بخش سیاست خارجی عنوان کرد: از اهداف این ائتلاف تلاش برای از میان بردن بحران‌ها و حل و فصل همیشگی پرونده‌های بلاتکلیف در روابط خارجی عراق و از همه مهم‌تر مسئله آب‌های مشترک و ترسیم مرزها و نقض حاکمیت ارضی عراق براساس اصول احترام متقابل و منافع مشترک و امنیت پایدار است.

وی تقویت روند تحکیم اقتدار حکومت و اجرای قانون در مورد همگان و انحصار سلاح به دست حکومت و تقویت دستگاه‌های امنیتی و نظامی و حشد الشعبی را از دیگر اهداف این ائتلاف برشمرد.

رهبر ائتلاف نیروهای حکومت ملی تأکید کرد که این ائتلاف به مسائل جهان عرب و جهان اسلام به خصوص مسئله فلسطین اهتمام جدی دارد.

حکیم همچنین ادامه یافتن مطالبه‌گری مردم و جوانان با مشارکت گسترده در انتخابات را موجب رسیدن عراق به ساحل امن و تشکیل حکومتی که کرامت شهروندان را تحقق بخشد و جایگاه عراق را بازیابد دانست.


اخبار مرتبط
حکیم: انقلاب اسلامی ایران معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داد
جمعه 1401/11/21 ساعت 15:34
در جشن انقلاب در بغداد؛
حکیم: انقلاب اسلامی ایران معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داد
سید عمار حکیم در مراسم گرامیداشت چهل و چهارمین سالروز پیروی انقلاب اسلامی ایران که با حضور خانواده‌های ایرانی مقیم بغداد به میزبانی جریان حکمت ملی عراق برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی ایران معادله‌ها را بر هم زد و روند حوادث در معادلات منطقه‌ای و جهانی را تغییر داد.
حکیم: جریان صدر و چارچوب هماهنگی گفتگو کنند
شنبه 1401/05/08 ساعت 21:15
حکیم: جریان صدر و چارچوب هماهنگی گفتگو کنند
«سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در واکنش به تحولات اخیر عراق و ورود هواداران جریان صدر به ساختمان مجلس گفت: شرایط حساسی که صحنه داخلی عراق تجربه می‌کند بر همگان لازم می‌سازد که به عقل و منطق و گفتگو اولویت دهند و به نفع عراق و ملتش از مواضع خود کوتاه بیایند.
حقایقی درباره ادعاهای مکرون در حمایت از بغداد
سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 14:34
نورنیوز بررسی کرد؛
حقایقی درباره ادعاهای مکرون در حمایت از بغداد
مروری بر سوابق فرانسه نشان می‌‌دهد که این کشور نیز مانند سایر سلطه‌گران و استعمارگران نه تنها به دنبال امنیت سایر کشورها نبوده‌ بلکه خود مخل امنیت و حتی عامل نسل‌کشی بوده که نمونه آن را می‌توان در روآندا و افغانستان مشاهده کرد.
امیرعبداللهیان:  امیدواریم طرف‌های مقابل بر مبنای خرد در میز مذاکره حضور یابند
سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 10:18
امیرعبداللهیان: امیدواریم طرف‌های مقابل بر مبنای خرد در میز مذاکره حضور یابند
وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد که در گفتگو با مذاکره‌کننده ارشد اتحادیه اروپا هشدار داده است که آمریکایی‌ها از ادبیات تهدید هیچ نتیجه‌ای نخواهند گرفت و اگر این ادبیات را ادامه دهند پیام سازنده‌ای برای دولت جدید نیست.
الکاظمی: درباره چگونگی برگزاری مراسم اربعین هنوز تصمیم نگرفته‌ایم
جمعه 1400/06/05 ساعت 04:56
اختصاصی «نورنیوز»؛
الکاظمی: درباره چگونگی برگزاری مراسم اربعین هنوز تصمیم نگرفته‌ایم
نخست‌وزیر عراق گفت: کمیته بهداشت و سلامت دولت در جلسه آینده‌اش درباره چگونگی برگزاری مراسم اربعین و به خصوص در زمینه حضور زائران خارجی تصمیم لازم را خواهد گرفت.
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
جمعه 1400/06/05 ساعت 04:24
اختصاصی «نورنیوز»؛
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
رئیس‌جمهور عراق گفت: برخی تصور کرده‌اند که نشست بغداد ممکن است بستری برای تداوم حضور نیروهای خارجی در عراق باشد، اما این خلاف واقع است و مطابق آنچه در مذاکرات با کاخ سفید به جمع‌بندی رسیده‌ایم، نظامیان آمریکایی طبق برنامه و در زمان مقرر عراق را ترک خواهند کرد.
بازداشت و هلاکت عاملان حمله به دکلهای برق در عراق
شنبه 1400/05/30 ساعت 16:34
سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق اعلام کرد؛
بازداشت و هلاکت عاملان حمله به دکلهای برق در عراق
سخنگوی فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق گفت که نیروهای امنیتی عراق موفق به جلوگیری از حمله به دکل های برق در این کشور شدند و شماری از عاملان این حملات را بازداشت کردند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 26 آذر 1404
کیش یک شب بارانی بی‌سابقه را تجربه کرد
X
آگهی تبلیغاتی