×
سیاسی
شناسه خبر : 75086
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 13:22
همکاری قوه قضائیه و وزارت اطلاعات در ریشه‌کنی بسترهای فسادزا

همکاری قوه قضائیه و وزارت اطلاعات در ریشه‌کنی بسترهای فسادزا

رئیس قوه قضائیه وزارت اطلاعات را نهادی متعلق به نظام و انقلاب اسلامی دانست و به نقش مهم آن را در شناسایی و ریشه‌کنی بسترهای فسادزا تاکید داشت.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت الاسلام والمسلمین «سید اسماعیل خطیب» وزیر اطلاعات، عصر روز گذشته با حضور در دفتر رئیس قوه قضاییه، با حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای دیدار و درباره سازوکار‌های استفاده متقابل از ظرفیت‌ها‌ی دو مجموعه گفتگو کرد.

رئیس قوه قضائیه در این دیدار با تبریک آغاز به کار دولت سیزدهم هم‌زمان با هفته دولت و آرزوی توفیق برای کابینه «دولت مردمی»، بر همکاری هرچه بیشتر دستگاه قضا و وزارت اطلاعات در جهت بهبود وضعیت و کاهش مشکلات مردم تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به سوابق مدیریتی حجت الاسلام خطیب در بخش‌های مختلف وزارت اطلاعات، حضور وی در رأس این وزارتخانه را موجب تقویت همکاری‌های «وزارت اطلاعات» و «دستگاه قضا»، سازماندهی هرچه بیشتر فعالیت ضابطین و بهبود کارکرد دستگاه اطلاعاتی کشور دانست.

رئیس قوه قضائیه، وزارت اطلاعات را نهادی فراقوه‌ای دانست که متعلق به نظام و انقلاب اسلامی است و بر نقش مهم این وزارتخانه برای شناسایی و ریشه‌کنی بسترهای فسادزا و همکاری با دستگاه قضا برای برخورد با عناصر فاسد تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به نقش مهم ضابطان در تصمیم‌گیری قضات، متذکر شد: هر چقدر کار ضابط دقیق‌تر و تحقیقاتش کامل‌تر باشد، قاضی بهتر می‌تواند درباره یک پرونده تصمیم‌گیری کرده و حکم بدهد و اگر خدای نکرده ضابطی اطلاعات نادرست بدهد، در صدور حکم باطل از سوی قاضی سهیم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بر همین اساس خاطرنشان کرد: همان‌طور که دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی برای تبادل اطلاعات و حسن انجام مأموریت‌هایشان شورای هماهنگی دارند، تعامل ضابطان با قضات با حفظ استقلال قاضی نیز در کاهش اختلافات و بهبود کارها تأثیر دارد.

رئیس قوه قضائیه، وزارت اطلاعات را «چشم بیدار نظام اسلامی» خواند و تأکید کرد: دستگاه قضایی و نهادهای مسئول باید با کسانی که به دنبال ضربه زدن به امنیت ملی هستند و می‌خواهند آرامش و آسایش مردم را بر هم بزنند، بدون اغماض برخورد کنند.

وزیر اطلاعات نیز در این دیدار از انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به ریاست دستگاه قضا به عنوان شخصیتی برخاسته از درون این مجموعه که مراتب مدیریتی را گام به گام طی کرده و به دلیل سابقه مدیریت وزارت اطلاعات تجارب ارزنده‌ای در هر دو حوزه دارد، ابراز خرسندی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب با اشاره به دستورات اخیر رئیس قوه قضائیه در مورد مقابله با مافیای دارو و کسانی که در این شرایط سخت نسبت به سلامت مردم خیانت می‌کنند، گفت: موضوع مقابله با بیماری کرونا جزو اولویت‌های تعیین شده از سوی مسئولین ارشد نظام می‌باشد و وزارت اطلاعات در مبارزه با مافیای دارو و هدفی که شما در این زمینه ترسیم کرده‌اید با همه توان وارد خواهد شد.

وی از آمادگی سربازان گمنان امام زمان(عج) برای فعال‌تر شدن این وزارتخانه در مبارزه با مفاسد و تأمین امنیت و آسایش مردم خبر داد و تأکید کرد: وزارت اطلاعات در دولت مردمی ظرفیت‌های عظیمی که برای ورود جدی‌تر به عرصه مبارزه با فساد و همچنین تأمین امنیت و آسایش مردم دارد، در چارچوب قانون در اختیار قوه قضائیه می‌گذارد تا بتوان با همکاری، گام‌هایی بزرگ در جهت ریشه‌کنی فساد و ارتقاء سلامت نظام اداری برداشت.

حجت‌الاسلام و المسلمین خطیب تأکید کرد: وزارت اطلاعات در مبارزه با جریانات و عناصر تهدیدکننده امنیت ملی عزم استوار داشته و در این راه نه تنها هیچ تردیدی نخواهد داشت بلکه در تشدید این مبارزه خواهد کوشید.
وی در پایان تأکید کرد: مبارزه قاطع با وجوه مختلف تروریسم از جمله تروریسم رسمی دولتی و اقتصادی آمریکا در اعمال تحریم‌های وحشیانه علیه ملت ایران، در دستور جدی کار وزارت اطلاعات خواهد بود.


اخبار مرتبط
جایگاه واقعی زنان در جامعه ما مغفول مانده است
یکشنبه 1400/06/21 ساعت 19:45
رییس قوه قضائیه در نشست هم‌اندیشی با اعضای فراکسیون زنان مجلس:
جایگاه واقعی زنان در جامعه ما مغفول مانده است
رئیس دستگاه قضا: باید احصا شود منشور حقوق و مسئولیت زنان مصوب سال 83 در شورای عالی انقلاب فرهنگی چه میزان عملیاتی شده است، در آن منشور ساز و کاری طراحی شده تا میزان پیشرفت اجرا و موانع آن هر دو سال یکبار بررسی و در صورت لزوم پیگیری شود.
انتقاد رییس عدلیه از عدم نظارت دقیق و رانتی بودن برخی کارشناسی ها
یکشنبه 1400/06/07 ساعت 10:05
انتقاد رییس عدلیه از عدم نظارت دقیق و رانتی بودن برخی کارشناسی ها
محسنی اژه‌ای: بسیاری از مشکلات کارشناسی ها را می توان بدون وضع یا اصلاح قانون و با یک دستورالعمل رفع کرد/ بخشی از مشکلات با الزام قضات به تبیین شفاف موضوع کارشناسی ها، تعیین زمان برای انجام کارشناسی و نظارت و پیگیری بر فرایند کارشناسی قابل حل است/ وقتی فرایند انجام یک کارشناسی طولانی می شود و یا کارشناس نظریه نادرستی ارائه می دهد، باید حتماً از سوی قاضی یا مرکز کارشناسان مورد بازخواست قرار گیرد.
نظرات

آخرین اخبار
سازمان جهانی بهداشت:تابستان‌های داغ‌تر در انتظار اروپا
استاندار تهران: پایتخت در آماده‌باش کامل برای مراسم تشییع رهبر شهید
سازمان همکاری اسلامی خواستار توقف حملات اسرائیل به سوریه شد
رئیس‌جمهور: وزارت علوم فرآیند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور را راهبری کند
وزارت بهداشت دستورالعمل نظارت بر مراسم تشییع رهبر شهید را ابلاغ کرد
ادعای ونس: مذاکرات فنی با ایران ادامه دارد
حماس: نیروهای بین‌المللی باید حملات اسرائیل به غزه را متوقف کنند
نکاتی برای استفاده از موبایل در مراسم تشییع رهبر شهید
دیدار وزیر کشور ترکیه با الجولانی در دمشق
جزئیات تازه قالیباف از تفاهم اسلام‌آباد؛ مذاکرات ایران و آمریکا به کجا رسید؟
قطعی برق 16 هزار مشترک در فرانسه همزمان با گرمای بی‌سابقه
حسین طیبی برترین بازیکن فوتسال ایران در سال 1404 شد
رئیس سیا؛ جنگ با ایران، جنگ فناوری است
آماده‌باش امنیتی پس از اعلام ربایش هواپیمای عازم تل‌آویو
هالند در آخرین فرصت درخشید؛ نروژ حریف برزیل شد
پاکستان: قطع آب از سوی هند، اعلام جنگ است
ثابت کردید شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید
لایحه امنیتی انگلیس، آزادی رسانه‌ها را نشانه گرفت
مصر و قطر بر تداوم مذاکرات تهران و واشنگتن تأکید کردند
رئیس‌جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید ایران حضور می‌یابد
اعلام آمادگی کامل نیروی زمینی سپاه برای مراسم تشییع رهبر شهید
سفر هیئت حماس به قاهره برای ادامه مذاکرات آتش‌بس
بودجه ویژه برای مقابله با قاچاق سوخت
آمار شوکه‌کننده وزیر آموزش و پرورش از مدارس آسیب‌دیده
فراخوانی که همه را غافلگیر کرد
تأکید وزارت راه بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای حل بحران مسکن
آشورماتوف به‌زودی به تمرینات آبی‌ها اضافه می‌شود
ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد؛ جزئیات نحوه نام‌نویسی
ادعای دفن امانتی پیکر رهبر شهید در قم تکذیب شد
ادعای کاخ سفید درباره هزینه 30 میلیارد دلاری جنگ با ایران
لغو ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی و پلیمری
مرتس پس از حذف آلمان، سوژه رسانه‌ها شد
عیادت حجت‌الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت‌الاسلام راشد یزدی
طرح 4 میلیارد دلاری آمریکا برای پایگاه‌های نظامی خود در انگلیس
آغاز پرداخت تسهیلات کم‌بهره برای نصب پنل‌های خورشیدی خانگی
رئیس‌جمهور ترکیه: اتهام‌زنی اسرائیل علیه آنکارا بی‌ارزش است
عموزاد و سهرابی برترین کشتی‌گیران جهان در ماه ژوئن شدند
دروغ مذاکراتی ترامپ برای کاهش قیمت نفت
آمریکا تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله اعمال کرد
پزشکیان: با همکاری کشورهای مسئولیت‌پذیر، تلاش‌های مخرب برخی بازیگران ناکام می‌مانَد
الشرع: سوریه میدان اجرای توطئه‌های خارجی نخواهد شد
وزیر علوم: فناوری روز، ستون فقرات قدرت دفاعی و توسعه اقتصادی کشور است
ثبت‌نام خودرو چانگان آغاز می‌شود+ شرایط
ایران دوباره در مسیر رشد علمی قرار گرفت
جزئیات آتش‌سوزی انبار نفت ری؛ 3 نفر مصدوم شدند
اصلاح قانون استفاده از سلاح محیط‌بانان چه زمانی نهایی می‌شود؟
تقدیر دادگستری البرز از اطلاعات سپاه برای شناسایی و بازداشت جاسوس رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نوزدهم
تقدیر سخنگوی دولت از نقش نیروی دریایی ارتش
راز اصرار ترامپ بر مذاکرات قطر چیست؟