×
سیاسی
شناسه خبر : 75086
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 13:22
همکاری قوه قضائیه و وزارت اطلاعات در ریشه‌کنی بسترهای فسادزا

همکاری قوه قضائیه و وزارت اطلاعات در ریشه‌کنی بسترهای فسادزا

رئیس قوه قضائیه وزارت اطلاعات را نهادی متعلق به نظام و انقلاب اسلامی دانست و به نقش مهم آن را در شناسایی و ریشه‌کنی بسترهای فسادزا تاکید داشت.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت الاسلام والمسلمین «سید اسماعیل خطیب» وزیر اطلاعات، عصر روز گذشته با حضور در دفتر رئیس قوه قضاییه، با حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای دیدار و درباره سازوکار‌های استفاده متقابل از ظرفیت‌ها‌ی دو مجموعه گفتگو کرد.

رئیس قوه قضائیه در این دیدار با تبریک آغاز به کار دولت سیزدهم هم‌زمان با هفته دولت و آرزوی توفیق برای کابینه «دولت مردمی»، بر همکاری هرچه بیشتر دستگاه قضا و وزارت اطلاعات در جهت بهبود وضعیت و کاهش مشکلات مردم تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به سوابق مدیریتی حجت الاسلام خطیب در بخش‌های مختلف وزارت اطلاعات، حضور وی در رأس این وزارتخانه را موجب تقویت همکاری‌های «وزارت اطلاعات» و «دستگاه قضا»، سازماندهی هرچه بیشتر فعالیت ضابطین و بهبود کارکرد دستگاه اطلاعاتی کشور دانست.

رئیس قوه قضائیه، وزارت اطلاعات را نهادی فراقوه‌ای دانست که متعلق به نظام و انقلاب اسلامی است و بر نقش مهم این وزارتخانه برای شناسایی و ریشه‌کنی بسترهای فسادزا و همکاری با دستگاه قضا برای برخورد با عناصر فاسد تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به نقش مهم ضابطان در تصمیم‌گیری قضات، متذکر شد: هر چقدر کار ضابط دقیق‌تر و تحقیقاتش کامل‌تر باشد، قاضی بهتر می‌تواند درباره یک پرونده تصمیم‌گیری کرده و حکم بدهد و اگر خدای نکرده ضابطی اطلاعات نادرست بدهد، در صدور حکم باطل از سوی قاضی سهیم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بر همین اساس خاطرنشان کرد: همان‌طور که دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی برای تبادل اطلاعات و حسن انجام مأموریت‌هایشان شورای هماهنگی دارند، تعامل ضابطان با قضات با حفظ استقلال قاضی نیز در کاهش اختلافات و بهبود کارها تأثیر دارد.

رئیس قوه قضائیه، وزارت اطلاعات را «چشم بیدار نظام اسلامی» خواند و تأکید کرد: دستگاه قضایی و نهادهای مسئول باید با کسانی که به دنبال ضربه زدن به امنیت ملی هستند و می‌خواهند آرامش و آسایش مردم را بر هم بزنند، بدون اغماض برخورد کنند.

وزیر اطلاعات نیز در این دیدار از انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به ریاست دستگاه قضا به عنوان شخصیتی برخاسته از درون این مجموعه که مراتب مدیریتی را گام به گام طی کرده و به دلیل سابقه مدیریت وزارت اطلاعات تجارب ارزنده‌ای در هر دو حوزه دارد، ابراز خرسندی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب با اشاره به دستورات اخیر رئیس قوه قضائیه در مورد مقابله با مافیای دارو و کسانی که در این شرایط سخت نسبت به سلامت مردم خیانت می‌کنند، گفت: موضوع مقابله با بیماری کرونا جزو اولویت‌های تعیین شده از سوی مسئولین ارشد نظام می‌باشد و وزارت اطلاعات در مبارزه با مافیای دارو و هدفی که شما در این زمینه ترسیم کرده‌اید با همه توان وارد خواهد شد.

وی از آمادگی سربازان گمنان امام زمان(عج) برای فعال‌تر شدن این وزارتخانه در مبارزه با مفاسد و تأمین امنیت و آسایش مردم خبر داد و تأکید کرد: وزارت اطلاعات در دولت مردمی ظرفیت‌های عظیمی که برای ورود جدی‌تر به عرصه مبارزه با فساد و همچنین تأمین امنیت و آسایش مردم دارد، در چارچوب قانون در اختیار قوه قضائیه می‌گذارد تا بتوان با همکاری، گام‌هایی بزرگ در جهت ریشه‌کنی فساد و ارتقاء سلامت نظام اداری برداشت.

حجت‌الاسلام و المسلمین خطیب تأکید کرد: وزارت اطلاعات در مبارزه با جریانات و عناصر تهدیدکننده امنیت ملی عزم استوار داشته و در این راه نه تنها هیچ تردیدی نخواهد داشت بلکه در تشدید این مبارزه خواهد کوشید.
وی در پایان تأکید کرد: مبارزه قاطع با وجوه مختلف تروریسم از جمله تروریسم رسمی دولتی و اقتصادی آمریکا در اعمال تحریم‌های وحشیانه علیه ملت ایران، در دستور جدی کار وزارت اطلاعات خواهد بود.


اخبار مرتبط
جایگاه واقعی زنان در جامعه ما مغفول مانده است
یکشنبه 1400/06/21 ساعت 19:45
رییس قوه قضائیه در نشست هم‌اندیشی با اعضای فراکسیون زنان مجلس:
جایگاه واقعی زنان در جامعه ما مغفول مانده است
رئیس دستگاه قضا: باید احصا شود منشور حقوق و مسئولیت زنان مصوب سال 83 در شورای عالی انقلاب فرهنگی چه میزان عملیاتی شده است، در آن منشور ساز و کاری طراحی شده تا میزان پیشرفت اجرا و موانع آن هر دو سال یکبار بررسی و در صورت لزوم پیگیری شود.
انتقاد رییس عدلیه از عدم نظارت دقیق و رانتی بودن برخی کارشناسی ها
یکشنبه 1400/06/07 ساعت 10:05
انتقاد رییس عدلیه از عدم نظارت دقیق و رانتی بودن برخی کارشناسی ها
محسنی اژه‌ای: بسیاری از مشکلات کارشناسی ها را می توان بدون وضع یا اصلاح قانون و با یک دستورالعمل رفع کرد/ بخشی از مشکلات با الزام قضات به تبیین شفاف موضوع کارشناسی ها، تعیین زمان برای انجام کارشناسی و نظارت و پیگیری بر فرایند کارشناسی قابل حل است/ وقتی فرایند انجام یک کارشناسی طولانی می شود و یا کارشناس نظریه نادرستی ارائه می دهد، باید حتماً از سوی قاضی یا مرکز کارشناسان مورد بازخواست قرار گیرد.
نظرات

آخرین اخبار
پایان حضور نظامی آمریکا در عراق تا 30 سپتامبر
49 زندانی جرایم غیرعمد در ایلام آزاد شدند
نورنما | آمدم تا برایت بگویم رازهای بزرگ دلم را ...
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 22 مرداد 1405+جدول پخش
دختر نوجوان ایرانی قهرمان وزنه‌برداری آسیا شد
عراقچی خطاب به امریکا: مراقب اخبار جعلی و اشتباه محاسباتی باشید
پاسخ منفی سیتی به بارسلونا برای «رودری»
واکنش ایران به ادعاهای نتانیاهو درباره فلسطین و جولان؛ محکومیت اقدام کلمبیا
200 نفر از آتش سوزی مشهد نجات یافتند
ژاوی سرمربی هلند شد؛ شروعی سخت برابر آلمان
تنش تازه روسیه و ژاپن بر سر جزایر کوریل
ترکیب احتمالی استقلال برای اولین بازی فصل اعلام شد
پشت پرده خروج سخنگوی ترامپ؛ پای یک افشای امنیتی در میان است
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید؛ 11 مصدوم در محور بجنورد-آشخانه
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران
14 میلیون مجرد در سن ازدواج؛ چرا جوانان ایرانی ازدواج نمی‌کنند؟
افغانی گران شد
10 تعرض اسرائیل به سوریه در 24 ساعت
بقائی: کشتی فله‌بر خارجی عامل آلودگی نفتی قشم است
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 22 مرداد 1405 / اونس روی 4400 دلار ماند
هوای تهران نمره قبولی گرفت
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
جدول جدید قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 22 مرداد
هشدار سیلاب در مازندران؛ مسافران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
آخریت قیمت یورو امروز پنج شنبه 22 مرداد
2 هزار مفقودی در غزه؛ تراژدی ادامه‌دار جنگ اسرائیل
آخرین خبر از بنزین 87 هزار تومانی؛ اجرای طرح جدید بنزین متوقف شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 22 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+جدول
چالوس زیر بار ترافیک؛ باران در جاده‌های شمالی
اوباما دفتر طلایی ترامپ را مسخره کرد
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز پنج شنبه 22 مرداد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 22 مرداد +جدول قیمت ارزها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 مرداد 1405 +جدول پخش
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
تصویب قانون جنجالی عفو عمومی در لبنان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
جوانان فرنگی‌کار ایران مسافر اسلواکی شدند
پاسخ تند عراقچی به فرانسه
شناسایی استرس با حسگرهای پوشیدنی
چرا با نوشیدن آب دچار نفخ می‌شویم؟
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان