×
سیاسی
شناسه خبر : 75073
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/06/09 ساعت 10:18
امیرعبداللهیان:  امیدواریم طرف‌های مقابل بر مبنای خرد در میز مذاکره حضور یابند

امیرعبداللهیان: امیدواریم طرف‌های مقابل بر مبنای خرد در میز مذاکره حضور یابند

وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد که در گفتگو با مذاکره‌کننده ارشد اتحادیه اروپا هشدار داده است که آمریکایی‌ها از ادبیات تهدید هیچ نتیجه‌ای نخواهند گرفت و اگر این ادبیات را ادامه دهند پیام سازنده‌ای برای دولت جدید نیست.

 نونیوز-گروه سیاسی: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد که در خصوص تلاش آمریکایی‌ها برای بهره‌گیری از ادبیات تهدید در مذاکرات احیای برجام به مذاکره‌کننده ارشد اتحادیه اروپا هشدار داده و تأکید کرده است که از این شیوه هیچ دستاوردی برای واشنگتن حاصل نخواهد شد.

وی در این خصوص اظهار داشت: خیلی شفاف به طرف مذاکره کننده اتحادیه اروپا گفتم آمریکایی‌ها از ادبیات تهدید هیچ نتیجه‌ای نخواهند گرفت و اگر این ادبیات را ادامه دهند پیام سازنده‌ای برای دولت جدید نیست.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: به دنبال فرار از میز مذاکره نیستیم. دولت سیزدهم مذاکره‌ای را مذاکره می‌داند که دستاوردهای ملموس در راستای تامین منافع و حقوق ملت ایران داشته باشد. طبعا این پیام تاثیرات مثبت خود را در طرف مقابل داشته است

امیرعبداللهیان تأکید کرد: مذاکره از ابزار دیپلماسی است و امیدواریم اتفاقات خوبی رخ دهد و طرف‌های مقابل بر مبنای خرد در میز مذاکره حضور یابند.

وی یادآور شد: طرف مقابل این درک را دارد که یک پروسه دو سه ماه‌ای زمان می‌برد که دولت جدید مستقر شود. این موضوع یکی از موضوعاتی است که در دستورکار دستگاه سیاست خارجی و دولت است.

امیرعبداللهیان در خصوص توافق 25 ساله با چین  نیز گفت: یکی از برنامه‌های اصلی ما برنامه 25 ساله ایران و چین است. در زمانی که آقای لاریجانی برای پیگیری این موضوع ماموریت خاص پیدا کرد و آن زمان در مجلس بودم در جریان جزییات کار بودم و در پکن از نزدیک شاهد اتفاقاتی بودم که رخ می‌داد و در نهایت منجر به امضای این توافق مهم شد.

وی تصریح کرد: نه تنها این قرارداد را برای اجرا به طور جدی پیگیری می‌کنیم و جزو دستورکارهای اصلی ماست. بلکه این الگو را به کشورهای دیگری که ظرفیت‌هایی را دارند تعمیم می‌دهیم. با روسیه و هند این موضوع را دنبال خواهیم کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان ادامه داد: در تمامی سفارتخانه‌ها یکی از تاکیدات ما این است که سفارتخانه‌های ما باید در خدمت بخش‌های اقتصادی، تجاری، فرهنگی و علمی و فناوری به معنای واقعی باشد. این‌که می‌گوییم خدمتگزار ملت هستیم مردم باید ترجمان آن را ببینند.

امیرعبداللهیان همچنین در خصوص محل ایستادن خود در عکس یادگاری نشست بغداد گفت: معتقدم در جایگاهی ایستادم که جایگاه واقعی جمهوری اسلامی و نماینده جمهوری اسلامی ایران بود.

وی افزود: همه وزارت خارجه دیپلماسی اقتصادی نیست و وزارت خارجه ماموریت‌های متنوعی را دارد.

وزیر خارجه گفت: ما به مدیران توانمندی که در مجموعه وزارت خارجه وجود دارند در داخل وزارت خارجه نیاز داریم. همکارانی که هم اکنون این زحمت را می‌کشند با تمام توان و انرژی کار را دنبال می‌کنند. این ظرفیت در سفارتخانه‌ها مستقر خواهد شد.

امیرعبداللهیان ادامه داد: این‌که یک رایزن اقتصادی از وزارت صمت برود یا رایزن کشاورزی از جهاد کشاورزی برود. اینها توافقات ساده درون دستگاهی است.

وی تاکید کرد: در بغداد وزیرخارجه سعودی گفت منتظریم دولت ایران مستقر شود تا ارتباطاتمان را از سربگیریم.

رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: در اجلاس بغداد دوبار ماکرون آمد و گفت علاقمندیم که شما به پاریس سفر کنید تا باهم گفت‌وگو کنیم. در آن‌جا با وزیرخارجه سعودی احوال‌پرسی کردیم و وی گفت منتظریم دولت ایران مستقر شود تا ارتباطاتمان را از سربگیریم.

امیرعبداللهیان گفت: علت عدم دعوت از رئیس‌جمهور سوریه به بغداد مخالفت فرانسوی‌ها بود، به همین دلیل نام اجلاس را تغییر دادند.

 


اخبار مرتبط
امیرعبداللهیان: ارسال سلاح از ایران به روسیه برای جنگ اوکراین اتهامی بی‌اساس است
جمعه 1401/09/11 ساعت 20:16
در گفتگو با آنتونیو گوترش؛
امیرعبداللهیان: ارسال سلاح از ایران به روسیه برای جنگ اوکراین اتهامی بی‌اساس است
وزیر امور خارجه کشورمان و دبیرکل سازمان ملل متحد بعد از ظهر روز جمعه در یک گفتگوی تلفنی به تبادل نظر در خصوص موضوعات مورد علاقه پرداختند.
امیرعبداللهیان: زمان ابتکار و واقع‌بینی طرف آمریکایی است
یکشنبه 1401/07/10 ساعت 16:08
امیرعبداللهیان: زمان ابتکار و واقع‌بینی طرف آمریکایی است
وزیر امور خارجه با بیان این‌که ما ابتکارات زیادی را برای سرعت دادن به توافق در طول مذاکرات رفع تحریم‌ها از خودمان نشان دادیم، گفت: الآن وقت ابتکار و واقع‌بینی طرف آمریکایی است.
امیرعبداللهیان: خطوط قرمزمان رعایت شود وارد مرحله بعد مذاکرات می‌شویم
پنج‌شنبه 1401/05/27 ساعت 18:16
در تماس تلفنی با بدر البوسعیدی؛
امیرعبداللهیان: خطوط قرمزمان رعایت شود وارد مرحله بعد مذاکرات می‌شویم
وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با همتای عمانی خود تأکید کرد: تا در مورد همه چیز توافق نشود نمی‌توانیم با قطعیت از رسیدن به توافق خوب و پایدار سخن بگوییم.
امیرعبداللهیان: انتفاع اقتصادی ایران از توافق مورد توجه جدی تیم مذاکره‌کننده است
جمعه 1401/05/14 ساعت 18:52
امیرعبداللهیان: انتفاع اقتصادی ایران از توافق مورد توجه جدی تیم مذاکره‌کننده است
وزیر امور خارجه تأکید کرد، برای تیم مذاکره کننده انتفاع اقتصادی ایران از توافق، رعایت خطوط قرمز و حفظ توان و دانش و فناوری بومی صلح آمیز هسته‌ای مورد توجه جدی است.
امیرعبداللهیان: ایران حسن‌نیت خود برای رسیدن به توافق را نشان داده است
چهارشنبه 1401/05/05 ساعت 21:32
در گفتگوی تلفنی با جورف بورل؛
امیرعبداللهیان: ایران حسن‌نیت خود برای رسیدن به توافق را نشان داده است
وزیر امور خارجه در گفتگوی تلفنی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از آغاز مذاکرات تاکنون همواره حسن‌نیت و اراده جدی خود را برای رسیدن به توافق نشان داده است.
امیر عبداللهیان: مذاکرات به نتیجه‌ برسد، دوربین‌ها وارد مدار می‌شوند
چهارشنبه 1401/04/22 ساعت 23:09
در گفتگو با روزنامه ایتالیایی «رپوبلیکا»؛
امیر عبداللهیان: مذاکرات به نتیجه‌ برسد، دوربین‌ها وارد مدار می‌شوند
وزیر امور خارجه در گفتگو با روزنامه ایتالیایی «رپوبلیکا» اظهار کرد: دوربین‌ها را خاموش نکردیم بلکه آنها را از مدار خارج کردیم. هر زمان که مذاکرات به نتیجه‌ای برسد، دوربین‌ها را دوباره وارد مدار می‌کنیم.
امیرعبداللهیان: پنجره دیپلماسی به دلیل ابتکارات پویای ایران باز مانده است
دوشنبه 1401/04/20 ساعت 21:35
امیرعبداللهیان: پنجره دیپلماسی به دلیل ابتکارات پویای ایران باز مانده است
وزیر امور خارجه در توئیتی با تاکید بر اینکه دیپلماسی خیابانی یک طرفه نیست، علت باز بودن پنجره دیپلماسی را ابتکارات پویای ایران عنوان کرد.
وزیر امورخارجه: باقری با جدیت به مذاکرات ادامه می‌دهد
جمعه 1401/04/10 ساعت 20:17
حمایت معنادار امیرعبداللهیان از باقری‌کنی؛
وزیر امورخارجه: باقری با جدیت به مذاکرات ادامه می‌دهد
وزیر امور خارجه در توئیتی نوشت: مذاکره کننده ارشد کشورمان با جدیت و در هماهنگی کامل با اینجانب به مذاکرات منطقی، مستدل و فعال برای لغو تحریم‌ها ادامه می‌دهد.
وزیر امور خارجه: در برابر زیاده‌خواهی‌ها، مقتدرانه می‌ایستیم
یکشنبه 1401/03/22 ساعت 20:29
وزیر امور خارجه: در برابر زیاده‌خواهی‌ها، مقتدرانه می‌ایستیم
حسین امیرعبداللهیان گفت: طرف مقابل هرگاه زیاده‌خواهی کرده از ابزارها و اقتدار کشور استفاده کردیم تا بداند منافع و آسایش ملت ایران برای ما مهم است.
حقایقی درباره ادعاهای مکرون در حمایت از بغداد
یکشنبه 1400/06/14 ساعت 11:54
حقایقی درباره ادعاهای مکرون در حمایت از بغداد
حکیم: مهم‌ترین هدف ما اخراج نیروهای آمریکایی از خاک عراق است
چهارشنبه 1400/06/10 ساعت 11:11
حکیم: مهم‌ترین هدف ما اخراج نیروهای آمریکایی از خاک عراق است
رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت:عراق در برابر مرحله سیاسی جدید و وضعیت منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای تازه‌ای است و دیگر کشوری نیست که کسانی بدون اجازه در آن تردد کنند یا حاکمیتش را نادیده بگیرند.
خطیب‌زاده: درباره امنیت ملی خود با کسی شوخی نداریم/ «برجام» نیاز به میانجی ندارد
دوشنبه 1400/06/08 ساعت 13:22
خطیب‌زاده: درباره امنیت ملی خود با کسی شوخی نداریم/ «برجام» نیاز به میانجی ندارد
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: مذاکرات به صورت اجماع حاکمیتی جلو خواهد رفت و اینکه به دست وزارت خارجه یا نهاد دیگری باشد، تصمیمی است که بزودی گرفته خواهد شد.
پیشنهاد مکرون و ایجاد منطقه امن به سبک غربی در کابل
دوشنبه 1400/06/08 ساعت 12:24
نورنیوز بررسی کرد؛
پیشنهاد مکرون و ایجاد منطقه امن به سبک غربی در کابل
قطعا غربی‌ها که داعش را به افغانستان برده‌اند اقدامی برای نابودی آنها صورت نخواهند داد و ایجاد منطقه امن، محلی برای حمایت از این گروه‌ها برای ادامه بحران‌سازی در افغانستان و منطقه خواهد بود.
"گزینه های دیگر" بایدن و بنت؛ بلوف پرهزینه برای هیچ
دوشنبه 1400/06/08 ساعت 12:01
"گزینه های دیگر" بایدن و بنت؛ بلوف پرهزینه برای هیچ
قدردانی بشار اسد از حمایت های ایران از سوریه
دوشنبه 1400/06/08 ساعت 10:31
قدردانی بشار اسد از حمایت های ایران از سوریه
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان که در راس هیأتی به سوریه سفر کرده بود، بعد از ظهر یکشنبه با بشار اسد رئیس جمهور سوریه دیدار و در خصوص موضوعات مورد علاقه دو کشور به گفتگو وتبادل نظر پرداخت.
ماهیت برجامی که غرب به دنبال آن است چیست؟
جمعه 1400/05/29 ساعت 16:37
نورنیوز بررسی کرد؛
ماهیت برجامی که غرب به دنبال آن است چیست؟
میز مذاکره در صورتی می‌تواند مسیری برای عبور از بن‌بست ایجاد شده از سوی آمریکا باشد که این کشور و شرکای اروپایی‌اش به رسمیت شناختن حقوق قانونی مردم ایران را جایگزین لجاجت و زورگویی برای تحمیل خواسته‌های سیاسی خود نمایند.
نظرات

آخرین اخبار
امتحانات نهایی 1405 چگونه برگزار می‌شود؟
اسلام‌آباد؛ میزبان مراسم امضای توافق ایران و آمریکا از طریق ویدئو کنفرانس
نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد
توقیف تاکسی سمند با 21 میلیون تومان خلافی در خراسان شمالی
بقائی: برنامه‌ای برای سفر به ژنو یا جایی دیگر ظرف یکی دو روز آینده نداریم
ورزشگاه آزادی مسقف خواهد شد
اختلال 4 بانک در مسیر رفع/ برقراری واریز وجوه پذیرندگان تا ساعاتی دیگر
«من زنده‌ام»؛ روایت مردی که از دل آوار برخاست و تا آخرین نفس برای ایران ماند+ عکس و فیلم
پرواز ناتمام در شرق هند؛ 5 پرسنل نظامی در سقوط هواپیما جان باختند
ترامپ پیام «شریف» درباره نزدیک بودن توافق با ایران را بازنشر کرد
طباطبایی: کسی فریب وحدت‌شکنان را نمی‌خورد
پزشکیان:دولت در سخت‌ترین شرایط لحظه‌ای از پیگیری مشکلات مردم غفلت نکرد
سرلشکر عبداللهی: شهید شادمانی نماد ابتکار و اقتدار در مسئولیت‌های نظامی بود
«دیار مادری» در راه شبکه یک/ بازگشت زیبا بروفه پس از غیبتی طولانی
نهایی شدن اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/پرداخت بدهی از سوی دولت
شکاف 45 درصدی قیمت خودرو از کارخانه تا بازار آزاد
وزیر کشور: اقتدار و اتحاد ملی بال‌های پرواز جامعه به سمت ثبات است
خبر خوش برای فرزندان شهدا و جانبازان؛ جزئیات آزمون استخدامی جدید و جذب 12 هزار نفری
رئیس‌جمهور روسیه از پیشروی نظامی در دونباس خبر داد
انیمیشن «رویاشهر» به سینماهای ترکیه رسید
فیفا ستاره‌های مصر را چید/ تغییرات ناگهانی در پیراهن رقیب ایران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پنجم
تهران غبارآلود می‌شود / خطر وزش باد شدید در مناطق جنوبی و غربی
نورنما | متفاوت ترین هوادار روز اول رقابت های جام 2026
دیپلماسی تلفنی برای صلح؛ عراق و آژانس در مسیر کاهش تنش‌های منطقه‌ای
الجزیره: توافق ایران و آمریکا تا 24 ساعت آینده امضا می‌شود
گروه مرگ بسکتبال با ویلچر ایران در مسابقات جهانی کانادا
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال
آنروا با چالش های پیچیده مواجه است
محور قدیم کرج–چالوس موقتاً مسدود می‌شود
پایان انتظار 18 ساله ژاپنی‌ها؛ لهستان در برابر اراده سامورایی تسلیم شد
سفر بدون ویزا میان آنکارا و ریاض کلید خورد
وزیر جهاد: امنیت غذایی جهان نباید گروگان اقدامات یک‌جانبه شود
جزئیات توافق 12 میلیارد دلاری با قطر؛ از آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده تا خط اعتباری جدید
واردات برنج نامرغوب ممنوع شد
ماجرای سفر محرمانه رئیس حزب دموکرات‌های اسرائیل به امارات
24 خرداد؛ آغاز مهلت رفع نقص دستیاری+ اعلام زمان آزمون
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی درگذشت/ دبیر انجمن مجسمه‌سازان درباره او می گوید
ادعای تلگراف: ترامپ به‌دنبال امضای تفاهم با ایران پیش از نشست گروه هفت است
سخنگوی وزارت خارجه: تفاهم نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
پیام طارمی در آستانه سفر به آمریکا : ورزش را از سیاست جدا کنید
ادعای جنجالی برادرزاده ترامپ درباره وضعیت سلامت ذهنی او
اکران «نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج)
سرمربی سابق پرسپولیس هدایت دهوک عراق را برعهده گرفت
حزب‌الله: توافق احتمالی ایران و آمریکا مسیر لبنان را تغییر می‌دهد
برای اولین بار محکومان به اعدام نیز مشمول عفو رهبری شدند
واکنش ستاد حقوق بشر به تخریب زیرساخت‌های آب در جنوب کشور
تلف شدن آهوهای ایرانی در تجاوز آمریکا به جزیره خارک
دیدار غریب آبادی با سفیران چین و روسیه در تهران
نورنما | جزیره مارو، ناشناخته ای زیبا در هرمزگان!