×
سیاسی
شناسه خبر : 75005
تاریخ انتشار : شنبه 1400/06/06 ساعت 16:49
وزیر امور خارجه: جمهوری اسلامی ایران همیشه بر تحقق صلح بر اساس گفتگو تاکید می‌کند

وزیر امور خارجه: جمهوری اسلامی ایران همیشه بر تحقق صلح بر اساس گفتگو تاکید می‌کند

حسین امیرعبداللهیان در نشست بغداد گفت: امنیت بر اساس اطمینان متقابل بین کشورهای منطقه و عدم دخالت خارجی محقق می‌شود.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: وزیر امور خارجه ایران در نشست بغداد گفت: از اینکه امروز به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران و رئیس محترم جمهور جناب آقای دکتر رئیسی در کنفرانس حمایت از عراق در بغداد شرکت نموده‌ام، بسیار خرسندم. این نشست با حضور کشورهای منطقه، موید تلاش‌های جمهوری عراق در ایجاد زمینه‌های همکاری و تعامل میان کشورهای منطقه بوده و امیدوارم در سایه این نشست‌ها بتوانیم به منطقه‌ای آباد، توسعه یافته و آزاد برسیم.

او تاکید کرد: عراق جدید رها شده از تروریسم، امروز نیازمند بازسازی و تقویت داخلی و گسترش و توسعه همکاری‌ها در منطقه است. جمهوری اسلامی ایران ضمن حمایت از ثبات، امنیت، استقلال، تمامیت ارضی، عزت، اقتدار و ارتقای جایگاه منطقه‌ای و بین‌المللی عراق، آمادگی خود را برای توسعه همکاری‌های دو جانبه و منطقه‌ای اعلام می‌نماید.

حسین امیرعبداللهیان در نشست بغداد گفت: امنیت بر اساس اطمینان متقابل بین کشورهای منطقه و عدم دخالت خارجی محقق می‌شود.

او در ادامه گفت: مردم، احزاب، گروه‌های مختلف عراقی و دولت عراق در راه استقلال و مبارزه با تروریسم هزاران شهید داده‌اند؛ با این وجود دولت آمریکا دست به جنایتی بزرگ زد و دو مبارز جبهه ضد تروریسم تکفیری - شهید سردار سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس - را به شهادت رساند.

حسین امیرعبداللهیان با تاکید بر نقش مرجعیت در مقابله با داعش گفت: ظهور داعش از جمله مهمترین مخاطراتی بود که منطقه با آن روبرو شد و خسارات جبران ناپذیری را نیز بر جای گذاشت. متاسفانه کشور عراق از ظهور گروه‌های تروریستی بسیار آسیب دید. اگر اراده مردمی عراق، حمایت مرجعیت عالیقدر و همگرایی آحاد جامعه و اقشار مختلف عراقی نبود، مشخص نبود چه وضعیتی برای عراق و کشورهای منطقه پیش می‌آمد.

او همچنین اظهار کرد: سرنوشت دولت و ملت‌های این منطقه بنا به علقه‌های مشترک دینی، فرهنگی، سنتی، تاریخی و جغرافیایی به یکدیگر پیوند خورده است. جمهوری اسلامی ایران همواره بر تحقق صلح از طریق گفت‌وگو و مذاکره درون منطقه‌ای تاکید داشته و امیدوار است کشورهای منطقه‌ای به این باور مشترک دست یابند که امنیت جز از طریق اعتماد متقابل کشورهای منطقه به یکدیگر، تکیه بر توانمندی‌های ملی، تقویت ارتباطات و حسن همجواری میان کشورهای منطقه و عدم مداخله کشورهای بیگانه محقق نخواهد شد.

آنچه که امروزه بیش از پیش به آن نیازمندیم، "امنیت پایدار منطقه‌ای" با مشارکت کشورهای منطقه است که تحقق آن در گرو صرف منابع اقتصادی برای تحقق ائتلاف برای صلح و توسعه است.


اخبار مرتبط
وزیر خارجه برای بررسی مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای به مجلس می‌رود
یکشنبه 1400/06/21 ساعت 10:40
وزیر خارجه برای بررسی مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای به مجلس می‌رود
عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حضور امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.
وزیر امور خارجه ایران وارد بغداد شد
شنبه 1400/06/06 ساعت 12:18
وزیر امور خارجه ایران وارد بغداد شد
امیرعبداللهیان در رأس هیأتی برای شرکت در نشست منطقه‌ای حمایت از عراق وارد بغداد شد.
وزیر خارجه: از هرگونه ابتکار عمل منطقه‌ای عراق استقبال می‌کنیم
شنبه 1400/06/06 ساعت 10:39
وزیر خارجه: از هرگونه ابتکار عمل منطقه‌ای عراق استقبال می‌کنیم
وزیر امور خارجه پیش از سفر به بغداد اظهار داشت: از هرگونه ابتکار عمل منطقه ای مقامات جمهوری عراق که با مشارکت اهل منطقه باشد استقبال می‌کنیم.
الکاظمی: درباره چگونگی برگزاری مراسم اربعین هنوز تصمیم نگرفته‌ایم
جمعه 1400/06/05 ساعت 04:56
اختصاصی «نورنیوز»؛
الکاظمی: درباره چگونگی برگزاری مراسم اربعین هنوز تصمیم نگرفته‌ایم
نخست‌وزیر عراق گفت: کمیته بهداشت و سلامت دولت در جلسه آینده‌اش درباره چگونگی برگزاری مراسم اربعین و به خصوص در زمینه حضور زائران خارجی تصمیم لازم را خواهد گرفت.
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
جمعه 1400/06/05 ساعت 04:24
اختصاصی «نورنیوز»؛
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
رئیس‌جمهور عراق گفت: برخی تصور کرده‌اند که نشست بغداد ممکن است بستری برای تداوم حضور نیروهای خارجی در عراق باشد، اما این خلاف واقع است و مطابق آنچه در مذاکرات با کاخ سفید به جمع‌بندی رسیده‌ایم، نظامیان آمریکایی طبق برنامه و در زمان مقرر عراق را ترک خواهند کرد.
نشست بغداد و چارچوب‌هایی برای امنیت جمعی
چهارشنبه 1400/05/27 ساعت 18:14
نورنیوز بررسی کرد؛
نشست بغداد و چارچوب‌هایی برای امنیت جمعی
راهکار به نتیجه رسیدن نشست بغداد، اراده و رویکرد واقعی حاضران برای همگرایی و انسجام برای حل بحران‌های منطقه بدون دخالت خارجی است تا اجماعی سراسری برای پایان دادن به دخالت‌های آمریکا در منطقه، مبارزه با رژیم صهیونیستی و تروریسم و پایان جنگ یمن و نیز حمایت قاطع از لبنان برای خروج از بن‌بست صورت پذیرد.
نظرات

آخرین اخبار
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»
لندن به حکم حبس زوج بریتانیایی در ایران واکنش نشان داد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره مذاکرات هسته‌ای
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند
فشارخون‌تان را روزی دو بار اندازه بگیرید
رایزنی شهباز شریف در واشنگتن درباره ایران
جزئیات حج 1405 اعلام شد ؛ مدت سفر کوتاه‌تر می شود
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
قیمت سکه و طلا امروز 30 بهمن 1404 + خیز سکه امامی برای فتح قله 200 میلیونی
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است
هکرها در کمین وای‌فای رایگان عمومی
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس‌های برون‌شهری از فردا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
رئیس‌جمهور سابق کره‌جنوبی به حبس ابد محکوم شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای