×
سیاسی
شناسه خبر : 74999
تاریخ انتشار : شنبه 1400/06/06 ساعت 12:42
رهبر انقلاب: حل مشکل اقتصاد را موکول به تحریم‌ها نکنید

رهبر انقلاب: حل مشکل اقتصاد را موکول به تحریم‌ها نکنید

اعضای هیئت دولت سیزدهم با حضرت ایت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس‌جمهور و اعضاء هیئت دولت در نخستین روزهای فعالیت دولت سیزدهم و در آستانه هفته دولت، صبح امروز (شنبه) با حضور در حسینیه‌ی امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

برخی محورهای سخنان رهبر انقلاب در این دیدار به شرح زیر است:

ایشان در این دیدار خطاب به مسئولین دولتی گفتند:  من یک توصیه‌ای به همه‌ی مسئولین در دوره‌های مختلف داشتم، به شما هم عرض میکنم این توصیه را، زمان شتابان میگذرد. این چهار سال زود تمام میشود و لذا از هر ساعتی، از هر فرصتی استفاده کنید. نگذارید این وقتی که متعلق به مردم و متعلق به اسلام هست، وقت تضییع بشود و از همه‌ی امکانات، از همه‌ی امکانات زمانی و وقتی استفاده کنید. 

ایشان فرمودند: یک جلوه‌ی مردمی بودن همین رفتن میان مردم و شنیدن بی‌واسطه از مردم است. این حرکت بسیار خوب و مستحسنی که دیروز جناب آقای رئیسی انجام دادند که رفتند خوزستان در میان مردم با مردم، از آنها شنیدند، با آنها حرف زدند، این یک جلوه‌ای از مردمی بودن است که بسیار کار خوبی است.

 رهبر انقلاب با اشاره به مسئله اشرافیگری و عدالت خاطرنشان کردند: اساس حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی بر اقامه‌ی عدل است. کما اینکه اساس همه‌ی ادیان بر اقامه‌ی عدل است. خدای متعال میفرماید که ما پیغمبران را فرستادیم، کتابهای آسمانی را فرستادیم «لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ»  اصلاً برای اینکه مردم قیام به قسط کنند، جامعه، جامعه‌ی عدالت‌آمیز باشد. خب در این زمینه‌ها ما خیلی باید کار کنیم. عقبیم. خیلی باید تلاش کنیم. به نظر من هر مصوبه‌ای که شما تصویب میکنید، هر لایحه‌ای که در دولت تنظیم میکنید، هر بخشنامه‌ای که خود شما در دستگاه خودتان صادر میکنید، یک پیوست عدالت باید داشته باشد. باید مراقب باشید این روش، این کار، این دستور ضربه‌ِی به عدالت نزند. طبقات مظلوم را پایمال نکند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار فرموند: یک جلوه‌ی دیگر مردمی بودن مسئله‌ی اتخاذ سبک زندگی مردمی است. بی‌تکلف بودن در مسائل، در ممشا و منش، دوری کردن از منش‌های اشرافیگری و از موضع بالا به مردم نگاه کردن و مانند اینها. این هم یک جلوه‌ی دیگری است از مردمی بودن که از این منش‌های اشرافیگری که معمول است در دنیا همه‌ی دولت‌ها و مسئولیت‌ها و مسئولین مبتلا هستند به این جور نگاه به مردم به این جور روش زندگی، باید اجتناب کرد.

ایشان در خصوص اعتماد و امید مردم به دولت گفتند: مسئله احیای اعتماد مردم و امید مردم بسیار مهم است. چون اعتماد مردم بزرگترین سرمایه‌ی دولت است. مردم وقتی به شما اعتماد کردند و امید به شما داشتند با شما راه می‌آیند، کمک‌تان میکنند. این بزرگترین سرمایه است برای یک دولت که بتواند اعتماد مردم را جلب کند، که خب البته این متأسفانه یک مقداری آسیب دیده، این بایست ترمیم کنید این را و راهکارش هم این است که حرف و عمل مسئولین یکی باشد. برای وعده‌ها روز شمار معین کنید. یک کاری که میگویید این کار را خواهم کرد، تخمین بزنید که این چه مدتی طول خواهد کشید، و روزشمار معین کنید و دانه دانه تعقیب کنید.

رهبر انقلاب در دیدار هیئت دولت سیزدهم تاکید کردند: یکی از کارهای مهم در دولت جوان‌سازی دولت است، شما در بدنه‌ دولت و مدیریت میانی از جوان‌های زبده که الحمدللّه کم نداریم هر چه می‌خواهید استفاده کنید.  این کار هم احساس انسداد را در کشور از بین میبرد، وقتی که جوان‌ها ببینند می‌توانند وارد میدان کار بشوند و حرکت کنند، تصمیم‌گیری کنند، در کشور احساس انسداد به وجود نمی‌آید، هم یک ذخیره‌ ارزشمندی برای آینده برای مدیران ارشد کارکشته و مجرب شما دارید فراهم می‌کنید.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در خصوص تحولات افغانستان فرمود: افغانستان برادر همزبان همدین و هم فرهنگ ماست مصیبتهای افغانستان انسان را به شدت متأثر میکند. اینها کار آمریکاست این سختی‌هایی هم که میکشند، این حوادثی که دارد پیش می‌آید پی‌درپی، پی‌درپی این حادثه‌ی روز پنجشنبه، این کشتارها، همه‌اش کار آمریکاست. 20 سال این کشور را اشغال کردند و انواع و اقسام ظلم‌ها را به اینها کردند. مجلس عروسی و عزا را بمباران کردند. عناصری را زندانی کردند. تولید مواد مخدر را دهها برابر افزایش دادند. یک قدم هم برای پیشرفت مدنی و اقتصادی افغانستان برنداشتند. افغانستان از آن زمان عقب تر نباشد جلوتر نیست. به هرحال ما طرفدار ملت افغانستان هستیم. دولتها می آیند و می‌روند. آنکه باقی می‌ماند، ملت افغانستان هستند. و نوع رابطه ما با دولتها بستگی دارد به نوع رابطه آنها با ما. ان‌شاءالله خداوند وضع ملت افغانستان را به بهترین وجه قرار دهد.

ایشان در خصوص مشکلات اقتصادی خطاب به مسئولین گفتند: حل این مشکلات اقتصادی را موکول به رفع تحریمها نکنید. خب رفع تحریم‌ها که در اختیار ما و شما نیست. در اختیار دیگران است. مشکلات، و برنامه‌ریزی برای رفع مشکلات را با فرض وجود تحریم انجام بدهید و برنامه‌ریزی کنید که ان‌شاءاللّه بتوان این کار را پیش برد. اینها با همت و تدبیر خود شما، با کار جهادی خود شما بایستی ان‌شاءالله حل بشود و حل هم خواهد شد. 

 


اخبار مرتبط
برگزاری مراسم رحلت آیت الله حکیم از سوی رهبر معظم انقلاب
چهارشنبه 1400/06/17 ساعت 17:34
برگزاری مراسم رحلت آیت الله حکیم از سوی رهبر معظم انقلاب
مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله سید محمدسعید حکیم فرداشب از طرف رهبر معظم انقلاب در قم برگزار می‌شود.
عقلانیت، عدالت و عمل انقلابی؛ گزاره‌های راهبردی پیشِ روی دولت سیزدهم
دوشنبه 1400/06/08 ساعت 17:04
نورنیوز بررسی کرد؛
عقلانیت، عدالت و عمل انقلابی؛ گزاره‌های راهبردی پیشِ روی دولت سیزدهم
مدیریت جدید در کشور باید به این نکته توجه داشته باشد که اصلاح تفکرات و رفتارهای محافظه‌کارانه گرچه نیازمند «فکر و عمل انقلابی و جهادی» است اما این روش و منش باید با «عقلانیت» همراه باشد تا کشور از آن سوی بام نیفتد.
اعضای دولت امروز با رهبر معظّم انقلاب دیدار خواهند کرد
شنبه 1400/06/06 ساعت 10:24
اعضای دولت امروز با رهبر معظّم انقلاب دیدار خواهند کرد
رئیس جمهور در جلسه پنجشنبه گذشته هیئت دولت اعلام کرد: اعضای دولت سیزدهم شنبه ششم شهریور به دیدار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای می‌روند.
دو اقدام رئیسی و یک پیام
جمعه 1400/06/05 ساعت 18:19
نورنیوز بررسی کرد؛
دو اقدام رئیسی و یک پیام
اگرچه طی چند سال گذشته، کم توجهی به ضرورت ارتباط مستقیم و بی واسطه کارگزاران و مقامات دولتی با مردم و افزایش روز افزون مشکلات و نارسایی‌های مختلف موجب کاهش اعتماد مردم به کارآمدی الگوی حمهوری اسلامی برای ایجاد زیست بهینه وعزتمند برای مردم شده است تغییر این رویه و ایجاد باور در اقشار مختلف کشور نسبت به عزم همه جانبه مسئولین عالی کشور برای خدمت به آنان می تواند در ترمیم سرمایه اجتماعی از دست رفته بسیار راهگشا باشد.
چیستی و ماهیت انتشار تصاویر از زندان اوین
چهارشنبه 1400/06/03 ساعت 13:37
نورنیوز بررسی کرد؛
چیستی و ماهیت انتشار تصاویر از زندان اوین
اگر هدف از انتشار این تصاویر اصلاح‌گری بود، باید انتشار آن همان موقعِ ثبت تصاویر (ماه‌ها قبل) صورت می‌گرفت، لذا مقطع کنونی برای انتشار آن، یعنی آغاز دولت جدید و نیز آغاز مدیریت جدید در دستگاه قضایی خبر از یک سناریوی هدف‌مند و طراحی شده برای ناامید کردن مردم و تخریب اعتماد عمومی می‌دهد.
هرگونه عزل‌ونصب تا استقرار دولت جدید ممنوع شد
چهارشنبه 1400/06/03 ساعت 10:23
هرگونه عزل‌ونصب تا استقرار دولت جدید ممنوع شد
براساس دستور معاون اول رئیس‌جمهور و پس از برخی عزل‌ونصب‌ها در دستگاه‌های دولتی، تا استقرار دولت سیزدهم هرگونه عزل‌ونصب در تمامی سطوح ممنوع شده است.
بررسی صلاحیت وزرا فردا به پایان می‌رسد
سه‌شنبه 1400/06/02 ساعت 10:59
بررسی صلاحیت وزرا فردا به پایان می‌رسد
بررسی صلاحیت ۱۱ وزیر پیشنهادی دولت در مجلس به پایان رسیده است و صلاحیت ۸ نفر دیگر طی امروز و فردا بررسی خواهد شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
فرصتی که نباید عادی یا تشریفاتی شود
هشدار بانک مرکزی به وزارت صمت درباره اختلال در واردات در مقابل صادرات
جنجال سیاسی در رژیم صهیونیستی؛ نتانیاهو رئیس «کمیته سرپوش بر شکست هفتم اکتبر»
ظهور دوباره داعش در جنوب ادلب/ ایست‌های بازرسی مسلحانه با شعارهای داعشی‌ها
درخواست آذر منصوری برای استرداد لایحه تأمین امنیت زنان از مجلس
قیمت طلا در بازار تهران افزایش یافت
آزمون تصادف شرط تولید و واردات خودرو شد/ 30 درصد کاهش تصادف با ارتقای ایمنی
مخالفت63 درصدی مردم آمریکا با اقدام نظامی ترامپ در ونزوئلا
عراقچی: همکاری نزدیک‌تر مسکو - تهران اقدام مؤثرتر در برابر تحریم‌ها را امکان‌پذیر می‌کند
حمایت روسیه از تلاش برای عادی‌سازی گفت‌وگو میان آمریکا و ونزوئلا
مصرف گاز در بخش خانگی به 72 درصد رسید؛ افزایش 100 میلیون مترمکعبی در چهار روز
درخواست کمک مادورو از ارتش کلمبیا
ستاره پرسپولیس از بلیط دیدار با تراکتور حذف شد
مرگ دردناک دو جوان در پی حادثه سقوط خودرو در سد دز
اقدام جنجالی کاخ سفید: ممنوعیت ورود هواداران ایران و سه کشور دیگر به آمریکا
معیشت در محاصره قیمت‌ها
تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد نصب شد
پاکستان: به نیروی بین‌المللی غزه نمی‌پیوندیم؛ مسائل کارائیب باید مسالمت‌آمیز حل شود
قالیباف: نحوه اجرای کالابرگ هفته آینده بررسی می‌شود
احزاب مخالف، نخست‌وزیر ژاپن را در مورد تایوان تحت فشار گذاشتند
دیدار مقامات واشنگتن و مسکو در خاک آمریکا در جهت پایان یافتن جنگ اوکراین
آماده‌باش بیش از 25 هزار نیروی عملیاتی هلال‌احمر برای زمستان
X
آگهی تبلیغاتی