×
سیاسی
شناسه خبر : 74992
تاریخ انتشار : شنبه 1400/06/06 ساعت 10:19
نامه اعتراضی ایران به رئیس شورای امنیت درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی

نامه اعتراضی ایران به رئیس شورای امنیت درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی

زهرا ارشادی، سفیر و معاون نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در در سازمان ملل در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت نسبت به تهدیدات رژیم اسرائیل علیه برنامه هسته‌ای ایران اعتراض کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: متن این نامه به شرح زیر است: من این نامه را پیرو نامه مورخ 23 فروردین 1400 جمهوری اسلامی ایران برای شما می‌نویسم که در آن شما را از اقدام تروریستی رژیم اسرائیل در تأسیسات غنی‌سازی نطنز در 22 فروردین 1400 مطلع کرده بودم. آن اقدام فعالیت این تأسیسات حساس هسته‌ای را که تحت پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و نظارت گسترده آن است، مختل کرده بود.

نخست وزیر رژیم اسرائیل در مصاحبه اخیر خود، هر چند به طور ضمنی، به حملات پنهان آن به برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران اعتراف و با گستاخی اعلام کرده است، این رژیم به چنین حملاتی ادامه خواهد داد. در پی آن، تهدیدهای بی‌شرمانه دیگری از سوی وزیر دفاع رژیم اسرائیل برای حمله به ایران صورت گرفت و همچنین رئیس ستاد کل این رژیم نیز از برنامه اسرائیل برای حمله به برنامه هسته‌ای ایران پرده برداشت.

هدف قرار دادن یک مرکز هسته‌ای بسیار حساس حفاظت شده با خطر بالای انتشار بالقوه مواد رادیواکتیو توسط رژیم اسرائیل یک اقدام جنایتکارانه تروریسم هسته‌ای محسوب می‌شود و مصداق روشن دیگری از تداوم نقض حقوق بین‌الملل توسط این رژیم می‌باشد. با توجه به تهدید فزاینده و مداوم تروریسم هسته‌ای رژیم اسرائیل علیه صلح و امنیت بین‌المللی، جامعه بین‌المللی باید چنین اقدامات تروریستی جنایتکارانه‌ای را با شدیدترین لحن ممکن محکوم کند.

همچنین تهدیدهای صریح فوق علیه یک دولت عضو سازمان ملل متحد نقض فاحش حقوق بین الملل، منشور سازمان ملل، بویژه ماده 2 آن است و بنابراین نباید از سوی جامعه بین المللی و شورای امنیت تحمل گردد.

تنها در کمتر از دو سال، رژیم اسرائیل با نقض ماهوی اصول اساسی حقوق بین الملل، اقدامات ماجراجویانه آشکار و پنهان بی شماری انجام داده است که از جمله شامل اقدامات تروریستی علیه دانشمندان و مراکز هسته ای ایران، حملات علیه کشتی‌های تجاری در منطقه و همچنین حملات پهپادی و هوایی علیه برخی کشورهای منطقه می‌باشد. چنانچه جلوی چنین اقدامات غیرقانونی مداوم و رفتارهای تحریک‌آمیز نظام‌مند و دارای آثار جدی گرفته نشود، بدون شک منطقه را بی ثبات‌تر کرده و صلح و امنیت بین المللی را نیز به خطر خواهد انداخت.

با توجه به سابقه طولانی رژیم اسرائیل در عملیات خرابکارانه علیه فعالیت صلح آمیز هسته‌ای ما و ترور بزدلانه چند دانشمند هسته ای و دیگر دانشمندان ایرانی در گذشته و همچنین عملیات سایبری مشترک آمریکا و اسرائیل علیه تأسیسات هسته ای ایران با استفاده از بدافزار رایانه ای موسوم به استاکس نت، شورای امنیت باید به مسئولیت‌های خود طبق منشور عمل نموده و اقدامات لازم فوری را برای جلوگیری از تمام سیاستهای بی ثبات کننده و رفتارهای غیرقانونی و در عین حال ماجراجویانه رژیم اسرائیل انجام دهد و آن را در برابر تمام چنین اقداماتی نیز مسئول بشناسد.

در عین حال، جمهوری اسلامی ایران ضمن تأکید بر اراده قاطع خود در استیفای حقوق مسلم خویش در استفاده از انرژی هسته ای برای مقاصد صلح آمیز در تمام جنبه های آن، نسبت به هرگونه محاسبه اشتباه احتمالی یا اقدام ماجراجویانه رژیم اسرائیل هشدار می دهد. همانگونه که در نامه های قبلی ما به شورای امنیت نیز آمده است، جمهوری اسلامی ایران حق ذاتی خود بر اساس حقوق بین الملل برای انجام تمام اقدامات لازم جهت حفاظت و دفاع از شهروندان، منافع، تأسیسات و حاکمیت خود در برابر هر گونه اقدامات تروریستی یا اخلالگرانه را محفوظ  می‌دارد.


اخبار مرتبط
ویروس پگاسوس در کمین بغداد
شنبه 1400/06/13 ساعت 17:07
ویروس پگاسوس در کمین بغداد
بازتاب پرسر و صدای ناشی از رسوایی برنامه جاسوسی پگاسوس اسرائیل که باعث خرابی هزاران حساب کاربری و نابودی اطلاعات مختلف کاربران در فضای مجازی شد به احتمال زیاد در آینده با عواقب بدتر و بیشتری همراه خواهد بود.
"گزینه های دیگر" بایدن و بنت؛ بلوف پرهزینه برای هیچ
شنبه 1400/06/06 ساعت 18:27
نورنیوز بررسی می کند؛
"گزینه های دیگر" بایدن و بنت؛ بلوف پرهزینه برای هیچ
واقعیتهای موجود نشان می دهد که دولت آمریکا به دلیل شکست راهبردهای نظامی- امنیتی خود در منطقه و اخراج از افغانستان و تحت فشار قرار گرفتن در عراق نه تنها ابزاری برای دفاع از سیاستهای تروریستی و آشوب طلبانه رژیم صهیونیستی در منطقه نداردبلکه اکنون در شرایط کم سابقه ای است که حتی برای فرار امن از منطقه نیز با مشکلات و چالشهای شکننده روبرو شده است.
واکنش شمخانی به تهدید ایران از سوی بِنت و بایدن
شنبه 1400/06/06 ساعت 12:05
واکنش شمخانی به تهدید ایران از سوی بِنت و بایدن
شمخانی با انتشار یک توییت به ملاقات بِنت و بایدن واکنش نشان داد
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
جمعه 1400/06/05 ساعت 04:24
اختصاصی «نورنیوز»؛
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
رئیس‌جمهور عراق گفت: برخی تصور کرده‌اند که نشست بغداد ممکن است بستری برای تداوم حضور نیروهای خارجی در عراق باشد، اما این خلاف واقع است و مطابق آنچه در مذاکرات با کاخ سفید به جمع‌بندی رسیده‌ایم، نظامیان آمریکایی طبق برنامه و در زمان مقرر عراق را ترک خواهند کرد.
معرکه‌گیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نمایشی بدون تماشاگر!
سه‌شنبه 1400/06/02 ساعت 15:09
نورنیوز بررسی کرد؛
معرکه‌گیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نمایشی بدون تماشاگر!
نخست‌وزیر تازه‌کار اسرائیل در حالی مدعی تشکیل ائتلاف ضدایران در منطقه حول پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی شده که طی همین یک ماه اخیر با وجود دروغ‌پراکنی و جوسازی سنگین علیه کشورمان در موضوع حادثه پیش آمده برای کشتی این رژیم در دریای عمان، نتوانست کمترین اجماعی علیه کشورمان ایجاد کند.
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخ موشکی مقاومت
یکشنبه 1400/05/31 ساعت 11:06
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخ موشکی مقاومت
بامداد امروز یکشنبه، جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی نواحی مختلف نوار غزه را هدف قرار دادند.
​پهلوگیری کشتی «گلدن بریلیانت» در اسکله شهید رجایی و دروغ بزرگی که افشا شد
پنج‌شنبه 1400/05/28 ساعت 20:38
اختصاصی نورنیوز؛
​پهلوگیری کشتی «گلدن بریلیانت» در اسکله شهید رجایی و دروغ بزرگی که افشا شد
امروز پنج‌شنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۰ و پس از گذشت نزدیک به سه هفته، کشتی «گلدن بریلیانت» که رسانه‌های غربی مدعی برخوردش با مین‌های ایرانی و ربایش آن توسط نیروهای ایرانی شده بودند، ساعتی پیش صحیح و سالم و با همان پرچم سنگاپور وارد اسکله شماره ۴۹ بندر شهید رجایی در خلیج فارس شده است تا بارگیری کند.
سیدحسن نصرالله: کشتی حامل سوخت از ایران عازم بیروت است/ما اهل شهادتیم و مقدسات خود را رها نمی‌کنیم
پنج‌شنبه 1400/05/28 ساعت 18:24
سیدحسن نصرالله: کشتی حامل سوخت از ایران عازم بیروت است/ما اهل شهادتیم و مقدسات خود را رها نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله در مراسم عاشورای حسینی(ع) در جنوب بیروت گفت: ما بر ایستادگی کنار ملت فلسطین تا باز پس‌گرفتن کامل سرزمین‌شان تاکید می‌کنیم.‎
نظرات

آخرین اخبار
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا