×
سیاسی
شناسه خبر : 74943
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/06/02 ساعت 15:09
معرکه‌گیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نمایشی بدون تماشاگر!

نورنیوز بررسی کرد؛

معرکه‌گیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نمایشی بدون تماشاگر!

نخست‌وزیر تازه‌کار اسرائیل در حالی مدعی تشکیل ائتلاف ضدایران در منطقه حول پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی شده که طی همین یک ماه اخیر با وجود دروغ‌پراکنی و جوسازی سنگین علیه کشورمان در موضوع حادثه پیش آمده برای کشتی این رژیم در دریای عمان، نتوانست کمترین اجماعی علیه کشورمان ایجاد کند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه از سفر به آمریکا خبر داد و گفت روز پنجشنبه در کاخ سفید با «جو بایدن» دیدار خواهد کرد.

او در ادامه اقدامات ایران‌هراسانه این رژیم مدعی شده: «ایران به سرعت در حال پیشرفت در زمینه غنی‌سازی اورانیوم بوده و مدت زمان لازم برای ساخت بمب اتمی را بسیار کوتاه‌تر کرده است!»

بیان این ادعاها در حالی است که ایران نه تنها عضو پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی (NPT) است بلکه چنانچه گزارش‌های فصلی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز نشان می‌دهد، بارها به صراحت اعلام کرده که برنامه هسته‌ای خود را تنها با مقاصد صلح‌آمیز پیگیری می‌کند، اما رژیم صهیونیستی نه تنها عضو این پیمان نیست بلکه بین 200 تا 300 کلاهک اتمی را در زرادخانه‌های خود نگهداری می‌کند.

بِنت که تلاش می‌کند خود را نزد تیم بایدن به اثبات برساند، مدعی شده‌؛ «ایران در تمام منطقه با خشونت رفتار می‌کند و در دیدار با بایدن خواهم گفت که هم اکنون زمان آن است که جلوی ایران گرفته شود»، حال آنکه رژیم صهیونیستی به عنوان مهمترین رکن ناامنی در غرب آسیا، علاوه بر جنایات گسترده در فلسطین همواره عامل اصلی اقدامات تروریستی و خراب‌کارانه در منطقه بوده است. 

نخست‌وزیر تازه‌کار اسرائیل در حالی مدعی تشکیل ائتلاف ضدایران در منطقه شده که طی همین یک ماه اخیر با وجود دروغ‌پراکنی و جوسازی سنگین علیه کشورمان در موضوع حادثه پیش آمده برای کشتی این رژیم در دریای عمان، نتوانست کمترین اجماعی علیه کشورمان ایجاد کند.

در خصوص تحرکات اخیر «نفتالی بنت» نکات مهمی وجود دارد:

نخست؛ بِنت که با بحران داخلی و همچنین آثار شکست اخیر از فلسطینی‌ها طی عملیات «سیف‌القدس» روبروست، تلاش می‌کند نگاه‌ و توجه افکار عمومی را از فلسطین به سمت ایران و پرونده هسته‌ای تغییر دهد تا از این رهگذر بر بحران سیاسی و امنیتی و همچنین فساد و ناکارآمدی سران اسرائیل سر پوش گذاشته و همچون نتانیاهو حیات سیاسی خود را در سایه جنجال‌آفرینی ادامه دهد.  

دوم؛ ایالات متحده هم‌اکنون خود با بحران به وجود آمده در افغانستان مواجه است و آثار شکست خفت‌بار و اخراج از این کشور به چالش سیاسی جدی در داخل و در میان هم‌پیمانان و مزدوران منطقه‌ایش تبدیل شده است. 

افزایش انتقادات از بایدن و دولتش برای شکست در افغانستان و اخراج مفتضحانه از این کشور، همچون اظهارنظر جنجالی «فرانسیس فوکویاما» و احمق خطاب کردن «جو بایدن» از سوی «تونی بلر» نخست‌وزیر اسبق بریتانیا و شریک جرم «جورج بوش» در حمله به افغانستان در کنار کاهش محبوبیت بایدن در نظرسنجی‌ها و تشکیل نشست گروه هفت برای چاره‌اندیشی در مورد رسوایی افغانستان طی امروز، شواهدی است که بر اوضاع نابسامان کاخ سفید تاکید دارند. 

مشخص نیست که در چنین شرایطی بِنت بر اساس چه تحلیلی سعی دارد کاخ سفید بحران‌زده را متمایل به حمایت از خودش کند.

سوم؛ این دست سفرهای نمایشی به واشینگتن از سوی نخست‌وزیران پیشین رژیم صهیونیستی چون «ایهود اولمرت»، «ایهود باراک» و «بنیامین نتانیاهو» همواره با سر و صدای زیاد در گذشته انجام شده اما بیش از آنکه تاثیر عملی در تقویت جبهه آنها در برابر محور مقاومت داشته باشد تنها در چارچوب جنجال‌های خبری و رسانه‌ای باقی مانده و بر شکست‌های آنان افزوده است.  

چهارم؛ برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران بدون هیچ‌گونه ابهامی در حال توسعه است و تماما در چارچوب مقررات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و حقوق قانونی ایران پیگیری می‌شود، لذا تکاپو برای ایران‌هراسی و تشدید فشار بر تهران برای عقب‌نشینی از این حقوق مسلم به سیاستی نخ‌نما تبدیل شده و با توجه به اراده کشورمان در این خصوص کارآیی خود را از دست داده است.

پنجم؛ بدیهی است تنها راه خروج از شرایط موجود در موضوع پرونده هسته‌ای ایران و بن‌بست ایجاد شده از سوی غربی‌ها در روند مذاکرات وین، تغییر رویکرد آمریکا و غرب و پذیرش حقوق قانونی ایران در این خصوص است.

اگر فضاسازی‌هایی از این دست می‌توانست تاثیری بر اراده مستحکم ایران در مسیر استیفای حقوق قانونی‌اش داشته باشد به طور قطع ماه‌ها قبل آمریکا و غرب به دستاوردهای مورد نظرشان رسیده بودند و نیازی به خوش‌رقصی و معرکه‌گردانی امثال «نفتالی بِنت» نبود.


اخبار مرتبط
"گزینه های دیگر" بایدن و بنت؛ بلوف پرهزینه برای هیچ
دوشنبه 1400/06/08 ساعت 12:01
"گزینه های دیگر" بایدن و بنت؛ بلوف پرهزینه برای هیچ
"گزینه های دیگر" بایدن و بنت؛ بلوف پرهزینه برای هیچ
شنبه 1400/06/06 ساعت 18:27
نورنیوز بررسی می کند؛
"گزینه های دیگر" بایدن و بنت؛ بلوف پرهزینه برای هیچ
واقعیتهای موجود نشان می دهد که دولت آمریکا به دلیل شکست راهبردهای نظامی- امنیتی خود در منطقه و اخراج از افغانستان و تحت فشار قرار گرفتن در عراق نه تنها ابزاری برای دفاع از سیاستهای تروریستی و آشوب طلبانه رژیم صهیونیستی در منطقه نداردبلکه اکنون در شرایط کم سابقه ای است که حتی برای فرار امن از منطقه نیز با مشکلات و چالشهای شکننده روبرو شده است.
صدرالحسینی: ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی بیشتر یک لاف سیاسی با هدف فروش اسلحه آمریکائی است
شنبه 1400/06/06 ساعت 15:33
صدرالحسینی: ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی بیشتر یک لاف سیاسی با هدف فروش اسلحه آمریکائی است
یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: سخنان نخست وزیر اسرائیل بیشتر به یک لاف سیاسی نزدیک است و برای ایجاد رعب و وحشت در منطقه خلیج فارس و غرب آسیا و مهم‌تر از آن فروش بیشتر اسلحه‌های کارخانه‌های آمریکایی به کار می‌رود.
واکنش شمخانی به تهدید ایران از سوی بِنت و بایدن
شنبه 1400/06/06 ساعت 12:05
واکنش شمخانی به تهدید ایران از سوی بِنت و بایدن
شمخانی با انتشار یک توییت به ملاقات بِنت و بایدن واکنش نشان داد
نامه اعتراضی ایران به رئیس شورای امنیت درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی
شنبه 1400/06/06 ساعت 10:19
نامه اعتراضی ایران به رئیس شورای امنیت درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی
زهرا ارشادی، سفیر و معاون نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در در سازمان ملل در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت نسبت به تهدیدات رژیم اسرائیل علیه برنامه هسته‌ای ایران اعتراض کرد.
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
جمعه 1400/06/05 ساعت 04:24
اختصاصی «نورنیوز»؛
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
رئیس‌جمهور عراق گفت: برخی تصور کرده‌اند که نشست بغداد ممکن است بستری برای تداوم حضور نیروهای خارجی در عراق باشد، اما این خلاف واقع است و مطابق آنچه در مذاکرات با کاخ سفید به جمع‌بندی رسیده‌ایم، نظامیان آمریکایی طبق برنامه و در زمان مقرر عراق را ترک خواهند کرد.
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخ موشکی مقاومت
یکشنبه 1400/05/31 ساعت 11:06
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخ موشکی مقاومت
بامداد امروز یکشنبه، جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی نواحی مختلف نوار غزه را هدف قرار دادند.
​پهلوگیری کشتی «گلدن بریلیانت» در اسکله شهید رجایی و دروغ بزرگی که افشا شد
پنج‌شنبه 1400/05/28 ساعت 20:38
اختصاصی نورنیوز؛
​پهلوگیری کشتی «گلدن بریلیانت» در اسکله شهید رجایی و دروغ بزرگی که افشا شد
امروز پنج‌شنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۰ و پس از گذشت نزدیک به سه هفته، کشتی «گلدن بریلیانت» که رسانه‌های غربی مدعی برخوردش با مین‌های ایرانی و ربایش آن توسط نیروهای ایرانی شده بودند، ساعتی پیش صحیح و سالم و با همان پرچم سنگاپور وارد اسکله شماره ۴۹ بندر شهید رجایی در خلیج فارس شده است تا بارگیری کند.
سیدحسن نصرالله: کشتی حامل سوخت از ایران عازم بیروت است/ما اهل شهادتیم و مقدسات خود را رها نمی‌کنیم
پنج‌شنبه 1400/05/28 ساعت 18:24
سیدحسن نصرالله: کشتی حامل سوخت از ایران عازم بیروت است/ما اهل شهادتیم و مقدسات خود را رها نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله در مراسم عاشورای حسینی(ع) در جنوب بیروت گفت: ما بر ایستادگی کنار ملت فلسطین تا باز پس‌گرفتن کامل سرزمین‌شان تاکید می‌کنیم.‎
انفجار در مجتمع پتروشیمی حیفا
پنج‌شنبه 1400/05/28 ساعت 10:22
ساعاتی پس از آتش سوزی در یک شناور؛
انفجار در مجتمع پتروشیمی حیفا
ساعاتی پس از آتش سوزی در یک شناور رژیم صهیونیستی منابع عبری زبان از انفجار در یک مجتمع پتروشیمی در حیفا خبر دادند.
نشست بغداد و چارچوب‌هایی برای امنیت جمعی
چهارشنبه 1400/05/27 ساعت 18:14
نورنیوز بررسی کرد؛
نشست بغداد و چارچوب‌هایی برای امنیت جمعی
راهکار به نتیجه رسیدن نشست بغداد، اراده و رویکرد واقعی حاضران برای همگرایی و انسجام برای حل بحران‌های منطقه بدون دخالت خارجی است تا اجماعی سراسری برای پایان دادن به دخالت‌های آمریکا در منطقه، مبارزه با رژیم صهیونیستی و تروریسم و پایان جنگ یمن و نیز حمایت قاطع از لبنان برای خروج از بن‌بست صورت پذیرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
X
آگهی تبلیغاتی