×
سیاسی
شناسه خبر : 74943
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/06/02 ساعت 15:09
معرکه‌گیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نمایشی بدون تماشاگر!

نورنیوز بررسی کرد؛

معرکه‌گیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نمایشی بدون تماشاگر!

نخست‌وزیر تازه‌کار اسرائیل در حالی مدعی تشکیل ائتلاف ضدایران در منطقه حول پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی شده که طی همین یک ماه اخیر با وجود دروغ‌پراکنی و جوسازی سنگین علیه کشورمان در موضوع حادثه پیش آمده برای کشتی این رژیم در دریای عمان، نتوانست کمترین اجماعی علیه کشورمان ایجاد کند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه از سفر به آمریکا خبر داد و گفت روز پنجشنبه در کاخ سفید با «جو بایدن» دیدار خواهد کرد.

او در ادامه اقدامات ایران‌هراسانه این رژیم مدعی شده: «ایران به سرعت در حال پیشرفت در زمینه غنی‌سازی اورانیوم بوده و مدت زمان لازم برای ساخت بمب اتمی را بسیار کوتاه‌تر کرده است!»

بیان این ادعاها در حالی است که ایران نه تنها عضو پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی (NPT) است بلکه چنانچه گزارش‌های فصلی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز نشان می‌دهد، بارها به صراحت اعلام کرده که برنامه هسته‌ای خود را تنها با مقاصد صلح‌آمیز پیگیری می‌کند، اما رژیم صهیونیستی نه تنها عضو این پیمان نیست بلکه بین 200 تا 300 کلاهک اتمی را در زرادخانه‌های خود نگهداری می‌کند.

بِنت که تلاش می‌کند خود را نزد تیم بایدن به اثبات برساند، مدعی شده‌؛ «ایران در تمام منطقه با خشونت رفتار می‌کند و در دیدار با بایدن خواهم گفت که هم اکنون زمان آن است که جلوی ایران گرفته شود»، حال آنکه رژیم صهیونیستی به عنوان مهمترین رکن ناامنی در غرب آسیا، علاوه بر جنایات گسترده در فلسطین همواره عامل اصلی اقدامات تروریستی و خراب‌کارانه در منطقه بوده است. 

نخست‌وزیر تازه‌کار اسرائیل در حالی مدعی تشکیل ائتلاف ضدایران در منطقه شده که طی همین یک ماه اخیر با وجود دروغ‌پراکنی و جوسازی سنگین علیه کشورمان در موضوع حادثه پیش آمده برای کشتی این رژیم در دریای عمان، نتوانست کمترین اجماعی علیه کشورمان ایجاد کند.

در خصوص تحرکات اخیر «نفتالی بنت» نکات مهمی وجود دارد:

نخست؛ بِنت که با بحران داخلی و همچنین آثار شکست اخیر از فلسطینی‌ها طی عملیات «سیف‌القدس» روبروست، تلاش می‌کند نگاه‌ و توجه افکار عمومی را از فلسطین به سمت ایران و پرونده هسته‌ای تغییر دهد تا از این رهگذر بر بحران سیاسی و امنیتی و همچنین فساد و ناکارآمدی سران اسرائیل سر پوش گذاشته و همچون نتانیاهو حیات سیاسی خود را در سایه جنجال‌آفرینی ادامه دهد.  

دوم؛ ایالات متحده هم‌اکنون خود با بحران به وجود آمده در افغانستان مواجه است و آثار شکست خفت‌بار و اخراج از این کشور به چالش سیاسی جدی در داخل و در میان هم‌پیمانان و مزدوران منطقه‌ایش تبدیل شده است. 

افزایش انتقادات از بایدن و دولتش برای شکست در افغانستان و اخراج مفتضحانه از این کشور، همچون اظهارنظر جنجالی «فرانسیس فوکویاما» و احمق خطاب کردن «جو بایدن» از سوی «تونی بلر» نخست‌وزیر اسبق بریتانیا و شریک جرم «جورج بوش» در حمله به افغانستان در کنار کاهش محبوبیت بایدن در نظرسنجی‌ها و تشکیل نشست گروه هفت برای چاره‌اندیشی در مورد رسوایی افغانستان طی امروز، شواهدی است که بر اوضاع نابسامان کاخ سفید تاکید دارند. 

مشخص نیست که در چنین شرایطی بِنت بر اساس چه تحلیلی سعی دارد کاخ سفید بحران‌زده را متمایل به حمایت از خودش کند.

سوم؛ این دست سفرهای نمایشی به واشینگتن از سوی نخست‌وزیران پیشین رژیم صهیونیستی چون «ایهود اولمرت»، «ایهود باراک» و «بنیامین نتانیاهو» همواره با سر و صدای زیاد در گذشته انجام شده اما بیش از آنکه تاثیر عملی در تقویت جبهه آنها در برابر محور مقاومت داشته باشد تنها در چارچوب جنجال‌های خبری و رسانه‌ای باقی مانده و بر شکست‌های آنان افزوده است.  

چهارم؛ برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران بدون هیچ‌گونه ابهامی در حال توسعه است و تماما در چارچوب مقررات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و حقوق قانونی ایران پیگیری می‌شود، لذا تکاپو برای ایران‌هراسی و تشدید فشار بر تهران برای عقب‌نشینی از این حقوق مسلم به سیاستی نخ‌نما تبدیل شده و با توجه به اراده کشورمان در این خصوص کارآیی خود را از دست داده است.

پنجم؛ بدیهی است تنها راه خروج از شرایط موجود در موضوع پرونده هسته‌ای ایران و بن‌بست ایجاد شده از سوی غربی‌ها در روند مذاکرات وین، تغییر رویکرد آمریکا و غرب و پذیرش حقوق قانونی ایران در این خصوص است.

اگر فضاسازی‌هایی از این دست می‌توانست تاثیری بر اراده مستحکم ایران در مسیر استیفای حقوق قانونی‌اش داشته باشد به طور قطع ماه‌ها قبل آمریکا و غرب به دستاوردهای مورد نظرشان رسیده بودند و نیازی به خوش‌رقصی و معرکه‌گردانی امثال «نفتالی بِنت» نبود.


اخبار مرتبط
"گزینه های دیگر" بایدن و بنت؛ بلوف پرهزینه برای هیچ
دوشنبه 1400/06/08 ساعت 12:01
"گزینه های دیگر" بایدن و بنت؛ بلوف پرهزینه برای هیچ
"گزینه های دیگر" بایدن و بنت؛ بلوف پرهزینه برای هیچ
شنبه 1400/06/06 ساعت 18:27
نورنیوز بررسی می کند؛
"گزینه های دیگر" بایدن و بنت؛ بلوف پرهزینه برای هیچ
واقعیتهای موجود نشان می دهد که دولت آمریکا به دلیل شکست راهبردهای نظامی- امنیتی خود در منطقه و اخراج از افغانستان و تحت فشار قرار گرفتن در عراق نه تنها ابزاری برای دفاع از سیاستهای تروریستی و آشوب طلبانه رژیم صهیونیستی در منطقه نداردبلکه اکنون در شرایط کم سابقه ای است که حتی برای فرار امن از منطقه نیز با مشکلات و چالشهای شکننده روبرو شده است.
صدرالحسینی: ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی بیشتر یک لاف سیاسی با هدف فروش اسلحه آمریکائی است
شنبه 1400/06/06 ساعت 15:33
صدرالحسینی: ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی بیشتر یک لاف سیاسی با هدف فروش اسلحه آمریکائی است
یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: سخنان نخست وزیر اسرائیل بیشتر به یک لاف سیاسی نزدیک است و برای ایجاد رعب و وحشت در منطقه خلیج فارس و غرب آسیا و مهم‌تر از آن فروش بیشتر اسلحه‌های کارخانه‌های آمریکایی به کار می‌رود.
واکنش شمخانی به تهدید ایران از سوی بِنت و بایدن
شنبه 1400/06/06 ساعت 12:05
واکنش شمخانی به تهدید ایران از سوی بِنت و بایدن
شمخانی با انتشار یک توییت به ملاقات بِنت و بایدن واکنش نشان داد
نامه اعتراضی ایران به رئیس شورای امنیت درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی
شنبه 1400/06/06 ساعت 10:19
نامه اعتراضی ایران به رئیس شورای امنیت درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی
زهرا ارشادی، سفیر و معاون نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در در سازمان ملل در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت نسبت به تهدیدات رژیم اسرائیل علیه برنامه هسته‌ای ایران اعتراض کرد.
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
جمعه 1400/06/05 ساعت 04:24
اختصاصی «نورنیوز»؛
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
رئیس‌جمهور عراق گفت: برخی تصور کرده‌اند که نشست بغداد ممکن است بستری برای تداوم حضور نیروهای خارجی در عراق باشد، اما این خلاف واقع است و مطابق آنچه در مذاکرات با کاخ سفید به جمع‌بندی رسیده‌ایم، نظامیان آمریکایی طبق برنامه و در زمان مقرر عراق را ترک خواهند کرد.
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخ موشکی مقاومت
یکشنبه 1400/05/31 ساعت 11:06
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخ موشکی مقاومت
بامداد امروز یکشنبه، جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی نواحی مختلف نوار غزه را هدف قرار دادند.
​پهلوگیری کشتی «گلدن بریلیانت» در اسکله شهید رجایی و دروغ بزرگی که افشا شد
پنج‌شنبه 1400/05/28 ساعت 20:38
اختصاصی نورنیوز؛
​پهلوگیری کشتی «گلدن بریلیانت» در اسکله شهید رجایی و دروغ بزرگی که افشا شد
امروز پنج‌شنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۰ و پس از گذشت نزدیک به سه هفته، کشتی «گلدن بریلیانت» که رسانه‌های غربی مدعی برخوردش با مین‌های ایرانی و ربایش آن توسط نیروهای ایرانی شده بودند، ساعتی پیش صحیح و سالم و با همان پرچم سنگاپور وارد اسکله شماره ۴۹ بندر شهید رجایی در خلیج فارس شده است تا بارگیری کند.
سیدحسن نصرالله: کشتی حامل سوخت از ایران عازم بیروت است/ما اهل شهادتیم و مقدسات خود را رها نمی‌کنیم
پنج‌شنبه 1400/05/28 ساعت 18:24
سیدحسن نصرالله: کشتی حامل سوخت از ایران عازم بیروت است/ما اهل شهادتیم و مقدسات خود را رها نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله در مراسم عاشورای حسینی(ع) در جنوب بیروت گفت: ما بر ایستادگی کنار ملت فلسطین تا باز پس‌گرفتن کامل سرزمین‌شان تاکید می‌کنیم.‎
انفجار در مجتمع پتروشیمی حیفا
پنج‌شنبه 1400/05/28 ساعت 10:22
ساعاتی پس از آتش سوزی در یک شناور؛
انفجار در مجتمع پتروشیمی حیفا
ساعاتی پس از آتش سوزی در یک شناور رژیم صهیونیستی منابع عبری زبان از انفجار در یک مجتمع پتروشیمی در حیفا خبر دادند.
نشست بغداد و چارچوب‌هایی برای امنیت جمعی
چهارشنبه 1400/05/27 ساعت 18:14
نورنیوز بررسی کرد؛
نشست بغداد و چارچوب‌هایی برای امنیت جمعی
راهکار به نتیجه رسیدن نشست بغداد، اراده و رویکرد واقعی حاضران برای همگرایی و انسجام برای حل بحران‌های منطقه بدون دخالت خارجی است تا اجماعی سراسری برای پایان دادن به دخالت‌های آمریکا در منطقه، مبارزه با رژیم صهیونیستی و تروریسم و پایان جنگ یمن و نیز حمایت قاطع از لبنان برای خروج از بن‌بست صورت پذیرد.
نظرات

آخرین اخبار
مشحون: زحمات آتشی در بسکتبال غیر قابل انکار است/ یکی از بهترین‌ها را از دست دادیم
ایروانی: ایران حق مقابله با اقدامات گستاخانه ودزدی دریابی آن را دارد
سنا تلاش دموکرات‌ها برای جلوگیری از ماجراجویی ترامپ در کوبا را ناکام گذاشت
کارشناس آمریکایی: واشنگتن به‌دنبال هر راهی برای فرار از شکست در ایران است
بدن افراد به پروتئین چقدر نیاز دارد
محاصره دریایی ایران بی نتیجه است
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند