×
سیاسی
شناسه خبر : 74865
تاریخ انتشار :

سرلشکر باقری: سیاست راهبردی ما افزایش توان تهاجم به کانون‌های تهدید علیه ایران است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: افزایش توان تهاجم به کانون‌های تهدید علیه کشور، سیاست راهبردی نیروهای مسلح است.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی 31 مرداد، روز صنعت دفاعی را گرامی داشت و تاکید کرد: افزایش توان تهاجم به کانون‌های تهدید علیه میهن اسلامی سیاست راهبردی، حتمی و توقف‌ناپذیر نیروهای مسلح است.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرارسیدن سی و یکم مردادماه روز صنعت دفاعی کشور را به ملت سرافراز ایران اسلامی، مسئولان، جهادگران، متخصصان و آحاد کارکنان خدوم و ارزشمند نیروهای مسلح و حوزه صنعت دفاعی ایران اسلامی که موجبات افتخار و درخشش ملت عظیم‌الشأن ایران در سپهر جهانی را به رغم تحریم‌های دیرینه، همه‌جانبه و ظالمانه بلوک سلطه و استکبار و دشمنان انقلاب و نظام، رقم زده‌اند، تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

تردیدی نیست نیروهای مسلح انقلابی و قدرت‌آفرین کشور که خط مقدم تحرک و نشانه اقتدار ایران عزیز هستند به تأسی از الزامات و مقتضیات امروز و آینده پیش رو، علم و فناوری را به‌عنوان یکی از پیشران‌های اصلی و موتور محرک پیشرفت کشور در گام دوم انقلاب قلمداد می‌کنند.

در این راستا نیروهای خدوم عرصه صنعت، بالندگی و تحکیم بازدارندگی در حوزه دفاعی و نظامی را پیشانی راهبردهای خود دانسته و همت پیوسته و مجاهدت بی‌وقفه را به آن معطوف ساخته و آن را ضامن قوی شدن ایران اسلامی در این عرصه می‌دانند.

باور داریم استحکام‌بخشی ساخت درونی قدرت بر پایه مؤلفه‌های علم و فناوری دفاعی و نظامی با ارتقای توان تولید سامانه‌ها، تجهیزات و محصولات بدیع و نوظهور دفاعی و شکستن مرزهای دانش همراه با نگاه هوشمندانه بر محیط متغیر و پرشتاب جهان معاصر، علی‌رغم پیچیدگی‌ها، عدم قطعیت‌ها و ابهامات و تهدیدات نوپدید، می‌تواند محقق و میسر گردد.

خدای بزرگ را شاکریم که این مسیر مبارک در نیروهای مسلح با پرچم‌داری وزارت دفاع نهادینه و با هم‌افزایی، پویایی و پایایی اجزای صنعت دفاعی با عناصر و مؤلفه‌های قدرت‌ساز ملی و به‌کارگیری ظرفیت‌های علمی و فناورانه بخش خصوصی و نیز بهره‌گیری از اساتید، محققین، دانشجویان و ظرفیت علمی بسیج و سرباز محققین وظیفه، سیاست‌گذاری و به مدد دیپلماسی فعال و هوشمند دفاعی در داخل و خارج از کشور دنبال می‌شود.

رجاء واثق دارم این روند که تجلی‌گاه قدرت بی‌کرانه، متنوع و متکثر دفاعی و نظامی کشور و میدان نمایش عزم راسخ و اراده پولادین فرزندان ایران اسلامی در این عرصه است، نوید ظهور یک پدیده بی‌همتا که می‌تواند آینده و آرمان‌های ترسیم شده در گام دوم انقلاب را تحت تأثیر عمیق قرار دهد، داده و ان‌شاءالله به حول و قوه الهی این مسیر شکوفایی و غرورآفرین در دولت سیزدهم و دوره جدید مدیریت و هدایت راهبردی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با قوت و قدرت ادامه خواهد یافت.

خاضعانه سجده شکر بر آستان کبریایی می‌ساییم و با گرامیداشت یاد، نام و خاطره شهیدان عالی‌قدر حوزه صنعت دفاعی کشور به‌ویژه شهید عزیز دکتر «فخری‌زاده» به دشمنان انقلاب و معاندین نظام اسلامی یادآور می‌شویم: «نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، مقتدر و مصمم تحت فرامین و منویات حکیمانه مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، ضمن پیگیری راهبرد صلح، دوستی و هم‌افزایی با ملت‌های منطقه ضد بیگانگان و ماجراجویان فرامنطقه‌ای، بدون اعتنا به جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی امپریالیسم رسانه‌ای و آمال و آرزوهای تعبیرناشدنی آمریکا، رژیم صهیونیستی و متحدان خبیث و پلید آنان، قدرت‌افزایی دفاعی، بازدارندگی مطمئن بومی و افزایش توان تهاجم به کانون‌های تهدید علیه میهن اسلامی را سیاست راهبردی، حتمی و توقف‌ناپذیر خود دانسته و در این مسیر افتخارآمیز که تأمین‌کننده مصالح، منافع و امنیت ملی است، لحظه‌ای غفلت و کوتاهی را برنخواهند تابید.»

 


اخبار مرتبط
ویدئو: ابعاد مهم سفر سردار باقری به پاکستان
پنج‌شنبه 1400/07/22 ساعت 17:06
ویدئو: ابعاد مهم سفر سردار باقری به پاکستان
وزیر امور خارجه ایران وارد بغداد شد
شنبه 1400/06/06 ساعت 12:18
وزیر امور خارجه ایران وارد بغداد شد
امیرعبداللهیان در رأس هیأتی برای شرکت در نشست منطقه‌ای حمایت از عراق وارد بغداد شد.
شمخانی: تداوم سیاست‌های تنش‌زای آمریکا عواقب فوق‌العاده خطرناکی برای منطقه و جهان دارد
یکشنبه 1400/05/31 ساعت 15:33
در ملاقات با وزیر خارجه ژاپن؛
شمخانی: تداوم سیاست‌های تنش‌زای آمریکا عواقب فوق‌العاده خطرناکی برای منطقه و جهان دارد
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ظرفیت های فراوانی برای ارتقاء سطح روابط دو کشور به ویژه در حوزه اقتصادی وجود دارد که شایسته ریل گذاری جدید در تعامل با دولت جدید ایران است.
​چگونگی تنظیم وکالت‌نامه در خارج از کشور
شنبه 1400/05/30 ساعت 11:25
نورنیوز بررسی کرد؛
​چگونگی تنظیم وکالت‌نامه در خارج از کشور
ایرانیان مقیم خارج از کشور برای تنظیم وکالت‌نامه در خارج از کشور باید به نکات ویژه‎‌ای توجه داشته باشند تا اقدامات آنها توسط وکیل در ایران قانونی باشد.
اولیانوف: شانس احیای برجام واقعی است
شنبه 1400/05/30 ساعت 10:53
اولیانوف: شانس احیای برجام واقعی است
نماینده روسیه در سازمان های بین المللی با بیان اینکه مذاکرات وین به زودی از سر گرفته می شود، تاکید کرد که شانس احیای برجام واقعی است.
مهمترین آزمون پیش روی طالبان
شنبه 1400/05/30 ساعت 10:23
مهمترین آزمون پیش روی طالبان
ماهیت برجامی که غرب به دنبال آن است چیست؟
جمعه 1400/05/29 ساعت 16:37
نورنیوز بررسی کرد؛
ماهیت برجامی که غرب به دنبال آن است چیست؟
میز مذاکره در صورتی می‌تواند مسیری برای عبور از بن‌بست ایجاد شده از سوی آمریکا باشد که این کشور و شرکای اروپایی‌اش به رسمیت شناختن حقوق قانونی مردم ایران را جایگزین لجاجت و زورگویی برای تحمیل خواسته‌های سیاسی خود نمایند.
رابرت مالی:کارزار« فشار حداکثری»، علت بی‌اعتمادی ایران به آمریکا
جمعه 1400/05/29 ساعت 09:20
رابرت مالی:کارزار« فشار حداکثری»، علت بی‌اعتمادی ایران به آمریکا
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران تاکید کرد که سرنوشت بازگشت به توافق هسته ای، یک علامت سوال بزرگ به شمار می آید و تصمیم گیری در این باره نیز دیگر در دست کشورش نیست.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لرزه بر موازنه دیپلماتیک! +فیلم
معاون پزشکیان: رئیس‌جمهور از تدوین لایحه «مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع» خبر نداشت!
ایثار در شعله‌های آبیدر
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
رسانه صهیونیستی خبر داد: آذربایجان در آستانه پیوستن به «پیمان ابراهیم»
نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد
مهرشاد سهیلی جایی در آنتن ندارد؛ روایت یک فریب تبلیغاتی
شرط جدید بانک مرکزی برای خرید ارز اربعین 1404
قمار 50 میلیون یورویی النصر با توصیه رونالدو!
گزارش الاخبار در مورد چشم‌انداز همکاری روسیه، چین و ایران در مرحله پساجنگ
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
انقلاب در پیوند قلب با دست توانای متخصصان ایرانی + فیلم
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره ایران و سوریه
قدمت واقعی سمرقند فراتر از آن‌ چیزی است که تصور می‌شد
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وداع زودهنگام گلر الجزایری با سرخ‌ها در ارزروم
عکس های منتخب جهان،28 جولای2025
مهران با 51.8 درجه داغ‌ترین شهر ایران شد
هشدار ایران به رژیم اسرائیل درباره جداسازی استان‌های جنوبی سوریه
شکست پرسپولیس در آخرین بازی تدارکاتی در اردوی ترکیه
دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد
عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 منتشر شد
میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود
گزارش تصویری | مرگ آرام بزرگ‌ترین دریاچه ایران
تیراندازی مرگبار در آتلانتا؛ یک کشته و 10 زخمی
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
حمله سایبری گسترده، سفرهای هوایی روسیه را مختل کرد
صادرات 45.5 میلیون دلاری از جلفا به 9 کشور دنیا
هشدار هواشناسی؛ موج گرما از فردا وارد کشور می‌شود + فیلم
جنگ 12 روزه را چگونه روایت کنیم؟
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه/ارجاع پرونده قتل «منصوره قدیری‌جاوید» به دیوان عالی
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
X
آگهی تبلیغاتی