×
سیاسی
شناسه خبر : 74841
تاریخ انتشار : جمعه 1400/05/29 ساعت 09:20
رابرت مالی:کارزار« فشار حداکثری»، علت بی‌اعتمادی ایران به آمریکا

رابرت مالی:کارزار« فشار حداکثری»، علت بی‌اعتمادی ایران به آمریکا

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران تاکید کرد که سرنوشت بازگشت به توافق هسته ای، یک علامت سوال بزرگ به شمار می آید و تصمیم گیری در این باره نیز دیگر در دست کشورش نیست.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «رابرت مالی»، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در مصاحبه اختصاصی با پایگاه خبری تحلیلی «پولیتیکو» که متن آن عصر پنج شنبه به وقت محلی در این پایگاه آمریکایی منتشر شد، از سرنوشت بازگشت به توافق هسته ای سال 2015 میلادی میان تهران و قدرت های جهانی به عنوان یک علامت سوال بزرگ نام برد و عنوان کرد که بازگشت به این توافق چند جانبه چیزی نیست که بتوانند آن را به طور کامل کنترل کنند.

مالی در این مصاحبه ضمن آن که بارها از بیان صریح یک درصد مشخص برای احتمال بازگشت آمریکا به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) خودداری کرد، ارائه چنین درصدی را بی فایده خوانده و در توجیه این گفته خود نیز افزود که درباره آن چه ایران در آینده انجام خواهد داد یا انجام نخواهد داد، متغیرهای ناشناخته ای وجود دارد.

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران ضمن تاکید دوباره بر آمادگی کشورش برای از سر گیری مذاکرات درباره برجام در شهر وین، پایتخت اتریش، اظهار داشت: اگر فکر نمی کردیم (که دستیابی به توافق) امکان پذیر است، این کار را انجام نمی دادیم.

در رابطه با احتمال عدم توافق آمریکا و ایران بر سر شرایط برجام طی ماه های آینده نیز، مالی ضمن اعلام این که تیم وی در حال آماده سازی برخی موارد احتمالی است، تاکید کرد که یک احتمال این است که واشنگتن و تهران یک توافق کاملا جداگانه را به امضا برسانند که دارای پارامترهای متفاوتی از توافق کنونی باشد در حالی که احتمال دیگر نیز یک رشته پاسخ تنبیهی با هماهنگی هم پیمانان اروپایی است بدون آن که توضیحات دقیقی در این باره ارائه دهد.

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران ضمن تاکید بر این که از نظر وی، منطقی است که بازگشت به برجام در دستور کار باشد چرا که هر دو کشور از تصمیم خود برای انجام چنین کاری خبر داده اند، خاطر نشان ساخت که دلیل بروز تاخیر در این زمینه نیز بی اعتمادی به وجود آمده در جریان کارزار «فشار حداکثر» دولت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری سابق آمریکا و همچنین گذار سیاسی در ایران می باشد.

مالی در ادامه نیز مدعی شد که اگر ایران پیشرفت های هسته ای بیشتری را رقم بزند و به انجام اقدامات «تحریک آمیز» هسته ای ادامه دهد، در واقع به سمت دیگری حرکت می کند و بدان معنی است که از توافق دور می شود.

 

 


اخبار مرتبط
بورل: هرچه زودتر باید به اجرای کامل برجام برگردیم
یکشنبه 1400/07/11 ساعت 14:10
بورل: هرچه زودتر باید به اجرای کامل برجام برگردیم
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بیان کرد: می بایست به اجرای کامل توافق بازگردیم که به معنی بازگشت آمریکا به آن از طریق لغو تحریم های مربوطه واشنگتن علیه تهران و همچنین بازگشت ایران به اجرای کامل تعهدات هسته ای اش است.
ترامپ برای ماندن در قدرت قصد حمله به ایران و چین را داشت
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 13:03
ترامپ برای ماندن در قدرت قصد حمله به ایران و چین را داشت
یک نویسنده آمریکایی مدعی شد در روزهای پایانی دولت ترامپ رئیس‌ ستاد کل نیروهای مسلح ایالات متحده مانع از جنگ علیه چین و ایران شده است.
هدف آمریکا از استقرار یگان‌های پهپادی در منطقه
یکشنبه 1400/06/21 ساعت 13:39
هدف آمریکا از استقرار یگان‌های پهپادی در منطقه
🎥 #نور_ویدئو| هدف آمریکا از استقرار یگان‌های پهپادی در منطقه
روسیه: ایران آماده ازسرگیری مذاکرات وین است
یکشنبه 1400/06/14 ساعت 12:37
روسیه: ایران آماده ازسرگیری مذاکرات وین است
ماینده روسیه در مذاکرات وین، صحبت‌های ریاست‌جمهوری ایران را نشانه آمادگی تهران برای ادامه‌دادن این گفت‌وگوها دانسته اما گفت هنوز معلوم نیست نشست بعدی چه زمانی برگزار می‌شود.
برجام مطلوب غرب چه ماهیتی دارد؟
یکشنبه 1400/06/07 ساعت 09:55
برجام مطلوب غرب چه ماهیتی دارد؟
سرلشکر باقری: سیاست راهبردی ما افزایش توان تهاجم به کانون‌های تهدید علیه ایران است
شنبه 1400/05/30 ساعت 13:00
سرلشکر باقری: سیاست راهبردی ما افزایش توان تهاجم به کانون‌های تهدید علیه ایران است
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: افزایش توان تهاجم به کانون‌های تهدید علیه کشور، سیاست راهبردی نیروهای مسلح است.
​چگونگی تنظیم وکالت‌نامه در خارج از کشور
شنبه 1400/05/30 ساعت 11:25
نورنیوز بررسی کرد؛
​چگونگی تنظیم وکالت‌نامه در خارج از کشور
ایرانیان مقیم خارج از کشور برای تنظیم وکالت‌نامه در خارج از کشور باید به نکات ویژه‎‌ای توجه داشته باشند تا اقدامات آنها توسط وکیل در ایران قانونی باشد.
اولیانوف: شانس احیای برجام واقعی است
شنبه 1400/05/30 ساعت 10:53
اولیانوف: شانس احیای برجام واقعی است
نماینده روسیه در سازمان های بین المللی با بیان اینکه مذاکرات وین به زودی از سر گرفته می شود، تاکید کرد که شانس احیای برجام واقعی است.
امروز و دیروز آمریکا در افغانستان
شنبه 1400/05/30 ساعت 10:28
امروز و دیروز آمریکا در افغانستان
ماهیت برجامی که غرب به دنبال آن است چیست؟
جمعه 1400/05/29 ساعت 16:37
نورنیوز بررسی کرد؛
ماهیت برجامی که غرب به دنبال آن است چیست؟
میز مذاکره در صورتی می‌تواند مسیری برای عبور از بن‌بست ایجاد شده از سوی آمریکا باشد که این کشور و شرکای اروپایی‌اش به رسمیت شناختن حقوق قانونی مردم ایران را جایگزین لجاجت و زورگویی برای تحمیل خواسته‌های سیاسی خود نمایند.
عبدالملک الحوثی: آمریکا به جنگ های نیابتی از طریق مزدورانش روی آورده است
پنج‌شنبه 1400/05/28 ساعت 20:31
عبدالملک الحوثی: آمریکا به جنگ های نیابتی از طریق مزدورانش روی آورده است
رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنانی به مناسبت روز عاشورا گفت: گزینه ما هیهات منا الذله است. شکست آمریکا آشکار شده است.
محموله‌های سوخت ارسالی به لبنان توسط تجار شیعه لبنانی خریداری شده است
پنج‌شنبه 1400/05/28 ساعت 18:33
اختصاصی نورنیوز؛
محموله‌های سوخت ارسالی به لبنان توسط تجار شیعه لبنانی خریداری شده است
​اقدام ایران و حزب‌الله در تامین سوخت مورد نیاز مردم لبنان از سوی برخی گروه‌ها و شخصیت‌های سیاسی لبنانی که با رفتار و مواضع خود طی هفته‌ها و ماه‌های اخیر عامل اصلی بحران‌های شدید اقتصادی و اجتماعی در لبنان هستند با واکنش منفی مواجه شده است.
نشست بغداد و چارچوب‌هایی برای امنیت جمعی
چهارشنبه 1400/05/27 ساعت 18:14
نورنیوز بررسی کرد؛
نشست بغداد و چارچوب‌هایی برای امنیت جمعی
راهکار به نتیجه رسیدن نشست بغداد، اراده و رویکرد واقعی حاضران برای همگرایی و انسجام برای حل بحران‌های منطقه بدون دخالت خارجی است تا اجماعی سراسری برای پایان دادن به دخالت‌های آمریکا در منطقه، مبارزه با رژیم صهیونیستی و تروریسم و پایان جنگ یمن و نیز حمایت قاطع از لبنان برای خروج از بن‌بست صورت پذیرد.
سناریوی آینده آمریکا در افغانستان و راهبردهای مقابله با آن
چهارشنبه 1400/05/27 ساعت 16:01
نورنیوز بررسی کرد؛
سناریوی آینده آمریکا در افغانستان و راهبردهای مقابله با آن
خروج نظامیان آمریکا گرچه ظاهرا در حال وقوع است اما آنها به دلیل منافع راهبردی که در این منطقه برای خود متصور هستند تلاش می‌کنند با استفاده از سازوکارهای اطلاعاتی و امنیتی همچنان در افغانستان نفوذ داشته باشند و از کمک کشورهایی چون پاکستان هم بهره خواهند برد.
اعتبار جهانی آمریکا آسیب دیده است
چهارشنبه 1400/05/27 ساعت 15:37
کاندولیزا رایس:
اعتبار جهانی آمریکا آسیب دیده است
وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی اسبق کاخ‌سفید با اذعان به «اعتباریابی ایران، چین و روسیه به جای واشنگتن» تأکید کرد: افغانستان تصویر آمریکای در حال عقب نشینی را نشان می‌دهد.
نظرات

آخرین اخبار
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا