×
فرهنگی
شناسه خبر : 74745
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/05/25 ساعت 16:07
معضل رهاسازی  زباله‌های بیمارستانی در ورامین

معضل رهاسازی زباله‌های بیمارستانی در ورامین

در ماه های گذشته گزارشاتی از مشکلات دفع زباله و ساماندهی فاضلاب در شهرستان ورامین در رسانه ها منتشر شده است. در بیشتر این گزارشات اهالی از مشکلات به وجود آمده در اثر رها شدن زباله ها می گویند و آن را خطری برای سلامت عمومی همشهری های خود می دانند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رعایت پروتکل ترجیع بند بسیاری از توصیه های مسئولین و نهادهای بهداشتی به مردم در دو سال اخیر است. حالا شنیدن این جملات بیش از همه چیز ما را یاد استفاده از ماسک، شست و شو و ضد عفونی دست ها و رعایت فاصله  اجتماعی می اندازد.

اما رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی را باید فراتر از این موضوعات دانست و کمی جدی تر و عمیق تر به تاثیر آن در شیوع بیماری توجه کرد. دفع صحیح زباله ها و دور نگهداشتن آلودگی ها از محیط های عمومی از جمله مسائل اصلی رعایت این پروتکل هاست.

در ماه های گذشته گزارشاتی از مشکلات دفع زباله و ساماندهی فاضلاب در شهرستان ورامین در رسانه ها منتشر شده است. در بیشتر این گزارشات اهالی از مشکلات به وجود آمده در اثر رها شدن زباله ها می گویند و آن را خطری برای سلامت عمومی همشهری های خود می دانند.

یکی از اهالی شهرستان ورامین می گوید: مشکل تخلیه زباله در جای جای شهرستان ورامین دیده می شود. اگر فردی مبتلا به کرونا در منزل باشد و دستمال و یا چیزی را که آلوده به ویروس باشد را در سطل زباله بریزد و پلاستیک حاوی ویروس پاره شود. ویروس به راحتی در هوا پراکنده می‌شود. همچنین زباله گردها نیز به این ویروس مبتلا می شوند. مردم خیلی از عدم تخلیه زباله گله دارند و ناراحت هستند. کسی به داد ما نمیرسد.

گلایه اهالی مجتمع ۱۰۰۰ واحدی شهرک گلشهر قرچک از بوی تعفن فاضلاب نیز بارها در رسانه ها بازتاب داده شده است اما مردم می گویند مسئولین اقدامی زیربنایی برای حل مسئله انجام نداده اند  و صرفا از سر رفع تکلیف قولهایی داده اند. مجتمع مسکونی ۱۰۰۰ واحدی شهرک گلشهر قرچک چند سال است که از مشکلاتی همچون، بوی تعفن فاضلاب، نبود فضای سبز ورزشی و مشکلات اجتماعی دیگر رنج می‌برند.

همچنین برخی از مردم از رهاسازی زباله های بیمارستانی در این منطقه سخن گفته اند و آنرا عاملی خطرناک برای بهداشت منطقه دانسته اند. آنها می گویند بارها تذکرات لازم به نهادهای متولی داده شده است. یکی از آنها می گوید: صدها بار مودبانه و برای سلامتی مردم تذکر دادیم شرایط جمع آوری و دفع  زباله های درمانگاه های بخش خصوصی در ورامین مناسب نیست. اگر یکبار به شهردار، شورای شهر و فرماندار انتقادی میکردیم که منصفانه نبود چه برخوردی با رسانه های محلی می شد؟ چرا وقتی انتقاد ما درست و منصفانه است کسی پیگیری نمی کند؟

مطالبات این مناطق و سایر شهرستانهای ایران همواره مسائل رفاهی و عمومی شهر ها را شامل می شده است و رسانه های محلی مهمترین کانال ارتباطی آنها با مسئولین هستند. شاید باید در نحوه مواجهه مسئولین با این رسانه ها تجدید نظر شود و نقدهای آنها راهی برای افزایش رفاه عمومی تلقی شود.

 


نظرات

آخرین اخبار
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
آغاز موج سی وهشتم عملیات وعده صادق 4/شریان‌های زیرساختی پایگاه آمریکایی‌ها هدف قرار گرفتند
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
خسارت‌های حمله آمریکا و اسرائیل بر چهره «تالار اشرف» + تصاویر
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد