×
سیاسی
شناسه خبر : 74739
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/05/25 ساعت 12:27
پیام رئیس‌جمهور چین به رئیسی: برای توسعه روابط دوجانبه آماده‌ایم

پیام رئیس‌جمهور چین به رئیسی: برای توسعه روابط دوجانبه آماده‌ایم

رئیس‌جمهور چین خطاب به همتای ایرانی خود با بیان این که روابط دو کشور را بسیار ارزشمند می‌داند، گفت، مایل است پنجاهمین سالگرد روابط دیپلماتیک را فرصتی برای غنی کردن مشارکت استراتژیک جامع در نظر بگیرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: چینی امروز (دوشنبه) از تبادل پیام تبریک میان «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور این کشور و «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران به مناسبت پنجاهمین سالگرد روابط دیپلماتیک دو کشور خبر دادند. 

به گزارش شبکه چینی «سی‌جی‌تی‌ان»، رئیس‌جمهور چین در این پیام گفت از زمان ایجاد مشارکت استراتژیک جامع در سال 2016، اعتماد سیاسی متقابل بین دو کشور تقویت شده و همکاری متقابل سودمند در زمینه‌های مختلف پیشرفت مداوم داشته است.

طبق این گزارش، رئیس‌جمهور چین همچنین گفت چین و ایران از زمان شروع همه‌گیری کرونا به یکدیگر کمک کرده‌اند.

وی در ادامه با بیان این که روابط چین و ایران را بسیار ارزشمند می‌داند، افزود مایل است پنجاهمین سالگرد روابط را به عنوان فرصتی برای تعمیق دوستی سنتی، ارتقاء همکاری در زمینه‌های مختلف و غنی کردن مشارکت استراتژیک جامع به نفع دو کشور و مردم آن‌ها در نظر بگیرد.

به گزارش این رسانه چینی، رئیس‌جمهور ایران هم در پیامی جداگانه گفت ایران و چین دو تمدن باستانی هستند و دوستی این دو مانند درختی کهنسال است که از هزاران سال تبادلات دوستانه تغذیه می‌کند و پایه و اساس عمیقی برای مشارکت استراتژیک همه‌جانبه است. 

بر اساس این گزارش، رئیس‌جمهور ایران همچنین تاکید کرد تعهد ایران برای ایجاد روابط عالی میان ایران و چین بدون تغییر است و با وارد شدن به ششمین دهه روابط دو طرف، ایران به ارتقای سطح همکاری‌های استراتژیک با چین، تقویت ارتباطات برای گسترش همکاری‌های عملی در زمینه‌های مختلف و تعمیق مستمر روابط ایران و چین ادامه خواهد داد.

پیش از این، سخنگوی وزارت خارجه چین ضمن تبریک آغاز به کار دولت رئیسی، گفت پکن معتقد است ایران در دوران ریاست‌جمهوری ایشان به پیشرفت‌های عظیمی در زمینه توسعه اقتصادی-اجتماعی دست پیدا خواهد کرد.

«هوا چونینگ» با خاطرنشان کردن اینکه ایران و چین شرکای راهبردی همه‌جانبه هستند، تصریح کرد چین برای توسعه روابط دوجانبه اهمیت زیادی قائل است و آماده است تا از فرصت پنجاهمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک در سال جاری برای ارتقاء روابط دوجانبه به سطحی جدید استفاده کند.

«وانگ یی» وزیر خارجه چین در سفری که فروردین ماه سال جاری به تهران داشت ضمن دیدار با محمدجواد ظریف، با دیگر مقامات ایرانی ملاقات کرد و سند برنامه همکاری جامع ایران و چین (سند 25 ساله) به امضای وزرای خارجه دو کشور رسید.

 


اخبار مرتبط
رئیس جمهور: برخورد غیرسازنده در آژانس انرژی اتمی مخل مسیر مذاکره خواهد بود
چهارشنبه 1400/06/17 ساعت 17:28
رئیس جمهور: برخورد غیرسازنده در آژانس انرژی اتمی مخل مسیر مذاکره خواهد بود
رئیس جمهور در گفت‌وگو با رئیس شورای اروپا گفت: اگر چه در آمریکا دولت ترامپ رفته و دولت بایدن بر سر کار آمده، اما در عمل تغییری در سیاست‌های آمریکا درباره ایران رخ نداده و همان رویکرد و اقدامات یعنی تحریم و فشار علیه ایران باقی مانده است.
چیستی و ماهیت انتشار تصاویر از زندان اوین
چهارشنبه 1400/06/03 ساعت 13:37
نورنیوز بررسی کرد؛
چیستی و ماهیت انتشار تصاویر از زندان اوین
اگر هدف از انتشار این تصاویر اصلاح‌گری بود، باید انتشار آن همان موقعِ ثبت تصاویر (ماه‌ها قبل) صورت می‌گرفت، لذا مقطع کنونی برای انتشار آن، یعنی آغاز دولت جدید و نیز آغاز مدیریت جدید در دستگاه قضایی خبر از یک سناریوی هدف‌مند و طراحی شده برای ناامید کردن مردم و تخریب اعتماد عمومی می‌دهد.
دستورات رئیس دولت برای اجرای تعهدات ارزی
یکشنبه 1400/05/31 ساعت 17:07
دستورات رئیس دولت برای اجرای تعهدات ارزی
رئیسی با اشاره به نظارت و اخذ ضمانت معتبر برای تعهدات ارزی گفت: می‌توان با راه اندازی سامانه‌ای، بطور دقیق نظارت‌های لازم را در این راستا انجام داد و در کنار آن با اخذ ضمانت‌های جدی و موثق،‌ صادر کننده را بدون نیاز به استفاده از پیگیری‌های قضایی، ملزم به رفع تعهدات کرد.
تاخیر در آزادسازی دارایی‌های ایران در بانک‌های ژاپنی توجیه پذیر نیست
یکشنبه 1400/05/31 ساعت 14:42
رئیسی در دیدار وزیر خارجه ژاپن:
تاخیر در آزادسازی دارایی‌های ایران در بانک‌های ژاپنی توجیه پذیر نیست
رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران مشکلی با اصل مذاکره ندارد، گفت: اگر کشوری از برجام خارج شده است باید مورد مواخذه قرار بگیرد و آمریکایی‌ها باید به افکار عمومی جهان پاسخ دهند.
دولت سیزدهم، بایدها و نبایدهای مدیریت تعارض منافع
شنبه 1400/05/23 ساعت 16:58
زهره سروش‌فر*
دولت سیزدهم، بایدها و نبایدهای مدیریت تعارض منافع
دولت دوازدهم آغازگر راهی در حوزه مدیریت تعارض منافع بود که انتظار می‌رود دولت سیزدهم آن را ادامه داده و تکمیل نماید. تهیه یک لایحه اولین گام دولت دوازدهم بود که در مجلس علی‌رغم تلاش‌های دولت مطرح نشد و مجلس به جای آن، خود یک طرح مدیریت تعارض منافع را تهیه کرد. همچنین در دولت دوازدهم چندین سازمان و وزارتخانه مقررات و آیین‌نامه‌هایی را در حوزه مدیریت تعارض منافع به تصویب رسانده و اجرا کردند. درمجموع گام‌های اولیه در دولت دوازدهم در این زمینه برداشته‌شده است و انتظار می‌رود دولت سیزدهم با برطرف نمودن نقایص فعالیت‌های دولت دوازدهم به همان راه ادامه دهد.
یک میلیون دز واکسن چینی امروز می‌رسد
پنج‌شنبه 1400/05/21 ساعت 13:23
یک میلیون دز واکسن چینی امروز می‌رسد
معاون فنی و امور گمرکی جمهوری اسلامی ایران گفت:​ امروز یک میلیون و 110 هزار دز واکسن چینی به فرودگاه امام خمینی (ره) می‌رسد.
نظرات

آخرین اخبار
برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم
پیام استانبول؛ نه به جنگ، نه به تسلیم
نورنما | میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک‌‌ باد
السیسی: برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم
سقوط سنگین طلای جهانی
ترامپ معترض آمریکایی را «آشوبگر» و «شورشی» توصیف کرد
صعود ژاپن به مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا
بغداد در تلاش برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
واکنش اژه‌ای: سپاه در خط مقدم مقابله با تروریسم است
در دیدار عراقچی با اردوغان چه گذشت؟
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
افغانستان در صدر قرار گرفت؛ ایران دوم شد
دولت به دنبال بسته‌شدن پرونده «گزینه نظامی علیه ایران»
همتی: میزان عرضه از تقاضای ارز پیشی گرفت
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور؛ در این محورها تردد نکنید
روسیه خطاب به آمریکا: قبل از هر اقدامی علیه ایران، خوب فکر کن
تلگراف: محاصره نظامی ابزار فشار ترامپ برای کشاندن ایران به میز مذاکره است
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پرده دیگری از بازیگر بین المللی سیرک؛ چرا زلنسکی ایران را بهانه کرد؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند