×
سیاسی
شناسه خبر : 74733
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/05/25 ساعت 10:36
سید‌حسن نصرالله: قطعاً بنزین را از ایران وارد خواهیم کرد/به وعده‌هایمان عمل کرده و کشور را به حال خود رها نخواهیم کرد/واشنگتن به دوستان خود خیانت کرد

سید‌حسن نصرالله: قطعاً بنزین را از ایران وارد خواهیم کرد/به وعده‌هایمان عمل کرده و کشور را به حال خود رها نخواهیم کرد/واشنگتن به دوستان خود خیانت کرد

دبیر کل حزب الله: مسئولیت هر آنچه در کشور رخ می‌دهد، بر دوش آمریکا است. آنها هستند که هرج و مرج را در لبنان از طریق سفارتشان هدایت می کنند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: به نقل از المنار، «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی به مناسبت هفتمین شب ماه محرم الحرام در جمع عزاداران حسینی تأکید کرد که اتفاق امروز در منطقه عکار بسیار دردناک و ناراحت کننده بود.

وی در ادامه ضمن تأکید بر اینکه هرچه سریع‌تر بایستی ابعاد پرونده انفجار تانکر سوخت در منطقه عکار و برجای ماندن حدود ۱۰۰ کشته و زخمی، از سوی مراجع قضائی پیگیری و روشن شود، گفت: «ما به نوبه خودمان تمامی امکانات و نهادها و نیروهایمان را در اختیار مردم عکار قرار می‌دهیم. از رخ دادن چنین اتفاقی باید عبرت گرفته شود تا باردیگر تکرار نشود».

دبیرکل حزب الله در ادامه اشاره کرد: «به جای اینکه پس از این حادثه مسئولان سیاسی با مجروحان و تبعات این انفجار روبه رو شوند و گره از کار مردم باز کنند، بازهم لب به انتقاد از یکدیگر و بوروکراسی کاری و دشنام دهی گشوده اند».

سید حسن نصرالله در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تأکید بر لزوم تشکیل هرچه سریع‌تر دولت لبنان در سایه وقوع چنین مشکلاتی و سرریز شدن صبر مردم از نبودِ دولت مرکزی بیان کرد: «نخستین پیام خون شهدا و خانواده‌هایشان (درپی انفجار تانکر سوخت) این است که باید طی دو یا سه روز آینده کابینه تشکیل شود».

دبیر کل حزب الله لبنان در هفتمین شب ماه محرم لحرام در جمع عزاداران حسینی در ضاحیه بیروت تصریح کرد: «ما اکنون در وضعیت بحرانی و وخیمی به سر می بریم و این وضعیت در سایه عدم تشکیل کابینه دولت می‌تواند به یک بحران همه جانبه و فراگیر تبدیل شود. دولت بایستی هرچه سریع‌تر تشکیل شود. الان دیگر فرصتی برای اتلاف وقت نمانده است.اکنون در شیوه مدیریت مملکت چیزی جز شکست و ناکامی و عدم تلاش برای برطرف کردن نیاز مردم و اداره بحران آنها دیده نمی‌شود، گویی سرنوشتشان به حال خود رها شده است».

وی در ادامه افزود: «برخی از شرکت‌ها سوخت را از مردم دریغ کرده و احتکار می‌کنند و تلاش دارند تا ذخایر خود را در بازار سیاه بفروشند. اغلب این شرکت‌ها از روی حرص و طمع تن به این کار می‌دهند. هر کس که سوخت را احتکار می‌کند و یا به سوریه قاچاق می‌کند، مالش مال حرام است و خیانت می کند».

سید حسن نصرالله همچنین خطاب به آمریکایی‌ها و نیت شوم آنها برای به آشوب کشاندن پایگاه‌های مقاومت در منطقه گوشزد کرد: «مسئولیت هر آنچه در کشور رخ می‌دهد، بر دوش آمریکا است. آنها هستند که هرج و مرج را در لبنان از طریق سفارتشان هدایت می کنند».

دبیر کل حزب الله در ادامه گفت: «قطعاً بنزین و مازوت را از ایران وارد خواهیم کرد. موعد ورود بنزین شب هنگام نخواهد بود، بلکه در روشنایی روز و ساعت به ساعت این کار را (پیش چشمان همه) انجام خواهیم داد. ما به وعده‌هایمان عمل کرده و کشور را به حال خود رها نخواهیم کرد».

سیدحسن نصرالله افزود: «بدون شک یک اتاق بحران آفرینی در منطقه وجود دارد. ایستگاه‌های برق رسانی در عراق و لبنان به طور تصادفی هدف گرفته نمی‌شوند. ما ایمان داریم که لبنان توسط مردم و ارتش و مقاومت آن حمایت می شود».

وی همچنین تصریح کرد: «اگر توافق آمریکا با طالبان صحت داشته باشد، این بدان معناست که واشنگتن به دوستان خود خیانت کرده است».

دبیرکل حزب الله لبنان در پایان تأکید کرد: «هرکس در لبنان بر روی تضمین‌های آمریکا حساب باز کرده است، باید سرنوشت افغانستان را هم به جان بخرد. ایالات متحده آمریکا میلیون‌ها شهروند افغان را گرسنه، تشنه و آواره به حال خود رها کرد».

 


اخبار مرتبط
حمله سایبری به سامانه سوخت‌گیری در پمپ بنزین‌ها
سه‌شنبه 1400/08/04 ساعت 14:40
اختصاصی
حمله سایبری به سامانه سوخت‌گیری در پمپ بنزین‌ها
اختلال ایجاد شده در سامانه سوخت‌گیری در پمپ بنزین‌ها که از ساعاتی قبل موجب بروز مشکل در روند سوخت‌گیری خودروها شده ناشی از حمله سایبری بوده است.
چرا نشست جمعی ایران و 1+4 در نیویورک برگزار نمی‌شود؟
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 15:42
چرا نشست جمعی ایران و 1+4 در نیویورک برگزار نمی‌شود؟
همزمان با هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل، اروپایی‌ها به یکباره و بدون آمادگی قبلی برای برگزاری نشست جمعی وزرای خارجه ایران و 1+4 ابراز تمایل کرده‌اند.
ماجرای محموله‌های سوخت ارسالی از ایران به لبنان چیست؟
یکشنبه 1400/05/31 ساعت 14:54
ماجرای محموله‌های سوخت ارسالی از ایران به لبنان چیست؟
اعتبار جهانی آمریکا آسیب دیده است
چهارشنبه 1400/05/27 ساعت 15:37
کاندولیزا رایس:
اعتبار جهانی آمریکا آسیب دیده است
وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی اسبق کاخ‌سفید با اذعان به «اعتباریابی ایران، چین و روسیه به جای واشنگتن» تأکید کرد: افغانستان تصویر آمریکای در حال عقب نشینی را نشان می‌دهد.
تداوم شرارت صهیونیست‌ها در منطقه؛ این‌بار تحقیر مسلمانان در اکسپو دوبی!
سه‌شنبه 1400/05/26 ساعت 17:51
نورنیوز بررسی کرد؛
تداوم شرارت صهیونیست‌ها در منطقه؛ این‌بار تحقیر مسلمانان در اکسپو دوبی!
براساس توافق انجام شده میان «آردن ترابلسی» مدیر شرکت اسرائیلی «سوپرکام» با «عبدالله بن طوق المری» وزیر اقتصاد امارات، هر فرد مسلمانی که برای شرکت در اکسپوی دوبی به امارات متحده عربی سفر کند موظف به استفاده از دست‌بند‌های الکترونیکی این شرکت و اقامت در هتل‌هایی است که آنها مشخص کرده‌اند.
رابطه دوسویه اشتغال غیررسمی و فقر در ایران
سه‌شنبه 1400/05/26 ساعت 11:09
رابطه دوسویه اشتغال غیررسمی و فقر در ایران
در ایران از مجموع 8/23 میلیون نفر افراد شاغل کل کشور 60 درصد آنان در مشاغل غیررسمی فعال بوده و حتی سهم اشتغال غیررسمی در بسیاری از استان ­های فقیر کشور بیش از 70 درصد است.
پیوستن قریب‌الوقوع ایران به پیمان شانگهای
دوشنبه 1400/05/25 ساعت 12:57
پیوستن قریب‌الوقوع ایران به پیمان شانگهای
تهدیدی برای آینده؛ کاهش محسوس سرانه مصرف گوشت و لبنیات در ایران
جمعه 1400/05/22 ساعت 08:43
تهدیدی برای آینده؛ کاهش محسوس سرانه مصرف گوشت و لبنیات در ایران
تغییرات مصرف غذای ایرانیان در دهه 90 نشان می‌دهد امنیت غذایی مردم با خطر جدی مواجه است.
صادرات بنزین ایرانی از خشکی و دریا
پنج‌شنبه 1400/05/21 ساعت 20:23
صادرات بنزین ایرانی از خشکی و دریا
بررسی‌ها نشان می دهد در 3 ماهه نخست سال جاری 700 میلیون دلار درآمد ناشی از صادرات بنزین کشور بوده است.
پیامهای حمله راکتی «حزب‌الله» به اسرائیل/محاسبه فرصت‌ها و تهدیدات
پنج‌شنبه 1400/05/21 ساعت 17:37
پیامهای حمله راکتی «حزب‌الله» به اسرائیل/محاسبه فرصت‌ها و تهدیدات
اقدامات کوچک رژیم صهیونیستی نمی‌تواند قدرت محاسبه‌گری حزب‌الله لبنان را سلب کند و این رژیم با بحران‌های عدیده‌ای مواجه است.
پیوستن قریب‌الوقوع ایران به پیمان شانگهای
چهارشنبه 1400/05/20 ساعت 19:36
اختصاصی نورنیوز؛
پیوستن قریب‌الوقوع ایران به پیمان شانگهای
بنابر اخبار رسیده به «نورنیوز»؛ با دعوت رسمی تاجیکستان به عنوان رئیس دوره‌ای سازمان همکاری‌های شانگهای از ایران برای حضور در نشست سالیانه سورای سران این پیمان، آیت‌الله رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران شهریورماه سال جاری در این نشست حضور خواهد یافت.
اعتراضات مردمی در خوزستان و حاشیه‌هایی پر رنگ‌تر از متن
یکشنبه 1400/05/03 ساعت 10:35
نورنیوز بررسی کرد؛
اعتراضات مردمی در خوزستان و حاشیه‌هایی پر رنگ‌تر از متن
احتمالا «شورش‌های سیاسی خونین!!» طی روزهای آینده در سعودی اینترنشنال، بی‌بی‌سی فارسی، من و تو و صفحات توییتر سلبریتی‌های وطنی ساکن داخل و خارج همچنان ادامه خواهد داشت و بر آمارهای دروغین کشته‌ها و بازداشتی‌ها و شکنجه‌شدگان افزوده خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر