×
سیاسی
شناسه خبر : 74692
تاریخ انتشار :

مقاومت فلسطین: آمریکا و اسرائیل نمی‌توانند اراده ملت ما را بشکنند

گروه‌های مقاومت فلسطین ضمن محکوم کردن سفر وزیرخارجه رژیم صهیونیستی به مغرب تاکید کردند که آمریکا و اسرائیل نمی‌توانند اراده ملت فلسطین برای احقاق حقوقشان را بشکنند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: گروه‌های مقاومت فلسطین سفر «یائید لاپید» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به مغرب را محکوم کرده و افتتاح دفتر ارتباطات رژیم صهیونیستی در مغرب را جنایتی علیه آرامان و فداکاری‌های ملت فلسطین و امت عربی و اسلامی دانستند.

گروه‌های مقاومت فلسطین با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند که افتتاح دفتر ارتباطات رژیم‌صهیونیستی در مغرب بیانگر میزان انحطاط اخلاقی سازشکاران عرب است و افتتاح دفاتر و مراکز رژیم اشغالگر صهیونیستی در کشورهای عربی مغایر با آرمان‌ها و خواسته‌های ملت‌های امت اسلامی برای آزادی فلسطین و رها شدن از شر اشغالگران صهیونیست است.

این گروه‌ها همچنین درباره تلاش‌ها برای احیای دور تازه مذاکرات سازش میان رژیم اشغالگر صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کردند که هرگونه توافقی که مسیر این مذاکرات را باز و همکاری امنیتی میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم اشغالگر را در خدمت صهیونیستها تقویت کنند مشکوک و غیر قابل قبول است.

گروه‌های مقاومت فلسطین تاکید کردند که سیاست‌های ایالات متحده و رژیم صهیونیستی هرگز نمی‌تواند مردم ما را از پایبندی به حقوق خود در سرزمین خودشان و دفاع از آن با همه امکانات موجود منصرف کند.

در این بیانیه همچنین تاکید شده است که مسئله اسرای قهرمان فلسطینی همچنان یک نماد برای افراد آزاده و شریف است.

«طارق سلمی» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در محکومیت سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به مغرب اظهار داشت، عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی سیاستی شکست خورده است که برخاسته از اراده ملت‌های عربی و اسلامی نیست و در تضاد با خواسته‌های ملت‌ها مبنی بر آزادسازی فلسطین و اخراج رژیم صهیونیستی است.

لاپید که روز گذشته تل‌آویو را به مقصد مغرب ترک کرد، قرار است که با برخی مقامات مغربی از جمله «ناصر بوریطه» وزیر خارجه این کشور دیدار کند.

در این سفر «آلون اوشبیز» مدیر کل وزارتخارجه رژیم صهیونستی، «مائیر کوهن» وزیر رفاه اجتماعی این رژیم و «رام بن باراک» رئیس کمیته خارجی و امنیت کنست رژیم صهیونیستی، یائیر لاپید را همراهی می‌کنند.

در این حال برخی تحلیلگران دیدار لاپید با «سعدالدین العثمانی» نخست وزیر مغرب را بعید دانسته‌اند، زیرا وی مواضع ضد عادی سازی با رژیم صهیونیستی دارد.

بعد از امارات متحده عربی، بحرین و سودان، پادشاهی مغرب (مراکش) چهارمین کشوری بود که به قطار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی پیوست. همانند سه کشور قبلی، برقراری روابط دیپلماتیک میان رباط و تل آویو با درخواست و وساطت دونالد ترامپ، رئیس جمهور وقت ایالات متحده صورت گرفت.


نورنیوز
اخبار مرتبط
گزارش توئیتری خطیب زاده از "برنامه فشرده" وزیر خارجه در مجمع عمومی سازمان ملل
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 13:11
گزارش توئیتری خطیب زاده از "برنامه فشرده" وزیر خارجه در مجمع عمومی سازمان ملل
سخنگوی وزارت امور خارجه گزارشی از برنامه کاری و دیدارهای وزیر امور خارجه در مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کرد.
تاکید وزیر خارجه بر گفت و گوهای درون منطقه‌ای
چهارشنبه 1400/06/31 ساعت 10:34
تاکید وزیر خارجه بر گفت و گوهای درون منطقه‌ای
حسین امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه ایران در نشست چند جانبه بغداد در نیویورک با بیان اینکه ما همواره تاکید کرده‌ایم برای ایجاد ثبات و امنیت منطقه نیازمند ترتیبات امنیتی درون‌زا و بومی هستیم، گفت: ایران همواره بر گفت‌ وگوهای درون منطقه‌ای تاکید داشته است.
سالگرد توافق ابراهیم و اهدافی که محقق نشد!
یکشنبه 1400/06/28 ساعت 15:09
نورنیوز بررسی کرد؛
سالگرد توافق ابراهیم و اهدافی که محقق نشد!
کارنامه یک ساله خیانت امارات، بحرین و مغرب به فلسطین و جهان اسلام نشان می‌دهد که این توافق نه تنها دستاوردی قابل توجه برای این کشورها و حتی رژیم صهیونیستی و آمریکا به همراه نداشته بلکه روند زوال رژیم صهیونیستی را تسریع، مقاومت ملت فلسطین را فراگیرتر، انزجار ملت‌ها از آمریکا را تشدید کرده و بی‌حیثیتی را برای سازش‌کاران به دنبال داشته است.
شورای همکاری خلیج فارس همچنان درگیر اشتباهات محاسباتی!
شنبه 1400/06/27 ساعت 13:07
نورنیوز بررسی کرد؛
شورای همکاری خلیج فارس همچنان درگیر اشتباهات محاسباتی!
بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس را نه برگرفته از همگرایی و اقتدار که باید نشانه‌ای از شکست‌ها و رسوایی‌های بحرین، امارات و عربستان دانست که همچنان با اشتباهات محاسباتی به دنبال بازی در زمین بایر غرب و صهیونیسم هستند.
پیامدهای تبادل سفیر میان بحرین و رژیم صهیونیستی و خیانت به ملت فلسطین
چهارشنبه 1400/06/24 ساعت 15:44
پیامدهای تبادل سفیر میان بحرین و رژیم صهیونیستی و خیانت به ملت فلسطین
گفتگو: یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا با بیان اینکه تنفر امت اسلامی از دولت‌های عربی که به ملت فلسطین خیانت کردند، روز به روز در حال افزایش است و در این راستا ما شاهد تشدید اعتراضات داخلی در بحرین بوده‌ایم، گفت: رژیم بحرین با آشکارسازی روابط با رژیم صهیونیستی و تبادل سفیر، با حمایتی آشکار از جنایات این رژیم، شریک جرم آن تلقی می‌شود.
پیام وحدت آفرین مقاومت فلسطین به فلسطینیان ساکن اراضی 1948
دوشنبه 1400/06/22 ساعت 10:00
پیام وحدت آفرین مقاومت فلسطین به فلسطینیان ساکن اراضی 1948
در پی تلاش رژیم صهیونیستی برای تفرقه افکنی بین فلسطینیان با متهم کردن فلسطینیان ساکن اراضی 1948 به تحویل دادن 4 اسیر دستگیر شده فلسطینی، جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی فلسطین پیام‌های وحدت آفرین جداگانه‌ای را برای ساکنان سرزمین 1948 ارسال کردند
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
جمعه 1400/06/05 ساعت 04:24
اختصاصی «نورنیوز»؛
ارتباط نشست بغداد با اخراج نظامیان آمریکا از عراق چیست؟
رئیس‌جمهور عراق گفت: برخی تصور کرده‌اند که نشست بغداد ممکن است بستری برای تداوم حضور نیروهای خارجی در عراق باشد، اما این خلاف واقع است و مطابق آنچه در مذاکرات با کاخ سفید به جمع‌بندی رسیده‌ایم، نظامیان آمریکایی طبق برنامه و در زمان مقرر عراق را ترک خواهند کرد.
مقامات ایرانی، آرمان فلسطین و پروپاگاندای صهیونیستی
یکشنبه 1400/05/24 ساعت 16:41
یوسف سیفی*
مقامات ایرانی، آرمان فلسطین و پروپاگاندای صهیونیستی
انقلاب اسلامی ایران نمونه بارزی‌ است که به تبع هویت و ماهیت خود، مبارزه برای آرمان فلسطین را به عنوان یکی از دال‌های محوری در گفتمان خود، برگزیده است. از همین رو ایجاد اختلال در این راهبرد کلان و کارشکنی در روند رو به رشد نقش‌آفرینی ایران در منطقه، همواره از سرفصل‌های اصلی سیاست‌ خارجی اسرائیل و متحدانش بوده است.
فایننشیال تایمز: با تغییر وزیر، تغییر بزرگی در سیاست خارجی ایران رخ نخواهد داد
شنبه 1400/05/23 ساعت 13:01
فایننشیال تایمز: با تغییر وزیر، تغییر بزرگی در سیاست خارجی ایران رخ نخواهد داد
در دوران امیرعبدالهیان، ما شاهد رادیکالیسم بیشتر نخواهیم بود بلکه شاهد هماهنگی بیشتر بین عرصه های دیپلماتیک و نظامی سیاست خارجی ایران خواهیم بود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
X
آگهی تبلیغاتی