×
سیاسی
شناسه خبر : 74662
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1400/05/20 ساعت 15:21
رئیس سازمان سیا در تل‌آویو به دنبال چیست؟

نورنیوز بررسی کرد؛

رئیس سازمان سیا در تل‌آویو به دنبال چیست؟

کاخ سفید که دریافته ایران تحت فشار حاضر به دادن هیچ امتیازی نیست و ممکن است روند مذاکرات در بن‌بست بماند، تمام تلاش خود را به کار بسته تا رفتار خام و عجولانه نفتالی بنت در تشدید تنش را کنترل کند. در واقع؛ سفر رئیس سازمان سیا به تل‌آویو را می‌توان در این راستا ارزیابی کرد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: هم‌زمان با تشدید تنشها از سوی رژیم صهیونیستی و التهاب‌آفرینی علیه ایران، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، دیروز سهشنبه نوزدهم مرداد وارد سرزمین‌های اشغالی شد.
این نخستین بار از زمان ریاست «ویلیام برنز» بر سی آی ای در اواخر اسفند سال گذشته است که او به تل‌آویو سفر میکند.

چنانچه رسانه‌های اسرائیلی گزارش کرده‌اند، برنز قرار است در این سفر با «اسحاق هرتسوگ» رئیس رژیم صهیونیستی، «نفتالی بنت» نخستوزیر، «یائیر لاپید» وزیر خارجه، «داوید بارنئا» رئیس موساد و شمار دیگری از مقامات اسرائیلی دیدار کند.

این رسانه‌ها گفته‌اند؛ مقامات اسرائیلی در مذاکرات با برنز میخواهند به پاسخ این پرسش برسند که آیا دولت «جو بایدن» با وجود روی کار آمدن «ابراهیم رئیسی» در مقام ریاست جمهوری ایران، هنوز در صدد احیای برجام است یا نه؟

یک روز پیش از آغاز سفر ویلیام برنز به سرزمین‌های اشغالی، خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ از تلاش دولت بایدن برای یافتن «راههای جایگزینِ مذاکرات احیای برجام» با ایران خبر داده بود. در همین حال، پیامی که چند روز پیش از طریق یک واسطه از سوی لندن برای تهران ارسال شده بود، تاکید داشت که انگلیس در حل مسائل پیش‌آمده از مسیرهای دیپلماتیک با ایالات متحده هم نظر است.

از دو هفته پیش به این سو و در آستانه تحلیف ریاست جمهوری اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی به پشتیبانی لندن و واشینگتن اقدام به یک عملیات روانی گسترده و البته مبتنی بر دو دروغ بزرگ با ادعای نقش ایران در حوادث رخ داده در دو کشتی در خلیج فارس و دریای عمان کرد تا ضمن ناامن‌نمایی این منطقه، با اجماع‌سازی علیه تهران فشارها برای امتیازگیری غربی‌ها در مذاکرات وین را بیشتر کند.

این سناریو البته با شکست مواجه شد و نه تنها نتوانست اعضای شورای امنیت سازمان ملل را قانع کند، بلکه با تغییر رویکرد آمریکا و انگلیس از تهدید به پاسخ متقابل به پیگیری مسیر دیپلماتیک، عملا راه به جایی نبرد.

با این وجود، شواهد امر حاکی از اصرار تل‌آویو بر تداوم تنش‌زایی و شرارت است، چنانچه استقرار ایستگاه سایبری موساد در امارات و عبور پنهانی یک زیرسطحی همراه با اسکورت دو ناو از کانال سوئز و ورود به دریای سرخ از این امر حکایت دارد.

از سویی؛ کاخ سفید که دریافته ایران تحت فشار حاضر به دادن هیچ امتیازی نیست و ممکن است روند مذاکرات در بن‌بست بماند، تمام تلاش خود را به کار بسته تا رفتار خام و عجولانه نفتالی بنت در تشدید تنش را کنترل کند. در واقع؛ سفر رئیس سازمان سیا به تل‌آویو را می‌توان در این راستا ارزیابی کرد.
 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
جنایت خانوادگی در آذرشهر؛ مرد 72 ساله همسرش را به قتل رساند
چرا مقصد بعدی دیپلماسی ایران، قلب اوراسیا شد؟
گاز برای خودرو‌ها رایگان شد
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
سلیمی: پاسخ یک ضربه آمریکا باید چند ضربه باشد
ذوق‌زدگی نتانیاهو از شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان
دستیابی جدید دانشمندان به درمان صرع
بیش از 9300 خدمت درمانی رایگان در اربعین
تکذیب تعویق کنکور از سوی وزیر آموزش و پرورش
حسن خادم، نویسنده «اقیانوس آرام» درگذشت
مامور آمریکایی به افشای اطلاعات سفرهای ونس مظنون شد
برقراری امنیت در همه مرزها/ هیچ‌ خللی در تردد زائران ایجاد نشده است
قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش 25 درصد امضا شود؟
مخبر: شعله‌های آتش آمریکا دامن همه جهان را می‌گیرد
شرط ترامپ برای توافق هسته‌ای با عربستان
امضای اسناد مشترک همکاری ایران و عراق
بازگشایی پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران
محدودیت ترافیکی کندوان و آزادراه تهران-شمال جمعه 2 مرداد
دیالوگ تاریخی مسی و یامال پس از شکست آرژانتین
جزییات قتل هولناک شاگرد میوه فروشی در مشهد
نیمی از جمعیت جهان نباید در برابر بحران‌های منطقه سکوت کنند
آمادگی کامل زیرساخت‌های مرز خسروی برای میزبانی از زائران اربعین
معاون وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر کالاها در امن‌ترین وضعیت ممکن است
هلاکت 2 تروریست در درگیری مسلحانه مرزبانان هنگ مرزی
مرسدس‌بنز در آستانه حذف از بازار ایالات متحده
حمایت کرملین از حق هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و عربستان
بیانیه هشدارآمیز حنظله؛ شبکه آب، برق و ترابری آمریکا در خط مقدم حملات بعدی
چرا بزرگترین شرکت هواپیمایی هند بازگشت به اسرائیل را به تعویق انداخت؟
تحرکات دیپلماتیک عمان در دریای سرخ
واکنش وزارت امور خارجه ایران به واگذاری پایگاه نظامی انگلیس به آمریکا
توقف اعزام‌های دولتی عتبات؛ مسیر کربلا در اختیار کاروان‌های خصوصی
الزیدی و پیام ترامپ!
تولد نوزاد 5650 گرمی درهفتمین زایمان مادر کرمانشاهی
تنگه باب‌المندب، کابوس جدید بازارهای جهانی؛ قیمت نفت به 99 دلار رسید
سونامی تعدیل در آلمان؛ خداحافظی با 6 هزار نیروی کار در امپراتوری پورشه
ابلاغ الگوی جدید هم‌ترازی رشته‌های تحصیلی؛ پایان ابهامات آزمون های استخدامی
یورش شهرک‌نشین های صهیونیست به صحن‌های مسجدالاقصی
بازار لوازم خانگی؛ چرا مردم تعمیر را به خرید ترجیح می‌دهند؟
واکنش روبیو به موضع «چشم در برابر چشم» وزیر امور خارجه ایران
نورنما | شادی غم انگیز مردم جنگ زده غزه از پیروزی تیم فوتبال اسپانیا
فینال جام جهانی 2026 تکرار می شود !
پایان ماجراجویی 4 آدم‌ربا پس از ربودن کودک یزدی
پیش بینی وضعیت آب و هوا استان مازندران فردا جمعه 2 مرداد
پایان عمر باتری‌های لیتیومی؛ رونمایی از شاهکار جدید چینی‌ها در قلب انرژی هسته‌ای
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 1 مرداد+ جدول قیمت ها
پیش‌بینی هوای تهران؛ کاهش نسبی دما و رگبار در ارتفاعات
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 1 مرداد 1405
اقدام قاطع مرزبانان در مواجهه با تروریستها
سیدبندی لیگ قهرمانان آسیا اعلام شد + سیدبندی گل‌گهر
تسهیل آتش بس در دستور کار اسلام آباد