×
سیاسی
شناسه خبر : 74620
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1400/05/19 ساعت 17:41
شمخانی: رفتارهای مشکوک آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در منطقه را با دقت زیر نظر داریم

در ملاقات با وزیر خارجه عراق؛

شمخانی: رفتارهای مشکوک آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در منطقه را با دقت زیر نظر داریم

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به تداوم حضور مخاطره‌آمیز و شرارت‌بار نظامیان آمریکا و دخالت‌های آشکار و پنهان آنان در امور داخلی کشورهای منطقه تصریح کرد: ادامه این شرایط تنش در منطقه را بیش از پیش افزایش خواهد داد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار «فواد حسین» وزیر خارجه عراق با او که بعداز ظهر امروز سه شنبه انجام شد با اشاره به تداوم حضور مخاطره‌آمیز و شرارت‌بار نظامیان آمریکا و دخالت‌های آشکار و پنهان آنان در امور داخلی کشورهای منطقه تصریح کرد: ادامه این شرایط تنش در منطقه را بیش از پیش افزایش خواهد داد.

در این دیدار  شمخانی با بیان اینکه کشورهای منطقه بدون هرگونه دخالت خارجی قادر به تامین امنیت خود هستند، گفت: رفتارهای مشکوکی که اخیرا آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در منطقه آغاز کرده‌اند، بسترسازی برای ایجاد ناامنی و سوء تفاهم میان کشورهای حوزه خلیج فارس است.

او گفت: با اِشراف کامل نسبت به اهداف و پشت پرده‌های این اقدامات، برای خنثی‌سازی طرح‌های ضربه زننده به ثبات منطقه کاملا آماده‌ایم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با اشاره به اقدام روز گذشته آمریکا در تحریم عناصر شاخص مقاومت ضد تروریستی در عراق، سوریه و لبنان و در عوض چراغ سبز کاخ سفید به گروه‌های تروریستی برای تداوم کشتار مردم منطقه گفت: انزجار ملت‌ها از آمریکا و متحدانش به علت اِعمال همین رفتارهای دوگانه و شیطنت‌آمیز است.

شمخانی همچنین بر ضرورت اجرای کامل و هر چه سریعتر توافق‌نامه‌های میان تهران-بغداد که می‌تواند گام بلندی در افزایش سطح همکاری‌های همه‌جانبه و رفاه مردم دو کشور باشد، تاکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در پایان ضمن اشاره به لانه‌گزینی برخی گروه‌های تروریستی مسلح مخالف ایران در منطقه اقلیم کردستان اظهار داشت: از دولت عراق می‌خواهیم که نسبت به اخراج این گروه‌ها از کردستان عراق تحرک جدی‌تری داشته باشد تا ایران مجبور به اقدام پیش‌دستانه برای جلوگیری از تداوم شرارت تروریست‌های مسلح در کردستان عراق نشود.

در این دیدار فواد حسین وزیر خارجه عراق نیز با تبریک برگزاری باشکوه و موفق انتخابات ریاست جمهوری در ایران اظهارداشت: ثبات سیاسی و اجتماعی در ایران باعث خرسندی و شعف دولت و مردم عراق است.

او هرگونه اقدام علیه ایران از هر نقطه از خاک عراق را مغایر با منویات دولت عراق عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: با هر گروه و جریانی که به هر شکل بخواهد از خاک عراق برای تهدید امنیت ایران سوء استفاده کند قویا برخورد خواهیم کرد.

فواد حسین با ابراز خرسندی از رفع تدریجی مشکل پرداخت بدهی‌های عراق به ایران افزود: اگرچه روابط اقتصادی و تجاری میان تهران و بغداد در سطح مناسبی است اما با توجه به ظرفیت‌های فراوان همکاری میان دو کشور آماده ارتقاء مناسبات همه‌جانبه با دولت جدید در ایران هستیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سایه نفت 200 دلاری بر اقتصاد جهان
سفیر ایران در پاکستان: مذاکره تحت تهدید ممکن نیست
دلایل شایع التهاب مفصلی در انگشتان پا
نگرانی بزرگ در PSG؛ ستاره پرتغالی بازی حساس با بایرن را از دست می‌دهد؟
معرفی مدیرعامل جدید اپل؛ جان ترنوس کیست؟
افزایش قیمت سوخت جت؛ فصل سخت در انتظار ایرلاین‌های اروپایی
استاندار تهران: بازار در جنگ 40 روزه بدون کمبود اداره شد
قدرت‌نمایی جدید روسیه در آسمان ؛ سوخو‑35های نسل جدید تحویل داده شدند
سلطه بی‌وقفه شرق بر بازارهای جهانی کالا
سرلشکر عبداللهی: پاسخ به هرگونه نقض عهد قطعی است
ادامه فشار دموکرات‌ها بر وزیر جنگ آمریکا
عزتمندی واقعی نجات اقتصاد است
فشار دلار بر بازار طلا در آستانه مذاکرات ایران و آمریکا
خواسته‌های حل‌نشده لبنان؛ مانعی برای مذاکرات مستقیم در آمریکا
نوآوری سفارتخانه‌های میهن در میدان جنگ روایت‌ها
احتمال افزایش قیمت خرید شیرخام از دامداران
عامل به آتش کشیدن مسجد جامع قلهک به دار مجازات آویخته شد
با بدترین تیم‌های تاریخ جام جهانی آشنا شوید
اولین هوای ناسالم پایتخت در نخستین روز اردیبهشت
کویت صادرات نفت خود را به دنبال انسداد هرمز قطع کرد
درمان روماتیسم مفصلی پیش از بروز علائم ممکن شد
اژه ای: اقدام آمریکا علیه کشتی تجاری ایران مصداق جنایت جنگی است
قیمت خودرو داخلی وخارجی امروز سه شنبه 1 اردیبهشت 1405 +جدول
تعادل نَش در صلح سرد
گزارش رسانه‌های اسرائیلی از نگرانی تل‌آویو پس از کمین خان‌یونس
3 عامل تشدیدکننده سردردهای میگرنی
پلیس راهور: بیش از هزار خودرو و موتور از پارکینگ‌ها ترخیص شد
حماس: به ادامه مذاکرات با میانجی‌ها برای رفع موانع پایبند هستیم
سیاست نامه | چه کسی از تضعیف قالیباف و عراقچی سود می برد ؟
مقاومت عراق: خود را برای جنگی طولانی آماده کرده‌ایم
تنگه هرمز و بازسازی سیاست موازنه منفی دکتر مصدق
بهترین ورزشکار سال 2025 مشخص شد
ترافیک سنگین در ورودی‌های پایتخت
ظرفیت میانجیگرانه پاکستان
نخست‌وزیر منتخب مجارستان: نتانیاهو در صورت ورود بازداشت می‌شود
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه ا اردیبهشت + وضعیت استان‌ها
چه چیزی اعتماد به چتر امنیتی واشنگتن را تضعیف کرده است؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه شنبه 1 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
نوراینفو | علائمی که نشان می‌دهد هک شده‌اید
بیانیه وزارت امور خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی
برآورد خسارت ساختمان‌های آسیب دیده جنگ توسط کارشناسان رسمی قوه قضاییه
ریه تهرانی ها فروردین 31 روز هوای پاک تنفس کرد
وزیر کشور روسیه با مقام های کره شمالی دیدار می کند
رئیس‌جمهور موقت سوریه به عربستان می رود
دومین نشست لبنان و اسرائیل روز پنجشنبه برگزار می شود
پوشش بیمه‌ای هزینه 10هزار دلاری کاشت حلزون شنوایی
جنگ ایران باعث شکاف بین آمریکا و متحدانش شد
سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است
آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود
کارشناسان سازمان ملل: توافق تجاری اروپا با رژیم صهیونیستی باید فوری تعلیق شود